- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.301
istiyorsan yazım kuzum....
evet kaptanm az yedm regl gelıoda cnm tatlı ıstıo valla o coco starı resmen yarm saatte yedm tadını cıkara cıkara
bgun yazcan dimi menünü
dün hımmmmmmmmmm
sabah
6 da uyanma
3 bardak su
6,30 da tibek
7.00 bir dilim ekmek arası peynir
öğlen
bulgur pilavı
etli barbunya
kabak tatlısı (kabak tatlısı en masum ve en faydalı tatlıdır. evde olsa şekersiz yapardım ama iş yeri azda olsa şeker koymuştu)
ara 4 gibi
7-8 fındık
akşam
2 kepçe yayla çorba
1,5 dilim ekmek
bu kadar dı dün
kızlar evime muhabbet kuşu alacağım istanbulda akrabamda kaldık ya onlarda vardı ne zamandır da aklımdaydı..orada görnce iice karar verdim böyle güzellik olabilir mi ya
bakan oldu mu sizlerden acaba çok mu zordur..
balık baktım ben ünide 4 yıl evlenince de 2 yıl sıkıldım sevemiyosun hiç bakımı da zor.
dün hımmmmmmmmmm
sabah
6 da uyanma
3 bardak su
6,30 da tibek
7.00 bir dilim ekmek arası peynir
öğlen
bulgur pilavı
etli barbunya
kabak tatlısı (kabak tatlısı en masum ve en faydalı tatlıdır. evde olsa şekersiz yapardım ama iş yeri azda olsa şeker koymuştu)
ara 4 gibi
7-8 fındık
akşam
2 kepçe yayla çorba
1,5 dilim ekmek
bu kadar dı dün
oooooooo cornican hoşgeldin!... avatarını görmek güzel oldu hoşgeldin!...kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
diyetım bu hafta kötu gıdıyor
aslında pek bi fark yok sıradan menülerimden birisi işte...jujum ben demiştim sana bu hafta sen kesin kg vercen menün gayet güzel
valla ben dişünemiyorum vıcık vıcık öter şimdi onlarda ...BAK TATLIM BİZİM VARRRRR
TV İZLİYORLAR EDEPSİZLERÇOK SEVİYORUZ AMA, ÖZELLİKLE EŞİM
.
ya benim menüyü yazma isteğim yok neden bilmiyorum kendi kendimi de kontrol edemeyeceğime göre... yazmamak mantıklı geliyordu..JUJUMMMMMMMMMMMMMMM valaa bende istiyorummmm, ama tatlımm beni affetttyeni işe alışem diye şaftım kaydıı kaptancığım...artık menülere sıkı denetim var..yaz lütfenn
.
KAPTANIM MENÜN GÜZEL OLMUŞ. keşke her yerde böyle doktorlar olsa ..
aysunay biz muhabbet-papağan-tavşan-su kaplumbası-balık-civciv besledik
kızım çok seviyodu ama artık almıyoruz..
sorumluluk temizleme yemmm hepsi benm için sıkıntılı oluyordu.. eşimde isyan etti böylece evde hayvan besleme serüvenimiz bitti.
not: çogu öldü sadece civcivler horoz olunca köye gönderdik
corniiiiiiiiiiiiii kuzum valla özledim seni yaaaaa topiğin neşesi gitti resmen sen yoksun diye... ne zaman bilgisayar gelecek evine ne zaman kavuşacağız sana????kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
aslında pek bi fark yok sıradan menülerimden birisi işte...
valla ben dişünemiyorum vıcık vıcık öter şimdi onlarda ...
ya benim menüyü yazma isteğim yok neden bilmiyorum kendi kendimi de kontrol edemeyeceğime göre... yazmamak mantıklı geliyordu..
ne sabır varmış okaaaa hayvanı beslemişin ben sokmam eve... haaa ben beslemedim mi besledim küçükken ama anam izin vermese onu da besleyemezdim ama ben izin vermem
corniiiiiiiiiiiiii kuzum valla özledim seni yaaaaa topiğin neşesi gitti resmen sen yoksun diye... ne zaman bilgisayar gelecek evine ne zaman kavuşacağız sana????
diyeti mi bozdun kız senden beklemezdim okadar hava attım geçen hafta bakın corni giremiyor ama yine de kilo veriyor diye
hımmmmm evet artık tatlı şeyleri pek yemiyorum canımda çekmiyor bu aralar nedense.....jujum eskiden bal oluyodu büsküvi oluyodu aralarda onlar gitmiş bence gayet iyi bu arada öğlen yürüyüşümü yaptım 2,5 km yürüdüm hızlı sayılacak tempoda 10 dk eliptik bisiklet hareketi yaptım şimdi de kereviz ve yoğurdumu yiyorum kendimi çok enerjik hissediyorum ve eminimm gidecek bu kilolar iyice iştaha geldim yaa iyi oldu şu parkurda yürüme işi yaa haftada en az 2-3 gün yürürsem çok iyi olcak
sabırsızlıkla bekliyoruz canım aramıza dönmeni...net o kadar kötu kı sayfa kırk saatte açılıyor.......
jujum bugun duzene sokuyorum tekrar cumaya inş - ile gelırım.....
pc bozuldu yenı alacagız...en kısa sürede 1 hafta içinde gelır inş...
bende sizleri çok özeldım valla ılk gunler resmen kuduruyordumşimdi alıştım netsızlıge ama yıne de zor oluyor....
kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
hımmmmm evet artık tatlı şeyleri pek yemiyorum canımda çekmiyor bu aralar nedense.....
ben iş yerinden çıkıp mı yürüyorsun şahnur.. ??? ne şanslısın yaaaaa benim iş yeri limanın karşısı tırcılar cirit atıyo.. bizde bahçede turluyorum bi 20-25 dk normal tempoda en azından hareket olur diyorum
oyyy anam oyyy oldum bıttım geberdım
jujucanım doktorun ıyı gecmıs sonunda buldun kafana goresını.cıldın ıcın neler tavsıye ettı bnmde ıhtıyacım varya ıyıce bozuldu o sey ne dıyollaadı floramı fıyonamı ne haltsa o
bnm sol ayak bas parmagı tırnbak yanındada dokununca ck acıyn bı dolama cıktı yurumem bozulduya
gecmıse pek bakamadım cok gerıye gıdemedım vakıt alıyor dıyee.bu hafta bende sanırım kılo veremem ama onumuz hafta devam
bu arada sunu anladımkı burası olmadan kılo mılo verılmıyorrrrrrrrrr 2-2 daha 4 motıvasyonunu kaybedıyosun bebegını kaybetmıs kız cocugu gıbı oluyosun
ya ne şanslısınız yaaaaaaaaa... bente iş yerinde öğle aralarım atıl geçiyor diye debeleniyorum banada yakın böyle bişi olsa valla müdürüme de söylerim beni yarım saat idare edim devlet obeziteye karşı savaş açtı bende açıyorum sizde destek olun 1 saat öyle arası 30 dk da sizden olsun derim ama yokk malesef yokkkkkjujum bizim işyerine yaklaşık 7-8 dk mesafede bi yürüme parkuru ve şu parklarda olan aletler var ya onlardan var tam teşekküllü bir spor kompleksi aslında oraya gidiyorum havalar ısındı yaa parkur dolu resmen spor ayakkabısı olmayanı sokmuyorlar tartar zemin olduğu için müzikde çalıyor gayet iyi yürüme için tek sorun biraz terliyorsun ben işyerinden çıkmadan atlet tişört değiştirip yürüdükten sonra onları çıkarıyorum o şekilde duş imkanı var aslında ama duş almaya kalksam havlu şampuan vs tam teşekküllü gelmem gerekiyor o yüzden çok fazla yürümüyorum duş almayı gözüm kesse 10 tur atarım ama ben 5 tur da bırakıyorum 1 tur 480 m
yürüdüğüm yerin resimler alttaki sitede var
SPOR AKADEM0S0 BESYO HAZIRLIK KURSU SPOR0UM ACADEMY - ANITTEPE SPOR KOMPLEKS0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?