- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.401
Bende kesinlikle hizli vermek istemiyorum. sonraa tek tek fazlasiyla aliyosunuz. topliht kolay gelsin .bu arada okuldaki bilgisayarm gitti formatlanacakmis cepten giriyorum.
Dalinm doktora gitttt.dis agrisi gecmez
gamzem ev icinde deprem sigortasi yapiyomusunuz bi sorum olacak
evet tatlım yapıyoruz...tabiki...
Canm benim evim izmirde kredi cekmistik. gecen seneki sigortanin suresi bitmis bankadan aradilar tamam yapalim dedim. sonra sigorta firmasi benden yerlesim yeri belgesi istemis. nufustaki memurda bu yasal degil istememeleri gerekiyor dedi. neyse belgeyi aldim ama daha goturmedim.benm deprem sigortasi yapilmadi.ikamet yerinin farkli olmasi sorun olmaz dimi.
yok canım olmaz, belediyeye gidiyorsun..emlak vergisi bildirimi (bina) istiyorum dask için diyorsun..onun sebebi de şu eğer evinin metre kare bilgisi yanlış olursa, allah korusun deprem olduğunda tek metre kare yanlışından bile olsa hiç bişi alamıyorsun..bilgilerin en doğru çıktısını almak için alınıyor bu belge..ikamet ettiğin adresi sadece iletişim bilgisi olarak girerler, dask yapılıcak adres zaten bellii..hiç sorun olmaz yani..mesela ver adresiver kart bilgini hemen buradan bile yapayım haaa birde gününü sakın geçirme canım vee bankaya asla siz yapın deme, güzel öpüyorlar
.
büşraaaaa esraaaaa
İstekrarlı gidişatında ufak bir çakıl taşı olsun bu ekmek detoksun ... neyseki erken farketmişsin de akşama kadar kendini toparlarsın artık... regl gafleti diyelim biz buna....
saol jujum aklım basıma gelmeseydı yerdm yerdm yerdmmm sonu gelmezdı sanıırm
dün yengemın yığenini grdm 21 yasında fln kız en son 2005-2006 da dayımların dugununde grmustm 80 kılo flndı kız smdi unıve fln baslamıs bi grdm amanın 50 kılo olmus boyuda uzamıs bacaklar kurdan araları acık acık
hiç bişey yemeyerek kılo vrmıs ve şu andada yıyemıo karnını doyursa kusuyomus hemen hep aç kalkıymus sofradan bnde az yıodmya 1 2 haftadr korktmda oyle yedm bu sabah sanırım
sonu iyi gibi görünmüyo o kızcağazın.... Allah yardımcısı olsun
saol jujum aklım basıma gelmeseydı yerdm yerdm yerdmmm sonu gelmezdı sanıırm
dün yengemın yığenini grdm 21 yasında fln kız en son 2005-2006 da dayımların dugununde grmustm 80 kılo flndı kız smdi unıve fln baslamıs bi grdm amanın 50 kılo olmus boyuda uzamıs bacaklar kurdan araları acık acık
hiç bişey yemeyerek kılo vrmıs ve şu andada yıyemıo karnını doyursa kusuyomus hemen hep aç kalkıymus sofradan bnde az yıodmya 1 2 haftadr korktmda oyle yedm bu sabah sanırım
oyyyyy ne kötüüüüü :26::26::26::26::26::26:
.
sonu iyi gibi görünmüyo o kızcağazın.... Allah yardımcısı olsun
Allah yarrdm etsin cokta tatlı bi kız
canim kiz tedavi ol muyo mu
gamzem sigortaci arkadasla konustuk hallolcak benm dask
jujum burda gene kapalı bir hava var sabah kısa kollu giydim sonra üşüdüm üstüme ince bi mont almıştım hemen bi kapüşonlu hırka geçirdim üstüme
canım waikiki de uygun fiyata pantolonlar var ben çok kilo aldığım dönemde onlardan almıştım hem fazla para vermedim hemde üstüme giyecek bişeylerim olmuştu senin şu an yaşadığın duyguyu çok iyi biliyorum bende şu anda son 3 senedir en düşük kiloma geldim bu da beni acaip motive ediyor hele dün akşam eve gittiğimde tartıya çıktım merak edip akşam olmasına rağmen cumadan -400 gr aşağıdaydım ki bi de 2 gündür wc ye çıkamıyorum acaip mutlu oldum çok hoşuma gitti en son bu kiloda olduğum zaman 2010 eylül ayı idi şimdi daha aşağılara inmek için çabalayacağım en azından vücudum şekle girmeye başladı giydiklerim az da olsa yakışır kıvama gelmeye başladı dün gece midem çok ağrıdı eğer ağrımasaydı o 1 dilim ekmekle sütü içmeyecektim onu yedim diye kendimi çok kötü hissettim
kızlar az sonra kontrollere gidiyorum önce kulak sonra boyun sonra büyük oğlanın kontrolü sonra spiral taktırma anlayacağınız tüm öğleden sonra gene hastane ve dr larla gececek artık sıkıldım iyice dr a gitmekten zaman kalırsa dün bahsettiğim rahim kanseri olan arkadaşım ankaraya kemoterapiye gelmiş 3,5 ta işi bitip geri dönecekmiş onun yanına gideceğim kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere
bildigim kadaryla gtmıyo cnmCanim kiz tedavi ol muyo mu
gamzem sigortaci arkadasla konustuk hallolcak benm dask
huuu kızlarrr nerdesınız yahuuuu
aksama dısarı cıkıcam menumu yazayım
sabah
1 pogaca
cay
ogle
1 muz
ara
3 yaprak sarması
aksam
1 kepce corba
1 tabak sulu kofte yaptım onu yıcem
su:az ıctım bugun tamamlayacagım ınsallah
spor:yagmurlu hava yuruyus yapamadım 50 mekık 50 ıp atlama
huuu kızlarrr nerdesınız yahuuuu
aksama dısarı cıkıcam menumu yazayım
sabah
1 pogaca
cay
ogle
1 muz
ara
3 yaprak sarması
aksam
1 kepce corba
1 tabak sulu kofte yaptım onu yıcem
su:az ıctım bugun tamamlayacagım ınsallah
spor:yagmurlu hava yuruyus yapamadım 50 mekık 50 ıp atlama
sabah
3 dilim incecik çokokrem sürülmüş ekmek:26:
öğle
2 dilim ekmekten tost
akşam
1 kase cacık
spor 30 dk koşu
su tamam
ekmekler cok oldu biliorm regl olusuma verin hesapladm 1000 kalori bile olmamış sporda yaptım kendimi böle teselli ediyorum
Rabişşşşşşşşşş alıştın gezmeyeeeama hak ediyorsun, gez bebiş...menü süper
Bence öylee çokkk diyecek bir çokluk yok tatlım, üstelik akşam için cacık harika bir seçim..çok doyurucu..bu akşam bende düşüneyim cacığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?