- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.821
JUJU penelope bi yerlerde bahsetmişti sanki bilgisayarı bozulmuş eşi yaptıracaktı yanlış hatırlamıyorsam... Hatta kk ya gelmeyi çok istediğini ama gelemediğini yazmıştı inşallah yanlış hatırlmıyorumdur :44::44::44::44:[TABLE="width: 1009"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.80)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]85,80
[/TD]
[TD]+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD]++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,90
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,20
[/TD]
[TD]+++
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,50
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,80
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]66,10
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,80
[/TD]
[TD]+++normalde az derdim ama tatlıyı telafi ettiğin için bişi demicem… spor neden yok ve su ?
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,70
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,90
[/TD]
[TD]++**büşşş aralarda yada öğlen yediğin fazlalıkları akşamı hafif geçirerek telafi etmeni seviyorum senin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,40
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Rabyas --------------- izinde
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26--------------- izinde
Penelope1990--------????
Sevda_M------------- ????
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Aysunayy ----------- İzinli
Chentiq--------------- ????
Arzu_54 ve Penelope1990 takımda olmadıkları halde takım ruhunu kazansınlar diye günlük menü kontrollerini yapıyor ve haftalık kim nekadar verdi listesinde isimlerini bulunduruyordum fakat gördüğüm kadarı ile benim onlara olan çabama karşılık onların bunu istediklerine yada ihtiyaç duyduklarına dair bir belirti almadığım için bugünden itibaren günlük menü kontrollerinden ikisini de çıkarıyorum… şayet bugün kilo bildirimi de yapmazlar ise haftalık kim ne kadar verdi listemden de çıkaracağım…
JUJU günaydın!..
Bak ben burdayım sorumluluk sahibi olarakerken gelmişim ama kilolar yerinde gelmişim ... Bu hafta benim açımdan hareketsiz bir haftaydı JUJU kaptan... gitmemesinde bunun etkisi büyük diye düşünyorum. Haklısın hareket etmeliyim. "Nerde hareket orda bereket" misali...Birde regl dönemim geldi onunda etkisi vardır inşallah
evet ben listeyi açıkladım sen geldin gidip düzelteyim hemenherkese günaydınlar dün akşam yoktuk çok geç geldik menümü yazamadım menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1k.k peynir
3 tane zeytin
1 t.k reçel
öğle:1 tabak yoğurtlu ıspanak
1 dilim kepek ekmeği
salata
ara:1 nescafe 2 bisküvi
akşam:1 tabak yoğurtlu ıspanak
salata
spor:yarım saat eliptik,1 saat yürüyüş
su:1.5 litre
.
noluyonuz arkadaş gelen sabit gelen sabit.... aferim size bana söylemediğiniz bişey mi yaptınızbu hafta benim içinde felaket bir haftaydı zes tatlım bende sendenim bende kilolarımla geldim...
geçen hafta:73.60
bu hafta:73.60
% 0
.
JUJU penelopenin son mesajı:44::44::44::44:Kizlar selam nasilsiniz, umarim hersey yolundadir.
Bir uyandim sabah laptop calismiyor kafayi yiyecektim nerdeyse.Sonra benim dun, kutuk hatta kalas kocam bakti virus yemis dedi.Aksam carsiya gidecek servise birakacak.Suan onun tabletinden yaziyorum.Gelemezsem diye haber vermek istedim.Sporumu 40 dakikaya indirdim.Yagi sifirladim.Insallah bu cuma tartida boynum bukuk kalmayacak.Kendinize iyi bakin.
JUJU penelope bi yerlerde bahsetmişti sanki bilgisayarı bozulmuş eşi yaptıracaktı yanlış hatırlamıyorsam... Hatta kk ya gelmeyi çok istediğini ama gelemediğini yazmıştı inşallah yanlış hatırlmıyorumdur :44::44::44::44:
bazı şeyleri değiştirmeyi deneyin.... mesela herzamankinden 1 saat erken kalkmak gibi.... birazdan açıklayacağım nedenini
evet ben listeyi açıkladım sen geldin gidip düzelteyim hemen
noluyonuz arkadaş gelen sabit gelen sabit.... aferim size bana söylemediğiniz bişey mi yaptınız
sakın haaaaaaaa artık pes etmek yok... demekki senin vucudun direnç noktası o ... inatla o direnç kırılacak ... bu hafta için planların ne bakalım o direnci kırmak için ne yapmayı planlıyorsun.... sakın şok diyetler yapacam deme...
kaptanım jujum bu hafta çok iştahım açıktı ....spor da fazla düzenli olmadı sanırım o yüzden böyle oldu .ama bir de genelde hep burda takılıyorum ...73.5 -73 lerde kalıyordum sonra pes edip tekrar geldiğim yere geri dönüyordum...ama artık sizin sayenizde pes etmek yok devam ....
.
sakın haaaaaaaa artık pes etmek yok... demekki senin vucudun direnç noktası o ... inatla o direnç kırılacak ... bu hafta için planların ne bakalım o direnci kırmak için ne yapmayı planlıyorsun.... sakın şok diyetler yapacam deme...
bunu duyduğuma sevindim.... porsiyonlarını gereğinden fazla küçültme sadace değişiklik yap her zaman yaptığın kahvaltı dışında bişeyler yap rutinini değiştirerek bünyeyi şaşırtyok tatlım artık pes etmek yok...bu hafta daha çok spor yapıp hafta sonunu daha daikkatli geçirmeyi düşünüyorum...şok diyetler daha çok zararlı meltem şok düşünmüyorum ama daha sık aralıklarla ve az yiyecem bakalım nasıl olcak....şokları daha önceleri çok denedim ama hiç bir işe yarmadığını gördüm...ve iyiki varsınız...
.
şahnur okadar acıyı yedikten sonra nasıl wc ye çıkamadın hayret ettim inan dün 3-4 tane süs biberi turşusu yedim yemekte ve sabah iki kere çıktım... tatlı tatlı yedim acı acı gitti valla. ama kilomu wc den önce öğrendim keşke sonra çıksaydım daha da aşağıda bir sonuç çıkabilirdi neysegünaydınlarr
bu hafta sadece 500 gr gitmiş neyse fena sayılmaz hiç spor yok 1-2 küçük kaçamak ama çok daha iyi olabilirdi kabızlık sorunum olmasaydı
bu arada jujum ben suyu yazmayı unutmuşum sanırım 3 lt ye yakın su içmiştim dün
günaydınlarr
*JUJU* ( 85,80 /
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 75,10 /
biricikoglumertug ( 74,20 /
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / %0,00 )
garfield06 ( 66,10 /
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20/ %0,31)
cornella ( 65,80 /
ukyo ( 69,50 /
Gamze_M ( 64,80 /
busramnmn ( 61,90 /
chentiq ( 59,40 /
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 74,20 / 73,7 / 0,50 / % 0,67 )
Sevda_M ( 73,60 / 73.60 / 0,00 / % 0.00 )
bu hafta sadece 500 gr gitmiş neyse fena sayılmaz hiç spor yok 1-2 küçük kaçamak ama çok daha iyi olabilirdi kabızlık sorunum olmasaydı
bu arada jujum ben suyu yazmayı unutmuşum sanırım 3 lt ye yakın su içmiştim dün
sevda kork benden bak 100 gr kalmış aramızda ona göre
Gunaydin oncelikle, bilseniz sizi oyle ozluyorumki, yoklunuz inanin beni deli ediyor.Bizim laptop sali gunune kadar yok.Birseyi yanmis garantisinden dolayida servise gitti.sali alabilirmisiz.
Kiloma gelince wc isini halledemedim ama 74.5 im.Koca bir hafta yada koca bir ayin sonucu 400 gr.cik.Ama gobegim bayagi toplandi.Size resim eklerim bir bakarsiniz yoks benmi oyle hissediyorum.
Jujum inanki hergun 40 dakika tempolu yurudum, yediklerime gercekten dikkat ettim.Bol su ictim.Ama sonucta yok malesef.
sizler ne yapiyorsunuz.
Gunaydin oncelikle, bilseniz sizi oyle ozluyorumki, yoklunuz inanin beni deli ediyor.Bizim laptop sali gunune kadar yok.Birseyi yanmis garantisinden dolayida servise gitti.sali alabilirmisiz.
Kiloma gelince wc isini halledemedim ama 74.5 im.Koca bir hafta yada koca bir ayin sonucu 400 gr.cik.Ama gobegim bayagi toplandi.Size resim eklerim bir bakarsiniz yoks benmi oyle hissediyorum.
Jujum inanki hergun 40 dakika tempolu yurudum, yediklerime gercekten dikkat ettim.Bol su ictim.Ama sonucta yok malesef.
sizler ne yapiyorsunuz.
sinamekimi öğğğğğğğğğğğğğğğ öğğğğğğğğğ allahım birdaha içirtmesin ben asla ağzıma süremem artık onuşahnur tatlım şu benim dediğim çayı denedinmi hiç sinameki onu denemeni tavsiye ediyorum ...ama sürekli deil.hafta 1 kere yeterli...inanki resmen çok rahatlıcaksın ara da bende içiyorum onu çok faydası var ...yapraklısı da var aktarlarda poşetliside inanki bir kere dene sonra bak gör....
.
canım işte benim sorunum orda benim bağırsaklar maalesef kronikleşmiş bi türlü çıkamıyorum dün 2. müshil hapını aldım çarşamba gün ilkini aldğımda dün gene çıkamamıştım dün akşam yemekten önce aldım acaip bir gaz yaptı sabah koca bir bardak sıcağa yakın su içine erik pestili atıp içtim millet bunu yapınca wc den çıkamıyormuş ben accık çıktım kahvaltıdan sonra da çok az çıktım işin kötüsü müshil hapı alınca normal değil ishal gibi çıkıyorum ve vücudum su topluyo aslında almak istememiştim ödemden dolayı kg çok fazla çıkacak diye korkudan aldım bu arada dün gece yattığımda midem açlıktan guruldadı durdu eğer bugün cuma olmasaydı 1 bardak süt içerdim ama cuma diye onuda yapmadım ama 500 gr gitmiş işte keşke düzenli çıkabilsem wc ye daha rahat gider diye düşünüyorumşahnur okadar acıyı yedikten sonra nasıl wc ye çıkamadın hayret ettim inan dün 3-4 tane süs biberi turşusu yedim yemekte ve sabah iki kere çıktım... tatlı tatlı yedim acı acı gitti valla. ama kilomu wc den önce öğrendim keşke sonra çıksaydım daha da aşağıda bir sonuç çıkabilirdi neyse
kaç valla kaç bakalım haftaya ne olacak sevda cım hadi bakalım girelim yarışa kim daha çok verebilecek?talım tebrik ederim..yarım kilo deme o bile büyük bir nimet .çok sevindim valla..
kaçmam lazımmmmm eyvahhhhhholsun canım ya yetiş hatta geç yeterki amacımıza ulaşalım...bir hedefimiz varsa ona ulaşalım hep beraber. ama bak şimdi hırs yaptım.... haftaya görüşürüz dermişim...
.
özlettin kendini banuGunaydin oncelikle, bilseniz sizi oyle ozluyorumki, yoklunuz inanin beni deli ediyor.Bizim laptop sali gunune kadar yok.Birseyi yanmis garantisinden dolayida servise gitti.sali alabilirmisiz.
sizler ne yapiyorsunuz.
şahnur tatlım şu benim dediğim çayı denedinmi hiç sinameki onu denemeni tavsiye ediyorum ...ama sürekli deil.hafta 1 kere yeterli...inanki resmen çok rahatlıcaksın ara da bende içiyorum onu çok faydası var ...yapraklısı da var aktarlarda poşetliside inanki bir kere dene sonra bak gör....
.
ben farketmemiştim ama zes uyardı bilgisayarının bozulduğunu... tamam canım bilmem yeterli neden giremediğini yoksa sorun olmaz...
ve kiloya takma bukadar az da olsa gedecek başkayolu yok...
sinamekimi öğğğğğğğğğğğğğğğ öğğğğğğğğğ allahım birdaha içirtmesin ben asla ağzıma süremem artık onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?