- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.281
hayırdır sana neden böyle bir izlenim bıraktım ki??? :44:ben bu hafta da spor yapmıyorum meselagünaydınlarrrr
jujum sen menünü yazmıyon ama bana öyle geliyor ki sen bu hafta da en az 500 gr hatta daha fazlasını vereceksin
hayırdır sana neden böyle bir izlenim bıraktım ki??? :44:ben bu hafta da spor yapmıyorum mesela
günaydın gamze ....nasıl rüya gördün hayır ola....
.
site ve 10 dk da bir mesaj yazabilme kuralları!!!
günaydın hanımllarr..
mıhlamayı resmen uyduruyorum. ne sonuç çıkacak acaba.. bekliyorlar şimdi beni kv ve kp.. keşke kendi başımayken deneseydim. ben sana dedim bu iş zor diye.. sen o kadar kolay anlattınki bodoslama atladım. bir yandan nete bakıyorum ....ANNE ELİ GİBİ.....: MIHLAMA (KUYMAK) YAPIMI ve PÜF NOKTALARI çok zor diyorlar... ne yapıcam bilmiyorum.
mesela ununu 2 çk dolu dolu koydum.. burada silme diyor. silme heralde 5 çk olmuştur... off... birde suyu 2 sb yaptım çünkü ilkini koyduğum an buharlaştı unlar topak topak kaldı.. hey allaahhııımmm
çok mutsuzum. malzemeye mi vakte mi az sonra beceriksiz gelin damgası yiyecek olmama mı yanayım bilmiyorum..
kaşarları koydum ama su uçtu gitti... şu an mısır unu lapası var tavada..
günaydın hanımllarr..
mıhlamayı resmen uyduruyorum. ne sonuç çıkacak acaba.. bekliyorlar şimdi beni kv ve kp.. keşke kendi başımayken deneseydim. ben sana dedim bu iş zor diye.. sen o kadar kolay anlattınki bodoslama atladım. bir yandan nete bakıyorum ....ANNE ELİ GİBİ.....: MIHLAMA (KUYMAK) YAPIMI ve PÜF NOKTALARI çok zor diyorlar... ne yapıcam bilmiyorum.
mesela ununu 2 çk dolu dolu koydum.. burada silme diyor. silme heralde 5 çk olmuştur... off... birde suyu 2 sb yaptım çünkü ilkini koyduğum an buharlaştı unlar topak topak kaldı.. hey allaahhııımmm
çok mutsuzum. malzemeye mi vakte mi az sonra beceriksiz gelin damgası yiyecek olmama mı yanayım bilmiyorum..
[TABLE="width: 995"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.00)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]84,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD]/++** kuzun izinden geldin iki haftadır gram kilo vermedin birde üstüne çikolatayı yiyebiliyorsun demek rahat rahat ohhhhhhhh ohhhhhh (ama dünkü test sonucundan dolayı stresten yediğininde farkındayım bu arada)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD]/++ ZES spor neden yok ve su neden yok.. biricik gibi seninkide düzensiz bir menü ama fazlalık yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/++**canım öğleni az akşamı öğleye göre çok yemişsin bence öğlen bir kase yoğurtla bir tane lahmacundan bişey çıkmazdı yiyebilirdin akşam ise salata ve köfte yeterli olurken (ki köfte bir tane az olsaydı iyiydi) yanında yemek de yemişsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,70
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]/+++* sanki kh ya biraz fazla yüklenmişsin gibi ama fena değil genel olarak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]/++** düzensiz bir müne ama fazla yenmemiş makul..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,30
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,50
[/TD]
[TD]/++**garf bugünkü menünü öğlen bozmuşun ama normaldede az yediğin için bişi demicem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,50
[/TD]
[TD]/+++* büşşş iyice kıstın yediklerini farkındamısın umarım doyuyorsundur
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,70
[/TD]
[TD]/+++ aslında genel anlamda güzel o 3 tane makarnaya da bittim J yalnız sonrasında fanta olmasaymış iyiymiş hatta neden fanta var neden içtin???? Bu arada spor nerede ve su neden içilmedi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
*juju*----------------- Kimse fark etmediğinden gerek duymuyor
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26---------------
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Aysunayy -----------
herkese kocamann gunaydınn canlar yenı bır gun yenı umutlara merhabaaa hava guneslı ıcım kıpır kıpır sevgı pıtırcıgıyım bugun resmennn
ok şahnurcummmmmmmmevet rabiş bak ne güzel umutsuz olma ne olur ok mi tatlım
kızlar evime muhabbet kuşu alacağım istanbulda akrabamda kaldık ya onlarda vardı ne zamandır da aklımdaydı..orada görnce iice karar verdim böyle güzellik olabilir mi ya
bakan oldu mu sizlerden acaba çok mu zordur..
balık baktım ben ünide 4 yıl evlenince de 2 yıl sıkıldım sevemiyosun hiç bakımı da zor.
selamlar kızlar nasılsınız bakalım 2 gündür...ben geldim ve 1 kilo artıyla geldimmm :2::2::2::2::2::2::2: cumartesi günüm gayet güzeldi çok dikkat ettim ama dün offff felaketti ve bu gün bana +1 olarak geri geldi
...birde benim koca ağaç dikmiş sözde kocaman kovaya doldurmuş toprağı salonun orta yerine yerleştirmiş onu ordan kaldırayım derkende belimi incittim sanırım...bu gün felaketti burdan uzak kalmak gerçekten yaramıyor ...hele bu gün çok motivasyonum düşüktü ...spor yapamadım ve +1 çok kötü etkiledi beni ...ama devam pes etmek yok....
banu benim miniş 14 yaşında....ve 2 tane oğlum var diğeri de 17 yaşında..
çok teşekkür ederim kaptanım....
sağolasın tatlım ...ya benim acil motive olmam lazım ama bak şimdi olmadı valla...
teşekkür ederim tatlım....
.
kızlar evime muhabbet kuşu alacağım istanbulda akrabamda kaldık ya onlarda vardı ne zamandır da aklımdaydı..orada görnce iice karar verdim böyle güzellik olabilir mi ya
balık baktım ben ünide 4 yıl evlenince de 2 yıl sıkıldım sevemiyosun hiç bakımı da zor.
ok şahnurcummmmmmmm
kuzum annemlerde var coookkkk sevımlı bısı yaaa bakımı zor degıl kesınlıkle bende ıstıyorum ama bız sureklı bı yerlere gıdıyoruz bırakacak yer sıkıntı olur dıye alamıyorum cıceklerım bıle kısıtlı malesef tayıncı olmak kotu ama sevıyosan al derımm
canım ben balık bakıyorum fanusta bebeler istediği için ben olsam bakamazdım ben korkuyorum çünkü canım yaa o kuş gelecek elime konacak falan ben bakamazdım ama sen korkmazsan güzel bi de rabişin dediği gibi çok biyerlere gitmiyorsan iyi olur
eveet canım biz de 15 tatil yaz tatili evde durmayız hiç..ama onu da götürürüm
sevilmez mi bayılıyorum hayvanlara ben evim müsait olsa inan yavru kedi köpekte alırım
ama ben o kuşa bayıldım yaaa evde ses artınca oda ağırmaya başlıyordu
aşkım cicikuş seni seviyorum diye bağırıyrdu yyyaaaaaaaaaaa
yerim ben onu
bilmem cumadan beri tartıya çıkmadım cuma göreceğim sonucu... bu aralar akşam özellikle tok hissediyorum kendimi yemesem bile olur yani okadar... ama bişeyler yiyorum ufak çaplı ... boşa 11 sırada sabit kalacağını sanma rabia da geldi seni yaşatmayızbilmiyorum şekerim nedense içimde öyle bir his var spor yapmasanda eminim bi şekilde bünyeni şaşırtıyorsun ve artık senin metabolizma kırılma noktasına geldi uzun süredir direndi şimdi verecek kg ları yalnız fazla verme haa bak bu hafta 11. ci oldum beni sakın geçeyim deme
günaydın hanımllarr..
mıhlamayı resmen uyduruyorum. ne sonuç çıkacak acaba.. bekliyorlar şimdi beni kv ve kp.. keşke kendi başımayken deneseydim. ben sana dedim bu iş zor diye.. sen o kadar kolay anlattınki bodoslama atladım. bir yandan nete bakıyorum
....ANNE ELİ GİBİ.....: MIHLAMA (KUYMAK) YAPIMI ve PÜF NOKTALARI çok zor diyorlar... ne yapıcam bilmiyorum.
aynen canım karşılıklı ....jujummmmmmmm seni seviyorummmmmmmmmm
benim de oğlan eve bi hayvan istiyor ama ben kendi pisliğimizle anca uğraşıyorum hayvan istemiyorum dedim kestirdim attım ... uğraşamam vallakızlar evime muhabbet kuşu alacağım istanbulda akrabamda kaldık ya onlarda vardı ne zamandır da aklımdaydı..orada görnce iice karar verdim böyle güzellik olabilir mi ya
evet kızlar iki nedenden cildiyeye gittim... bu sefer özel hastaneye gittim...
sıram geldi içeri girdim ben yaşlarda genç bir bayan(devletteki doktorda gençti ama) bana dönde güldü ve hoş geldiniz dedi...
oturdum ve şikayetimi sordu anlattım...
ilk sorunu tırnak bakmasından dolayı idi... yani artık şişmiş kırmızı et yok bende iltahabik durum tırnak altından akmaya başladı ve tırnak mantarı gibi bişi oluşturdu tırnağımın yanrısında... geçin sedyeye bakim dedi bende uzanmadım sadece sorunlu ayağımı çıkardım sedyeye oturdum... geldi oda sedyeye oturdu yanıma sanki arkadaşımmış da bakıyormuş gibi altı tırnağımı inceledi baktı konuştu anlattı ben söyledim o dinledi o söyledi ben dinledim... süperdiiiiiiii...
diğer şikaletiniz ne dedi .. yüzümü gösterdim t bölgesi yağlı benim cildin ama geri kalan yerler pul pul oluyor dedim yine yanımda otururken aldı yüzümü iyice inceledi baktı baktı anlattı atlattı ve çok sevdim ben bu kadını...
neyse masaya geçtik uzun uzadıya anlatarak ilaçlarımı nasıl kullanacağımı ne sıklıkla yıkayacağımı felan anlattı ve vıchy kullanmamı tavsiye etti cilt için isterseniz alırsınız o kısmı size kalmış ama ben tavsiye ederim dedi ve bitti doktor maceram ben çok memnun kaldım... cildimde siyah noktalar da vardı isterseniz cilt bakımı da yapıyoruz ama ücretli 80 tl yine sizin tercihiniz dedi ... düşünüyodrum valla cilt bakımına gitmeyi
[TABLE="width: 995"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-85.00)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]84,50
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,00
[/TD]
[TD]/++** kuzun izinden geldin iki haftadır gram kilo vermedin birde üstüne çikolatayı yiyebiliyorsun demek rahat rahat ohhhhhhhh ohhhhhh (ama dünkü test sonucundan dolayı stresten yediğininde farkındayım bu arada)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,90
[/TD]
[TD]/++ ZES spor neden yok ve su neden yok.. biricik gibi seninkide düzensiz bir menü ama fazlalık yok
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Arzu_54
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dalin26
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]75,10
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD]/++**canım öğleni az akşamı öğleye göre çok yemişsin bence öğlen bir kase yoğurtla bir tane lahmacundan bişey çıkmazdı yiyebilirdin akşam ise salata ve köfte yeterli olurken (ki köfte bir tane az olsaydı iyiydi) yanında yemek de yemişsin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,70
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]/+++* sanki kh ya biraz fazla yüklenmişsin gibi ama fena değil genel olarak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,60
[/TD]
[TD]/++** düzensiz bir müne ama fazla yenmemiş makul..
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,30
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,50
[/TD]
[TD]/++**garf bugünkü menünü öğlen bozmuşun ama normaldede az yediğin için bişi demicem
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,50
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,90
[/TD]
[TD]/
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,50
[/TD]
[TD]/+++* büşşş iyice kıstın yediklerini farkındamısın umarım doyuyorsundur
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]59,70
[/TD]
[TD]/+++ aslında genel anlamda güzel o 3 tane makarnaya da bittim J yalnız sonrasında fanta olmasaymış iyiymiş hatta neden fanta var neden içtin???? Bu arada spor nerede ve su neden içilmedi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
*juju*----------------- Kimse fark etmediğinden gerek duymuyor
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26---------------
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Aysunayy -----------
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?