Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

duzenlı ılac kullanmak gırınce ısın ıcıne bende kayıs kopuyo bır turlu duzenlı bıseyı kullanamıyorumya hemen sıkılıyorum.bnm cıldım yaglı saclarımda aynıs enın tarıf ettıgın gıbı bırde cok uzun olunca hergun yıkamıyorum 2-3 bazen 4 gun oluyo ama genede yaglı

tugbaaaaaaaaammmmmmm gel artıkk özlettin kendini iyicee

gelecegım inş canım...bizdekı pc şarz olmuyor..yenı alacagız ....bu arada ben de imd ye gıtmıyorum eylül de gıdecegım...görumcem gıdıyor ama ...ben yoruldum ya ders çalısmaktan ...
iş kura da baktım cnm inş puanım yeter....yüksekte kapatır dıyorlar ama belli de olmaz........

doktora da gıttım bana kan tahlılı yapmadı.sadece ultrasonla baktı.kist yok dedi....gönderdı...

kızlar netten güvenli kozmetik ürün aldığınız bi yer varmı??? vichy ürünleri lazım bana

tanıdığın eczacı yok mu jujum yaa vichy satan benim kardeş bi ara satıyordu ben ücrestiz ondan alıyordum şimdi rosence satıyo onu kullanıyom ben para vermiyom böyle şeylere tanıdığın eczacı varsa indirim ve taksit de yapar sana

bende eylul de gırcem ımd ye kuzum aynen hıc calısasım yok valla calısmadııgım ıcınde 400 lıra vermek ıstemedım acıkcası...
ınsallah yaa bu sefer olur bısıler canım yaa...
hımm sen bebek dusunuyoruz dedınmı.. benım bu ay olmadı bugun doktora gıttım olmaması ıcın hıcbı neden yok hersey gayet normal dedı bu ay da klomen kullancam bakalım hayırlısı

söyledım cnm....bebek dusunuyoruz dedım.kanser tarama testı yapalım dedı.bende regl yım dedım ..o zaman bıtınce gel smear testı yapalım dedi....tmm dedım ama gıtmem heralde onun için.....folık asıt kullan dedı.1 yıl çocugun olmazsa gel dedı vs...

alevden haber var mı_? ne oldu amelıyatı.........

anladım canım devlete gıttın herhalde cok acıklayıcı konusmamıs doktor. folık asıte basla o zaman ben folbiol kullanıyorum gunde 1 tane...
alevın amelıyatı cok ıyı gectı cok sukur tuplerde sıkıntı yokmuss sımdı ıse basladı calısıyoo

evet cnm devlete gittim...zaten doktordan korktugum için kist yok deyınce pılımı pırtımı topladım hemen cıktım
aleve cok sevındım.sende üzmüyorsun inş. kendını...hayırlısı ile olacak.inanıyorum ben

diğer kızlarda iyilerdir inş.gamze işe başladı galıba.....
esoş katiplik benımde olmadı 88 de kaldım ama hazıran da tekrar alım olacakmıs......

tanıdığım eczane yok malesef.... netten baktım ama güvenemedim... her eczanede de satılmıyo baktım bi iki tanesine yoktu... neyse arayacağım sanırım

sende benim gibi hastanelere mi düştün canım yaaaaa

sorma jujum hastalık hastası oldum valla...

dun bayagı uzuldum ama toparladım hemencık kendımı ıyım kuzum hayırlısı tabıkı daha yenı basladık allahın ıznıyle olur ınsallah hayırlı zamandaa

CANIM HOŞ GELDİNN, ÇOK ÖZLETTİN KENDİNİ..YOKLUĞUN ÇOK BELLİ OLUYOR..GEL ARTIK NE OLUR..:26::26::26:

Canım senin en güzel arkadaş net, yalnız olan birisin..Çok sıkılırsın, en kısa zamanda hallolsun inşaallahh..

sabırsızlıkla bekliyoruz canım aramıza dönmeni...

bu arada ihmal ettiğin şeylere ağırlık vermişsindir inşallah..

CANMM BU ŞARKI senin için

gel artık forumaaa
gül döktük yollarınaa
gel tığ gibi olalımmm.....

canm çok özlettin kendinii..

offff çoktaaa acırrrr :26::26::26::26:

aynennn jujum yaaaa, ballı hatun ballııııı

çok geçmiş olsun canım....:26::26::26:

aynennnnnnnnnnnn

bır gazla yaprak sardım kızlar hava guzel olunca ben cok mutlu oluyorum sızede oluyomuu??

ellerine sağlık tatlımmmm

dun bayagı uzuldum ama toparladım hemencık kendımı ıyım kuzum hayırlısı tabıkı daha yenı basladık allahın ıznıyle olur ınsallah hayırlı zamandaa

.

yaa kızlar çok canım sıkıldı ilk işe başladığımda bir arkadaşım vardı 20 sene önce afyonda ailesi ile bana kol kanat germişlerdi 1,5 ay önce rahminde kist vardı rahim yumurtalık hepsini almışlardı bu haftasonu ankaraya kontrole geleceklerdi az önce aradım bekliyorum diye kist in patoloji sonucu kötü çıkmış arkadaşa kemoterapi vermeye başlamışlar yarın 2. sini almaya gelecekmiş ankaraya yarın onu görecem ama nasıl üzüldüm sormayın yaa resmen içim yanıyo ben üzülmeyeyim diye bana söylememiş kız çok kötü oldum

Rabbim yardım etsin, inşaallah şifa bulur şahnurumm :26::26::26:

.

Rabbim yardım etsin, inşaallah şifa bulur şahnurumm :26::26::26:

.

inşallah gamze cim yaa ameliyattan sonra 1-2 defa konuştuk ama sonuçlar çıkmamıştı benim aklıma hiç kötü çıkabileceği bile gelmemişti o yüzden sonucu sormaya bile gerek duymamıştım kendime çok kızıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…