Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

JUJU penelope bi yerlerde bahsetmişti sanki bilgisayarı bozulmuş eşi yaptıracaktı yanlış hatırlamıyorsam... Hatta kk ya gelmeyi çok istediğini ama gelemediğini yazmıştı inşallah yanlış hatırlmıyorumdur :44::44::44::44:

bazı şeyleri değiştirmeyi deneyin.... mesela herzamankinden 1 saat erken kalkmak gibi.... birazdan açıklayacağım nedenini

evet ben listeyi açıkladım sen geldin gidip düzelteyim hemen
bu hafta benim içinde felaket bir haftaydı zes tatlım bende sendenim bende kilolarımla geldim...

geçen hafta:73.60
bu hafta:73.60
% 0

.
noluyonuz arkadaş gelen sabit gelen sabit.... aferim size bana söylemediğiniz bişey mi yaptınız

JUJU penelopenin son mesajı:44::44::44::44:

bilmiyorum inşallah öyledir... ben elimden geldiğince takımlara giremeseler bile birilerine faydan dokunsun istiyorum ama emeğim boşa gidecekse hiç uğraşmam olur biter....

tamam gördüm zes... sağol mazereti varmış demek ozaman yok sayıyorum onun için söylediklerimi

Son düzenleme:

kaptanım jujum bu hafta çok iştahım açıktı ....spor da fazla düzenli olmadı sanırım o yüzden böyle oldu .ama bir de genelde hep burda takılıyorum ...73.5 -73 lerde kalıyordum sonra pes edip tekrar geldiğim yere geri dönüyordum...ama artık sizin sayenizde pes etmek yok devam ....

.

günaydınlarr

*JUJU* ( 85,80 /
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 75,10 /
biricikoglumertug ( 74,20 /
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / %0,00 )
garfield06 ( 66,10 /
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20/ %0,31)
cornella ( 65,80 /
ukyo ( 69,50 /
Gamze_M ( 64,80 /
busramnmn ( 61,90 /
chentiq ( 59,40 /
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 74,20 / 73,7 / 0,50 / % 0,67 )

Sevda_M ( 73,60 / 73.60 / 0,00 / % 0.00 )

bu hafta sadece 500 gr gitmiş neyse fena sayılmaz hiç spor yok 1-2 küçük kaçamak ama çok daha iyi olabilirdi kabızlık sorunum olmasaydı
bu arada jujum ben suyu yazmayı unutmuşum sanırım 3 lt ye yakın su içmiştim dün

sakın haaaaaaaa artık pes etmek yok... demekki senin vucudun direnç noktası o ... inatla o direnç kırılacak ... bu hafta için planların ne bakalım o direnci kırmak için ne yapmayı planlıyorsun.... sakın şok diyetler yapacam deme...

yok tatlım artık pes etmek yok...bu hafta daha çok spor yapıp hafta sonunu daha daikkatli geçirmeyi düşünüyorum...şok diyetler daha çok zararlı meltem şok düşünmüyorum ama daha sık aralıklarla ve az yiyecem bakalım nasıl olcak....şokları daha önceleri çok denedim ama hiç bir işe yarmadığını gördüm...ve iyiki varsınız...

.

Son düzenleme:
bunu duyduğuma sevindim.... porsiyonlarını gereğinden fazla küçültme sadace değişiklik yap her zaman yaptığın kahvaltı dışında bişeyler yap rutinini değiştirerek bünyeyi şaşırt

şahnur okadar acıyı yedikten sonra nasıl wc ye çıkamadın hayret ettim inan dün 3-4 tane süs biberi turşusu yedim yemekte ve sabah iki kere çıktım... tatlı tatlı yedim acı acı gitti valla. ama kilomu wc den önce öğrendim keşke sonra çıksaydım daha da aşağıda bir sonuç çıkabilirdi neyse

talım tebrik ederim.. yarım kilo deme o bile büyük bir nimet .çok sevindim valla..

sevda kork benden bak 100 gr kalmış aramızda ona göre

kaçmam lazımmmmm eyvahhhhhh olsun canım ya yetiş hatta geç yeterki amacımıza ulaşalım...bir hedefimiz varsa ona ulaşalım hep beraber. ama bak şimdi hırs yaptım....haftaya görüşürüz dermişim...

.

.

Gunaydin oncelikle, bilseniz sizi oyle ozluyorumki, yoklunuz inanin beni deli ediyor.Bizim laptop sali gunune kadar yok.Birseyi yanmis garantisinden dolayida servise gitti.sali alabilirmisiz.
Kiloma gelince wc isini halledemedim ama 74.5 im.Koca bir hafta yada koca bir ayin sonucu 400 gr.cik.Ama gobegim bayagi toplandi.Size resim eklerim bir bakarsiniz yoks benmi oyle hissediyorum.
Jujum inanki hergun 40 dakika tempolu yurudum, yediklerime gercekten dikkat ettim.Bol su ictim.Ama sonucta yok malesef.
sizler ne yapiyorsunuz.

şahnur tatlım şu benim dediğim çayı denedinmi hiç sinameki onu denemeni tavsiye ediyorum ...ama sürekli deil.hafta 1 kere yeterli...inanki resmen çok rahatlıcaksın ara da bende içiyorum onu çok faydası var ...yapraklısı da var aktarlarda poşetliside inanki bir kere dene sonra bak gör....

.

hoşgeldin canım..ve geçmiş olsun ...gayet güzel bir sonuç 400 gr sonuçta gitmiş yani bişeyler ...

ben farketmemiştim ama zes uyardı bilgisayarının bozulduğunu... tamam canım bilmem yeterli neden giremediğini yoksa sorun olmaz...

ve kiloya takma bukadar az da olsa gedecek başkayolu yok...

sinamekimi öğğğğğğğğğğğğğğğ öğğğğğğğğğ allahım birdaha içirtmesin ben asla ağzıma süremem artık onu

Günaydın arkadaşlarım..kilo bildirimi yapayım ama jujum yada bir başka arkadaşımız yüzdemi hesaplayabilir mi acaba..400 gr. almışım..Bu bile ''bile'' bana yetti...65.200 olmuşum..Arkadaşlar bu hafta çok değişik geçti benim için..yeni iş, yeni ortam ve yeni insanlar..yeme düzenim bozuldu, pideler havada uçtu..Çoğu kez alışık olamadığımdan yiyemedim..eve gidince yiyeceklere saldırdım..2 gündür evimden yemek getiriyorum ve daha bir düzene girdi yediklerim, ara öğün yapamıyordum 2 gündür yapıyorum..haftaya çok daha güzel olucak inşaallah..birde regl günüm..Buna şükrediyorum...baskülde daha kötü çıkmasından o kadar korkmuştum ki, artık bir şeyler oturmaya başladı sanırım..1 öğün yiyip 2 kilo almıyorum..4 gün yiyip 400 gr. farklı çıkıyor, üstelik regl dönemi şişliği olma ihtimali de çok yüksek...

Sizleri çok seviyorum ve herkesin önünde söz veriyorum haftaya asla + olmayacak, iyi bir eksi olması için çalışıcağım ve jujumunda dediği gibi spor illaki yapılıcak...

Geçen hafta: 64.800
Bu hafta: 65.200

.

canım işte benim sorunum orda benim bağırsaklar maalesef kronikleşmiş bi türlü çıkamıyorum dün 2. müshil hapını aldım çarşamba gün ilkini aldğımda dün gene çıkamamıştım dün akşam yemekten önce aldım acaip bir gaz yaptı sabah koca bir bardak sıcağa yakın su içine erik pestili atıp içtim millet bunu yapınca wc den çıkamıyormuş ben accık çıktım kahvaltıdan sonra da çok az çıktım işin kötüsü müshil hapı alınca normal değil ishal gibi çıkıyorum ve vücudum su topluyo aslında almak istememiştim ödemden dolayı kg çok fazla çıkacak diye korkudan aldım bu arada dün gece yattığımda midem açlıktan guruldadı durdu eğer bugün cuma olmasaydı 1 bardak süt içerdim ama cuma diye onuda yapmadım ama 500 gr gitmiş işte keşke düzenli çıkabilsem wc ye daha rahat gider diye düşünüyorum
kaç valla kaç bakalım haftaya ne olacak sevda cım hadi bakalım girelim yarışa kim daha çok verebilecek?

özlettin kendini banu

sevda cım sadece sinemaki mi senin çayın içinde başka bişeyde var mı?

evet çok haklısın jujum iğrenççç ama mecburen ben haftada bir kere falan içiyorum ama bir dikişte peşine de hemen çay kaşığını ucuyla reçel.....

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…