- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #87.941
Kizlar menumu yazayim bende,
sabah+ogle
2 tane etimek+melemen+2 zeytin+domates salatalik+1 ck krem peynir
ara
yarim elma
aksam
2yk pirinc pilav+salata+ceyrek lavas(belki dahada az)+yagsiz kavurma
50 dakika kostum(artik kosmak zor gelmiyor)
3lt.su
süper menüSABAH
1 yumurta 2 zeytin 1 dilim ekmek peynir 1 tane kurabiye
ÖĞLE
2 kaşık yoğurt 3 4 kaşık patates yemeği
ARA
meyve
AKŞAM
1 kepçe çorba 1 tabak pırasa salata
su içiliyor spor yok
Ben boylede mutluyum ama kaptan istersede niye olmasin derim.SEVGİLİ KAPTANIM JUJU, ÖNCELİKLE SENİ VE KİLO VEREBİLEN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM...
Sonrasındaysa, evet jujum çok şükür bilincindeyim ve düzenim yerine oturur oturmaz dikkatli olmaya zaten başlamış olmamda çok olumlu bir durum benin için...Bana güzendiğin için çok ama çok teşekkür ederim, güvenini asla boşa çıkarmayacağım...Söz, allahımın izniyle haftaya daha iyi olucak..
Sevgili arkadaşım penelope Arzu diskalifiye oldu ve işlerinin yoğunluğundan fazlaca vakit ayıramıyor buraya..eğer takımlar arası sorun olmaz ve şartların uyarsa ve kaptanımızda uygun bulursa (kaldı ki çok istediğini belirtmiş) kendi adıma bende seninle takım arkadaşı olmaktan çok mutlu oluyorum..zaten takımdaymışsın gibi düşünüyoruz, yarışmalarda olmak..canla başla yarışmak ta seni motive edicektir balım..hayırlısı olsun..
.
iyi bak doktorda demiş normal diye.... yok kuzum ben o diyeti yapmıyorum yapamamda aşırı o yani kadın benim hayvan gibi yediğimimi mi sandı ne anlamadım ben gene kendi bildiğim yolda ilerliyorum...
hımmmmmm bak unutmuştum arzunun durumunu.... evet gamze haftaya senden atak bekliyorum tamam mı
oooooooo hoş geldin rabişşşş .... seni görmek güzel iznini kilo almadan atlatmana da sevindim ayrıca ve erken gelip kilo bildirdiğin içinde minnettarım erken çıkacağım çünkü bende
hımmmmmmmmmmmmm sana kızgınım evet ama o yazım sana özel değildi 2-3 kişiye hitaben yazılmıştı ve sitem de değil bir uyarıydı sadece hani beni umursamazsanız bende sizi umursamam babında....
kuzum sana geçen hafta söylemedim mi ben girip bişiler yazamasanda menünü yaz o bile etkiler kaçamak yapmamanı diye... ama sen menü yazmadın bizden kaçtıkça da kaçamak yaptın...
miğden çöp tenekesi mi senin???? çöpe gitmesin miğdeme gitsin mantığını aş artık bırak çöpe gitsin yada eşin yesin yada konu komşuya ver gitsin niye sen yiyesinki yazık değilmi okadar emeğine...
motivasyon konusunda bir tek senden duyuyorum bunu sen kaybettin motivasyonu biz değil.. çünkü uzaktasın bizden ve çabuk bırakıyorsun kendini o nedenle böyle düşünüyorsun... bak cornide giremiyor ama dikkat etmeye devam etmiş ki 600 gr verdi...
ayrıca özelden mesajlarını cevapsız bırakmadım hiç geçen yazdığında cevapda yazdım ama senden cevap gelmedi bana tekrardan...
ayrıca kuzum özelder dürttükleyemem ben ne seni ne başkasını unutuyoruz çünkü ne var ne yok topikte yazıyoruz bunada alınma sende
5.Takım
1. dalin26 ( 88,80 / 75,10 / 13,70 / % 15,43 )Geçen haftanın birincisi
2. cornella ( 74,00 / 65,20 / 8,80 / % 11,89 )Geçen haftanın ikincisi
3. Gamze_M ( 72,00 / 65,20 / 6,80 / % 9,44 )Geçen haftanın üçüncüsü
4. Sevda_M ( 80,90 / 73,60 / 7,30 / % 9,02 )Geçen haftanın dördüncüsü
5. biricikoglumertug ( 80,00 / 73,60 / 6,40 / % 8,00 )Geçen haftanın altıncısı
6. garfield06 ( 71,00 / 65,50 / 5,50 / % 7,75 )Geçen haftanın yedincisi
7. ukyo ( 75,00 / 69,30 / 5,70 / % 7,60 )Geçen haftanın beşincisi
8. busramnmn ( 66,00 / 61,50 / 4,50 / % 6,82 )Geçen haftanın onuncusu
9. aysunayy ( 68,50 / 63,90 / 4,60 / % 6,72 )Geçen haftanın dokuzuncusu
10. ZES ( 83,00 / 77,90 / 5,10 / % 6,14 )Geçen haftanın onbirincisi
11. toplight ( 78,20 / 73,70 / 4,50 / % 5,75 )Geçen haftanın ondördüncusu
12. birsen-deniz ( 68,40 / 64,50 / 3,90 / % 5,70 )Geçen haftanın onikincisi
13. *JUJU* ( 89,80 / 85,00 / 4,80 / % 5,35 )Geçen haftanın onbeşincisi
14. chentiq ( 62,70 / 59,70 / 3,00 / % 4,78 )Geçen haftanın onüçüncüsü
15. rabyas ( 82,60 / 79,00 / 3,60 / % 4,36 )Geçen haftanın onaltıncısı
16. penelope1990 ( 75,00 / 74,10 / 0,90 / % 1,20 )Geçen haftanın onyedincisi
5.TAKIM ORTALAMASI ( 1215,90 1126,80 89,10 7,25 )
heheheeeee gecen haftanin 17.si ben bu hafta 16.yim ama listedeki 17. nirde acaba.sonunculuk kaderimmi bacilar.kızlarr resmen emekleyerek ılerlıyorum ya sıkıldım bu durumdan artık bıraz hızlanmam lazım benım kılo konusunda napmam lazım bı el atın su garıbanaaaa
evliligin zararlarina +1 dahaNeredeyse tüm ev kadınları evlendikten sonra en az 5 kilo alıyor. Şişmanlık hastalığına en fazla ev kadınlarının yakalandığına dikkat çeken Dr. Ayça Kaya, sebepleri açıkladı
Dr. Kaya, Saatler boyu kendini mutfağa hapseden kadın bir yandan çeşit çeşit yemek hazırlayıp bir yandan da her yaptığının tadına bakarsa toplamda epey fazla göze gelmeyen kalori almış olur.
KEKLER, BÖREKLER
Ana öğünler kadar kalori alınan ama farkında olunmayan iki yeme alışkanlığı da öğleden önce ve öğleden sonra yenen abur cuburlardır. Ben abur cubur yemem demeyin, çünkü çocuğunuzun müptelası olduğu o abur cuburlar ne ise, sizin yaptığınız poğaçalar, börekler, kekler de o demek oluyor! Yani sonuçta çocuğunuzla sizin aranızda davranış olarak aslında bir fark yok, sadece aldığınız kalorinin kaynakları farklı dedi.
ÜŞENMEYİN
Annelerimiz sabahtan akşama kadar elde çamaşır yıkardı diyen Dr. Kaya, Çamaşır makineleri, elektrik süpürgeleri, kurutma makinaları, buharlı yer siliciler Artık ev işleri sırasında harcanan enerji yarı yarıya indi, her şeyi parmağımızın ucuyla, enerji harcamadan yapabiliyoruz.
Ev hanımlarının en büyük yanlışı ev işleriyle aşırı meşgul olup, egzersize zaman bırakmayışları. Ya da şuna kısaca her işe vakit ayırıp spora üşenmek diyelim. Oysa günde sadece 30 dakika! Her gün yarım saat tempolu yürüyüş kilo kontrolü ve sağlık demek. Ev kadınlarının ne yazık ki en sık yaptığı sosyal etkinlik olan kabul günleri için kalori yükleme seansı desek sanırım yanlış söylemiş olmayız. Hanımlar birbirileriyle en çok çeşidi kim hazırlayacak? yarışına girer, kabul günleri bir rekabet atmosferine dönüşür. Oysa misafir ağırlamanın da sağlıklı yöntemleri var şeklinde konuştu.
EN İYİ İŞTAH KESİCİ TARÇIN
Alternatif yemekler araştırın, konuklarınızı da yeni keşifler konusunda teşvik edin. Hamurlu, yağlı, bol şekerli gıdalar yerine sebzelerden meyvelerden yapılan farklı, lezzetli ve sağlıklı seçeneklere yönelin. Çeşidi azaltın. Masayı onlarca yiyecekle donatmak zorunda değilsiniz, sizi gerçekten seven ve sağlığını önemseyen konuklarınız bunu saygısızlık olarak addetmeyecektir. Farklı, ilginç ve özenle yapılmış birkaç sağlıklı yiyecek, masaya yayılmış onlarca börek çörekten daha çok ilgi görecektir emin olun. Yemeklerinizi hazırlarken tuzu ve yağı azaltın. Kızartmalardan vazgeçin, mayoneze veda edin. Şekere alternatif tatlandırıcılar kullanın. Pekmez, hurma, tarçın gibi. Israrcı olmayın. Misafirlerinize, onlara ne kadar değer verdiğinizin kanıtı, yemek konusunda ısrarcı olmak değil, onların sağlığını göz etmek demek olduğunu unutmayın. Porsiyonları küçültün. Çayınıza tarçın katın, tarçın iyi bir iştah kesici. Yemeklerinizde protein, sebze, meyve ve sütten yapılmış gıdaların olmasına özen gösterin. Sofranız ne kadar renkli olursa o kadar sağlıklı olacaktır.
.
bugünki menümü yazayım ona göre akşam az yerim
sabah 1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
ara yok
öğle
1 kaşık muhallebi
1 çatal barbunya (öğlen oğlanın tabuldotundan aldım midem çok kazınmıştı)
ara
3 tane pastaneden alınmış kuru tuzlu pasta (boyutları küçük un kurabiyesi kadar)
akşam
4-5 köfte
salata
ayran
su içildi spor ordan oraya koşturmak sayılırsa var iş hastane kaanın okulu hastane ordan başka bir hastane canım çıktı popomu yeni koydum 11 den beri
urfa kebabını öğlen yesen daha iyi olacakmış ama olsun bugünlükselam arkadaslar.nasılsınız?bende menümü paylaşayım
sabah
aç olarak ıkı bardak su
yarım saat sonra bir dilim kepekli ekmek
ıkı zeytin
bir domates
azcık peynır
yarım bardak süt
ara öğün
bir salatalık
öğle yok
carşıdaydım
araöğün
sevdamda sekersiz nescafe
akşam
çarsıdaydık cocuklarla
urfa kebap
bol salata
yarım dilim ekmek
su bol icmeye calıştım
spor
bir saat yürüyüş[/COLOR]
gamzem kurabiye değil canım o büyüklükte kuru pasta 1-2 dilim ekmek yerine geçer belki ama onu da yemeseydim açlıktan ölecektimMenün güzel fakat pastahane kurabiyesi deyip geçmememiz lazım..az değil onlarrrr
.
canım yaa ondan haberim yoktu neyse hayırlısı olsun inş güzel haberler gelir boşver dr 29 u demişti öncesinde bişey çıkmayabilirevet sahnurcum gebelık ıcın memlekette hasta olmustum malum doktora gıttık acıle ılac verdı dedım gebelık suphem var hemen ıdrar testı yaptı aksam acıl durumlar harıc kan testı yapmıyorlarmıs sonuc negatıf cıkmıstı o yuzden almak ıstemedım bugun hayırlısı olsun dıyorum canımmm
yaa evet azalttım ama bugünki zorunluluktan oldu iş hastane okul koştururken yemek yiyecek zaman ve yer olmadı aslında yer vardı ama hep hamur işi vardı onuda ben yemek istemedimsende sanki az yemeye başladın:44::44::44::44:
sahnurum kabizlik icin denemek istersen diye yaziyorum bugun bende etkili oldu.
pirasayi azicik suda pisir gerci haslama da denir.blendirdan gecir ve ic.
Biliyorum igrenc birsey (gercekte gorsen daha igrenc) ama etkili oldu.
menüleriniz güzel kızlar..
sabah:
1,5 dilim kepekli ekmek
2 tk tahin pekmez
3 zeytin
biraz tulum
1 yumurtanın beyazı
ara:
1 küçük cocostar
öğlen:
3 kaşık kısır
ara:
kahve
mavi yeşil bisküvi
akşam:
daha yemedim ama portakallı kereviz. (bitmedi gtti meret ya 1 hafta oldu)
su+spor
evet kızlar menum
memlekete gıdınce menu falan kalmadı yedım aslında ama hareket coktu o yuzden kılo almadan dondum sanırım yarından ıtıbaren eskı duzene gerı doncemm
sabah
klasık kahvaltı
2 dılım ekmek
peynır zeytın bal
cay
ogle yok
ıkındı
1 cıkolata
ara
3 hurma
aksam
kabak patlıcan bıber kurularını hasladım yogurtlayıp yedım
1.5 kepce corba
1 dılım ekmek
4-5 yaprak sarması
su:cok az ıctım bugun
spor:yok
Sabah : bir kucuk muz
Oglen: yarim tabak izgara tavuk yaninda salata cesitleri bi bardak zero kola.rus salatasini yemedim :)
Ara: yarim paket cubul kraker
Aksam: bol salata yarim balik 1 dilim ekmek
2 litre su
SABAH
1 yumurta 2 zeytin 1 dilim ekmek peynir 1 tane kurabiye
ÖĞLE
2 kaşık yoğurt 3 4 kaşık patates yemeği
ARA
meyve
AKŞAM
1 kepçe çorba 1 tabak pırasa salata
su içiliyor spor yok
Kizlar menumu yazayim bende,
sabah+ogle
2 tane etimek+melemen+2 zeytin+domates salatalik+1 ck krem peynir
ara
yarim elma
aksam
2yk pirinc pilav+salata+ceyrek lavas(belki dahada az)+yagsiz kavurma
50 dakika kostum(artik kosmak zor gelmiyor)
3lt.su
Menüm:
uyandığımda 1 elma yedim
kahvaltı:
kereviz çorbası
öğlen:
2 dilime yakın ekmek
2 zeytin
1,5 kibrit kutusu kadar peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
ara:
sütlü neskafe
ara:
küçük muz
akşam:
1 tabak haşlanmış makarna üzeri peynir
su fazlasıyla tamam dahada içerim
spor yok
selam arkadaslar.nasılsınız?bende menümü paylaşayım
sabah
aç olarak ıkı bardak su
yarım saat sonra bir dilim kepekli ekmek
ıkı zeytin
bir domates
azcık peynır
yarım bardak süt
ara öğün
bir salatalık
öğle yok
carşıdaydım
araöğün
sevdamda sekersiz nescafe
akşam
çarsıdaydık cocuklarla
urfa kebap
bol salata
yarım dilim ekmek
su bol icmeye calıştım
spor
bir saat yürüyüş[/COLOR]
gamzem kurabiye değil canım o büyüklükte kuru pasta 1-2 dilim ekmek yerine geçer belki ama onu da yemeseydim açlıktan ölecektim
canım yaa ondan haberim yoktu neyse hayırlısı olsun inş güzel haberler gelir boşver dr 29 u demişti öncesinde bişey çıkmayabilir
yaa evet azalttım ama bugünki zorunluluktan oldu iş hastane okul koştururken yemek yiyecek zaman ve yer olmadı aslında yer vardı ama hep hamur işi vardı onuda ben yemek istemedim
canım haftasonu alıp yapacam inş. bu bari işe yarar ama benim kabızlığım kronik ben kendimi bildim bileli bu sorunu yaşıyom
bu arada menüler fena değil ama büşranınki çok az olmuş geldi bana şimdilik bu kadar akşam yemeğinde salatanın yanında 2 çatal da piyaz yedim tek fazlalığım o oldu
kendimi ilkokl öğrencisi gibi hissettim bi an kırmızı kalem kurşun kalem misali...
Daha az olabilir bitanem...Devamm
ilk elin günahı olmazmışım rabşim
güzel canımm
zessssss cısları görmeyelim diye mi bu kadar renklendirdin heee
Bana göre çok olmuş arkadaşım..:44::44::44:
Tamam bu daha iyi canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?