- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.441
centiq napyn kız calışmalar nasıl gdio nerde gryosun sınava
menulerı genel olarak begendim sevdanın cok olmus patlıcan musakka bıldgmz gbyse kızartma hem aksam hem öğlen cok olmus
gamzede de patatesle ekmegı bır arada grdm bırının menudede vardı patas kavrmayla ekmek kımdı kımdı bırsen olabılır :26:
nese ben menulere bısey demeym en ıyısı bugun suçluyum zaten:26:
jujum ya spor muhtesem bişey yapınca huzur doluyosn vıcdan rahatlıo
centq bacm sen dersaneye gttnmı kpss için
hep yapyo ösym bu pisliği ya milletin dbindekı okula yollasana zaten svn stresi denen bişey var 2ye katlıolar snir yapma cnm inş gzl gecer sınavndataqrih dersi mi alcaksın sadece?
canım sinirler tepemde şu an. ösym taşıtla trafiksiz 70 dk da otobüsle sittin sene de ulaşılacak yeri vermiş sınavda.
kafanda canlandırsana biz havaalanının oradayız bana etimesgutun içlerinde br yer vermiş.
ben ne yapayım ya..
tmm leynnn bişe demedm hıhtatlım sadece patates ekmek ama, hemde sadece 2 lokma kepek ekmeği...3. bir şeyde yok..bence çok normal, abartı olsa zaten dikkat ederdim..:26:
.
afyt olsn cnmmm hormonlu hormonluspor yaptım geberdim açlıktan, içim titredi...1 tane salatalık yiyiyorumm
.
hep yapyo ösym bu pisliği ya milletin dbindekı okula yollasana zaten svn stresi denen bişey var 2ye katlıolar snir yapma cnm inş gzl gecer sınavnda
bnm için en onemlısı tarıh diğerleri cok sorun degıl o yzdn sordm cnm
tmm leynnn bişe demedm hıh
afyt olsn cnmmm hormonlu hormonlu
bende acıktm ya off offf
hep de canım, demezsek samimi sayılmayız..Ben şimdi senin düşüncene karşılık..haklısın canım, ayyy nerdende yedim, pişmanım desem ne kadar samimi olabilirim..aklımızda olan her şeyi..saygı ve sevgimizle birlikte paylaşalım..kırmadan, darıltmadan, utandırmadan, kınamadan
.
şimdi düğünden geldim gelin çok tombikti gelinliğide bayağı kabarıktı çok oynadı düğüne kadar öyle oynasaymış verirdi o kiloları gelenleri zledim çok az fit olan vardıgeneli kilolu birde saten giymişler dahada çirkin durmuştu kilolur hemen gözüme çarptı
ne gzl konusyosun kız senbn seni hep pozıtıf guler yuzlu her olumszluktan hep olumlu bi sonuc cıkaran biri olarak hayal edıorm bnce öylesnde
dimi dimi dgru dusunuorm
evet kesinlikle öyle...4
sana iki link veriyorum:
lınk veremedım ıkı ısım vereyım nette facebookta falan arastır. hakan dede ve cahide bolat. tarih dersi verriyorlar özel.. facebookta eklersen oradan haberdar olursun lınkı bulamadım sımdı...
turk kadınının %90 kılolu zaten
bende sırf boyle gelın tombıktı demesnler dıe zayıflıorm valla
kug gbi desnler ayy ne zayıf uçucak desnler
bnde gecen bı dgne gttm gelının sulalesı sulak yerde yetsmıs btn kdnların boyu 180 kıloları 100-120 arası en zayıf en cıtı pıtı bendm bi mutlu oldm
sabırsızlıkla bekliyorum kendinle ilgili planlarını....kaptanım kendimle ilgili planlarım var. bir ara paylaşacağım seninle...
herkese merhabaaa
sabah: bir dilim ekmek yarım salatalık peynir çay
ara: kahve
öğlen: tavuklu salata ayran
ara: yulaflı gofret kahve (100 kalori)
akşam: yarım kase çorba azcık patates salatası
2 litre su
gidişatım kötü
sabah:
1 halanmış yumurta
az peynir
az zeytin
az ekmek
3 çatal mısır unu lapası
ara:
1 hurma
akşam:
kuşbaşı pide
(kayınpeder yemeğimi istemediği için gidip kuşbaşı pide yaptırdı.. ben de yedim. kenar kısımları değil içi, 1 porsiyona yakın)
kaptanım spor olarak yarım saat yürüyüş yapıyorum iki gündür.
suları yazmayı unutuyorum, ben hep içiyorum sularımı orad problem yok...
menüm
SABAH yumurta peynir zeytin 1 dilim ekmek
ARA 5 badem
ÖĞLE 5 kaşık pırasa salata
ARA meyve
AKŞAM 2 kepçe mercimek çorbası 3 tane etli sarma
SU 2 litreye yakın
SPOR 1 saat tempolu yürüyüş
sabahın 6 sında uyanıp hangı akıllı pilates yapar....:44:
ben tabikiiiiiiiii... bacaklarım tutmuyo resmen
sabahın 6 sında uyanıp hangı akıllı pilates yapar....:44:
ben tabikiiiiiiiii... bacaklarım tutmuyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?