Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırdır sana neden böyle bir izlenim bıraktım ki??? :44:ben bu hafta da spor yapmıyorum mesela

bilmiyorum şekerim nedense içimde öyle bir his var spor yapmasanda eminim bi şekilde bünyeni şaşırtıyorsun ve artık senin metabolizma kırılma noktasına geldi uzun süredir direndi şimdi verecek kg ları yalnız fazla verme haa bak bu hafta 11. ci oldum beni sakın geçeyim deme

site ve 10 dk da bir mesaj yazabilme kuralları!!!

günaydın hanımllarr..

mıhlamayı resmen uyduruyorum. ne sonuç çıkacak acaba.. bekliyorlar şimdi beni kv ve kp.. keşke kendi başımayken deneseydim. ben sana dedim bu iş zor diye.. sen o kadar kolay anlattınki bodoslama atladım. bir yandan nete bakıyorum ....ANNE ELİ GİBİ.....: MIHLAMA (KUYMAK) YAPIMI ve PÜF NOKTALARI çok zor diyorlar... ne yapıcam bilmiyorum.
mesela ununu 2 çk dolu dolu koydum.. burada silme diyor. silme heralde 5 çk olmuştur... off... birde suyu 2 sb yaptım çünkü ilkini koyduğum an buharlaştı unlar topak topak kaldı.. hey allaahhııımmm

çok mutsuzum. malzemeye mi vakte mi az sonra beceriksiz gelin damgası yiyecek olmama mı yanayım bilmiyorum..

kaşarları koydum ama su uçtu gitti... şu an mısır unu lapası var tavada..

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm yaaa ...
yağı mı az geldi mısır unu 5 kaşıksa çok fazla..
ayrıca 2 su bardağı su da çok olmuş..
peyniri de az gelmiştir muhtemelen.

keşke önce yalnız deneseydin dediğin gibi..
ben çok beğenerek yemiştim.ilk denemenin kötü olması seni soğutur mıhlamadan

canım şu an ne alemde bilmiyorum am 5 kaşık un çok fazla ben unu önce yağsız kavurup sonra içine suyu koyuyorum iyice muhallebi kıvamına gelince peynirleri koyuyorum tereyağını en son başka bir tavada kızdırıp üzerine öyle döküyorum kayganamdan öyle öğrenmiştim öyle kolay oluyo

jujummmmmmmm seni seviyorummmmmmmmmm

herkese kocamann gunaydınn canlar yenı bır gun yenı umutlara merhabaaa hava guneslı ıcım kıpır kıpır sevgı pıtırcıgıyım bugun resmennn

kızlar evime muhabbet kuşu alacağım istanbulda akrabamda kaldık ya onlarda vardı ne zamandır da aklımdaydı..orada görnce iice karar verdim böyle güzellik olabilir mi ya
bakan oldu mu sizlerden acaba çok mu zordur..

balık baktım ben ünide 4 yıl evlenince de 2 yıl sıkıldım sevemiyosun hiç bakımı da zor.

evet rabiş bak ne güzel umutsuz olma ne olur ok mi tatlım
ok şahnurcummmmmmmm

kuzum annemlerde var coookkkk sevımlı bısı yaaa bakımı zor degıl kesınlıkle bende ıstıyorum ama bız sureklı bı yerlere gıdıyoruz bırakacak yer sıkıntı olur dıye alamıyorum cıceklerım bıle kısıtlı malesef tayıncı olmak kotu ama sevıyosan al derımm

Canm gecmis olsun

merhaba fistiklar soyleee bir bakp kacacagim bugun biraz yogunm. opuldunuzzz

canım ben balık bakıyorum fanusta bebeler istediği için ben olsam bakamazdım ben korkuyorum çünkü canım yaa o kuş gelecek elime konacak falan ben bakamazdım ama sen korkmazsan güzel bi de rabişin dediği gibi çok biyerlere gitmiyorsan iyi olur

eveet canım biz de 15 tatil yaz tatili evde durmayız hiç..ama onu da götürürüm

sevilmez mi bayılıyorum hayvanlara ben evim müsait olsa inan yavru kedi köpekte alırım

ama ben o kuşa bayıldım yaaa evde ses artınca oda ağırmaya başlıyordu

aşkım cicikuş seni seviyorum diye bağırıyrdu yyyaaaaaaaaaaa

yerim ben onu

eğer bizimle gezbilirse alıyım diyorum mesela yazın 1-1.5 ay evde olmuyoruz biz neredeyse

korkmam ki ben elime konsun omzuma konsun öpsün beni

bızımkıde ole muhabbete dahıl oluyo ses artınca cıldırıyo resmen ben elıme alıyordum alısmıstı bana kafesten cıkarıyordum dırekt bana konuyordu annem rabiş demeyi ogretmıs rabiş diyooooo mınnosumm

bilmem cumadan beri tartıya çıkmadım cuma göreceğim sonucu... bu aralar akşam özellikle tok hissediyorum kendimi yemesem bile olur yani okadar... ama bişeyler yiyorum ufak çaplı ... boşa 11 sırada sabit kalacağını sanma rabia da geldi seni yaşatmayız

valla ben hiiççççç yapmadım her seferinde eşim yapar ben yerim
jujummmmmmmm seni seviyorummmmmmmmmm
aynen canım karşılıklı ....
benim de oğlan eve bi hayvan istiyor ama ben kendi pisliğimizle anca uğraşıyorum hayvan istemiyorum dedim kestirdim attım ... uğraşamam valla

evet kızlar iki nedenden cildiyeye gittim... bu sefer özel hastaneye gittim...

sıram geldi içeri girdim ben yaşlarda genç bir bayan(devletteki doktorda gençti ama) bana dönde güldü ve hoş geldiniz dedi...
oturdum ve şikayetimi sordu anlattım...
ilk sorunu tırnak bakmasından dolayı idi... yani artık şişmiş kırmızı et yok bende iltahabik durum tırnak altından akmaya başladı ve tırnak mantarı gibi bişi oluşturdu tırnağımın yanrısında... geçin sedyeye bakim dedi bende uzanmadım sadece sorunlu ayağımı çıkardım sedyeye oturdum... geldi oda sedyeye oturdu yanıma sanki arkadaşımmış da bakıyormuş gibi altı tırnağımı inceledi baktı konuştu anlattı ben söyledim o dinledi o söyledi ben dinledim... süperdiiiiiiii...

diğer şikaletiniz ne dedi .. yüzümü gösterdim t bölgesi yağlı benim cildin ama geri kalan yerler pul pul oluyor dedim yine yanımda otururken aldı yüzümü iyice inceledi baktı baktı anlattı atlattı ve çok sevdim ben bu kadını...

neyse masaya geçtik uzun uzadıya anlatarak ilaçlarımı nasıl kullanacağımı ne sıklıkla yıkayacağımı felan anlattı ve vıchy kullanmamı tavsiye etti cilt için isterseniz alırsınız o kısmı size kalmış ama ben tavsiye ederim dedi ve bitti doktor maceram ben çok memnun kaldım... cildimde siyah noktalar da vardı isterseniz cilt bakımı da yapıyoruz ama ücretli 80 tl yine sizin tercihiniz dedi ... düşünüyodrum valla cilt bakımına gitmeyi

jujum işte devletle özelin farkı canım ben tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırıyorum hepimize yıllık yaklaşık 1800-2000 tl civarında ve bu parayı ödedikten sonra hiç devlete gitmiyorum ankarada medicana diye bi özel hastane var ben çok memnunum aşağı yukarı her branş var herşeyi orda hallediyoruz sadece 12 tl fark veriyorum devlet katkı payı oda onun dışında başka hiçbişey vermiyorum öyle alışınca özel hastaneye devlet zor geliyo açıkcası

evet kaptanm az yedm regl gelıoda cnm tatlı ıstıo valla o coco starı resmen yarm saatte yedm tadını cıkara cıkara
bgun yazcan dimi menünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…