- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.321
kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
diyetım bu hafta kötu gıdıyor
tugbaaaaaaaaammmmmmm gel artıkk özlettin kendini iyicee
kızlar netten güvenli kozmetik ürün aldığınız bi yer varmı??? vichy ürünleri lazım bana
gelecegım inş canım...bizdekı pc şarz olmuyor..yenı alacagız ....bu arada ben de imd ye gıtmıyorum eylül de gıdecegım...görumcem gıdıyor ama ...ben yoruldum ya ders çalısmaktan ...
iş kura da baktım cnm inş puanım yeter....yüksekte kapatır dıyorlar ama belli de olmaz........
doktora da gıttım bana kan tahlılı yapmadı.sadece ultrasonla baktı.kist yok dedi....gönderdı...
bende eylul de gırcem ımd ye kuzum aynen hıc calısasım yok valla calısmadııgım ıcınde 400 lıra vermek ıstemedım acıkcası...
ınsallah yaa bu sefer olur bısıler canım yaa...
hımm sen bebek dusunuyoruz dedınmı.. benım bu ay olmadı bugun doktora gıttım olmaması ıcın hıcbı neden yok hersey gayet normal dedı bu ay da klomen kullancam bakalım hayırlısı
söyledım cnm....bebek dusunuyoruz dedım.kanser tarama testı yapalım dedı.bende regl yım dedım ..o zaman bıtınce gel smear testı yapalım dedi....tmm dedım ama gıtmem heralde onun için.....folık asıt kullan dedı.1 yıl çocugun olmazsa gel dedı vs...
alevden haber var mı_? ne oldu amelıyatı.........
anladım canım devlete gıttın herhalde cok acıklayıcı konusmamıs doktor. folık asıte basla o zaman ben folbiol kullanıyorum gunde 1 tane...
alevın amelıyatı cok ıyı gectı cok sukur tuplerde sıkıntı yokmusssımdı ıse basladı calısıyoo
tanıdığın eczacı yok mu jujum yaa vichy satan benim kardeş bi ara satıyordu ben ücrestiz ondan alıyordum şimdi rosence satıyo onu kullanıyom ben para vermiyom böyle şeylere tanıdığın eczacı varsa indirim ve taksit de yapar sana
sende benim gibi hastanelere mi düştün canım yaaaaasöyledım cnm....bebek dusunuyoruz dedım.kanser tarama testı yapalım dedı.bende regl yım dedım ..o zaman bıtınce gel smear testı yapalım dedi....tmm dedım ama gıtmem heralde onun için.....folık asıt kullan dedı.1 yıl çocugun olmazsa gel dedı vs...
tanıdığım eczane yok malesef.... netten baktım ama güvenemedim... her eczanede de satılmıyo baktım bi iki tanesine yoktu... neyse arayacağım sanırım
sende benim gibi hastanelere mi düştün canım yaaaaa
evet cnm devlete gittim...zaten doktordan korktugum için kist yok deyınce pılımı pırtımı topladım hemen cıktım
aleve cok sevındım.sende üzmüyorsun inş. kendını...hayırlısı ile olacak.inanıyorum ben
diğer kızlarda iyilerdir inş.gamze işe başladı galıba.....
esoş katiplik benımde olmadı 88 de kaldımama hazıran da tekrar alım olacakmıs......
kızlar ne haber....eşimin iş yerıne geldım oradan gırıyorum....kımse de net yok ya....kime gıtsem pc var net yok....sizlerde ne var ne yok.....bana kısa özet gecın bakım......
diyetım bu hafta kötu gıdıyor
net o kadar kötu kı sayfa kırk saatte açılıyor.......
jujum bugun duzene sokuyorum tekrar cumaya inş - ile gelırım.....
pc bozuldu yenı alacagız...en kısa sürede 1 hafta içinde gelır inş...
bende sizleri çok özeldım valla ılk gunler resmen kuduruyordumşimdi alıştım netsızlıge ama yıne de zor oluyor....
sabırsızlıkla bekliyoruz canım aramıza dönmeni...
bu arada ihmal ettiğin şeylere ağırlık vermişsindir inşallah..
CANMM BU ŞARKI senin için
gel artık forumaaa
gül döktük yollarınaa
gel tığ gibi olalımmm.....
canm çok özlettin kendinii..
oyyy anam oyyy oldum bıttım geberdım
jujucanım doktorun ıyı gecmıs sonunda buldun kafana goresını.cıldın ıcın neler tavsıye ettı bnmde ıhtıyacım varya ıyıce bozuldu o sey ne dıyollaadı floramı fıyonamı ne haltsa o
bnm sol ayak bas parmagı tırnbak yanındada dokununca ck acıyn bı dolama cıktı yurumem bozulduya
gecmıse pek bakamadım cok gerıye gıdemedım vakıt alıyor dıyee.bu hafta bende sanırım kılo veremem ama onumuz hafta devam
bu arada sunu anladımkı burası olmadan kılo mılo verılmıyorrrrrrrrrr 2-2 daha 4 motıvasyonunu kaybedıyosun bebegını kaybetmıs kız cocugu gıbı oluyosun
jujum bizim işyerine yaklaşık 7-8 dk mesafede bi yürüme parkuru ve şu parklarda olan aletler var ya onlardan var tam teşekküllü bir spor kompleksi aslında oraya gidiyorum havalar ısındı yaa parkur dolu resmen spor ayakkabısı olmayanı sokmuyorlar tartar zemin olduğu için müzikde çalıyor gayet iyi yürüme için tek sorun biraz terliyorsun ben işyerinden çıkmadan atlet tişört değiştirip yürüdükten sonra onları çıkarıyorum o şekilde duş imkanı var aslında ama duş almaya kalksam havlu şampuan vs tam teşekküllü gelmem gerekiyor o yüzden çok fazla yürümüyorum duş almayı gözüm kesse 10 tur atarım ama ben 5 tur da bırakıyorum 1 tur 480 m
yürüdüğüm yerin resimler alttaki sitede var
SPOR AKADEM0S0 BESYO HAZIRLIK KURSU SPOR0UM ACADEMY - ANITTEPE SPOR KOMPLEKS0
ya ne şanslısınız yaaaaaaaaa... bente iş yerinde öğle aralarım atıl geçiyor diye debeleniyorum banada yakın böyle bişi olsa valla müdürüme de söylerim beni yarım saat idare edim devlet obeziteye karşı savaş açtı bende açıyorum sizde destek olun 1 saat öyle arası 30 dk da sizden olsun derim ama yokk malesef yokkkkk
duzenlı ılac kullanmak gırınce ısın ıcıne bende kayıs kopuyo bır turlu duzenlı bıseyı kullanamıyorumya hemen sıkılıyorum.bnm cıldım yaglı saclarımda aynıs enın tarıf ettıgın gıbı bırde cok uzun olunca hergun yıkamıyorum 2-3 bazen 4 gun oluyo ama genede yaglı
tugbaaaaaaaaammmmmmm gel artıkk özlettin kendini iyicee
bır gazla yaprak sardım kızlar hava guzel olunca ben cok mutlu oluyorum sızede oluyomuu??
dun bayagı uzuldum ama toparladım hemencık kendımı ıyım kuzum hayırlısı tabıkı daha yenı basladık allahın ıznıyle olur ınsallah hayırlı zamandaa
[video=youtube;_xLaJfiMgZc]http://www.youtube.com/watch?v=_xLaJfiMgZc&list=UUWdTtqPuNeUama9FhAHM0sQ[/video]
yaa kızlar çok canım sıkıldı ilk işe başladığımda bir arkadaşım vardı 20 sene önce afyonda ailesi ile bana kol kanat germişlerdi 1,5 ay önce rahminde kist vardı rahim yumurtalık hepsini almışlardı bu haftasonu ankaraya kontrole geleceklerdi az önce aradım bekliyorum diye kist in patoloji sonucu kötü çıkmış arkadaşa kemoterapi vermeye başlamışlar yarın 2. sini almaya gelecekmiş ankaraya yarın onu görecem ama nasıl üzüldüm sormayın yaa resmen içim yanıyo ben üzülmeyeyim diye bana söylememiş kız çok kötü oldum
Rabbim yardım etsin, inşaallah şifa bulur şahnurumm :26::26::26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?