Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi yaaaaaaa.... sen giderken söylemedim ama ters bir zaman oldu senin için bu aşılama dönemi... yolculuk felan keşke evde olduğun bir zaman diliminde oysaydı.... neyse hayırlısı diyelim güzelim...

5 tüp müüüü bişi kalmamış oğlanda kan namına desene ne var ne yok almışlar...

gecmis olsun ablam.Yuruyus hemde arkadasla ohhhhhh mis mis.

uzulme ne olur kiyamam yaaaa.Stres cok etkiliyor.

JUJUM MESAJIM GELMEDIMI SANA YOKSA.....
dur şimdi bakıyorum

gecmis olsun ablam.Yuruyus hemde arkadasla ohhhhhh mis mis.

uzulme ne olur kiyamam yaaaa.Stres cok etkiliyor.

JUJUM MESAJIM GELMEDIMI SANA YOKSA.....

ben geldim yürüyüşten 30 dk yürüme parkurunda tempolu yürüyüş çok iyi oldu yaaa hava da yaz günü gibi nasıl sıcak önceden tedbirli olmayınca üzerimdekilerle yürüdüm acaip terledim kağıt havlu falan koydum hastalanmayayım diye 15 dk parkura gidiş geliş keyfim yerine geldi
şimdide kereviz yoğrt ve 1 adet galeta yiyorum kızlar korkun benden sevda biricik

canım aklım sendeydi benimde merak etmiştim ama gecen hafta acilde negatif çıkınca bu sonucu bekliyordum ben boşver üzülme canım hem hastaydın bu sefer inş sonraki sefer tutacak

sorma yaa endokrin e gidecek ya bütün tahlilleri şimdiden yaptıralım dedi kuzum yazık acıtmayacak dimi dedi hiç sesini çıkarmadan 5 tüp verdi

Arkadaşlar merhaba...offfffffff öldüm bu gün yahuu yeni ayın başı yaa...geberdim, bir kaç gün böyle sürecek gibi..:26::26: neyse anca geledim...

eeeeee nasılsınız bakalım arkadaşlarım, canlarımm geçmişi akşam evde okuyacağım

.

sorma bende bağçede yürüdüm ama yandım resmen nası sıcak millet kısa kollu geziyor
bende nerede kaldı bu kız diyordum hoş geldin

Tamam kaptanim
Canmmmmm kiyammm lutfen moralini bozma herseyin hayirlisii. allah saglik veesin bida denersnz..
sorma yaa endokrin e gidecek ya bütün tahlilleri şimdiden yaptıralım dedi kuzum yazık acıtmayacak dimi dedi hiç sesini çıkarmadan 5 tüp verdi
Kiyamammm. Aferom ona.benmki yikardi ortaligi

Canmm iyiyizzz.yaramazlik yokkkk::)))))))

sorma bende bağçede yürüdüm ama yandım resmen nası sıcak millet kısa kollu geziyor

bende nerede kaldı bu kız diyordum hoş geldin

Canımmm hoş buldum kaptanım...daha yemek yemedim valaa :26::26::26: allahtan hiç aç değilim

.

Tamam kaptanim

Canmmmmm kiyammm lutfen moralini bozma herseyin hayirlisii. allah saglik veesin bida denersnz..

Kiyamammm. Aferom ona.benmki yikardi ortaligi

Canmm iyiyizzz.yaramazlik yokkkk::)))))))
sagolun kızlarr tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcınn.... dualarınıza benı de dahıl edın olurmu...

rabiş çok üzüldüm vardır bundada bir hikmet hayırlısı allahtan ümidini kesme bak bende 2 kez tüp bebek yaptım tutmadı üzülmedimmi çok üzüldüm ama kendini paralasanda bişeyler değişmiyor zararı en hafif şekilde geçirmeye bakmamız lazım üzülme sıkma canını hayat herşeye rağmen devam ediyor

cok haklısın kuzummm rabbım hakkımızda hayırlısını versınn ınsallah gonlumuzden geceler hakkımızda hayırlı olan olsun...

Aynenn, bu söylediğine o kadar katılıyorum ki arkadaşım..:26:

.

selam canım takımım keyifler nasıl
rabişim sıkma canını hayırlısı tatlım herşeyinnn sevyrm kız senı
dalintoş hosgeldim cnm gzl bi tatıl olmus senın için moral motıvasyn depolamıssn bomba gbi dön aramıza

aleyküm selam canım...hoş geldin..dalin dün kendini öyle bir gösterdi gitti gerçi sabah geçmişi okuyamadım, coştu anam burası

.

gebelık test sonucum negatıf cıktı gamzem...
rabişim sakın üzülme... her şeyin hayırlısı... Alllaha şükür sağlıklısınız rabişim.Olur hayırlı zamanda olur dualarımız isteyen herkesle... Allah gönlünüzden geçeni hayırlı bir şekilde kabul etsin...

aminnnnn canım aminnnn

.

doktordan randevu aldım... cildiye... tırnak batması vardı onun için gidicim yarın 10 da bana noldu bilmiyorum canım sıkıldıkça doktora atıyorum kendimi :26:

merhaba canlar

bugn işe başlayacaktım ama sabah kalktım bi gün daha dinleneyim dedim gittim sevk aldım işe gitmedim..okulda nöbetçiydim çünkü
diyetime dikkat edemiyorum içime verdikleri gazdan sanırım acaip kocamandı karnım ve gaz sancısı çektim dün gece..bugün iyiyim..
bu hafta artı çıkablirim yani ama bi kaç güne son hız devam edeceğim.

rabişim canım sakın sıkma üzme canını bak ben ameliyat bile oldum aşılama oldum tüp oldum gene de olacağım normal yoldan olmazsa yaza kadar..
ama mutluyum umutluyum Allahım dermansız dert vermesin bizim durumumuzda bişey yok herşey yoluna girecek sadece zamanını bekliyor
güzel rabişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…