- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.901
kızlarr resmen emekleyerek ılerlıyorum ya sıkıldım bu durumdan artık bıraz hızlanmam lazım benım kılo konusunda napmam lazım bı el atın su garıbanaaaa
kızlarr resmen emekleyerek ılerlıyorum ya sıkıldım bu durumdan artık bıraz hızlanmam lazım benım kılo konusunda napmam lazım bı el atın su garıbanaaaa
aynı duygular ıcındeyız rabişş ablabu arada özlemişim seni valla tugba ve alev abla + dalınde gelsinde takımımız eskı şenliğine dönsün
bende sızlerı ozlemısım kuzummm
evet ya takımı cok sessız buldummmmalevın bugun amelıyatı var ınsallah guzel haberlerle doner...
kızlaarr sımdı cıkıcam valızlerı acıcam ama herkes bısıler dusunsun bı yuvarlak masa toplantısı yapalım yaaaa ben bırazz hızlanmak ıstıyorummmmm.....
İştee bu yaaaaaa, aranan kan bulunduuhoşgeldinn kadınımmm Rabiş yaa vala toplantı şart sanırım
.
kızlar ben lazere başlıyorum bugün ilk günüm heyecanlıyım ve kaçtım şimdi... Akşam görüyürüz
Hoş gelldin rabyaskızlaarrrr gunaydınn oldum yorgunluktan yenı uyandık sabah 5 te ındık 9 da kalktık saglık ocagına gıttık geldık tekrar uyumusuz yenı uyandık bıldırımde gec kaldım sanırımm...
gecen hafta:79
bu hafta:79 degısmemıs yanıı kılom
çentikoviç yaaaa kaybetme motivasyonunu sınavında yaklaşıyor bak sonra seni burada sık sık görmek isterim... Geçen dertleşmeye geldin ben sana cevap yazdım bu seferde sen gitmişsin karşılaşır gibi olduk ama teğet geçtik sanırım...:26::26::26::26:kaptan beni uyarmıştı. yerine dikkat et yerine seni geçeceğim demişti..
İzel - Sevme Kızım Yanarsın[2004] - YouTube
ve evet ben kendi kendime kaybettim motivasyonumu... ama biz kendi kendimizi dürtükleyebilseydik gruba neden gereksinim duyuyoruz? ben kendi kendime kazanamıyorum malesef motivasyonumu..
kızlar ben lazere başlıyorum bugün ilk günüm heyecanlıyım ve kaçtım şimdi... Akşam görüyürüz
tamam cnm olur yarışalımiyice gaza gelirizzz
bencede yuvarlak masa toplantısı yapmamız lazımhem takımın eskı muhabbetını kazanalım hemde kılo vermemızı bıraz hızlandırıcı yontemler gelıştirrelım gerci juju bu konuda guzel bılgıler paylasyor zaman zaman.yardım edelim birbirimize haftada 1 kılo vermek hedefımız olsun ne bılım 1 kılo veremeyen bunalıma girsin
sonra takımca kendimizi keselim ahahaha
merhabalar kızlar ...nasılsınız bakalım...bu arada kilo veren herkesi çok çok tebrik ediyorum.jujum çok güzel kilo vermişsin bu hafta ve gördüğüm kadarıyla da en fazla kilo veren sensin bu hafta TEBRİKLER JUJUM
Rabiş hoş geldin tatlım
biriciğim bu hafta hepimiz aynıyız bakalım haftaya ne olacak .....yarışıyoruz yani
.
gamze napıyon balım.. arzu geldi burda şimdi kahve içecez sende çabuk çık gel hadi....
.
1. grup(80.00-85.80)
*JUJU* ( 85,80 +++*
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,00
ZES ( 77,90 ++*
Arzu_54 ( 77,10
dalin26 ( 75,10
penelope1990 ( 74,90
biricikoglumertug ( 74,20 +++*
toplight ( 74,20 +++
3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 73,60 +++**
ukyo ( 69,50 +++**
4. grup(65.00-69.90)
cornella ( 65,80
garfield06 ( 66,10 +++**
Gamze_M ( 64,80 +++normalde az derdim ama tatlıyı telafi ettiğin için bişi demicem spor neden yok ve su ?
5. grup(60.00-64.90)
birsen-deniz ( 64,70 +++**
aysunayy ( 63,90
busramnmn ( 61,90 ++**büşşş aralarda yada öğlen yediğin fazlalıkları akşamı hafif geçirerek telafi etmeni seviyorum senin
6. grup(55.00-59.90
chentiq ( 59,40
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Rabyas --------------- izinde
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26--------------- izinde
Penelope1990--------????
Sevda_M------------- ????
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Aysunayy ----------- İzinli
Chentiq--------------- ????
Arzu_54 ve Penelope1990 takımda olmadıkları halde takım ruhunu kazansınlar diye günlük menü kontrollerini yapıyor ve haftalık kim nekadar verdi listesinde isimlerini bulunduruyordum fakat gördüğüm kadarı ile benim onlara olan çabama karşılık onların bunu istediklerine yada ihtiyaç duyduklarına dair bir belirti almadığım için bugünden itibaren günlük menü kontrollerinden ikisini de çıkarıyorum şayet bugün kilo bildirimi de yapmazlar ise haftalık kim ne kadar verdi listemden de çıkaracağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?