- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.181
Günaydın herkese..
Kahvaltımı daha yapmadım.
Bugün harika bir gün harika bir başlangıç Herşeyin güzel olması adına.. Harika adımlar...
Kaptanım ben 2 bardak su içerek başladım ama benim bünye yaman. Öyle kolay kolay şaşırmaz. Bana önerebileceğin bir yöntem ar mı? Bir rutinim olsa kendilerini şaşırtabilirim ama rutinim yok.. Gece 9 da da 3 te de yattığım, sabah 4 te de 11 de de kalktığım olur. aralarım öğlelerim akşamlarım hep karışık.. Ama kahvaltıda düzenli yumurta yerim. haşlama yada omlet. Asla meyve yemeyi düşünmem. Belki ona şaşırır ama, kahvaltıyı hafif yaparsam da ben kesin akşama cozutur ekmek+pilav yapabilirim!!
(Not: tuğbaa gel artık sana takımcak yeni laptop alalım ya.. bir net bozulur bir pc)
Gunaydin kizlar
Korkunc bir 1 nisan sakasiyla uyandim.Bacami vurdum canim yaniyor.Burda resmi tatil hala.Can sikintisindan geberiyoruz.Yarin cabuk olsada pc miz gelse.
sahnur gunlerdir goremedim seni ins.hersey yolundadir. Juju sende asagidasin nasilsin.
herkese günaydınlar ben çoktan geldim nbtteyim 5 giün nbtim yoktu güzel oldu ara dün eşimin köyüne giitttik bie 15 dakkika felan merkez köy yeşile alerjim varmış benimde haberim yoktu yeni öğrendimağzım burnum hep tıkandı eve gelince tamamen gitti burnuma viks süre süre varya bi hal oldum ben denizi seviyorum yatcan kumsala bayıla bayıla seyretcen denizi oofffffff eve gelince koridordaki duvarada omuzumu bi çarptım morardı acısından zor uyuyamadım eşimle d,ün eşofmanları giymiştik hep nazarladır
nasıl geçirmeyi düşünüyorsun bu haftayı... ??? rutinin dışana çıkman gerekebilir şaşırtmak adına
herkese günaydınlar ben çoktan geldim nbtteyim 5 giün nbtim yoktu güzel oldu ara dün eşimin köyüne giitttik bie 15 dakkika felan merkez köy yeşile alerjim varmış benimde haberim yoktu yeni öğrendimağzım burnum hep tıkandı eve gelince tamamen gitti burnuma viks süre süre varya bi hal oldum ben denizi seviyorum yatcan kumsala bayıla bayıla seyretcen denizi oofffffff eve gelince koridordaki duvarada omuzumu bi çarptım morardı acısından zor uyuyamadım eşimle d,ün eşofmanları giymiştik hep nazarladır
içebilirsin canım neden olmasın.... akşam 20:00 den sonrada bi lokma bile atma ağzınakaptanım ilk olarak koşuya ağırlık vercem ve proteini fazlalaştırcamm.. akşam yemeğimi en geç 6 da bitiyo benm. ara öğünlerde ayran yoğurt tüketsem nasıl olur.
canm geçmiş olsun. bende denizciyimm.. bayılırımmm...
sende mi yakalandın alerjiye.... bende de son 3 yıldır var ve berbat bi illet ... vucudun direnci düşük olduğu için çıkmış ortaya desene seni de yakaladı...
bende denizi seviyorum yaaaaaaaaa ve akşam güneş battıktan sonra hiç çıkasım gelmiyo ama benimki sevmiyo bakalım gene yazın savaş vereceğiz deniz için
günaydınlarr haftasonu hiç giremedim önce okuyayım dedim ama sonra vazgeçtim haftasonu menümü yazıp okumaya öyle geceyim
ctesi
sabah
4-5 çatal sucuklu yumurta 1/3 dilim ekmek
ara
yok
öğle
4 kaşık kıymalı karnıbahar 2 kaşiık yoğurt
ara
dondurma
akşam
1 kepçe çorba
2 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık tavuk sote
salata
ara
1 bardak bira
5-6 badem
pazar
4-5 çatal pastırmalı yumurta
1çk sarelle
1 dilim ekmek
ara
1 elma
öğle yok
akşam (biraz erken)
2-3 çatal humus
salata
1 parça tavuk ızgara
2 kaşık barbunya
1 ince dilim börek
ara 1 avuç karışık kuruyemiş
sabah sabah oğlanı aç karna kan vermeye hastaneye götürdüm sonra onu okula bırak gel ancak gelebildim bu arada bu sabah regli de oldum haftasonu dondurma ve sarelle nin neden yendiği ortaya çıktı
sende mi yakalandın alerjiye.... Bende de son 3 yıldır var ve berbat bi illet ... Vucudun direnci düşük olduğu için çıkmış ortaya desene seni de yakaladı...
Bende denizi seviyorum yaaaaaaaaa ve akşam güneş battıktan sonra hiç çıkasım gelmiyo ama benimki sevmiyo bakalım gene yazın savaş vereceğiz deniz için
alerji ignesi yaptirsan belki iyi gelir.gecmis olsun canim yaherkese günaydınlar ben çoktan geldim nbtteyim 5 giün nbtim yoktu güzel oldu ara dün eşimin köyüne giitttik bie 15 dakkika felan merkez köy yeşile alerjim varmış benimde haberim yoktu yeni öğrendimağzım burnum hep tıkandı eve gelince tamamen gitti burnuma viks süre süre varya bi hal oldum ben denizi seviyorum yatcan kumsala bayıla bayıla seyretcen denizi oofffffff eve gelince koridordaki duvarada omuzumu bi çarptım morardı acısından zor uyuyamadım eşimle d,ün eşofmanları giymiştik hep nazarladır
Benim esim dalmayi sever, kizimi merakla bekliyorum yaza ne yaparki, giremez sanirim.ben o konuda sanslıyım. eşimde kızımda aynı bayılırlar yazın her hafta sonu denizdeyizz
evimiz d enize yüremeyle 10 dakika ama geçen yaz eşim ayağını suya sokmadı karadenzili ama yüzmeyide bilmiyo ben ise su kuşu çok severim suyu
bence menülerin güzel canım.. hafta sonu benimde canm dondurma istediyazın ne yapacağız bakalım. yaaaa benm canmda herşeyi istiyooo..
bu arada zero kolayı içmemin sebebi tatlı isteğimi bastırıyo ..buz gibi
canım bana biraz fazla geldi aslında kuruyemiş dondurma falan ama regli öncesi olunca normaldir dedim havalar çok güzel burda 2 gündür sürekli gezip dolaşma isteği var ama malum pek kolay olmaz işle beraber artık fırsat buldukça yürürüz
bu arada alev cim operasyonun ghüzel geçmesine sevindim canım şimdi başka güzel haberler bekliyoruz
banu kayganana yaptığını okuken gülmekten bi hal oldum işyerinde
dalin hoşgeldin şeker tatilin güzel geçmiş sevindim
garfi cim sınav olmamış boşver başka sınavlar var şekerim
çentik cim sende gayet iyi katılım sağlamışsın haftasonu ben giremedim sıpalardan ama ne güzel topiğimiz çoşmuş
zes, biricik, sevda, gamze, ukyo ve jujum haftasonu girmeyince aklım burda kaldı kızlar yaaa unuttuğum var mı?(corni yi saymıyom garibim pc siz kaldı) varsa kusura bakmayın bu arada eşim afyondan kaymaklı ekmek kadayıfı getirtmiş haftasonu illa ye dedi yok dedim kızlarla yarışa girdik en çok kim kg verecek diye 1 haftada o da 1 çatal ye bişey olmaz dedi az önce menüme yazmayı unutmuşum şimdi aklıma geldi eşim bi tarafın şişecek bari 1 çatal ye dedim işte böyle şekerlerr
bence menülerin güzel canım.. hafta sonu benimde canm dondurma istediyazın ne yapacağız bakalım. yaaaa benm canmda herşeyi istiyooo..
bu arada zero kolayı içmemin sebebi tatlı isteğimi bastırıyo ..buz gibi
benim eşimde karadenizli anam oda sevmiyo işte adam balık bile yemek istemiyo ben zorluyorumevimiz d enize yüremeyle 10 dakika ama geçen yaz eşim ayağını suya sokmadı karadenzili ama yüzmeyide bilmiyo ben ise su kuşu çok severim suyu
oğlanın geçen bahsettiğin durumu ile ilgilimiydi kan verme olayın... yeni bişi yok dimigünaydınlarr haftasonu hiç giremedim önce okuyayım dedim ama sonra vazgeçtim haftasonu menümü yazıp okumaya öyle geceyim
sabah sabah oğlanı aç karna kan vermeye hastaneye götürdüm sonra onu okula bırak gel ancak gelebildim bu arada bu sabah regli de oldum haftasonu dondurma ve sarelle nin neden yendiği ortaya çıktı
mesaj kutumu tamamdır boşalttımVallahi hic bu kadar sakin bir pazar gecirmemistim.Iyi oldu vallahi superrrrrrrr yapmisim.Benim kide aradan iki gun gecmis dun bana kitap istiyorsan sende siparis ver ne annemin kitabina saldiriyon diye.Burda kitaplari kargoyla aliyoruz ntten siparisle ve cok pahali oluyor.Ama ben gelen gidenle bir seyler getirtiyorum.Su an pegasussun sirrini okuyorum mesela.
JUJUM MESAJ KUTUNU BOSALTABILIRMISIN:
dalin fark ettim ve sordum aldığım cevap aşağıdaherkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hosgeldın dıyen herkeseeee hosbuldukkkk
jujucum o aylık lıstede 78.10 gorunuyorum ama ben 75 kıloyum bı hata varmı sankı
bir süre koladan usak kalıyorsun canım anlaştıkmı .....
benim eşimde karadenizli anam oda sevmiyo işte adam balık bile yemek istemiyo ben zorluyorum
oğlanın geçen bahsettiğin durumu ile ilgilimiydi kan verme olayın... yeni bişi yok dimi
mesaj kutumu tamamdır boşalttım
dalin fark ettim ve sordum aldığım cevap aşağıda
[url]http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/37798-cuma-zayiflama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-398.html#post29648201[/URL]
evimiz d enize yüremeyle 10 dakika ama geçen yaz eşim ayağını suya sokmadı karadenzili ama yüzmeyide bilmiyo ben ise su kuşu çok severim suyu
kızlar merhaba nasılsınız ben bugun mutsuzumm...
bugun test sonucu cıkcacaktı bılıyosunuz sabah uyandım adet olmusum acayıp uzuldum sonra yerlesme kanaması varmıs ondandır falan dedım kendı kendıme apar topar saglık ocagına gıttım sonuc negatıf
ee bak ya.. ohh.. samsunda mıydın sen? ne güzel ya iki adım ötesi sahil.. hasret senin çocuğun var mıydı?
canım üzülme.. gene denersiniz.
gecmis olsun ablam.Yuruyus hemde arkadasla ohhhhhh mis mis.evet jujum 5 tüp kan verdik aç karna sabah sabah sonra da acıkmış hemen karnını doyurdum sıpamın
bu arada az önce arkadaş geldi öğlen yürüyüşe çıkıyoruz ben gidiyorum gelince görüşmek üzere
uzulme ne olur kiyamam yaaaa.Stres cok etkiliyor.kızlar merhaba nasılsınız ben bugun mutsuzumm...
bugun test sonucu cıkcacaktı bılıyosunuz sabah uyandım adet olmusum acayıp uzuldum sonra yerlesme kanaması varmıs ondandır falan dedım kendı kendıme apar topar saglık ocagına gıttım sonuc negatıf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?