- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.381
Kızmaca darılmaca yok arkadaşım, bu menüyle anca + aldığın 1 kiloyu korursun :26: neden cezalı bir menü değil..Ben olsaydım kendime pis ceza verirdim
.
günaydınlarrrr
gamze cim sen kızma sevda ya o yesin böyle ben onu geçecem nasıl olsa bu hafta iddiaya girdik yaa
jujum dalintoş menü denirse yazmış sadece sabah 1 simit hepsi o bi de geç vakit et haşlama yerim demiş ama yazmamış ne kadar yazdığını klasik yok yok menüsü dalinin
bu arada itiraf ediyorum dün gece midem çok ağrıdı bu ağrı kesiciler beni mahvetti 1 bardak sütle 1 dilim ekmek yedim mide ağrısını bastırmak için yatmadan önce yaa ne olduysa ağrı kesicilerden oldu benim midem hiç ağrımazdı şu aralar çok ağrımaya başladı
dalin sana da geçmiş olsun canım diş ağrısı gerçekten kötüdür
günaydın kızlar.....Gunaydin fistiklar
günaydın kızlar.....
sessizleri oynuyoruz yine... ve bu meni mutlu etmiyor sanki burada olmadıklarında kaçamak yapıyorlar gibi hissediyorum...
dalinin adını silmeyi unutmuşum aşağıdan dünkünden alıntı yaptığım için... ayrıca zaten dalininkine menü denmez ... aslında anlamıyorum bir gün tıka basa yerken bir insan diğer gün nasıl bir öğünle durabiliyor garip doğrusu ... kendimi düşünüyorum şu aşamada bile ciddi hasta değilsem ancak bir öğün atlarım sanırım oda sıkı bir kahvaltı yaptıysam şayet... ama kafvaltımı bile geçiştirerek yaptıysam akşama kadar mümkün değil aç duramam...
canım sıkıldı yaaaaa mersinde hava süper yazlık giyiyoruz artık ince bı hırka alıyoruz yanımıza ama işte almış olmak için ve benim giyecek pantolonum yokkkkkkkk... bi tane pantolon oluyor şuanda ... ben yeni bişey almak istemiyordum ama el mecbur alacağım sanırım kışlık kadifeleri giyemem artık...
benim de aklıma lcw geldi zaten... beni şu anda sadece orası paklar... evdeki pantolanlarımı giydim düğme 3 parmak arası kalacak çekilde kalıyor buda benim 80 kiloya inmem demek oluyor... neyse sabırlıyız onuda hallederiz....jujum burda gene kapalı bir hava var sabah kısa kollu giydim sonra üşüdüm üstüme ince bi mont almıştım hemen bi kapüşonlu hırka geçirdim üstüme
canım waikiki de uygun fiyata pantolonlar var ben çok kilo aldığım dönemde onlardan almıştım hem fazla para vermedim hemde üstüme giyecek bişeylerim olmuştu senin şu an yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum bende şu anda son 3 senedir en düşük kiloma geldim bu da beni acaip motive ediyor hele dün akşam eve gittiğimde tartıya çıktım merak edip akşam olmasına rağmen cumadan -400 gr aşağıdaydım ki bi de 2 gündür wc ye çıkamıyorum acaip mutlu oldum çok hoşuma gitti en son bu kiloda olduğum zaman 2010 eylül ayı idi şimdi daha aşağılara inmek için çabalayacağım en azından vücudum şekle girmeye başladı giydiklerim az da olsa yakışır kıvama gelmeye başladı dün gece midem çok ağrıdı eğer ağrımasaydı o 1 dilim ekmekle sütü içmeyecektim onu yedim diye kendimi çok kötü hissettim
benim de aklıma lcw geldi zaten... beni şu anda sadece orası paklar... evdeki pantolanlarımı giydim düğme 3 parmak arası kalacak çekilde kalıyor buda benim 80 kiloya inmem demek oluyor... neyse sabırlıyız onuda hallederiz....
tok karnına -400 çıktıysan cumaya arayı baya açacaksın benimle desene... :26:
canım 3 parmak kaldıysa sen halledersin onu eminim sen bu ay sonuna 80 e ineceksin çünkü senin bünye çok direndi sabırlı olmamız gerekiyor evet haklısın bende gecen hafta regli şişliği de vardı pazar gün regli oldum o yüzden sanırım biraz indi diye düşünüyorum aslında hedefim 7 nisan da 70 e inmekti ama sanırım 72 yi anca görebilecem neyse çok hızlı gitmesin yavaş gitsin ama kalıcı olsun eşimin ofisten bi arkadaşı geçen sene 2 ayda 20 kg vermişti çok hızlı bir şekilde bende çok heveslenmiştim dün eşim diyor ki umut tekrar kilo aldı eskisinden beter oldu ne olur kilo ver ama yavaş yavaş ver ve kalıcı olsun tekrar o kilolara geri çıkma sabırsız olupda 20 kilo verip 1 sene sonra tekrar alma bırak 10 kilo ver ama kalıcı olsun diye beni destekliyor
menün güzel rabiş... Nerelerdeydin bakalım???herkese gunaydın canlar burdada hava kapalı maleseff...
Dun menumu yazamamıstım hemen yazıyorum
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır zeytın
ogle
1 dilim ananas
ara
yok
aksam
1 kepce corba
2 kasık pılav
bıraz et
3 yaprak sarması
su:ıcıldı
spor:50 ıp atlama,yarım saat dans,yarım saat sahılde yuruyus
herkese gunaydın canlar burdada hava kapalı maleseff...
dun menumu yazamamıstım hemen yazıyorum
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır zeytın
ogle
1 dilim ananas
ara
yok
aksam
1 kepce corba
2 kasık pılav
bıraz et
3 yaprak sarması
menün güzel rabiş... Nerelerdeydin bakalım???
rabi acım senin hurmalar bitti ananas başladı sankim öğlen de olmamış şeker geçmi yaptın kahvaltıyı
günaydın kızlar.....
sessizleri oynuyoruz yine... ve bu meni mutlu etmiyor sanki burada olmadıklarında kaçamak yapıyorlar gibi hissediyorum...
dalinin adını silmeyi unutmuşum aşağıdan dünkünden alıntı yaptığım için... ayrıca zaten dalininkine menü denmez ... aslında anlamıyorum bir gün tıka basa yerken bir insan diğer gün nasıl bir öğünle durabiliyor garip doğrusu ... kendimi düşünüyorum şu aşamada bile ciddi hasta değilsem ancak bir öğün atlarım sanırım oda sıkı bir kahvaltı yaptıysam şayet... ama kafvaltımı bile geçiştirerek yaptıysam akşama kadar mümkün değil aç duramam...
canım sıkıldı yaaaaa mersinde hava süper yazlık giyiyoruz artık ince bı hırka alıyoruz yanımıza ama işte almış olmak için ve benim giyecek pantolonum yokkkkkkkk... bi tane pantolon oluyor şuanda ... ben yeni bişey almak istemiyordum ama el mecbur alacağım sanırım kışlık kadifeleri giyemem artık...
günaydınlarrrr
gamze cim sen kızma sevda ya o yesin böyle ben onu geçecem nasıl olsa bu hafta iddiaya girdik yaa
jujum dalintoş menü denirse yazmış sadece sabah 1 simit hepsi o bi de geç vakit et haşlama yerim demiş ama yazmamış ne kadar yazdığını klasik yok yok menüsü dalinin
bu arada itiraf ediyorum dün gece midem çok ağrıdı bu ağrı kesiciler beni mahvetti 1 bardak sütle 1 dilim ekmek yedim mide ağrısını bastırmak için yatmadan önce yaa ne olduysa ağrı kesicilerden oldu benim midem hiç ağrımazdı şu aralar çok ağrımaya başladı
dalin sana da geçmiş olsun canım diş ağrısı gerçekten kötüdür
Gunaydin fistiklar
günaydın kızlar.....
herkese gunaydın canlar burdada hava kapalı maleseff...
dun menumu yazamamıstım hemen yazıyorum
sabah
2 dilim ekmek
1 haslanmıs yumurta
peynır zeytın
ogle
1 dilim ananas
ara
yok
aksam
1 kepce corba
2 kasık pılav
bıraz et
3 yaprak sarması
günaydın kızlar dün 4 gbi çıktım dışarı gidiş o gidiş daha yeni geldim eve sabaha kadar çılgın partilerdeydim
şaka şaka dayımlara gttm cocukların proje odevi varmıs biri anasınııfnda biri 1e gdio hayattan sogudum nasıl odev onlar sacma sapan sorular oy oyyyy snrada orda kaldm mneümü yazamadm yazym hemen
sabah
2 dilim ekmekten tost
öğle
2 kuru biber dolması
1 kase yoğurt
akşam
yarım kase şehriye corbası
4 5 parça haşlama tavuk göğsü
ara
1 elma
suyum tamam
spor yok malesef
canlar acıklamamı yaptım ya dısım agrıyor hıc bısıy cıgneyemıyorum dıs agrısı ıstahımı kesstı.kaç gundur temızlık yapıorum tek verdıgım mola cocuk molası oda 10 dkk.dıs agrısıyla temızlık bhırlesınce bu menu cıktı ortaya.acmıydım deıldım ıstahım yoktu.
5 catal haslama yıyebıldım dısımden oda burnumdan geldı cognemek mumkun deıl hele o et dıs arasına gırdımı beynıme kursun sıktılar yarım dılım ekmek ve bırazda yogurt yedım okaa
dün bilgisayarı eşim iş yerine götürmüşt akşam getrdi akşamdaa alışverişe gidince geç geldik yazamadım
sabah
1 salatalık
1 domates
1 dilim ekemk
1 dilim kaşar
ara öğün
1 muz
öğlen
1 diim ekmek
1 kase yoğurt
ara
1 elma
akşam
1 tane biber dolması
1 tane kabak dolması
spor
1saat plates
su çtim
kaçamak yokkkkkkkkkkk
günaydın kızlar.....
jujum burda gene kapalı bir hava var sabah kısa kollu giydim sonra üşüdüm üstüme ince bi mont almıştım hemen bi kapüşonlu hırka geçirdim üstüme
canım waikiki de uygun fiyata pantolonlar var ben çok kilo aldığım dönemde onlardan almıştım hem fazla para vermedim hemde üstüme giyecek bişeylerim olmuştu senin şu an yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum bende şu anda son 3 senedir en düşük kiloma geldim bu da beni acaip motive ediyor hele dün akşam eve gittiğimde tartıya çıktım merak edip akşam olmasına rağmen cumadan -400 gr aşağıdaydım ki bi de 2 gündür wc ye çıkamıyorum acaip mutlu oldum çok hoşuma gitti en son bu kiloda olduğum zaman 2010 eylül ayı idi şimdi daha aşağılara inmek için çabalayacağım en azından vücudum şekle girmeye başladı giydiklerim az da olsa yakışır kıvama gelmeye başladı dün gece midem çok ağrıdı eğer ağrımasaydı o 1 dilim ekmekle sütü içmeyecektim onu yedim diye kendimi çok kötü hissettim
canım 3 parmak kaldıysa sen halledersin onu eminim sen bu ay sonuna 80 e ineceksin çünkü senin bünye çok direndi sabırlı olmamız gerekiyor evet haklısın bende gecen hafta regli şişliği de vardı pazar gün regli oldum o yüzden sanırım biraz indi diye düşünüyorum aslında hedefim 7 nisan da 70 e inmekti ama sanırım 72 yi anca görebilecem neyse çok hızlı gitmesin yavaş gitsin ama kalıcı olsun eşimin ofisten bi arkadaşı geçen sene 2 ayda 20 kg vermişti çok hızlı bir şekilde bende çok heveslenmiştim dün eşim diyor ki umut tekrar kilo aldı eskisinden beter oldu ne olur kilo ver ama yavaş yavaş ver ve kalıcı olsun tekrar o kilolara geri çıkma sabırsız olupda 20 kilo verip 1 sene sonra tekrar alma bırak 10 kilo ver ama kalıcı olsun diye beni destekliyor
aynen katılıyorum hızlı verilen kilo fazlasıyla gri alınır.. Biz işi gidiyoruz sindire sindire vucudu alıştıra alıştıra bence hedefe ulaştıktan sonrada buralarda olmalıyız ki motivasyon ve kilo kontrolü sağlayabilelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?