Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet kaptanm az yedm regl gelıoda cnm tatlı ıstıo valla o coco starı resmen yarm saatte yedm tadını cıkara cıkara
bgun yazcan dimi menünü
istiyorsan yazım kuzum....

dün hımmmmmmmmmm

sabah
6 da uyanma
3 bardak su
6,30 da tibek
7.00 bir dilim ekmek arası peynir

öğlen
bulgur pilavı
etli barbunya
kabak tatlısı (kabak tatlısı en masum ve en faydalı tatlıdır. evde olsa şekersiz yapardım ama iş yeri azda olsa şeker koymuştu)

ara 4 gibi

7-8 fındık

akşam
2 kepçe yayla çorba
1,5 dilim ekmek

bu kadar dı dün

jujum ben demiştim sana bu hafta sen kesin kg vercen menün gayet güzel

BAK TATLIM BİZİM VARRRRR

TV İZLİYORLAR EDEPSİZLER ÇOK SEVİYORUZ AMA, ÖZELLİKLE EŞİM
.

JUJUMMMMMMMMMMMMMMM valaa bende istiyorummmm, ama tatlımm beni affettt yeni işe alışem diye şaftım kaydıı kaptancığım...artık menülere sıkı denetim var..yaz lütfenn

.

Canım biz bakıyoruz ama harbi harbi söylüyorum, çok pisler beeee bir kavga ediyorlar her taraf toz duman oluyor..2 tane olunca böyle ama tek olunca da silkeleniyor..bütün tüy yem, toz oluyor etrafı..bak sadece kafes demiyorum, kafese yakın her yer batıyor hee değer mi, buna rağmen bence değer

.

Seni sevince insan bilgili saygılı gönlü gani şen
Saçları zencefilli
Erkencecik evine dönmek istiyor canı
Hep seni düşün
Hep seni yaşat
Hep seni yıka
Seni doyur üç öğün
Seni bir kanım uyut , sonra uyandır
Lokman hekim , seni sev diyor bana
Seni sevmeseydim , ilkbaharı kodunsa bul gayrı
İstanbul diye bir kent yoktu ki yeryüzünde
Umut diye bir şey yoktu ki , seni sevmeseydim
Hak , hukuk , bereket diye
Eşitlik , kardeşlik , hürriyet diye
Yüreğime sağlık ne iyi ettim..!

.

KAPTANIM MENÜN GÜZEL OLMUŞ. keşke her yerde böyle doktorlar olsa ..

aysunay biz muhabbet-papağan-tavşan-su kaplumbası-balık-civciv besledik

kızım çok seviyodu ama artık almıyoruz..

sorumluluk temizleme yemmm hepsi benm için sıkıntılı oluyordu.. eşimde isyan etti böylece evde hayvan besleme serüvenimiz bitti.
not: çogu öldü sadece civcivler horoz olunca köye gönderdik

kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
diyetım bu hafta kötu gıdıyor

oooooooo cornican hoşgeldin!... avatarını görmek güzel oldu hoşgeldin!... sen sahnelere ne zaman dönüyorsun?

jujum ben demiştim sana bu hafta sen kesin kg vercen menün gayet güzel
aslında pek bi fark yok sıradan menülerimden birisi işte...
BAK TATLIM BİZİM VARRRRR

TV İZLİYORLAR EDEPSİZLER ÇOK SEVİYORUZ AMA, ÖZELLİKLE EŞİM
.
valla ben dişünemiyorum vıcık vıcık öter şimdi onlarda ...
JUJUMMMMMMMMMMMMMMM valaa bende istiyorummmm, ama tatlımm beni affettt yeni işe alışem diye şaftım kaydıı kaptancığım...artık menülere sıkı denetim var..yaz lütfenn

.
ya benim menüyü yazma isteğim yok neden bilmiyorum kendi kendimi de kontrol edemeyeceğime göre... yazmamak mantıklı geliyordu..

ne sabır varmış okaaaa hayvanı beslemişin ben sokmam eve... haaa ben beslemedim mi besledim küçükken ama anam izin vermese onu da besleyemezdim ama ben izin vermem
corniiiiiiiiiiiiii kuzum valla özledim seni yaaaaa topiğin neşesi gitti resmen sen yoksun diye... ne zaman bilgisayar gelecek evine ne zaman kavuşacağız sana????

diyeti mi bozdun kız senden beklemezdim okadar hava attım geçen hafta bakın corni giremiyor ama yine de kilo veriyor diye

özlettin kendini corni yaaa bizde bi değişiklik yok
durumlar aynı biz geldik ama sen gitmişin heralde

jujum eskiden bal oluyodu büsküvi oluyodu aralarda onlar gitmiş bence gayet iyi bu arada öğlen yürüyüşümü yaptım 2,5 km yürüdüm hızlı sayılacak tempoda 10 dk eliptik bisiklet hareketi yaptım şimdi de kereviz ve yoğurdumu yiyorum kendimi çok enerjik hissediyorum ve eminimm gidecek bu kilolar iyice iştaha geldim yaa iyi oldu şu parkurda yürüme işi yaa haftada en az 2-3 gün yürürsem çok iyi olcak

hımmmmm evet artık tatlı şeyleri pek yemiyorum canımda çekmiyor bu aralar nedense.....

ben iş yerinden çıkıp mı yürüyorsun şahnur.. ??? ne şanslısın yaaaaa benim iş yeri limanın karşısı tırcılar cirit atıyo.. bizde bahçede turluyorum bi 20-25 dk normal tempoda en azından hareket olur diyorum

net o kadar kötu kı sayfa kırk saatte açılıyor.......
jujum bugun duzene sokuyorum tekrar cumaya inş - ile gelırım.....
pc bozuldu yenı alacagız...en kısa sürede 1 hafta içinde gelır inş...

bende sizleri çok özeldım valla ılk gunler resmen kuduruyordum şimdi alıştım netsızlıge ama yıne de zor oluyor....

sabırsızlıkla bekliyoruz canım aramıza dönmeni...

bu arada ihmal ettiğin şeylere ağırlık vermişsindir inşallah..

CANMM BU ŞARKI senin için

gel artık forumaaa
gül döktük yollarınaa
gel tığ gibi olalımmm.....

canm çok özlettin kendinii..

oyyy anam oyyy oldum bıttım geberdım

jujucanım doktorun ıyı gecmıs sonunda buldun kafana goresını.cıldın ıcın neler tavsıye ettı bnmde ıhtıyacım varya ıyıce bozuldu o sey ne dıyollaadı floramı fıyonamı ne haltsa o
bnm sol ayak bas parmagı tırnbak yanındada dokununca ck acıyn bı dolama cıktı yurumem bozulduya

gecmıse pek bakamadım cok gerıye gıdemedım vakıt alıyor dıyee.bu hafta bende sanırım kılo veremem ama onumuz hafta devam

bu arada sunu anladımkı burası olmadan kılo mılo verılmıyorrrrrrrrrr 2-2 daha 4 motıvasyonunu kaybedıyosun bebegını kaybetmıs kız cocugu gıbı oluyosun

jujum bizim işyerine yaklaşık 7-8 dk mesafede bi yürüme parkuru ve şu parklarda olan aletler var ya onlardan var tam teşekküllü bir spor kompleksi aslında oraya gidiyorum havalar ısındı yaa parkur dolu resmen spor ayakkabısı olmayanı sokmuyorlar tartar zemin olduğu için müzikde çalıyor gayet iyi yürüme için tek sorun biraz terliyorsun ben işyerinden çıkmadan atlet tişört değiştirip yürüdükten sonra onları çıkarıyorum o şekilde duş imkanı var aslında ama duş almaya kalksam havlu şampuan vs tam teşekküllü gelmem gerekiyor o yüzden çok fazla yürümüyorum duş almayı gözüm kesse 10 tur atarım ama ben 5 tur da bırakıyorum 1 tur 480 m

yürüdüğüm yerin resimler alttaki sitede var

http://sporiumacademy.tr.gg/ANITTEPE-SPOR-KOMPLEKSİ.htm

Son düzenleme:

tırnak için tavsiyeleri.. kuru tutman gerek dedi... banyodan çıktıktan sonra saç kurutma makinasının soğuk tarafı ile kurut ve bir süre çorap giyme dedi... pimafucin diye bi krem verdi antibiyotik etkisi varmış bu kremi sür ümü öyle boca etme nemli olmaması lazım cildine nası sürüyosan kremi oryada öyle süreceksin kafi miktarda dedi... sabah akşam... düzenli kullanır ve bakımını yaparsan geçer dedi ...

cilt için benim cildim karmadan yağlıya bir ciltmiş t bölgesi yağlı onun dışında kalan yerler çok susuz kalmış dedi... günde iki ltre içiyorum dedim ama etki etmemiş... yanağım kuruydu pul pul oluyordu susuz kaldığından egzame gibi bişi olmuş ona da bi krem advantan bi tonik yazdı bi kaç şeyin karışımı eczane hazırladı verdi o tonikle temizle cildini dedi ve vichy yağlı ciltler için temizleme jeli ve gece kremini önerdi...

saçlarım aşırı yağlanıyor dedim yokmu çaresi bıktım artık dedim hergün yıkanıyorum dedim.... sen alıştırmışsın hergün yıkadığın için saçlar kuruyor ve o nedenle yağ oluşumu hızlanıyor gün aşırı yıkamaya alıştırırsan ona göre yağlanmada azalacaktır dedi konazol diye bi şampuan verdi günaşırı yıka ama saçında 4-5 dk kalmasın sağla yoksa etki etmez dedi ... ben hep yıkar çıkardım hiç bekletmezdim bitkisel şampuanlarım dada 4-5 dk bekletin diyo ama hiç yapmamıştım dikkat edeceğim artık

bu arada cilt bakımı da yaptırıcam ben farketmiyordum ama siyah noktaların var dedi ....

ya ne şanslısınız yaaaaaaaaa... bente iş yerinde öğle aralarım atıl geçiyor diye debeleniyorum banada yakın böyle bişi olsa valla müdürüme de söylerim beni yarım saat idare edim devlet obeziteye karşı savaş açtı bende açıyorum sizde destek olun 1 saat öyle arası 30 dk da sizden olsun derim ama yokk malesef yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…