Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu hafta aralarda hiç tartılmadım sadece ptesi 300 gr mı fazlalığım vardı ya da 400 gr çok merak ediyorum yarın kg nasıl gelicek aslında haftasonu da abrttığım 1 avuç tuzlu fıstık dı ama heyecanla sabahı bekliyorum sanki biraz daha verdim gibi geliyor ama inş öyle olur normalde hedefim 7 nisan da 70 e inmek ti ama 72 ye insem yeter o bile bayaa iyi olur bakalım

ben hiç tartılmadım en son cumaydı ne çıkacak bilmiyorum....

bende hiç tartılmadımmmm :18::18::18::18::18:

.

juju katanım biraz önce geldim spordan hava yağmurlu olunca millet gelmemiş 5 kişiden az oluncada hoca yaptırmadı fitnes geçtik orda yaptık sporu aletlerle

bence sen evde yapabilirsin callen hiç bilmiyorum ama platesi seviyorum bizim 2 hocamız var biri daha ii yaptırıyor kalçam penisilin yapılmş kadaracıyor topsuz ir sürü hareket var lastiklede yapıyoru yap ihma etme kaptanım başkanım

Ayyyy kıyamamm, bir tane engelli amca var iş yerine gelen...patronların akrabaları..3 yaşında menenjit geçirmiş..sağır ve konuşamıyor..aklında da problem var..2 gündür geliyor bana elma veriyor..patron diyor ki, sevmediklerine asla bişey vermez..

az önce yine geldi 2 tane elma getirmiş bana, rabbim onun hürmetine tüm hastalara sağlık sıhat versin..:26::26:

.

Son düzenleme:
birsenciğim, hayatımmm...kayırlısı ne bebişimm

.
ayyyy aceleden hızlı yazayım derkennn yanlışlık olmuşş yeni gördümmm.pardon yaa

kaptanım umarım ben böyle hissettirmemişimdir. şayet hissettirsey gerçekten böyle bir amacım yokkk. okulda benim oda yol geçen hanı gibi gelen giden bitmiyoo. müdürlede aynı odayı paylaşınca çok fazla yazamıyorum. ama takip etmeye çalışıyorum. topligt ın dediği gibi okuduğumun anlaşılması için begeniyorumm.. cebin netini bile açtırdım.

tebriklerrr

menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmek üzerine çokkkkkkkkkk azz sarelle

ara1 ayva 1 havuç

öğle: 1 kase patetes yemeği 1 dilim ekmek 1 bardak ayran 2 tane çiğ köfte

ara: 1 ayva-3 tane çubuk kıraker

akşam: 2 dilim kepek ekmek tavada yumurta -labne

gece sütlü kave

saat 7 de komşuya gececeğiz. ailesi geldi hoşgeldine.. yürüyüşüme gelince yapacağımm. su tamam. dahada içerim.

sabah

1 dilim ekmek
1 yumurta
salatalık domates
zeytin
yarım bardak süt

öğlen
1 dilim ekmek1 kase yoğurt

akşam
yeşil salata
3 tane çiğköfte
tavuk sote az

spor
1 saat fitnes
spor aletleri

su içtim

şimdi çay içiyorum sonra gidip yürüyecem

desene ara öğünler amcadan yaşadın dediğin gibi RABBİM HERKSE SAĞLIK HUZUR VERSİN GERİSİ VIIZZZZZZZZZZZZZZZ

akşam minnacık ağır gibi olmuş sadece..

güzelll

desene ara öğünler amcadan yaşadın dediğin gibi RABBİM HERKSE SAĞLIK HUZUR VERSİN GERİSİ VIIZZZZZZZZZZZZZZZ

aynen aynenn

.

Merhabaa Kızlarrrrr

Menüm

Sabah: yarım paket çubuk kraker

Ara: kalan yarım paketi yedim

Öğlen: 2 dilim kepek ekmeğine (küçük) az labne, azda acıka sürüp yedim..

Ara: 90 kalorilik form mısır patlağı

Akşam: 1 kase çorba, 1 kaşık yoğurt, 1 porsiyon yeşil salata

Ara: yok (tartı günü öncesi) nihayet farkına varabildim :26:

.

bi şey diycem zummmmmmmmba dansıyla arkadaşım zayıflamış spor topiğindde yazanlar var acaba zumbazumba mı yapsak

az olmuş ama dediğin gibi tartı günü öncesi

bi şey diycem zummmmmmmmba dansıyla arkadaşım zayıflamış spor topiğindde yazanlar var acaba zumbazumba mı yapsak

eeeee balım önce zumbaa yapmayı bilmek gerekmiyor mu kuşum heee yada tepin gitsin mi yapmalıyız :44::44::44:

.

SABAH

1 dilim ekmek 1 yumurta domates peynir 2 zeytin 1 çay kaşığı reçel

ÖĞLE

1 kase yoğurt 1 muz

ARA

3 tane form bisküvi

AKŞAM

1 kase çorba salata

su tamamlıyıcam spor bugün bacağım ağrıdığı için yapmadım:26::26:

düşünüyorum valla .... bu haftayı sporsuz geçireyim haftaya değişik bişi denicem
demekki içinin iyiliğini hissetmiş adam

vayyyyyyyyyyyyyy müdürle aynı oda heeeeeeeeee yüksek yerlerde tandıkların var gibi oldu...

neyse benimki genel bir uyarıydı herkes aldı üstüne iyi oldu nasrettin hoca misali en başından hallettik

iyi akşamlar menümü yazıp hemen kaçcam

sabah
1 küçük kase yoğurt içinde keten tohumu ve 1 kaşık cornflake,
ara
1/2 elma
öğle 1 küçük kase yoğurt
2 kaşık eti müsli
ara
1/2 elma 7 kayısı çekirdeği
akşam
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık fasülye
salata 1 kaşık çorba (oğluşun kalanı :))
ara
7-8 adet nesfit ballı bademli (ben fikri mühim üyesiyim denemem için göndermişler kahvaltılarda olabilir veya tatlı krizi tutunca bayaa ballı yapmış adamlar)

Kizlaaarrrr nasilsiniz cok yogun bi haftanin ardindan evimize donuyoruz... Hafta ici cok giremedim yogundu cunku simdi yoldayiz alevin yarin ameliyati vardi allah yardimcin olsun aleeeevvvvv haberiniz varmi gecmisi okuyamiyorum... Bol kacamakli bi hafta oldu umarim + larla karsilasmam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…