- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.881
Bir ayda 800 gr.la tarihe gecerim ben sanirim.Yok jujum ben sayfalari dolasirken cok motive olmus birini gordum cok istekliydi katilmayada ondan sordum. Hem arzu abla var benden once ben nasil isterimki onlari hice sayip beni takima almani.Hem ben kendimi takimdaymisim gibi hissediyorum zaten.Dunde dr. gittim tahlil verdim neden erimiyorum diye.Sali gunu sonuclar alinacak.O zaman daha cok asilacam bu ise.Birde eltimle iddiaya girdik bakalim ne olacak.Cok sacma bir durum gerci ama.Bn 176 bundayim o 165 ben 74 kilodayim o 81 tabiki beni gecer.Ama tek guzel yan benim kalas bana yardim ediyor artik.Hadi git yuru gelde yemegi yeriz diyor.Bende yuruyus sonrasi hafifte olsa yiyordum ve yanlis yapiyordum.Megerse spordan 2 saat sonrasina kadar yenen yemek meyve bile yag olarak kaliyormus.Yasadikca ogreniyorum.Ogrendikce sizede yazarim.
SAHNUR um ece yi sormussun sagol ablam benim.Ecenin derdi hic bitmiyor abla ya.Dr.a goturduk sukurki duzelmis.Ama dr.damakta sislik var erken dis cikarabilir dedi.Salyasi felan olursa yada ateslenirse ve atesi 38,5 u gecmezse korkmayin dedi.Dis ates yaparmis ama cok yakmazmis.Cocugu olacaklar lutfen ece koymayin adini.Bana demislerdi eceler nazli olur dayanamazsin diyede.Inanmamistim.Meger dogruymus.
Aysunayi cok merak ediyorum.Onun icin ne cok dua ettim bilseniz.Bir ecede ona gelsinde gorsun anyayi konya yi diyom.
kaptanımm bu arada en cok senı tebrık ederım valla kendımden cok sevındımmmm
Ayyyy kıyamamm, bir tane engelli amca var iş yerine gelen...patronların akrabaları..3 yaşında menenjit geçirmiş..sağır ve konuşamıyor..aklında da problem var..2 gündür geliyor bana elma veriyor..patron diyor ki, sevmediklerine asla bişey vermez..
az önce yine geldi 2 tane elma getirmiş bana, rabbim onun hürmetine tüm hastalara sağlık sıhat versin..:26::26:
.
Dr.a gittim demistim ya adette duzene girmeyince engel olur kilo vermede dedi.Birde adam yagini olceriz sali dedi.gerci BMI de sismen cikmiyorum ama yinede eriyecem.Senin yerinde olsaydim jujum ben coktan kecileri kacirmistim zaten.Sen diyetisyenin listesine uymuyorsun degilmi.?
SEVGİLİ KAPTANIM JUJU, ÖNCELİKLE SENİ VE KİLO VEREBİLEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM...
Sonrasındaysa, evet jujum çok şükür bilincindeyim ve düzenim yerine oturur oturmaz dikkatli olmaya zaten başlamış olmamda çok olumlu bir durum benin için...Bana güzendiğin için çok ama çok teşekkür ederim, güvenini asla boşa çıkarmayacağım...Söz, allahımın izniyle haftaya daha iyi olucak..
Sevgili arkadaşım penelope Arzu diskalifiye oldu ve işlerinin yoğunluğundan fazlaca vakit ayıramıyor buraya..eğer takımlar arası sorun olmaz ve şartların uyarsa ve kaptanımızda uygun bulursa (kaldı ki çok istediğini belirtmiş) kendi adıma bende seninle takım arkadaşı olmaktan çok mutlu oluyorum..zaten takımdaymışsın gibi düşünüyoruz, yarışmalarda olmak..canla başla yarışmak ta seni motive edicektir balım..hayırlısı olsun..
.
oooooooo hoş geldin rabişşşş .... seni görmek güzel iznini kilo almadan atlatmana da sevindim ayrıca ve erken gelip kilo bildirdiğin içinde minnettarım erken çıkacağım çünkü bendekızlaarrrr gunaydınn oldum yorgunluktan yenı uyandık sabah 5 te ındık 9 da kalktık saglık ocagına gıttık geldık tekrar uyumusuz yenı uyandık bıldırımde gec kaldım sanırımm...
gecen hafta:79
bu hafta:79 degısmemıs yanıı kılom
amin.. çok duygusal bir olay. çok anlamlı..
Kaptancım..
Sanırım bahsettiğin kişi benim. menü bildiriminde yanımda bir sürü soru işareti var. listemi bildirmediğim için kızmışsın. ama neden seni dikkate almadığımı düşündün onu anlamadım. seni de buradaki herkesi de dikkate alıyorum. ötesinde seviyorum.. sırf saygı duymaktan da öte. ama en çok seni dinlerim. sen kaptanımızsın başımızın tacısın. dediklerin bir kulağımdan girip diğerinden çıkıyor sanıyorsun ama öyle değil. ara sıra geliyorum biraz konuşup dertleşmeye, kimseyi bulamıyorum. ben motivasyonumu çok kaybettim. sınav maratonuna hazırlanmaya başlamadan evvel, kızlar spor konusunda desteğinizi bekliyorum beni yalnız bırakmayın demiştim. bana mesaj atın demiştim özelden. bir kişi bile atmadı :85::85::85: ben de gereksiz alınganlık yapıyorumdur belki ama eski günlerimizi özlüyorum. sanki herkes dağıldı gibi.. haftalardır atak yapamadık..ben de fil falan yapmıştım avatarı ama kaplumbağadan beterim.
ama o lafların bana sanırım. kilo almama bir şey demedin. özelden mesajıma cevap vermedin. sana kendimi o şekilde düşündürttü isem özür dilerim. ben kimseyi kale almıyor değilim. hepiniz tek tek önemlisiniz benim için.
beğenme konusunda bence de lightnurun dediği gib yapabilriz. mesajı ilk okuyan kişi okuduğunnu belirtmek üzere beğenebiilir. hiç beğenisi olmayan mesajlar anlarız ki okunmamış önce onları okuruz beğeniriz ki gözden hiç bir şey kaçmaz..
motivenizi ben bozuyorsam ayrıca takım arkadaşlarımdan da özür dilerim..
hosbulduummmmmmmmmmmm gamzemmmmmmmmmmmmmmcanımmmmm rabişimmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
.
hosbuldumm jujummmmmmmmmmmm
iyi bak doktorda demiş normal diye.... yok kuzum ben o diyeti yapmıyorum yapamamda aşırı o yani kadın benim hayvan gibi yediğimimi mi sandı ne anlamadım ben gene kendi bildiğim yolda ilerliyorum...
hımmmmmm bak unutmuştum arzunun durumunu.... evet gamze haftaya senden atak bekliyorum tamam mı
oooooooo hoş geldin rabişşşş .... seni görmek güzel iznini kilo almadan atlatmana da sevindim ayrıca ve erken gelip kilo bildirdiğin içinde minnettarım erken çıkacağım çünkü bende
hımmmmmmmmmmmmm sana kızgınım evet ama o yazım sana özel değildi 2-3 kişiye hitaben yazılmıştı ve sitem de değil bir uyarıydı sadece hani beni umursamazsanız bende sizi umursamam babında....
kuzum sana geçen hafta söylemedim mi ben girip bişiler yazamasanda menünü yaz o bile etkiler kaçamak yapmamanı diye... ama sen menü yazmadın bizden kaçtıkça da kaçamak yaptın...
miğden çöp tenekesi mi senin???? çöpe gitmesin miğdeme gitsin mantığını aş artık bırak çöpe gitsin yada eşin yesin yada konu komşuya ver gitsin niye sen yiyesinki yazık değilmi okadar emeğine...
motivasyon konusunda bir tek senden duyuyorum bunu sen kaybettin motivasyonu biz değil.. çünkü uzaktasın bizden ve çabuk bırakıyorsun kendini o nedenle böyle düşünüyorsun... bak cornide giremiyor ama dikkat etmeye devam etmiş ki 600 gr verdi...
ayrıca özelden mesajlarını cevapsız bırakmadım hiç geçen yazdığında cevapda yazdım ama senden cevap gelmedi bana tekrardan...
ayrıca kuzum özelder dürttükleyemem ben ne seni ne başkasını unutuyoruz çünkü ne var ne yok topikte yazıyoruz bunada alınma sende
canım onun bilgisayar nakavt malesef giremiyor bi kaç gündür...hosbulduummmmmmmmmmmm gamzemmmmmmmmmmmmmm
hosbuldumm jujummmmmmmmmmmm
evet kızlarr uzun bı aradan sonra aranızdayımne var ne yok nasılsınızz tugba nerdee???:26::26:
oleyyyyyyyyyyyyyyy 1 sıra yukselmıısm son kulvara ne zaman grıorz5.Takım
1. dalin26 ( 88,80 / 75,10 / 13,70 / % 15,43 )Geçen haftanın birincisi
2. cornella ( 74,00 / 65,20 / 8,80 / % 11,89 )Geçen haftanın ikincisi
3. Gamze_M ( 72,00 / 65,20 / 6,80 / % 9,44 )Geçen haftanın üçüncüsü
4. Sevda_M ( 80,90 / 73,60 / 7,30 / % 9,02 )Geçen haftanın dördüncüsü
5. biricikoglumertug ( 80,00 / 73,60 / 6,40 / % 8,00 )Geçen haftanın altıncısı
6. garfield06 ( 71,00 / 65,50 / 5,50 / % 7,75 )Geçen haftanın yedincisi
7. ukyo ( 75,00 / 69,30 / 5,70 / % 7,60 )Geçen haftanın beşincisi
8. busramnmn ( 66,00 / 61,50 / 4,50 / % 6,82 )Geçen haftanın onuncusu
9. aysunayy ( 68,50 / 63,90 / 4,60 / % 6,72 )Geçen haftanın dokuzuncusu
10. ZES ( 83,00 / 77,90 / 5,10 / % 6,14 )Geçen haftanın onbirincisi
11. toplight ( 78,20 / 73,70 / 4,50 / % 5,75 )Geçen haftanın ondördüncusu
12. birsen-deniz ( 68,40 / 64,50 / 3,90 / % 5,70 )Geçen haftanın onikincisi
13. *JUJU* ( 89,80 / 85,00 / 4,80 / % 5,35 )Geçen haftanın onbeşincisi
14. chentiq ( 62,70 / 59,70 / 3,00 / % 4,78 )Geçen haftanın onüçüncüsü
15. rabyas ( 82,60 / 79,00 / 3,60 / % 4,36 )Geçen haftanın onaltıncısı
16. penelope1990 ( 75,00 / 74,10 / 0,90 / % 1,20 )Geçen haftanın onyedincisi
5.TAKIM ORTALAMASI ( 1215,90 1126,80 89,10 7,25 )
canım onun bilgisayar nakavt malesef giremiyor bi kaç gündür...
sende geldin hareketleniriz artık ...
oleyyyyyyyyyyyyyyy 1 sıra yukselmıısm son kulvara ne zaman grıorz
rabişşş hosgeldn cnm cornının pc bzk 1 haftadr yok
kaptan beni uyarmıştı. yerine dikkat et yerine seni geçeceğim demişti..
İzel - Sevme Kızım Yanarsın[2004] - YouTube
ve evet ben kendi kendime kaybettim motivasyonumu... ama biz kendi kendimizi dürtükleyebilseydik gruba neden gereksinim duyuyoruz? ben kendi kendime kazanamıyorum malesef motivasyonumu..
kaptan beni uyarmıştı. yerine dikkat et yerine seni geçeceğim demişti..
İzel - Sevme Kızım Yanarsın[2004] - YouTube
ve evet ben kendi kendime kaybettim motivasyonumu... ama biz kendi kendimizi dürtükleyebilseydik gruba neden gereksinim duyuyoruz? ben kendi kendime kazanamıyorum malesef motivasyonumu..
canım onun bilgisayar nakavt malesef giremiyor bi kaç gündür...
sende geldin hareketleniriz artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?