Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamlar herkese...

canım çok teşekkür ederim sende çok di,kkat et tatlım insanın biyeri ağrıdımı gerçekten çok zor olıyor..

saçlarımı sarı yaptım, koyu bir kahve oldularr :26::26: Ama o saçlarla bir yerlere gitmek zorundaymışım..kabustuuu, gittiğim yerde gerdi Gerim gerim oldum ayyy

.

Canm gecmis olsun

merhaba fistiklar soyleee bir bakp kacacagim bugun biraz yogunm. opuldunuzzz

saol tatlım..

meltem doktordan memnun kalmana sevindim canım .ama ben neye kızıyorum biliyomusun jujum sanki devlet hastanesindekiler babalarının hayrına muayene ediyorlar...bi afra bi tavır ...sanki oraya nasıl geldilerse onu unutuyorlar işte...veya maaşlarını nerden alıyolarlar ...birde şu kamu spotu varya izledinizmi hiç 182 randevu hattını yapmışlar..sağlık bakanlığından sıra alın hastane sizi beklesin diye ..yakından gidip görseler bi nemrut suratlı doktorları bakalım bir daha yapabilirler mi öyle kamu spotu...

menün de süper olmuş bu arada jujum +++*** bende seni puanlandırayım jujum..

BAK TATLIM BİZİM VARRRRR

TV İZLİYORLAR EDEPSİZLER ÇOK SEVİYORUZ AMA, ÖZELLİKLE EŞİM
.

hemi de ne edepsizler....cak cak cak bi susmuyolar valla...

.

hiç aklımaza gelmiyor değilmi böyle bişey benim başıma gelmez yada sevdiklerime diyoruz sürekli... Birileri yakalanıyor o hastalığa ama bize uzak bir kavram gibi geliyor .. Aslında değil kime ne zaman vuracağı belli değil... Erken teşhis bu nedenle önemli kontrole gitmek bu nedenle önemli bana olmaz dememek lazım...

çok geçmiş olsun şahnur böyle durumlarda psikolojik destek çok önemli

haklısın... Isteseler özeldede çalışabilirler ama güvencesi yok diye devlette kalıyorlar... Atama zamanı can atıyorlar sonrasında milletin canını sıkmaktan öteye geçemiyorlar aslında şikayet etsem mi ki valla aklıma getirdin ben bi şikayet edim doktoru...

şahnurcum cok uzuldum canım yaaa Rabbim şifasını versın ınsallahh Allah yardımcısı olsunn sen destek ol hep olumlu konus yanında moral cok onemlı bılıyosun...

çok geçmiş olsun şahnurum acil şifalar versin rabbim arkadaşına inşallah biran önce faydasını görür tedavinin...

çok haklısın kaptanım kötü şeyleri aklmıza bile getirmiyoruz bırak biyerimize bişey olduğu zaman da son ana kadar dayanmaya çalışıyoruz ...allah yardımcısı olsun hasta olanların ve en kötüsünden korusun...umarım şahnurun arkadaşıda sağlığına kavuşur inşallah...

.

valla et kaptanım . birkeresinde ben gitmiştim öyle devlete bırak doktoru ozamanlar böyle randevu hattı falan da yoktu hastaneden sıra alınıyodu oradaki memur bile bir afra bir tafra ukala tavırlar sanki küçük dağları o yaratmış kızdım sen nesin burda ya dedim nerden alıyosun maaşını sen .yoksa babanın hayrına mı sıra veriyosun dedim...ters ters bir baktı..o an boğasım geldi zaten onu ozamandan beri sinir olurum valla...

görüşürüz kızlar oğlum geldi yemek hazırlıcam ona sonra bisiklet çevirecem bu arada ygs den de 300 puan almış ...sizce nasıl bir sonuç
bizim pek hoşumuza gitmedi ama artık olan oldu lys ye bakalım napacak...

.

iyiyim gamzemmm bende özledim seni...gel bakalım hele bir işten azcık hasret giderek...belim iyi biraz gidip az bisiklet çevirecem şimdi kız arzu gelmedi yaaa .
tamam tatlımm...

bak arzuya yaaaa

oyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun iyi yine de arkadaşımm..

.

kızlar iyi ki varsınız yaa sizin sözleriniz beni mutlu ediyor
yarın hastane kontrollerimden sonra gideceğim yanına tel de sesi gayet iyi idi ama benim moralim çok bozuldu artık ona belli etmeden moral vermeye çalışacağım

ben bugünki menümü yazayım çıkmadan
gece 4 te 1 /2 dilim ekmek (midem çok ağrıdı)
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
1/2 kk büyüklüğünde kayısı pestili
öğle
3 kaşık kereviz 1 küçük yoğurt
ara
1/2 elma
akşam
2 köfte 2 dilim patates 1 kaşık pilav salata
spor tamamdır 30 dk yürüyüş
su tamam
hepinize iyi akşamlarrr

Harbiden yaaa, kim demişti hatırlamıyorum ama menüleri okuyunca acayip acıkıyormuş insan şimdi daha iyi hissetttim...Şahnurumm menün de gayet başarılı

.

tamam tatlımm...

bak arzuya yaaaa

oyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olsun iyi yine de arkadaşımm..

.

tabiki de arkadaşım... sende bozma moralini hep iyisini düşün. senin moralin ne kadar iyi olursa ona o kadar faydalı olur tatlım... n

menün de süper bu arada çok beğendim...

.

benim bu günkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
4 tane zeytin
1 t.k reçel

ara:1 tane elma

öğle:3 kaşık barbunya yemeği
3 kaşık pilav
1 kase yoğurt

ara :1 fincan nescafe,2 bisküvi

akşam:2 yemek kaşığı pilav
3 yemek kaşığı barbunya
1 bardak ayran
salata

spor:yarım saat eliptik
su :2 litreye yakın

belki yatmadan 1 elma daha yerim..

.

Kızmaca darılmaca yok arkadaşım, bu menüyle anca + aldığın 1 kiloyu korursun :26: neden cezalı bir menü değil..Ben olsaydım kendime pis ceza verirdim

.

Menüm

Sabah
Yarım paket çubuk kraker
1 üçgen peynir

Ara: çikolata (2 kesme şeker boyutunda)

Öğle
8 kaşık makarna
3 kaşık yoğurt
3 parça turşu

Ara: sabahtan kalan kraker

Akşam
1 tabak çorba
5-6 yaprak marul
1 dilim kepek ekmeği

Su: içiyorum
Spor: 30 dk. yürüyüş, 30 dk eliptik, 100 mekik, 10 dk. voleybol

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…