- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.781
bu hafta aralarda hiç tartılmadım sadece ptesi 300 gr mı fazlalığım vardı ya da 400 gr çok merak ediyorum yarın kg nasıl gelicek aslında haftasonu da abrttığım 1 avuç tuzlu fıstık dı ama heyecanla sabahı bekliyorum sanki biraz daha verdim gibi geliyor ama inş öyle olur normalde hedefim 7 nisan da 70 e inmek ti ama 72 ye insem yeter o bile bayaa iyi olur bakalım
ben hiç tartılmadım en son cumaydı ne çıkacak bilmiyorum....
ahhhhhhh ah bana pilates demeyin.... calleni de bıraktım gidip akşam pilatese mi başlasam adam da kızacak bişeyde dikiş tutturamıyorsun diye ... ama özledim pilatesi ya hazır vucut callenle belli bir tempoya girmişken devam etmek lazım...
mersin sıcasık bahar havasında mis mis mis
ayyyy aceleden hızlı yazayım derkennn yanlışlık olmuşş yeni gördümmm.pardon yaabirsenciğim, hayatımmm...kayırlısı ne bebişimm
.
:126:bu arada kaale alınmadığım hissetmeye başladım.... bazı kişiler tarafından özellikle... söylediğim şeyler umursanmıyor ... önemsenmiyor .. ve kaale alınıp cevap yazma gereği bile duyulmuyor... bu durum hiç hoşuma gitmesede saygı duymaktan öteye geçmem lakin bundan sonrasında benden de aynı karşılığı aldığında şaşkınlığa uğramazlar umarım... hoş kaale alınmadığım birisi bunu da umursayacak değil...
selam tatlı güzelleri
napmısınız dun herkes tatlı yemıs nerdeyse bi fırçada ben atıyımmıballarım yapmayın gözünüzü sevyim sona dogru yaklaşıyorz çıpçıtır olcaz sabır brz inanın 5ten bilemedn en gec 6dan snra bıseyler yememeye çalışıorm bıde 1de fln yatıorm artık suyla dolduruorm karnımı ölüorm resmen aclıktan ozellikle bu hafta sanıırm dalındekı azım bana gecti
bugun sabah gezmeye cıktm ciciler aldm kendıme sosyete pazarına gttım şahnur iyi bilir(sıhıye)
bi pantolon begendım 15 tl kot bnm markalı 80 liraya aldıgm kotlardan bile daha gzl ve kalıtelı duruo malum pazar oluncada deneyemedım alsammı almasammı bakarken satııcı genc yakıısklı cocuk geldıolur bu size dedi bn 31 fln giyerdm kotta 29 aldm adamda olur dedi ve oldu fılınta gbi gsterdi popom dımdık oldu topladı bacaklarmı fln haftaya gdıp siyahınıda alcam
jujum kıme kızdım ben deglım dimi:26:
Ayyyy kıyamamm, bir tane engelli amca var iş yerine gelen...patronların akrabaları..3 yaşında menenjit geçirmiş..sağır ve konuşamıyor..aklında da problem var..2 gündür geliyor bana elma veriyor..patron diyor ki, sevmediklerine asla bişey vermez..
az önce yine geldi 2 tane elma getirmiş bana, rabbim onun hürmetine tüm hastalara sağlık sıhat versin..:26::26:
.
menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmek üzerine çokkkkkkkkkk azz sarelle
ara1 ayva 1 havuç
öğle: 1 kase patetes yemeği 1 dilim ekmek 1 bardak ayran 2 tane çiğ köfte
ara: 1 ayva-3 tane çubuk kıraker
akşam: 2 dilim kepek ekmek tavada yumurta -labne
gece sütlü kave
saat 7 de komşuya gececeğiz. ailesi geldi hoşgeldine.. yürüyüşüme gelince yapacağımm. su tamam. dahada içerim.
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
salatalık domates
zeytin
yarım bardak süt
öğlen
1 dilim ekmek1 kase yoğurt
akşam
yeşil salata
3 tane çiğköfte
tavuk sote az
spor
1 saat fitnes
spor aletleri
su içtim
şimdi çay içiyorum sonra gidip yürüyecem
desene ara öğünler amcadan yaşadın dediğin gibi RABBİM HERKSE SAĞLIK HUZUR VERSİN GERİSİ VIIZZZZZZZZZZZZZZZ
sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
salatalık domates
zeytin
yarım bardak süt
öğlen
1 dilim ekmek1 kase yoğurt
akşam
yeşil salata
3 tane çiğköfte
tavuk sote az
spor
1 saat fitnes
spor aletleri
su içtim
şimdi çay içiyorum sonra gidip yürüyecem
Merhabaa Kızlarrrrr
Menüm
Sabah: yarım paket çubuk kraker
Ara: kalan yarım paketi yedim
Öğlen: 2 dilim kepek ekmeğine (küçük) az labne, azda acıka sürüp yedim..
Ara: 90 kalorilik form mısır patlağı
Akşam: 1 kase çorba, 1 kaşık yoğurt, 1 porsiyon yeşil salata
Ara: yok (tartı günü öncesi) nihayet farkına varabildim :26:
.
bi şey diycem zummmmmmmmba dansıyla arkadaşım zayıflamış spor topiğindde yazanlar var acaba zumbazumba mı yapsak
az olmuş ama dediğin gibi tartı günü öncesi
eeeee balım önce zumbaa yapmayı bilmek gerekmiyor mu kuşum heeeyada tepin gitsin mi yapmalıyız :44::44::44:
.
düşünüyorum valla .... bu haftayı sporsuz geçireyim haftaya değişik bişi denicemjuju katanım biraz önce geldim spordan hava yağmurlu olunca millet gelmemiş 5 kişiden az oluncada hoca yaptırmadı fitnes geçtik orda yaptık sporu aletlerle
bence sen evde yapabilirsin callen hiç bilmiyorum ama platesi seviyorum bizim 2 hocamız var biri daha ii yaptırıyor kalçam penisilin yapılmş kadaracıyor topsuz ir sürü hareket var lastiklede yapıyoru yap ihma etme kaptanım başkanım
demekki içinin iyiliğini hissetmiş adamAyyyy kıyamamm, bir tane engelli amca var iş yerine gelen...patronların akrabaları..3 yaşında menenjit geçirmiş..sağır ve konuşamıyor..aklında da problem var..2 gündür geliyor bana elma veriyor..patron diyor ki, sevmediklerine asla bişey vermez..
az önce yine geldi 2 tane elma getirmiş bana, rabbim onun hürmetine tüm hastalara sağlık sıhat versin..:26::26:
.
vayyyyyyyyyyyyyy müdürle aynı oda heeeeeeeeee yüksek yerlerde tandıkların var gibi oldu...ayyyy aceleden hızlı yazayım derkennn yanlışlık olmuşş yeni gördümmm.pardon yaa
kaptanım umarım ben böyle hissettirmemişimdir. şayet hissettirsey gerçekten böyle bir amacım yokkk. okulda benim oda yol geçen hanı gibi gelen giden bitmiyoo. müdürlede aynı odayı paylaşınca çok fazla yazamıyorum. ama takip etmeye çalışıyorum. topligt ın dediği gibi okuduğumun anlaşılması için begeniyorumm.. cebin netini bile açtırdım.
tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?