Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım ayrılma değil de ara verdi kallisim. buralarda yani söz verdi bizi bırakmayacağına. gelip yazmadığı için merak ettim. haberi olan yoksa öğln gibi bir ararım olmazsa.

karnın niye ağrıyor ki canım regl mi olacaksın? çok fena değilse yürü derim ben rahatlatır açık hava ve hareket kaydirigubbakcemile2

ara verdiğini anladım işte geçici süre die yazdım ya...ama neden olduğunu bilmiom....dün çok hissettim yokluğunu

canım ara verdiğinden değil işleri olduğu için girememiştir muhtemelen. malum tatil herkes evde yerimseniben ara verme nedenini kendisi gelsin yazar artık o kadar karışmayayım.
görüşürüz canım Şeniz

günaydın anlarım off netimde sorun var sayfalarım açılmıyor burayı zor açıp geldim deli oluyorum... siz neler yaptınız diye bakamıyorum bile...

gunaydin takimcigim...
nivea body i bugun ilk kez yaptim, yapanlar bilir,basen bolumune gelince kestim.(basen sorunum yok)meger yurumek yetmiyormus,cok zor geldi bana..hareketleri yaptim ama cok zorladi beni,artik yavas yavas bir kacgune tamamlarim cd nin tamamini....
bijom, sana da tesekkur ederim link icin canim,sayende nihayet indirdim...
kallisim san ada gunaydin cnm,doverim ben o neti...soyle hemen duzelsin :mymeka:

canım indirebildin sonunda demek :teytey: beni çok zorluyor o cd nedense. nefes nefese kalıyorum ya -tatlicadiarzu- ama bir arakdaşım bir zamandan sonra yetmicek ordakiler, setleri çoğaltırsın o zaman demişti. hadi bakalım devam çikolatam

kallisim sonunda bir haber alabildik senden az ve de öz de olsa. kütahyada da net çok kötü. il geneli arıza var diyolar hep ama galiba oraya da sıçramış :1rolleyes:

Hemen merak edenlere bir açıklama yapyım :)) cuma günü kallis sulatnın eşi kallisi bizden çaldı. adamcağız evde olunca bizim sultan onu bırakıpta gelemedi akşam gedliğindede neti çok sorunluydu istediğimiz performansı gösteremedi:)) hehehee merak etmeyin kallsim turp gibi sağlıklı şimdide spordaa :))

ayy bu arda günaydın yaff

mehalim seni görüyorum günaydın canımmm.

ben yürüyüşe gider bayanlarrrrr. dönüşte görüşürüz :1hug:

evet bijom ..indirdim sonunda
canim ben dahaonce cok spor yaptim,hareketler zor degil hic,sadece ben yeni yapmaya basladigim icin zorlandim...7 gun hic birakmadan yapsam,8.gun zorlamaz gibime geliyor...sen de oyle...
mehalim gunaydin sekercigim
ben markete gidip gelecegim canlar,bugun cts,benim evimini yaninda tek market var o da carrefour un en buyuk marketi,ist da..belki de turkiye de...haftasonu insanlar uzak yerlerden gezmeye geliyorlar sirf...bense bir ekmek almak icin dahi oraya gitmek zorundayim cunku minik bir bufe bile yok buralarda...
simdi kalabaliklasmadan gidip geleyim...

Günaydın güzeller. Bir geldim rtalık karışmış takıma şöyle bir bakıp mesajlara daldım ..
ohh bijoux deniz kenarında yürüyüş hııı vayy anasına vayy . benim hayallerimi yaşıyosunuz tısıımm siz:))

evden bir çıktım bir şimşek arkasından baya hızlı bir yağmur kafamçokkarıştı hemen geri tabi, malesef bugün yürüyemicem sanırım arkadaşlar. nivea body yapayım o zaman.

çikolatam ben çok hareketsiz kaldım belim yüzünden. ondan bana zor geldi şimdi bu hareketler, sen yaptıysan dediğin gibi 3-4 güne çerez gelir sana onlar kaydirigubbakcemile2

deniz kenarı mı o da nerden çıktı mehalim kaydirigubbakcemile3

ayyy takimcigim meger sizden uzak kalmak ne zormuss
dun butun gun siteye giremedim ben ,sanirim bakimdaydi...sinir oldum sinir benneyaptımki
nihayet bugun acilmis... hic muhabbet olmadigina gore kimse girememis sanirim,neyse bitti kabus...

hepinize iyi pazarlar canlarim

selamlar herkese a.s.
oh be uzun uğraşlardan sonra ben de girebildim siteye hihoyyyt
valla herkesi özledim ayrılık çekilmiyorrr :1hug:

slm herkese....bende sabah 9 da çıktım sahile...bakırköy...zeytinburnu...yenikapı off süper havada günlük güneşlikti baya yürüyüş yaptım...ikeada da kahvaltı ettim...tam ben geliodum baktım yağmur bulutları gezinio...yarında burda acaip bozucak hava....

bijo o linki bana da atabilir misin acep rica etsem

hangi link canım, nivea body cd sini indirmek için mi?

2 gündür süper spor yapıyorum. cumartesiden beri 1 kg eksik çıkıyorum arkadaşlar. cuma gününe kadar 1 kilo daha giderse kendi rekorumu kırıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…