Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet tatlım yapıyoruz...tabiki...

evet tatlım yapıyoruz...tabiki...

Canm benim evim izmirde kredi cekmistik. gecen seneki sigortanin suresi bitmis bankadan aradilar tamam yapalim dedim. sonra sigorta firmasi benden yerlesim yeri belgesi istemis. nufustaki memurda bu yasal degil istememeleri gerekiyor dedi. neyse belgeyi aldim ama daha goturmedim.benm deprem sigortasi yapilmadi.ikamet yerinin farkli olmasi sorun olmaz dimi.

yok canım olmaz, belediyeye gidiyorsun..emlak vergisi bildirimi (bina) istiyorum dask için diyorsun..onun sebebi de şu eğer evinin metre kare bilgisi yanlış olursa, allah korusun deprem olduğunda tek metre kare yanlışından bile olsa hiç bişi alamıyorsun..bilgilerin en doğru çıktısını almak için alınıyor bu belge..ikamet ettiğin adresi sadece iletişim bilgisi olarak girerler, dask yapılıcak adres zaten bellii..hiç sorun olmaz yani..mesela ver adresi ver kart bilgini hemen buradan bile yapayım haaa birde gününü sakın geçirme canım vee bankaya asla siz yapın deme, güzel öpüyorlar

.

Tamam canm belediyeden emlak vergisi bildirimimi alayim sonra tanidik sigortaci var oraya gideyim bide hayat sigortasi yapilcakkk.tesekkur ederim

büşraaaaa esraaaaa

hellloooooooooo

yazdm yazdm sıldm valla nasıl yazcagmı bılemedım
ben bi suc işledim agır ceza hemde :26:
ekmek yedm bı suru sabahtan beri yedıklerım 750 kalori oldu bı anda oldu gzm döndü ama tıka basa doydm acıkmam artık akşama kdr akşamda yogurt fln yesem kurtarabılıırm bugünü umarım :26:
annemde kadayıf yaptı zaten regl oldumm bide ders calışmam lazm bide bide etrafmdakı herkes calışma daha cok var sınava dio napcm ben

İstekrarlı gidişatında ufak bir çakıl taşı olsun bu ekmek detoksun ... neyseki erken farketmişsin de akşama kadar kendini toparlarsın artık... regl gafleti diyelim biz buna....

İstekrarlı gidişatında ufak bir çakıl taşı olsun bu ekmek detoksun ... neyseki erken farketmişsin de akşama kadar kendini toparlarsın artık... regl gafleti diyelim biz buna....

saol jujum aklım basıma gelmeseydı yerdm yerdm yerdmmm sonu gelmezdı sanıırm
dün yengemın yığenini grdm 21 yasında fln kız en son 2005-2006 da dayımların dugununde grmustm 80 kılo flndı kız smdi unıve fln baslamıs bi grdm amanın 50 kılo olmus boyuda uzamıs bacaklar kurdan araları acık acık
hiç bişey yemeyerek kılo vrmıs ve şu andada yıyemıo karnını doyursa kusuyomus hemen hep aç kalkıymus sofradan bnde az yıodmya 1 2 haftadr korktmda oyle yedm bu sabah sanırım

oyyyyy ne kötüüüüü :26::26::26::26::26::26:

.

sonu iyi gibi görünmüyo o kızcağazın.... Allah yardımcısı olsun

:18::18::18: ben hiç tartılmadım cuma bakalım ne olacak

cnm ya arkadaşına allah acil şifalar versin seninde konturollerin iyi gecer inş

huuu kızlarrr nerdesınız yahuuuu

aksama dısarı cıkıcam menumu yazayım

sabah
1 pogaca
cay

ogle
1 muz

ara
3 yaprak sarması

aksam
1 kepce corba
1 tabak sulu kofte yaptım onu yıcem

su:az ıctım bugun tamamlayacagım ınsallah
spor:yagmurlu hava yuruyus yapamadım 50 mekık 50 ıp atlama

Son düzenleme:
Canim kiz tedavi ol muyo mu

gamzem sigortaci arkadasla konustuk hallolcak benm dask
bildigim kadaryla gtmıyo cnm

begendim menunu rabişim

sabah
3 dilim incecik çokokrem sürülmüş ekmek:26:

öğle
2 dilim ekmekten tost

akşam
1 kase cacık

spor 30 dk koşu
su tamam

ekmekler cok oldu biliorm regl olusuma verin hesapladm 1000 kalori bile olmamış sporda yaptım kendimi böle teselli ediyorum

Rabişşşşşşşşşş alıştın gezmeyeee ama hak ediyorsun, gez bebiş...menü süper

Bence öylee çokkk diyecek bir çokluk yok tatlım, üstelik akşam için cacık harika bir seçim..çok doyurucu..bu akşam bende düşüneyim cacığı

tavsiye etmem cnm hiç doyurucu deıldı hala acımmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…