- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.341
selamlar herkese...
canım çok teşekkür ederim sende çok di,kkat et tatlım insanın biyeri ağrıdımı gerçekten çok zor olıyor..
saol tatlım..
meltem doktordan memnun kalmana sevindim canım .ama ben neye kızıyorum biliyomusun jujum sanki devlet hastanesindekiler babalarının hayrına muayene ediyorlar...bi afra bi tavır ...sanki oraya nasıl geldilerse onu unutuyorlar işte...veya maaşlarını nerden alıyolarlar ...birde şu kamu spotu varya izledinizmi hiç 182 randevu hattını yapmışlar..sağlık bakanlığından sıra alın hastane sizi beklesin diye ..yakından gidip görseler bi nemrut suratlı doktorları bakalım bir daha yapabilirler mi öyle kamu spotu...
menün de süper olmuş bu arada jujum +++*** bende seni puanlandırayım jujum..
hemi de ne edepsizler....cak cak cak bi susmuyolar valla...
.
günaydınlarrrr
evet canım eve gidince yedim hatta portakal yazxmıştım onu da yiyemedim
jujum bende ilk defa deneyecem spiral bakalım nasıl olacak yarın gidecem hayırlısı ile
sevda cım dikkat et kendine canım ben haftasonu accık cozuttum diye dün itibari ile başladım sıkıca dikkat etmeye midem çok kötü bu arada nasıl ağrıyo ama dişimi sıkıyorum heralde aldığım ilaçlar midemi mahvetti ee sabah sabah hergün 6 hap kolay değil neyseki bugün boynum daha iyi diye sadece ant aldım orta kulak iltihabı için olan
jujum sen menünü yazmıyon ama bana öyle geliyor ki sen bu hafta da en az 500 gr hatta daha fazlasını vereceksin
canım çok teşekkür ederim sende çok di,kkat et tatlım insanın biyeri ağrıdımı gerçekten çok zor olıyor..
saçlarımı sarı yaptım, koyu bir kahve oldularr :26::26: Ama o saçlarla bir yerlere gitmek zorundaymışım..kabustuuu, gittiğim yerde gerdiGerim gerim oldum ayyy
.
Canm gecmis olsun
merhaba fistiklar soyleee bir bakp kacacagim bugun biraz yogunm. opuldunuzzz
saol tatlım..
evet kızlar iki nedenden cildiyeye gittim... bu sefer özel hastaneye gittim...
sıram geldi içeri girdim ben yaşlarda genç bir bayan(devletteki doktorda gençti ama) bana dönde güldü ve hoş geldiniz dedi...
oturdum ve şikayetimi sordu anlattım...
ilk sorunu tırnak bakmasından dolayı idi... yani artık şişmiş kırmızı et yok bende iltahabik durum tırnak altından akmaya başladı ve tırnak mantarı gibi bişi oluşturdu tırnağımın yanrısında... geçin sedyeye bakim dedi bende uzanmadım sadece sorunlu ayağımı çıkardım sedyeye oturdum... geldi oda sedyeye oturdu yanıma sanki arkadaşımmış da bakıyormuş gibi altı tırnağımı inceledi baktı konuştu anlattı ben söyledim o dinledi o söyledi ben dinledim... süperdiiiiiiii...
diğer şikaletiniz ne dedi .. yüzümü gösterdim t bölgesi yağlı benim cildin ama geri kalan yerler pul pul oluyor dedim yine yanımda otururken aldı yüzümü iyice inceledi baktı baktı anlattı atlattı ve çok sevdim ben bu kadını...
neyse masaya geçtik uzun uzadıya anlatarak ilaçlarımı nasıl kullanacağımı ne sıklıkla yıkayacağımı felan anlattı ve vıchy kullanmamı tavsiye etti cilt için isterseniz alırsınız o kısmı size kalmış ama ben tavsiye ederim dedi ve bitti doktor maceram ben çok memnun kaldım... cildimde siyah noktalar da vardı isterseniz cilt bakımı da yapıyoruz ama ücretli 80 tl yine sizin tercihiniz dedi ... düşünüyodrum valla cilt bakımına gitmeyi
istiyorsan yazım kuzum....
dün hımmmmmmmmmm
sabah
6 da uyanma
3 bardak su
6,30 da tibek
7.00 bir dilim ekmek arası peynir
öğlen
bulgur pilavı
etli barbunya
kabak tatlısı (kabak tatlısı en masum ve en faydalı tatlıdır. evde olsa şekersiz yapardım ama iş yeri azda olsa şeker koymuştu)
ara 4 gibi
7-8 fındık
akşam
2 kepçe yayla çorba
1,5 dilim ekmek
bu kadar dı dün
meltem doktordan memnun kalmana sevindim canım .ama ben neye kızıyorum biliyomusun jujum sanki devlet hastanesindekiler babalarının hayrına muayene ediyorlar...bi afra bi tavır ...sanki oraya nasıl geldilerse onu unutuyorlar işte...veya maaşlarını nerden alıyolarlar ...birde şu kamu spotu varya izledinizmi hiç 182 randevu hattını yapmışlar..sağlık bakanlığından sıra alın hastane sizi beklesin diye ..yakından gidip görseler bi nemrut suratlı doktorları bakalım bir daha yapabilirler mi öyle kamu spotu...
menün de süper olmuş bu arada jujum +++*** bende seni puanlandırayım jujum..
hemi de ne edepsizler....cak cak cak bi susmuyolar valla...
.