Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzel canımmm

.

selamlar kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür...ben geldim ve 1 kilo artıyla geldimmm :2::2::2::2::2::2::2: cumartesi günüm gayet güzeldi çok dikkat ettim ama dün offff felaketti ve bu gün bana +1 olarak geri geldi
...birde benim koca ağaç dikmiş sözde kocaman kovaya doldurmuş toprağı salonun orta yerine yerleştirmiş onu ordan kaldırayım derkende belimi incittim sanırım...bu gün felaketti burdan uzak kalmak gerçekten yaramıyor ...hele bu gün çok motivasyonum düşüktü ...spor yapamadım ve +1 çok kötü etkiledi beni ...ama devam pes etmek yok....

Centigim boyumu kilomu sorun etmezsen ben seve seve olurum.
banu adim bidenem.

Nice yaslar alsin minis.Kac cocugun var sevda.

GUNAYDINLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

banu benim miniş 14 yaşında.... ve 2 tane oğlum var diğeri de 17 yaşında..

çok teşekkür ederim kaptanım....

cnm nice nice yaşlara sağlıkla ve hep beraber girin inş

bu arada unutmadığın iyi olmuş bende hiç unutmuyom ona göreee

sağolasın tatlım ...ya benim acil motive olmam lazım ama bak şimdi olmadı valla...

teşekkür ederim tatlım....

.

doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 da bana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:

meltem en iyisini yapıyosun bence ...tırnak batması da çok kötü oluyor ..benim oğlumda da vardı öyle bir sorun...geçmiş olsun tatlım.

.

oyyyy kurban olurum ben sizi yaradana tabi canım benim herşeyin bir zamanı var hayırlısı allahtan...

.

şahnurum menünü çok beğendim süper ....nasıl gidiyo bakalım yarış....

jujucum gecmıs olsun.bıkmadınmı hospıtallerden

aysunaycım sukur amelıyatın basarılı gecmıs hıc bı sorun yokmus adına cok sevındım canımmm

ayşenurum hoşgeldin balım inşallah güzel vakit geçirmişsindir...

sabah
2 dilim ekmekten karışık tost

öğle
1 elma
1 coco star(140 cal.)

akşam
2 kuru patlıcan dolması
1 kase yoğurt

su tamam
30 dk koşu

.

menüm

sabah: 2 dilim kepek ekmeği
1 parça helva 1 k.k peynir
3 zeytin domates salatalık

ara:1 nescafe,2 tane bisküvi

öğle: 2dilim beyaz ekmeğe acılı ezme sürüp yedim,1 bardak ta ayran

ara: 1 tane elma

akşam: 1 tabak pilav ,1 bardak ayran,salata

spor malesef yapamadım yapmaya çalıştım ama olmadı.belimin ağrısına
su :1.5 litre

.

menumm

sabah
2 dılım ekmek
peynır zeytın
cay

ogle
1 cıkolata

ara
2 dilim ananas

aksam
1 kepce corba
1 tabak taze fasulye
salata
1 dilim ekmek

su:ıcılıyo
spor:100 ıp atlama

kızlar görüşürüz ben bi ilaç alıyım azcık masaj yaptırayım belime .kendinize çok ama çok iyi bakın...çok seviyorum hepinizi ...

.

birsencgm akşam 2 dilim ekemk cok bnce sanırım sende grmustum
rabiş bendensin bacm oğlen cikolar fln
banucm gamzeye katılıorm sen cok fazla ceşit yıosun özellikle akşam bnde en fazla 2 ceşite dusur yemeklernı yanında salata yogurt yersn
en begendiğimmenü büsra ve gamzenınkı
gemzeee bi kerede begendirme kendını

bida akşam okumuorm menulernızı acıktmmmm cok fena okudukca agzım sulandııı yemeyın gzl şeylernapcam ben yatana kadr

kaptanm senın menu nirdeeeeeee

hımmmmmmmmmmmmm ben bir haftadır menü yazmıyorum ve sadece sen ve şimdi farkettin...

sabah

2 dilim ekmekten karışık tost

öğlen

kuru fasulye
cacık

akşam
saltalık domates zeytin

su içtim

spor
nbtçiyim

herzamanki nbtte yine kuru fasulye süper toto beni buldu ne yazıkki

Offf nöbet ve sen ayrılmaz ikili oldunuzz :26::26:

Kızlar yaa minik bir sorunum varr...başımda alnımın üst kısmında, saçlarımın içinde birazcık şişlik var..yaklaşık 20 gündür var..böyle parmak ucu kadar şiş bir şey..çok sert değil ama kafama takıldı? bir fikriniz var mı? :26::26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…