- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.261
ne gzl bi menü acıkmadnmı cnmsabah
2 dilim ekmekten karışık tost
öğlen
kuru fasulye
cacık
akşam
saltalık domates zeytin
su içtim
spor
nbtçiyim
herzamanki nbtte yine kuru fasulye süper toto beni buldu ne yazıkki
Offf nöbet ve sen ayrılmaz ikili oldunuzz :26::26:
Kızlar yaa minik bir sorunum varr...başımda alnımın üst kısmında, saçlarımın içinde birazcık şişlik var..yaklaşık 20 gündür var..böyle parmak ucu kadar şiş bir şey..çok sert değil ama kafama takıldı? bir fikriniz var mı? :26::26:
.
bu arada dalin geldi ama hikayee.... geliyo okuyo gidiyor izinde gibi aynı
ukyo sen de cocuk var mıydı? bır de aksam o menuyle nasıl durdun helal valla..
gene aksam kımse gormeden yazıyorum
kahvaltı
1 hurma
2 zeytın
az peynır cesıtlerı
haslanmıs yumurtanın 2/3 u
maydanoz
kucuk domates
1 dılım cavdarlı ekmek
ogle
3 kasık kısır
1 cafe crown fındıklı :26:
aksam
3 "tane" burgu makarna
1 kase yayla corbası
az salata 4-5 kasık kadar
1 tane tavuk pırzola fırında
1 bardak fanta :26:
sonrasında
ara ara 3 hurma
ne gzl bi menü acıkmadnmı cnm
aynısı bndede olmustu cnm bn boynuzlarım cıktı dıodumsivilceydi bnmkı doktora grun cnm bayadırda varmıs ihmal etme sankın
jujum ya valla haklısın aklımdan gecmedı degıl.ama tatıl donusu toparlanmak yerlesmek tatıle gıtmekten zor oluyo valızler yıkanacaklar utulenecekelr katlanıp yerlesecekler ıvırlar zıvırlar tek tek yerlerıne konacak.bıtmıyo yanı evde tozlanmıs ıyıce ufak ufak temızlıkte yapmaya calısıyorum o yuzden oldu su ıslerım bı bıtse eskı performansıma donecem ınss
calsın abdurrahman oynasın bekır tey teyyy
garfı çetoo dokulun bakem ne var ne yokk
nolsun bacım eski tas eski hamam ölmedik sürünüyoruz bi yanda survivor izliorz andamlar 2 haftada kürdana dönmüş
sen napysun bakım başın sıkışık gene temizlik iş gç tatil dönüşüde amma kötü oluyo ya o valiz boşaltmak ölümm ölümmmmm
aynen ole ölüm gıbı sıkıcı bunaltıcı daraltıcı sısırıcı bezdırıcı ve sınır bozucu :2:
survıvor bu sene atraksıyonu bol gonulluler adasındakı gruplasma cok sacma anlamsız 2 kısı kavga edıyo sankı dıgerlerının beynı cok 2 kısının arkasına sıgınıyolar cok aptallar.onlar kavga ettı dıye kım kımı sevıyosa o onla konusmuyo bu bunla .unluler ıyı gıdıyo yakında orasıda patlar.gercı bızım mıllet sever kavga gurultu
bu hafta kılo verebılsem barı ay tatıl su bu derken dıyetten sogudum ıyımı.burası bana ne kadar cok motıve katıyomus meger bunu anladım ınanın
kızlar merhaba nasılsınız ben bugun mutsuzumm...
bugun test sonucu cıkcacaktı bılıyosunuz sabah uyandım adet olmusum acayıp uzuldum sonra yerlesme kanaması varmıs ondandır falan dedım kendı kendıme apar topar saglık ocagına gıttım sonuc negatıf
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrr, film gibi bir rüyadan sonra işe gitmek için uyanmış bulunuyorumayyyy ömrüm gitmiş yaaa
.
canım belli değil.. arkadaşım 4 seansta %80-85 azaldı dedi devam ediyor benim daha ilk seans gittiğim yer 6-8 arası biter dedikaptanım lazer kaç seans sürcekkmiş
haftasnuda farketmıstmde kaçamak yapmıısndır die deşifre etmeyım dedim
napyon kız nie yazmıosun bakım ne yıyıp içiosun gzli gzli
merak etme ben görürüm istediğin saatte yaz sen benden kaçmazukyo sen de cocuk var mıydı? bır de aksam o menuyle nasıl durdun helal valla..
gene aksam kımse gormeden yazıyorum
doğru tatil dönüşü toparlanmak hiç kolay olmuyor ama sen enerjik hatunsun sana dağ dayanmazjujum ya valla haklısın aklımdan gecmedı degıl.ama tatıl donusu toparlanmak yerlesmek tatıle gıtmekten zor oluyo valızler yıkanacaklar utulenecekelr katlanıp yerlesecekler ıvırlar zıvırlar tek tek yerlerıne konacak.bıtmıyo yanı evde tozlanmıs ıyıce ufak ufak temızlıkte yapmaya calısıyorum o yuzden oldu su ıslerım bı bıtse eskı performansıma donecem ınss
calsın abdurrahman oynasın bekır tey teyyy
evet canım eve gidince yedim hatta portakal yazxmıştım onu da yiyemedim2013 senin yılın oldu juju 2014te bnm olsn bari senin epilasyn noldu en son gtmıstm yazdnmı sonucu benmi kaçırdm yksa
takma cnm sen diyeti şimdi kendini hazr hıssednce devam edersin zaten cokta diyet dısına cıkamazsn bnce vicdan azabı denen bişey var
şahnur menun gzl cnm akşamı eve gdnce yıceksin sanıırm
jujum bende ilk defa deneyecem spiral bakalım nasıl olacak yarın gidecem hayırlısı ile
kız çok itici bişi spiral nası taktırcan... valla 4 yıldır korunmuyoz çocuk olsun diye en büyük rahatlık korunmadan ilişkiymiş...
he valla daha yılın ilk yarısı bile olmadı ama ben neyim var neyim yok ihmal ettiğim gidiyorum...
lazer iyi geçti 30-45 dk arası sürdü tüm vucut ... ağdadan beter bir acı yok bunu anladım lazer korkulacak kadar acıtmıyo ağdada daha çok açı çekiyordum ... bakalım ilk seans şuanda tüysüz tüysüz geziyom ...
yok bıkmadım hastaneye bayi açacam
şahnurum menünü çok beğendim süper ....nasıl gidiyo bakalım yarış....
ayşenurum hoşgeldin balım inşallah güzel vakit geçirmişsindir...
.
kızlar görüşürüz ben bi ilaç alıyım azcık masaj yaptırayım belime .kendinize çok ama çok iyi bakın...çok seviyorum hepinizi ...
.
düzensiz de olsa paylaşmanı tercih ederim canım ... :)günaydınnnnnnnnnn işime başladım bugün.off evde durmak zor geliyo..
araba biraz salladı dikişim acıdıama geçti şimdi.
juju k.validem perşembe günü gidicek ozaman menüerimle sizinleyim..imdi düzensiz oluyo biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?