- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.841
canım işte benim sorunum orda benim bağırsaklar maalesef kronikleşmiş bi türlü çıkamıyorum dün 2. müshil hapını aldım çarşamba gün ilkini aldğımda dün gene çıkamamıştım dün akşam yemekten önce aldım acaip bir gaz yaptı sabah koca bir bardak sıcağa yakın su içine erik pestili atıp içtim millet bunu yapınca wc den çıkamıyormuş ben accık çıktım kahvaltıdan sonra da çok az çıktım işin kötüsü müshil hapı alınca normal değil ishal gibi çıkıyorum ve vücudum su topluyo aslında almak istememiştim ödemden dolayı kg çok fazla çıkacak diye korkudan aldım bu arada dün gece yattığımda midem açlıktan guruldadı durdu eğer bugün cuma olmasaydı 1 bardak süt içerdim ama cuma diye onuda yapmadım ama 500 gr gitmiş işte keşke düzenli çıkabilsem wc ye daha rahat gider diye düşünüyorum
kaç valla kaç bakalım haftaya ne olacak sevda cım hadi bakalım girelim yarışa kim daha çok verebilecek?
özlettin kendini banu
sevda cım sadece sinemaki mi senin çayın içinde başka bişeyde var mı?
penelope canım senin mesajın gözden kaçmış juju tarafından canım senin pc bir an önce düzelir de gene gelirsin aramıza ece nasıl oldu bu arada iyileşti mi tamamenSevgili Juju oncelikle yazdiklarini yeni gordum cunku evdeki pc bozuldu ve tamire gitti. Esimin tabletindende giremiyorum cunku onun gelis saatleri cok gec oluyor. Bu gun girebildim allahtan cunku bugun burda osten tatili. Yani resmi tatil ve evde.Ama ben bildirmistim lap in bozuldunu.Beni biraz olsun tanidini dusunmustum.Yada buranin beni yanliz kilo degil, moral olarakta ayakta tuttunu size yansittimizi dusunuyordum.Ben listeye gireyim felan demedim zaten.Sadece motivasyon olarak geliyim demistim.Goruyorumki gecmis okunmuyor yada benim yazdigim gozunden kacti. Yine de bana verdiniz testekten dolayi sana, Gamzeme, sevdama, sahnura, garfiye , corniye ve adini unuttugum herkese tesekkur ederim.
şahnurum tamamdır yarışıyoruz bu hafta inşallah ikimiz içinde hayırlısı olur..
sinameki çayını başka şeyle karıştırmıyorum ama dediğim gibi hafta 1 kere içiyorum çok rahatlatıyor.diğer günlerde de form çayı kullanıyorum.mesela bir poşet sinamekiyi bardağa koy üzerine kaynar su dök...ben iyice soğuduktan sonra bir kerede içiyorum çünkü iğrenç bir tadı var..ama gerçekten çok rahatlatıyor...bir kere dene istersen...
Günaydın arkadaşlarım..kilo bildirimi yapayım ama jujum yada bir başka arkadaşımız yüzdemi hesaplayabilir mi acaba..400 gr. almışım..Bu bile ''bile'' bana yetti...65.200 olmuşum..Arkadaşlar bu hafta çok değişik geçti benim için..yeni iş, yeni ortam ve yeni insanlar..yeme düzenim bozuldu, pideler havada uçtu..Çoğu kez alışık olamadığımdan yiyemedim..eve gidince yiyeceklere saldırdım..2 gündür evimden yemek getiriyorum ve daha bir düzene girdi yediklerim, ara öğün yapamıyordum 2 gündür yapıyorum..haftaya çok daha güzel olucak inşaallah..birde regl günüm..Buna şükrediyorum...baskülde daha kötü çıkmasından o kadar korkmuştum ki, artık bir şeyler oturmaya başladı sanırım..1 öğün yiyip 2 kilo almıyorum..4 gün yiyip 400 gr. farklı çıkıyor, üstelik regl dönemi şişliği olma ihtimali de çok yüksek...
Sizleri çok seviyorum ve herkesin önünde söz veriyorum haftaya asla + olmayacak, iyi bir eksi olması için çalışıcağım ve jujumunda dediği gibi spor illaki yapılıcak...
Geçen hafta: 64.800
Bu hafta: 65.200
.
canım işte benim sorunum orda benim bağırsaklar maalesef kronikleşmiş bi türlü çıkamıyorum dün 2. müshil hapını aldım çarşamba gün ilkini aldğımda dün gene çıkamamıştım dün akşam yemekten önce aldım acaip bir gaz yaptı sabah koca bir bardak sıcağa yakın su içine erik pestili atıp içtim millet bunu yapınca wc den çıkamıyormuş ben accık çıktım kahvaltıdan sonra da çok az çıktım işin kötüsü müshil hapı alınca normal değil ishal gibi çıkıyorum ve vücudum su topluyo aslında almak istememiştim ödemden dolayı kg çok fazla çıkacak diye korkudan aldım bu arada dün gece yattığımda midem açlıktan guruldadı durdu eğer bugün cuma olmasaydı 1 bardak süt içerdim ama cuma diye onuda yapmadım ama 500 gr gitmiş işte keşke düzenli çıkabilsem wc ye daha rahat gider diye düşünüyorum
kaç valla kaç bakalım haftaya ne olacak sevda cım hadi bakalım girelim yarışa kim daha çok verebilecek?
özlettin kendini banu
sevda cım sadece sinemaki mi senin çayın içinde başka bişeyde var mı?
evet çok haklısın jujum iğrenççç ama mecburen ben haftada bir kere falan içiyorum ama bir dikişte peşine de hemen çay kaşığını ucuyla reçel.....
.
Sevgili Juju oncelikle yazdiklarini yeni gordum cunku evdeki pc bozuldu ve tamire gitti. Esimin tabletindende giremiyorum cunku onun gelis saatleri cok gec oluyor. Bu gun girebildim allahtan cunku bugun burda osten tatili. Yani resmi tatil ve evde.Ama ben bildirmistim lap in bozuldunu.Beni biraz olsun tanidini dusunmustum.Yada buranin beni yanliz kilo degil, moral olarakta ayakta tuttunu size yansittimizi dusunuyordum.Ben listeye gireyim felan demedim zaten.Sadece motivasyon olarak geliyim demistim.Goruyorumki gecmis okunmuyor yada benim yazdigim gozunden kacti. Yine de bana verdiniz testekten dolayi sana, Gamzeme, sevdama, sahnura, garfiye , corniye ve adini unuttugum herkese tesekkur ederim.
tamam canım seni bekletmeyeyim 800 gr gitti bendenbu arada jujum kg nu yazmadan nereye gittin yaaaa
merakta bırakma bu hafta sporsuz gitti mi kilo merak ediyorum hadi yaaazz ben 11 de çıkacağım hastaneye gitmek için inş herkesin kg su belli olur değilse hastane dönüşüm akşamı bulacak meraktan ölürüm ben
evek senin işteki ilk haftandı ve düzenin şaştı farkındayım... asıl önemli olan sen farkındasın ve düzeltmeye çalışacağını biliyorum ve sana güveniyorum
ah şahnur ahh nasıl normale dönersin acaba... çok kötü bişey çünkü bağırsak tembelligi ...
yok valla büyük konuşmayayım ama ben içemem bir daha çoooook gençken içmiştim
kırdıysam kusuruma bakma ben kırmak adına sarf etmemiştim o sözleri ... birden fazla şeyi takip etmenin benim için ne kadar zor olduğunu bir nebze anlamanızı isterdim... sadece kilo bildirip sadece menü yazıp gerisine karışmamak bende isterdim fakat benim açımdan işler o şekilde işlemiyor... elimden geldiğince geçmişi okuyorum ve gözümden kaçan detaylar olabiliyor elbette sağolsun diğer arkadaşlarım duyarlı davranarak gözümden kaçan noktalarda beni uyarıyorlar... bugün senin durumunu zes hatırlattı diğer günlerde de hatırlatmalar olabiliyor insan evladıyım bende mükemmel değilim ki eksizsiz yapayım herşeyi... Ve tekrar ediyorum kırmak adına yazmadım ben o sözleri sitem felan etmem gayet rahatım şuanda yazarken bile ne bilim mimiklerimizi görmediğimizden sözler yanlış anlaşılabiliyor demekki... tekrar kırdıysam özür.
tamam canım seni bekletmeyeyim 800 gr gitti benden
kilom 73.6 %0,81
giden 600 gr
jujum doğrumu yüzde bi bakarsın cnm
biricik seninle kilolaruımız aynı gibi nerdeyse gecen hafta da aynı imiş ben yeni farkettim bak biz sevda ile yarışa girdik sen de katıl bize bakalım bu hafat ne olacak?
tamam cnm olur yarışalımiyice gaza gelirizzz
jujum tebrik ederim sen çok uzun süredir 100 gr 200 gr gidiyorsun nerdeyse çok iyi ee ne olacak şimdi ben senin üstünde mi altında mı olacam takım içi sıralama da şimdi de onu merak ettim
valla bide siz bana sorun kaç haftadır sürünüyordum ve bu hafta umursamadım bile spor bile yapmadım ve mutluyum...ayy jujum sanki ben verdim 800 gr o kadar sevindimki senin adına
ya insan çabalıyıp sonunç alamayınca şevki kırılıyo senin azmine hayranım ben bu kadar sabırlı olmayıp yerdim vall
bu arada kilo veren herkesi tebrik ediyorum
biricik senin bki ne baktım da senin boyun uzun anlaşılan bu kiloda 26 olduğuna göre bayaa uzun boylusun
takım içi sıralamayı sölemicem onu akşam görürsün artık
valla bide siz bana sorun kaç haftadır sürünüyordum ve bu hafta umursamadım bile spor bile yapmadım ve mutluyum...
bu hafta kendimde yaptığım değişiklikler....
herzamankinden 1 saat erken uyandım saat 7:00 da kalkıyordum ama artık 06:00 da uyanıyorum ve vucudum eskiye oranla bir saat daha erken uyanarak kalori yakımına erkenden başlamış oluyor
uyanır uyanmaz 3 bardak su içtim
bir saat sonra kahvaltı ettim ve yumurta yemedim peynir ekmek zeytin ne varsa artık
pazartesinden beri tibetin gençlik programını yapıyorum ilk haftam bir etkisi oldumu bilmiyorum zorlayıcı olmayan 4 tane hareketi 3er kez yaptım sadece
ara öğün yapmamaya çalıştım yada yapacaksanda öğünler arasının 3 saati geçmesine özen gösterdim
akşam 20:00 den sonra ağzıma lokma sürmedim
bunlar hayatımda bu hafta gerçekleştirdiğim değişikliklerdi... porsiyonlarımı küçültmedim sadece bazı değişiklirler yaptım spro bile yapmamama rağmen kilo verdim... size anlatmak istediğim buydu kilo vermeniz durduğunda porsiyon küçülteveğinize 1 saat erken kalkın ve vucudu calıştırması için yakıtını yani suyu verin ilk olarak
azar azar da olsa veriyorsan sıkma canını şahnur... duraklamaya girdiğinde sende bi şaşırtma politikası izlersin... ben bu hafta yaptığım deşiyiklikleri kalıcı yapayı düşünüyorum... sabah 6 da uyanmak gibi ... çok huzurlu mutlu ve sabah koşturmacası olmadan işe gitmek hoşuma gitti ve sabah içtiğim 3 bardak su sanırım bana iyi geliyor devam yaninapalım artık takım içi sıralamayı akşam görürüm ben de
bünyeyi şaşırtmak sende çok güzel işe yaradı bakalım ben neler yapabilirim gerçi allaha şükür benim kilo vermem şimdiye kadar durmadı 300gr 500 gr da olsa verdim hep ama şu son 3 haftadır hiç spor yok sadece fırsat buldukça yürümeye çalıştım ama çok düzenli olmadı hiç mekik çekemedim boynum yüzünden halbuki göneğim çok güzel küçülmeye başlamıştı ben bile farkediyordum toplandığını günde 100 mekikle şu boynum bi düzelsin spor olayını artıracağım inş o zaman ben de kilo verimim hızlanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?