Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ikiniz içinde hayırlısını dilemekten öteye bişey yapamayız biz sonuçta....

yanlız illa artı çıkacağım diye şartlandırma kendini

ikiniz içinde hayırlısını dilemekten öteye bişey yapamayız biz sonuçta....

yanlız illa artı çıkacağım diye şartlandırma kendini

sağol jujum hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

inşallah çıkmam k.validem ye ye baskısı yapıyor

perşembe gidecek sonrasında eski düzenime devam edebilicem

amın kuzumm bende senı sevıyorummm
amin zesimm insallahhh

haklısın kuzummm benım amın... ıyım sımdı beklentıye gırmıcem onuda ogrenmıs oldumm malum en kalıcı ogrenme yasayarak ogrenmee

doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 da bana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:

jujum bende artık dr a gitmek istemiyoprum şu ara çok üstüste oldu ama çarşamba gün kendi sonuçlarımı göstermeye ve kaanın sonuçlarını göstermeye gidecem cuma da hakan ı kontrole götürecem artık dr a gitmek istemiyorum çarşamba dr lara gittikten sonra da toplum sağlığına gidip spiral taktıracam bakalım ilk defa regli iken gel demişti gecen gittiğimde bi de onun için izin almak istemiyorum çarşamba öğleden sonra full gene dr işi olacak

jujum geçmiş olsun demeyi unutmuşum çok can yakar yaa tırnak batması

Son düzenleme:
akşam muhtemelen giremem bugünki menümü yazayım şimdiden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara yok
öğle
3 kaşık kereviz
1 küçük yoğurt
1 kepekli galeta
ara
1 elma
akşam
1 kase çorba
2 kaşık kereviz
2 kaşık barbunya
ara
1 portakal

spor 30 dk tempolu
15 dk normal yürüyüş
su 2 lt tamam şimdiye kadar

doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 da bana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:
2013 senin yılın oldu juju 2014te bnm olsn bari senin epilasyn noldu en son gtmıstm yazdnmı sonucu benmi kaçırdm yksa

takma cnm sen diyeti şimdi kendini hazr hıssednce devam edersin zaten cokta diyet dısına cıkamazsn bnce vicdan azabı denen bişey var

şahnur menun gzl cnm akşamı eve gdnce yıceksin sanıırm

jujucum gecmıs olsun.bıkmadınmı hospıtallerden

aysunaycım sukur amelıyatın basarılı gecmıs hıc bı sorun yokmus adına cok sevındım canımmm

sabah
2 dilim ekmekten karışık tost

öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)

akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt

su tamam
30 dk koşu

kız çok itici bişi spiral nası taktırcan... valla 4 yıldır korunmuyoz çocuk olsun diye en büyük rahatlık korunmadan ilişkiymiş...
he valla daha yılın ilk yarısı bile olmadı ama ben neyim var neyim yok ihmal ettiğim gidiyorum...

lazer iyi geçti 30-45 dk arası sürdü tüm vucut ... ağdadan beter bir acı yok bunu anladım lazer korkulacak kadar acıtmıyo ağdada daha çok açı çekiyordum ... bakalım ilk seans şuanda tüysüz tüysüz geziyom ...
jujucum gecmıs olsun.bıkmadınmı hospıtallerden

aysunaycım sukur amelıyatın basarılı gecmıs hıc bı sorun yokmus adına cok sevındım canımmm
yok bıkmadım hastaneye bayi açacam

Son düzenleme:
canım geçmiş olsunnn.
canm daha yeni ameliyat oldunn.. sen kendini hazır hissettiğinde tıkır tıkır gider kilolarr

sabah

öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)

akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt

su tamam
30 dk koşu
öğlen menün olmamışş

kaptanım lazer kaç seans sürcekkmiş

menüm
sabah: 1 kase kornfleksss sütlü

ara: 1 tane havuç
öğle: 1 porsiyon tas kebabı 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara yarım ayva 3 tane karalahana sarması
akşam: 1 domatesve 1 yumurtadan menemen 2 dilim kepek ekmek 2 tane minik turşu

su tamam yürüyüş yapacağımmm

lazer kişinin kıl ve hormon yapısına göre 6-8 sean arası sürüyormuş

Çok güzel arkadaşım..

sabah

öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)

akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt

su tamam
30 dk koşu

Hımmm kısa ve net diyorsun ne yalan söyleyeyim, cocostar dışında menünün kıskandım

:26::26::26: Ben hiç bilmiyorum hepten korunmayı :26::26: 1 tane olursa bebeğimizz 2. kesin kazara anında olur

yazılışı kısa fakat düşünüldüğünde sağlam menü

Bu arada duygucuğum, ablana kocaman sevgilerimizi ilet lütfen..

.

Menüm

Sabah
Yarım paket çubuk kraker

Öğle
1 dilim k.ekmeğine krem peynir sürdüm yedim
1 salatalık

Ara kalan yarım paket çubuk kraker

Akşam
1 tabak çorba
1 tabak yeşil salata
2-3 parça turşu
1 dilim k. ekmeği (minik)

Ara 1 bardak süt içicem..

Su içiyorum
Spor: 30 dk. yürüme, 30 dk. eliptik, 100 mekik

.

menumu yazayim yorumlayin
sabah
2 dilim kizarmis k.ekmek+1kk (daha azdi) peynir+3 zeytin+yarim dom.+yarim salatalik+1 az yagda yumurta
ara yok
oglen
3 kasik yogurt+1 buyuk y.elma+bir isirik lahmacun
ara yok
aksam
1 kepce yayla corbasi+bolca kirmizi lahana salatasi+4 izgara kofte(normal buyuklukte)+1 su bardagi yogurt+5 yk.fasulye

belki minik bir meyve
3 lt.ye yakin su
40 dakika hizli yuruyus

yarin is gunu 4 gundur esim evdeydi tabletide resmi tatildi burda.Yarin sabah giremezsem bilinki evde laptop yok.Eger yapilmissa esim aksama getirecek, getiremezsede o gelince yine gelmeye calisirim.
Gelemezsem hepinize hayirli aksamlar.

Gamzem sensizlik cok belli oluyor.Karsilasamadik.

bugunku menummmm

sabah: 1 dilim ekmek yumurta domates salatalık peynir yeşil çay

öğlen: bir tabak salata

ara: 2 kasık nesfit sütsüz yedim çerez misali

akşam: yarım tabak fasulye ıkı kasık pilav yarım bardak ayran

2 litre su 200 ip atlama

Canım evet karşılaşamıyoruz malesef..:26: gönüllerimiz bir ama

Menüne gelince...Canım şahsi düşüncem şudur ki, yediklerinle sanki diyet değilde bulunduğun kilonu korumaya çalışıyorsun gibi geliyor bana..Mesela akşam yemeğinde, çorba yedin, köfte yedin ama fasulye sanki biraz aşırı olmuş gibi :26:

Miktarları azsa tadımlık olabilir ama porsiyon gibiyse çok arkadaşım, yinede afiyet olsun gülümm

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…