Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sevgili Juju oncelikle yazdiklarini yeni gordum cunku evdeki pc bozuldu ve tamire gitti. Esimin tabletindende giremiyorum cunku onun gelis saatleri cok gec oluyor. Bu gun girebildim allahtan cunku bugun burda osten tatili. Yani resmi tatil ve evde.Ama ben bildirmistim lap in bozuldunu.Beni biraz olsun tanidini dusunmustum.Yada buranin beni yanliz kilo degil, moral olarakta ayakta tuttunu size yansittimizi dusunuyordum.Ben listeye gireyim felan demedim zaten.Sadece motivasyon olarak geliyim demistim.Goruyorumki gecmis okunmuyor yada benim yazdigim gozunden kacti. Yine de bana verdiniz testekten dolayi sana, Gamzeme, sevdama, sahnura, garfiye , corniye ve adini unuttugum herkese tesekkur ederim.

şahnurum tamamdır yarışıyoruz bu hafta inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur..
sinameki çayını başka şeyle karıştırmıyorum ama dediğim gibi hafta 1 kere içiyorum çok rahatlatıyor.diğer günlerde de form çayı kullanıyorum.mesela bir poşet sinamekiyi bardağa koy üzerine kaynar su dök...ben iyice soğuduktan sonra bir kerede içiyorum çünkü iğrenç bir tadı var..ama gerçekten çok rahatlatıyor...bir kere dene istersen...

*JUJU* ( 85,80 /
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 )
dalin26 ( 75,10 /
biricikoglumertug ( 74,20 /
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / %0,00 )
garfield06 ( 66,10 /
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20/ %0,31)
cornella ( 65,80 /
ukyo ( 69,50 /
Gamze_M ( 64,80 / 65,200/ -0,40 / -%0,62)
busramnmn ( 61,90 /
chentiq ( 59,40 /
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 74,20 / 73,7 / 0,50 / % 0,67 )

Sevda_M ( 73,60 / 73.60 / 0,00 / % 0.00 )

gamze cim ben ekledim
canım yüzdeni

penelope canım senin mesajın gözden kaçmış juju tarafından canım senin pc bir an önce düzelir de gene gelirsin aramıza ece nasıl oldu bu arada iyileşti mi tamamen

valla sevda cım inş ben düzelirim de spor yapabilirim bende bu hafta biraz da regli şişliği var olmam lazım ama olmadım bugün yarın gelir sanırım regli o zaman biraz da şişim iner haftaya geçerim seni ona göre sen spor yapabiliyorsun ne güzel ben maalesef hastalık sebebiyle spor yapamıyorum inş bi an önce spor a da başlayabilirim
bu arada ben hergün 2 tane form çayı içiyorum zaten bi de sinameki alayım zaten bi o kaldı denemediğim o kadar iğrenç ot çöp içiyorum ki o eksik kalmasın sen akşamdan mı içiyorsun nasıl kullanıyorsun aç karnına mı ok karnına mı bi de bunları yazarsan sevinirim

bu arada jujum kg nu yazmadan nereye gittin yaaaa
merakta bırakma bu hafta sporsuz gitti mi kilo merak ediyorum hadi yaaazz ben 11 de çıkacağım hastaneye gitmek için inş herkesin kg su belli olur değilse hastane dönüşüm akşamı bulacak meraktan ölürüm ben

evek senin işteki ilk haftandı ve düzenin şaştı farkındayım... asıl önemli olan sen farkındasın ve düzeltmeye çalışacağını biliyorum ve sana güveniyorum

ah şahnur ahh nasıl normale dönersin acaba... çok kötü bişey çünkü bağırsak tembelligi ...

evet çok haklısın jujum iğrenççç ama mecburen ben haftada bir kere falan içiyorum ama bir dikişte peşine de hemen çay kaşığını ucuyla reçel.....

.

yok valla büyük konuşmayayım ama ben içemem bir daha çoooook gençken içmiştim

kırdıysam kusuruma bakma ben kırmak adına sarf etmemiştim o sözleri ... birden fazla şeyi takip etmenin benim için ne kadar zor olduğunu bir nebze anlamanızı isterdim... sadece kilo bildirip sadece menü yazıp gerisine karışmamak bende isterdim fakat benim açımdan işler o şekilde işlemiyor... elimden geldiğince geçmişi okuyorum ve gözümden kaçan detaylar olabiliyor elbette sağolsun diğer arkadaşlarım duyarlı davranarak gözümden kaçan noktalarda beni uyarıyorlar... bugün senin durumunu zes hatırlattı diğer günlerde de hatırlatmalar olabiliyor insan evladıyım bende mükemmel değilim ki eksizsiz yapayım herşeyi... Ve tekrar ediyorum kırmak adına yazmadım ben o sözleri sitem felan etmem gayet rahatım şuanda yazarken bile ne bilim mimiklerimizi görmediğimizden sözler yanlış anlaşılabiliyor demekki... tekrar kırdıysam özür.

tamam canım seni bekletmeyeyim 800 gr gitti benden

5.Takım 302. Etap
*JUJU* ( 85,80 / 85,00 / 0,80 / % 0,93 )
aysunayy ( 63,90 / 63,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
biricikoglumertug ( 74,20 / 73,60 / 0,60 / % 0,81 )
ZES ( 77,90 / 77,90 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit
garfield06 ( 66,10 /
birsen-deniz ( 64,70 / 64,50 / 0,20 / % 0,31 )
cornella ( 65,80 /
ukyo ( 69,50 /
Gamze_M ( 64,80 / 65,20 / -0,40 / % -0,62 )
busramnmn ( 61,90 /
chentiq ( 59,40 /
rabyas ( 79,00 /
toplight ( 74,20 / 73,70 / 0,50 / % 0,67 )
Sevda_M ( 73,60 / 73,60 / 0,00 / % 0,00 ) Kilosu Sabit

Son düzenleme:

jujum tebrik ederim sen çok uzun süredir 100 gr 200 gr gidiyorsun nerdeyse çok iyi ee ne olacak şimdi ben senin üstünde mi altında mı olacam takım içi sıralama da şimdi de onu merak ettim

ayy jujum sanki ben verdim 800 gr o kadar sevindimki senin adına
ya insan çabalıyıp sonunç alamayınca şevki kırılıyo senin azmine hayranım ben bu kadar sabırlı olmayıp yerdim vall

bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum

jujum tebrik ederim sen çok uzun süredir 100 gr 200 gr gidiyorsun nerdeyse çok iyi ee ne olacak şimdi ben senin üstünde mi altında mı olacam takım içi sıralama da şimdi de onu merak ettim

takım içi sıralamayı sölemicem onu akşam görürsün artık
valla bide siz bana sorun kaç haftadır sürünüyordum ve bu hafta umursamadım bile spor bile yapmadım ve mutluyum...

bu hafta kendimde yaptığım değişiklikler....

herzamankinden 1 saat erken uyandım saat 7:00 da kalkıyordum ama artık 06:00 da uyanıyorum ve vucudum eskiye oranla bir saat daha erken uyanarak kalori yakımına erkenden başlamış oluyor

uyanır uyanmaz 3 bardak su içtim

bir saat sonra kahvaltı ettim ve yumurta yemedim peynir ekmek zeytin ne varsa artık

pazartesinden beri tibetin gençlik programını yapıyorum ilk haftam bir etkisi oldumu bilmiyorum zorlayıcı olmayan 4 tane hareketi 3er kez yaptım sadece

ara öğün yapmamaya çalıştım yada yapacaksanda öğünler arasının 3 saati geçmesine özen gösterdim

akşam 20:00 den sonra ağzıma lokma sürmedim

bunlar hayatımda bu hafta gerçekleştirdiğim değişikliklerdi... porsiyonlarımı küçültmedim sadece bazı değişiklirler yaptım spro bile yapmamama rağmen kilo verdim... size anlatmak istediğim buydu kilo vermeniz durduğunda porsiyon küçülteveğinize 1 saat erken kalkın ve vucudu calıştırması için yakıtını yani suyu verin ilk olarak

napalım artık takım içi sıralamayı akşam görürüm ben de

bünyeyi şaşırtmak sende çok güzel işe yaradı bakalım ben neler yapabilirim gerçi allaha şükür benim kilo vermem şimdiye kadar durmadı 300gr 500 gr da olsa verdim hep ama şu son 3 haftadır hiç spor yok sadece fırsat buldukça yürümeye çalıştım ama çok düzenli olmadı hiç mekik çekemedim boynum yüzünden halbuki göneğim çok güzel küçülmeye başlamıştı ben bile farkediyordum toplandığını günde 100 mekikle şu boynum bi düzelsin spor olayını artıracağım inş o zaman ben de kilo verimim hızlanır

geçen hfta 22 mart 69.5

bu hafta 29 mart 69.3

giden 200 gram cok az gitmiş hiç gitmemiş gib

benim yüzde mi hesaplaybilirmis karıştırdım yapamadım

azar azar da olsa veriyorsan sıkma canını şahnur... duraklamaya girdiğinde sende bi şaşırtma politikası izlersin... ben bu hafta yaptığım deşiyiklikleri kalıcı yapayı düşünüyorum... sabah 6 da uyanmak gibi ... çok huzurlu mutlu ve sabah koşturmacası olmadan işe gitmek hoşuma gitti ve sabah içtiğim 3 bardak su sanırım bana iyi geliyor devam yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…