Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarrrr

menünü beğendim tatlım...arkadaşını görebildin mi canım ...

.
sevda cım maalesef göremedim arkadaşımı benim işim bittiği 4 e geliyordu o da 4 gibi işi bitmiş kemoterapinin yorgunluğu ile hemen yola çıkmışlar sadece telde konuştuk 20 gün sonra 3. tedaviye gelecekler inş. o zaman görüşeceğiz

gamzem maalesef beyaz ekmek ti evde hazırlasaydım kepğek olurdu da benzincide yaptırdım sandevici ya hiç bişey yemeyecektim ya da onu bende içine mayonez rus salatası koymayın ekmeğin içini alın öyle yapın dedim o şekilde bi sadeviç ti

çentik yaaa etimesgut gene yakın şekerim bağlıca kampüsü nerdeyse temelli de eskişehir yolunda valla sabah sabah bayaa bi yol tepecen

canım ben de merak ediyom bu haftaki sonucu valla bakalım ne çıkacak biricik 1 saat tempolu yürümüş ben hastanelerle uğraşırken dün spor yapamadım

jujum maşallah kız sana sen akşam kaçta yatıyon bacım sabah 6 da kalkıp plates yapıyon ben nedense kendimi çok yorgun hissediyorum bugün dünki hastane koşturmacalarından sonra

juju sağlık bakanlığına mail atcam çocuk endokrin iin bana 12 temmuz a gün verdiler yaa şaka gibi

Son düzenleme:
Günaydın Birsen ve Şahnurum, herkese günaydın tekrardan..Uzundu alıntı yapmadım şahnurum..arkadaşın için tekrardan acil şifalar diliyorum..

beyaz ekmek olması kötü fakat o kadar masumlaşmış ki hatta bir tek onu yemen bir menü dışına taşmamış olmanı bile gösterir..önümüze bakıyoruz kuzum..

.

dayanamadım sabah tartıldım okadar da merak etmeyin yeni -300 çıktım... eeeeeeeee sporsuz ki haftanın sonunda olacağı buydu.... neyse önümüzdeki maçlarda bakalım...

sabah plates yıprattı beni yaaa ayağımı kaldırıp pantolonumu giyemedim okadar artık okadar callen nereye gitti anlamadım kaslarımın spora alışık olması gerekiyordu ama demekki callen istediğim etkiyi bırakmamış bende... ama artık sabahları pilates yaparmıyım bilimyorum çok güçsüz düştüm yaaa akşamları en azından pilatesten sonra sürünerek yatağa giderim olur biter

Sevgili Şahnur!... kemoterapi gören yakının için çok çok geçmiş olsun... Çok zor bir süreç Allah yakınlarına ve sevdiklerine güç kuvvet versin... Sende görememişsin bu gelişinde inşallah 20 gün sonra geldiklerinde görürsün... Çok sevinir eminim hele böyle bi hastalık sürecinde dahada duygusal oluyorlar... Allah yardımları olsun... Bol geçmiş olsun... Allah tez şifa versin...

Günaydın arkadaşlar, yine bir cuma arifesindeyiz ve ben pazartesi'den itibaren eski motivasyonuma dönmüş olmaktan çok mutluyum..inşaallah hep beraber kilocuklara veda ederiz

.
eeee nasıl hissidiyorsun sence verdin miiii yoksa artı mı çıkıcan kız??? tartıldın mı doğru söyle bakalım

menün fena değil canım

ben geçen haftadan beri alarmımı 6:00 kuruyorum ve tibetin etkisi mi bilmiyorum ama 5:50 de kendiliğimden uyanıyorum alarmın çalmasını bekliyorum vucudum alıştı sanırım bu saatte uyanmaya... bu sabah da kalkar kalkmaz suyumu içtim açtım pilatesi yaptım ama çok yıprattı beni bcaklarım titredi rdesmen alışma evrem bir ayı bulur gibi onlar gibi yapabilmem için

yaz sahnurcum et şikayetini iyice cıvkını çıkardılar temmuza kadar neden bekletiyorlar ki.. yuh valla

Günaydın zessss, hoş geldin...ne bu böyle sabah sabah kaşın gözün oynuyor kuşumm

.
artık kızımı erken kaldırma kararı aldım gamzem ondan kaşım gözüm oynuyor dün gece sabah nerdeyse 4 'e geliyordu bi uyyo gibi hemen mız mız ağlamaya başlıyor filan ondan sonra sabah 6 oluyor bizimki uyumaya başlıyor artık erken kaldırıp bide böyle deneyeceğim.... Şimdi görsen karşımda bana bi bakıyor bi esniyor bi oynuyo bi gülüyo çözemedim

teşekkür ederim ZES, gerçekten çok zor bir süreç benimle aynı yaşta zaten 1 ay önce rahim ve yumurtalıklar alınmıştı onun psikolojisi kötü iken bi de üstüne kemoterapi allah kimseye vermesin
allahtan 2 çocuğu varda tesellisi onlar

ben bu sabah sersem gibiydim çok zor kalktım hava da kapalı ve yağmurlu belki de onun etkisi sabahları içtiğim suyu içmeyi unuttum ilk defa direk kahvaltı yaptım hava böyle olursa öğlen yürüyüş yapamam ona canım sıkıldı biraz
şimdi kafamda toparlamaya çalışıyorum güzel bi şikayet mektubu döşeneyim bakimmmm

ilk günlerde biraz zorlanırsın ama uyku düzenini oturtursan sende rahat edersin kızında....

aynı hava burdada var ama hem kapalı yağmur atıştırıyo hem sıcak hali...

senin için erken kalkmak zor olur uyku düzenin çocuklara göre ayarlı benim bi tane eşşek kadar olunca kendi halimeyim

canım ben akşam yattığım yatakta sabah kalkamıyorum ki gece en geç 2 de küçük oğlan kıyameti koparıyo onu alıp kanepeye geçiyorum bütün gece o uyusa bile bana dokunmadan uyumadığı için uykum rezil oluyo akşam aslında çok gec yatmıyorum ama kaliteli bi uyku uyuyamadığım için sersem gibi oluyorum

Günaydın arkadaşlar, yine bir cuma arifesindeyiz ve ben pazartesi'den itibaren eski motivasyonuma dönmüş olmaktan çok mutluyum..inşaallah hep beraber kilocuklara veda ederiz

.

günaydın canm senin enerjine pozitifliğine bayılıyrummm

bu fıstıkların hergün huyu değişirr .. ama büyüdükçe uykularıda düzene giriyooo.

bende yattığım yataktan eşim olmasa kalkamam. (ben ilaç kullanıyorumm.)

herkese günaydın kaptanım dün plates hareketlerini yaptırınca hocamız kalça basen hareketlerinde penisilin yaptırmış gibi oldum akşamıda iğne yapmıştı eşim bana daha az acıdı vallahi iğne doktor 1o tane iğne verdi b12 vitamini halsizlik yapıyor b12 eksikliği baktırdınızmı hiç b12 tahlinine

BEN TARTILMIYORUM AMA GÖBEĞİMLE ÖLÇÜYORUM JUJUM Ona dokunduğumda hafif bir fındıklık varsa kilo vermemiş olabilmem çok yüksek ihtimal oluyor..ama dümdüzse gram bile olsa illaki kilo gitmiştir diyorum dümdüz şu an tabi reglimin bu gün itibarıyla sona ermesi de bir etken bu düzlüktte

.

bir cümle içinde ne kadar çok kullanmışsın b12 vitaminini... bi ona baktırmadım valla

ohhhh iğne üstüne iğnee

.

Bende sana bayılıyorummm hayat felsefem şudur, gülümse, güler yüz sadakadır, hemde bedava..dağıt dağıtabildiğiğn kadar...hemde bir hadis-i şeriftir canım..

canım ben daha önce baktırmıştım normaldi ama karpal tünel sendromu için b complex kullanıyorum 1 aydır

yaa bu ay benim regli çok az sürdü doğru dürüst gelmedi bile şu an 4. gün 2 gündür nerdeyse hiç kanamam yok sadece hafif bir lekelenme oluyo neden böyle anlamadım ama bu aralar hastalıklardan dolayı çok ilaç kullandım ondandır diye düşünüyorum

CANM GEÇMİŞ OLSUNNN

herkese gunaydın canlarr nasılsınız bugunn?
sanada günaydınlarrrrrr.16.

canım ilaç kullanma-mevsimsel geçiş olabiri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…