Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

haftada 1 kilomu
ilk beni kesin içimdekı fazlalıkları cıkartın snra geri dikin

sayfanın ustunde ve altnda kilolu kadnları kocaları aldatıyo yazıooo pskolojım zaten bozuk bıde bu cıktı gecende zayıf bi kız var kemıklerı sayılıo yıorm yıorm kılo alamıyorm yazıodu

jujuuuu değişimemı basladn kız zayıflamalar lazerlerrr

arzu sendemı kılo aldn bacmmm gamzeyı cagrmayn bnce dovcek gbi sizi

şu ana kadr yedıklerım 1040 kalori yapıo bunları eritmek içinde 2 saat tempolu yurumem lazm pufff 1 saat kesn yurucem şimdi akşamda hafıf atlatrm artık:26:

aynenn şekerciğimm

.

Yuvarlak masa toplantısı bu akşam 9 da olsun mu bacılaaaaaaaaaaaar.

Olsun diyen elime mum diksin

kilo veren tümmmmmmmmm arkadaşları tebrik ederimm...
KAPTANIM ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA TEBRİK EDERİM

rabyas hoşgeldin canmm.

İştee bu yaaaaaa, aranan kan bulunduu hoşgeldinn kadınımmm Rabiş yaa vala toplantı şart sanırım

.

hosbuldumm canlarımmmmmm evet toplantı sart bıseyler yapmalı hem takım hareketlenmelı hemde bunyeler haftaya bomba gıbı gelelım kızlaarrrr...
aksam 9 bana da uyar centık bende mum dıktımmm
bu arada kızlar sabah saglık ocagına gıttım kan verdım pzt sonuc cıkıcakkkk

oy oy oyyy merakla beklediğim sonuçlar çıkmış 3 basamak birden atlamışım yuppiiiiiii

jujum ben bu hırsla sana yerimi bırakmam ona göre hem bu hafta biricik ve sevda ile yarış halindeyiz sen kork benden bakalım haftaya 9. sıraya mı 8 e mi yükselirim :)

rabişim gebelik tesi için mi gittin sağlık ocağına kız hemen çıkar bunun sonuçları ptesiye kadar nasıl bekleyecen sen ben bile merak ediyorum gebelik içinse ecz al bi test yap bakalım yaaa beklenmez ptesiye kadar

akşam yemekte dışarı çıkcaz köfte yemeye gidecez ama 9 da girmeye çalışırım bende

bu arada bugün hem emg hem mr çektirdim oğlanın hem göz muayenesini hem de çocuk dr u muayenesini yaptırdım canım çıktı hastanelerde öğlen yemek yiyemedim canım çıktı ama işlerin büyük çoğunluğunu hallettim emg korktuğum gibi değilmiş basit bi işlemmiş

bugünki menümü yazayım ona göre akşam az yerim
sabah 1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
ara yok
öğle
1 kaşık muhallebi
1 çatal barbunya (öğlen oğlanın tabuldotundan aldım midem çok kazınmıştı)
ara
3 tane pastaneden alınmış kuru tuzlu pasta (boyutları küçük un kurabiyesi kadar)
akşam
4-5 köfte
salata
ayran
su içildi spor ordan oraya koşturmak sayılırsa var iş hastane kaanın okulu hastane ordan başka bir hastane canım çıktı popomu yeni koydum 11 den beri

Menün güzel fakat pastahane kurabiyesi deyip geçmememiz lazım..az değil onlarrrr

.

Menüm

Sabah: çeyrek simit, 1 kase çorba

Ara: 6 çilek

Öğlen: 1 dilim kepek ekmeği, krem peynir, 5 yeşil zeytin..

Ara: 90 kalorilik mısır patlağı

Akşam: 5 biber ve 2 domatesle yapılmış ızgara, 4 kaşık yoğurt, 1 salaralık, 1 dilim k.ekmeği (küçük)

Su: bu gün daha iyi içiyorum
Spor: 1 saat yürüyüş, 30 dk eliptik, 100 mekik

.

menüleriniz güzel kızlar..

sabah:
1,5 dilim kepekli ekmek
2 tk tahin pekmez
3 zeytin
biraz tulum
1 yumurtanın beyazı

ara:
1 küçük cocostar

öğlen:
3 kaşık kısır

ara:
kahve
mavi yeşil bisküvi

akşam:
daha yemedim ama portakallı kereviz. (bitmedi gtti meret ya 1 hafta oldu)

su+spor

evet sahnurcum gebelık ıcın memlekette hasta olmustum malum doktora gıttık acıle ılac verdı dedım gebelık suphem var hemen ıdrar testı yaptı aksam acıl durumlar harıc kan testı yapmıyorlarmıs sonuc negatıf cıkmıstı o yuzden almak ıstemedım bugun hayırlısı olsun dıyorum canımmm

evet kızlar menum
memlekete gıdınce menu falan kalmadı yedım aslında ama hareket coktu o yuzden kılo almadan dondum sanırım yarından ıtıbaren eskı duzene gerı doncemm

sabah
klasık kahvaltı
2 dılım ekmek
peynır zeytın bal
cay

ogle yok

ıkındı
1 cıkolata

ara
3 hurma

aksam
kabak patlıcan bıber kurularını hasladım yogurtlayıp yedım
1.5 kepce corba
1 dılım ekmek
4-5 yaprak sarması

su:cok az ıctım bugun
spor:yok

Sabah : bir kucuk muz

Oglen: yarim tabak izgara tavuk yaninda salata cesitleri bi bardak zero kola.rus salatasini yemedim :)

Ara: yarim paket cubul kraker

Aksam: bol salata yarim balik 1 dilim ekmek

2 litre su

mısır patlağı yerine bi elme yeseydin gamzem daha sağlıklı olurdu ama menünün bugüb beğendim

cocostar

öğlen yememişsin ama sanki genele dağıttımız zaman

Sabah : bir kucuk muz

Oglen: yarim tabak izgara tavuk yaninda salata cesitleri bi bardak zero kola.rus salatasini yemedim :)

Ara: yarim paket cubul kraker

Aksam: bol salata yarim balik 1 dilim ekmek

2 litre su

evet cnm yarışıyoruz korkun benden

SABAH
1 yumurta 2 zeytin 1 dilim ekmek peynir 1 tane kurabiye

ÖĞLE
2 kaşık yoğurt 3 4 kaşık patates yemeği

ARA
meyve

AKŞAM
1 kepçe çorba 1 tabak pırasa salata

su içiliyor spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…