- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.221
ikiniz içinde hayırlısını dilemekten öteye bişey yapamayız biz sonuçta....merhaba canlar
bugn işe başlayacaktım ama sabah kalktım bi gün daha dinleneyim dedim gittim sevk aldım işe gitmedim..okulda nöbetçiydim çünkü
diyetime dikkat edemiyorum içime verdikleri gazdan sanırım acaip kocamandı karnım ve gaz sancısı çektim dün gece..bugün iyiyim..
bu hafta artı çıkablirim yaniama bi kaç güne son hız devam edeceğim.
rabişim canım sakın sıkma üzme canını bak ben ameliyat bile oldum aşılama oldum tüp oldum gene de olacağım normal yoldan olmazsa yaza kadar..
ama mutluyum umutluyum Allahım dermansız dert vermesin bizim durumumuzda bişey yok herşey yoluna girecek sadece zamanını bekliyor
güzel rabişim.
ikiniz içinde hayırlısını dilemekten öteye bişey yapamayız biz sonuçta....
yanlız illa artı çıkacağım diye şartlandırma kendini
sağol jujumhepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
inşallah çıkmam k.validem ye ye baskısı yapıyor
perşembe gidecek sonrasında eski düzenime devam edebilicem
amın kuzumm bende senı sevıyorummmselam canım takımım keyifler nasıl
rabişim sıkma canını hayırlısı tatlım herşeyinnn sevyrm kız senı
dalintoş hosgeldim cnm gzl bi tatıl olmus senın için moral motıvasyn depolamıssn bomba gbi dön aramıza
amin zesimm insallahhhrabişim sakın üzülme... her şeyin hayırlısı... Alllaha şükür sağlıklısınız rabişim.Olur hayırlı zamanda olur dualarımız isteyen herkesle... Allah gönlünüzden geçeni hayırlı bir şekilde kabul etsin...
merhaba canlar
bugn işe başlayacaktım ama sabah kalktım bi gün daha dinleneyim dedim gittim sevk aldım işe gitmedim..okulda nöbetçiydim çünkü
diyetime dikkat edemiyorum içime verdikleri gazdan sanırım acaip kocamandı karnım ve gaz sancısı çektim dün gece..bugün iyiyim..
rabişim canım sakın sıkma üzme canını bak ben ameliyat bile oldum aşılama oldum tüp oldum gene de olacağım normal yoldan olmazsa yaza kadar..
ama mutluyum umutluyum Allahım dermansız dert vermesin bizim durumumuzda bişey yok herşey yoluna girecek sadece zamanını bekliyor
güzel rabişim.
tugba hala yok dımı kızlarrr bılgısayarı yaptırmadımı kı yaaaaa:26::26:
doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 dabana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:
doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 dabana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:
merhaba canlar
güzel rabişim.
kız çok itici bişi spiral nası taktırcan... valla 4 yıldır korunmuyoz çocuk olsun diye en büyük rahatlık korunmadan ilişkiymiş...jujum bende artık dr a gitmek istemiyoprum şu ara çok üstüste oldu ama çarşamba gün kendi sonuçlarımı göstermeye ve kaanın sonuçlarını göstermeye gidecem cuma da hakan ı kontrole götürecem artık dr a gitmek istemiyorum çarşamba dr lara gittikten sonra da toplum sağlığına gidip spiral taktıracam bakalım ilk defa regli iken gel demişti gecen gittiğimde bi de onun için izin almak istemiyorum çarşamba öğleden sonra full gene dr işi olacak
jujum geçmiş olsun demeyi unutmuşum çok can yakar yaa tırnak batması
he valla daha yılın ilk yarısı bile olmadı ama ben neyim var neyim yok ihmal ettiğim gidiyorum...2013 senin yılın oldu juju 2014te bnm olsn bari senin epilasyn noldu en son gtmıstm yazdnmı sonucu benmi kaçırdm yksa
takma cnm sen diyeti şimdi kendini hazr hıssednce devam edersin zaten cokta diyet dısına cıkamazsn bnce vicdan azabı denen bişey var
şahnur menun gzl cnm akşamı eve gdnce yıceksin sanıırm
yok bıkmadım hastaneye bayi açacamjujucum gecmıs olsun.bıkmadınmı hospıtallerden
aysunaycım sukur amelıyatın basarılı gecmıs hıc bı sorun yokmus adına cok sevındım canımmm
tugba hala yok dımı kızlarrr bılgısayarı yaptırmadımı kı yaaaaa:26::26:
canım geçmiş olsunnn.doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 dabana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:
canm daha yeni ameliyat oldunn.. sen kendini hazır hissettiğinde tıkır tıkır gider kilolarrmerhaba canlar
güzel rabişim.
akşam muhtemelen giremem bugünki menümü yazayım şimdiden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle
3 kaşık kereviz
1 küçük yoğurt
1 kepekli galeta
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
2 kaşık kereviz
2 kaşık barbunya
ara
1 portakal
spor 30 dk tempolu
15 dk normal yürüyüş
su 2 lt tamam şimdiye kadar
öğlen menün olmamışşsabah
2 dilim ekmekten karışık tost
öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)
akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt
su tamam
30 dk koşu
kız çok itici bişi spiral nası taktırcan... valla 4 yıldır korunmuyoz çocuk olsun diye en büyük rahatlık korunmadan ilişkiymiş...
he valla daha yılın ilk yarısı bile olmadı ama ben neyim var neyim yok ihmal ettiğim gidiyorum...
lazer iyi geçti 30-45 dk arası sürdü tüm vucut ... ağdadan beter bir acı yok bunu anladım lazer korkulacak kadar acıtmıyo ağdada daha çok açı çekiyordum ... bakalım ilk seans şuanda tüysüz tüysüz geziyom ...
yok bıkmadım hastaneye bayi açacam
lazer kişinin kıl ve hormon yapısına göre 6-8 sean arası sürüyormuşcanım geçmiş olsunnn.
canm daha yeni ameliyat oldunn.. sen kendini hazır hissettiğinde tıkır tıkır gider kilolarr
öğlen menün olmamışş
kaptanım lazer kaç seans sürcekkmiş
menüm
sabah: 1 kase kornfleksss sütlü
ara: 1 tane havuç
öğle: 1 porsiyon tas kebabı 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara yarım ayva 3 tane karalahana sarması
akşam: 1 domatesve 1 yumurtadan menemen 2 dilim kepek ekmek 2 tane minik turşu
su tamam yürüyüş yapacağımmm
akşam muhtemelen giremem bugünki menümü yazayım şimdiden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle
3 kaşık kereviz
1 küçük yoğurt
1 kepekli galeta
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
2 kaşık kereviz
2 kaşık barbunya
ara
1 portakal
spor 30 dk tempolu
15 dk normal yürüyüş
su 2 lt tamam şimdiye kadar
sabah
2 dilim ekmekten karışık tost
öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)
akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt
su tamam
30 dk koşu
kız çok itici bişi spiral nası taktırcan... valla 4 yıldır korunmuyoz çocuk olsun diye en büyük rahatlık korunmadan ilişkiymiş...
he valla daha yılın ilk yarısı bile olmadı ama ben neyim var neyim yok ihmal ettiğim gidiyorum...
lazer iyi geçti 30-45 dk arası sürdü tüm vucut ... ağdadan beter bir acı yok bunu anladım lazer korkulacak kadar acıtmıyo ağdada daha çok açı çekiyordum ... bakalım ilk seans şuanda tüysüz tüysüz geziyom ...
yok bıkmadım hastaneye bayi açacam
canım geçmiş olsunnn.
canm daha yeni ameliyat oldunn.. sen kendini hazır hissettiğinde tıkır tıkır gider kilolarr
öğlen menün olmamışş
kaptanım lazer kaç seans sürcekkmiş
menüm
sabah: 1 kase kornfleksss sütlü
ara: 1 tane havuç
öğle: 1 porsiyon tas kebabı 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara yarım ayva 3 tane karalahana sarması
akşam: 1 domatesve 1 yumurtadan menemen 2 dilim kepek ekmek 2 tane minik turşu
su tamam yürüyüş yapacağımmm
menumu yazayim yorumlayin
sabah
2 dilim kizarmis k.ekmek+1kk (daha azdi) peynir+3 zeytin+yarim dom.+yarim salatalik+1 az yagda yumurta
ara yok
oglen
3 kasik yogurt+1 buyuk y.elma+bir isirik lahmacun
ara yok
aksam
1 kepce yayla corbasi+bolca kirmizi lahana salatasi+4 izgara kofte(normal buyuklukte)+1 su bardagi yogurt+5 yk.fasulye
belki minik bir meyve
3 lt.ye yakin su
40 dakika hizli yuruyus
yarin is gunu 4 gundur esim evdeydi tabletide resmi tatildi burda.Yarin sabah giremezsem bilinki evde laptop yok.Eger yapilmissa esim aksama getirecek, getiremezsede o gelince yine gelmeye calisirim.
Gelemezsem hepinize hayirli aksamlar.
Gamzem sensizlik cok belli oluyor.Karsilasamadik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?