Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah
06:00 uyanma
3 bardak su
07:00 bir yumurta
08:00 bir dilim ekmek arası kaşar

öğlen
tavuk döner
pilav

16:00 ara
3-4 ceviz

akşam

2 kase yayla çorbası
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

su tamam
spor öğlen 20 dk yürüyüş

sahnurcum cok gecmıs olsun arkadasın ıcın cok uzuldum rabbım tez zamanda sıfasını versın ınss

bugun keyıfsızım hıc keyfım yok yoruldum cok hala temızlık bıtmedı pöfff daraldım valla

menum

sabah 1 tane sımıt pogaca
ara yok

öğle yok
ara yok

aksam henuz yok
ara zaten yok

su 2 bardak
spor temızlık ve cocuklar

menum berbat otesı cnmda ıstemıyor.hasta olacam heralde regl olmam lazımdı oda gectıı offf off dısım agrıyor dıscıye gıtmıstım ıltıhap dedı cekmedı ılac verdı bıtınce gel cekelım dedı gene gıttım gene cekmedı ıltıhap kurumamıs cekemem dedı dun gene ılac yazdı bugun onlara basladım.valla cınnet geldı yaaa su dısten

Jujuuu bu hafta senden sürpriz bekliyorum galiba bu hafta atağa geçtin menün harika ama klasik juju menülerinden farklı

Önceliklee çok geçmiş olsun canımmm :26::26::26: menüne gelince, hoş geldin dalinnnnnn olmuş yok yok menüsü

aksam ıcın et hasladım onu yıcwem gec mec napayım yoksa gece bıtmez dısımden nefret edıyorum ne yesem zonkluyo oda ıstahımı kesıyoo

sahalar benı bekler dalın dalıonlıgını yapacak deılmı

Canım allah yardım etsin, gerçekten çok zor olur..tahmin edebiliyorumm :26::26::26:

.

menüm:
sabah:
4 kaşık yulaflı yoğurt
yarım elma
öğle:
1 servis kaşığıyla havuçlu biberli soğanlı sarımsaklı etli pirinç pilavı
ara:
muz
akşam:
kahvaltılıkk( peynir, zeytin,kaymak 1tatlı kaşığı bal 1 tatlı kaşığı)
1,5 dilim tam buğday ekmeği
az yumrtalı sucuk
ara:
muz
su tamam
spor yok
NOT:JUJU DÜN SUYU FAZLASIYLA İÇMİŞTİM SPORUM 40 DAKİKA TEMPOLU YÜRÜYÜŞTÜ

Akşam biraz çok mu olmuş ki :44::44::44:

ben bakıyorum canım.. erkek kuşum 3 yaşında. daha yeni de dişi aldım 1 ay bile olmadı. ayrı kafesteler. çok seviyorum. kızımdan ayırmıyorum desem yeridir. o da benim yavruşum. 2 aylık minicikti aldığımda.. şimdi arkadaşız. 10-12 kelime falan kuruyor. dişi ile zamanı geliince aynı kafese koyacağım. odaları çok pis durumda.. hele dişi hala yabani ben görünce sağa sola atıyor kendini ortalık batıyor.

kuymağa inanılmaz çok peynir ve yağ koydum. ama mısır ununu dolu dolu at deyince çok bol davrandım. doldurabildiğim kadar doldurdum kaşığı.. şimdi nasıl kurtaracağım bilmiyorum.

neyse çok geyik oldu. menüme geçeyim

sabah:
yeşil soğan
mıhlama (mertliğe leke sürdürmemek için diğerleri yemese de yedim 4 yk olacak şekilde sanırım
az peynir

ara:
2 lokma portakallı bitter

akşam:
5 köfte
3 yk kadar makarna heralde
1 kase yayla çorbası

fazla gelince de 1 tane sirkeli soda.

pişmanım.. mutsuzum.. ya iki gündür ne kadar neşeliydim. insan mısır unu lapası yaptı diye bu kadar karartır mı dünyasını.. ne biçim bi iinsanım ya huç..

boşverrr ye gitsin..mezun olup napacannnn canım çekmedi desem yalan olur lapa halini bile canım çekti

.

Eski bir Türk filmi izlemek ıstiyorum,
Insanların saf olduğu zamanları anlatmalı.
Genç kızlar sevdiğinin parmak ucuna bile dokunduğunda ürpermeli.
Kadınlar öpüşürken hamile kalmalı.
Adamlar çok güzel bakmalı,
Bakılan kadınlar çok güzel utanmalı.
Ille de şarkılar olmalı,
Ille de.
'Sen uzaklarda değil, damarımda kanımsın ' demeli Neşe Karaböcek.
'Seni andım bu gece ' diyen sesi gelmeli Emel Sayın'ın
Sonra Zeki Müren söylemeli,' Elbet bir gün buluşacağız. .'

.

merhaba arkadaşlar

dalinim geçmiş olsunn. diş ağrısı bekletmeye gelmezz..
topliht arkadaşına çokkk geçmiş olsun.. kaptanımın dediği çok doğru sanki bize çok uzakkk gibi geliyoo.. ben sigara kullanan biriyim böyle haberler aldığımda bana daha yakın gibi hissediyorumm..

menüme gelince
sabah: 1 haşlama yumurta-domat -zeytin-peynir (eşim hazırladı bana kalsa kornfleks yerdim)

ara:1 lokma simit

öğle: çeyrek tost-ayran-2 çatal irmik helvası
ara: 1 bardak süt- yarım ayva

akşam: 2 domates 1 dilim kepek ekmek-2 şiş köfte-peynir -zeytinn

ara: 5 fıstık-2 çatal revani

kendime çokkk kızdımm.. t
su tamam spor saat 9 a kadar yemek pişirme-mutfak toplama

gamzem u fotoğraf ve şiir beni çokkkkkkkkk duygulandırdı. ciddi duygulandım.regl sonrası felaket duygusalım hele o resim kadir inanır ne yakışıklıymışşşşşşş.

sabahh : iki minik dilim kepek ekmekten domatesli yağsız tost

öğlen: yarım tabak mantar sote azcık pilav salata

ara: sekersiz kahve yulaflı gofret (100 kalori)

akşam: 1 küçük muz

2 litreye yakın su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…