- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.481
kız.. yerleşme kanaması olmasın?????canım ben daha önce baktırmıştım normaldi ama karpal tünel sendromu için b complex kullanıyorum 1 aydır
yaa bu ay benim regli çok az sürdü doğru dürüst gelmedi bile şu an 4. gün 2 gündür nerdeyse hiç kanamam yok sadece hafif bir lekelenme oluyo neden böyle anlamadım ama bu aralar hastalıklardan dolayı çok ilaç kullandım ondandır diye düşünüyorum
kız.. yerleşme kanaması olmasın?????
herkese gunaydın canlarr nasılsınız bugunn?
canım ben daha önce baktırmıştım normaldi ama karpal tünel sendromu için b complex kullanıyorum 1 aydır
yaa bu ay benim regli çok az sürdü doğru dürüst gelmedi bile şu an 4. gün 2 gündür nerdeyse hiç kanamam yok sadece hafif bir lekelenme oluyo neden böyle anlamadım ama bu aralar hastalıklardan dolayı çok ilaç kullandım ondandır diye düşünüyorum
CANM GEÇMİŞ OLSUNNN
sanada günaydınlarrrrrr.16.
canım ilaç kullanma-mevsimsel geçiş olabiri..
kız.. yerleşme kanaması olmasın?????
jujum google amcaya baktım neymiş bu yerleşme kanaması diye yüreğime iniyordu yaaa
özelliklerine baktım rengi kırmızı taze kan gibi olunca rahatladım yeter 2 bebe zaten öyle bi şey olmasına da imkan yoktu ama bi anda resmen yüreğime iniyordu
birsen ve gamzenin dedikleri doğrudur diyorum :)
saol cnm ilgin için ama bu sene gtsem unutrm ben seneye alcam ders yada dersane uzaktan egtmde olur sımdı arastrıorm hakan dede 10 gunluk 150 tlye egtm veryo kızılayda onuda dusundm ama erken sanıırm henz:26:esra ihtiyace binaen oldu. hoca demin ileti güncelledi ya.. çok şaşırtıcı ben de hemen fiyatını sordum senin için
29 nisan hafta içi akşam 6.30...930 sadce tarih dersi 50 saat makro akademi gama işhanı 10 kat acele edin DR CAHİDE BOLAT
250 tl imiş
hayranm sana juju ya saatı 8de kurdm kalktgm 10du gecede 1de yattm cok uyuorm ben yasabahın 6 sında uyanıp hangı akıllı pilates yapar....:44:
ben tabikiiiiiiiii... bacaklarım tutmuyo resmen
sabırsızlıkla bekliyorum kendinle ilgili planlarını....
1. grup(80.00-85.00)
*JUJU* ( 84,50 Yazmıyom
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,00 +++* yediklerin bana senin kilonda birisi için az geldi rabişşş bu arada spor yapmış saşmıyorum seni 50 mekikde bişi yok
ZES ( 77,90 +++**
Arzu_54 ( 77,10
dalin26 ( 75,10
3. grup(70.00-74.90)
penelope1990 ( 74,10
toplight ( 73,70 +++*
Sevda_M ( 73,60 +++* sevda kuzu spor niden yokkkk ?
biricikoglumertug ( 73,60 +++**
4. grup(65.00-69.90)
ukyo ( 69,30 +++**
cornella ( 65,20
garfield06 ( 65,50 +++** tam ekmek diyecektim ağzıma teptin lafı tamam demiyorum sustum
Gamze_M ( 65,20 +++**
5. grup(60.00-64.90)
birsen-deniz ( 64,50
aysunayy ( 63,90
busramnmn ( 61,50 +++*
6. grup(55.00-59.90
chentiq ( 59,70 ++**
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor payılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Arzu_54-------------- başı sıkışık
Dalin26---------------
Penelope1990--------Bilgisayarı yok
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Birsen-deniz --------
Aysunayy -----------
benimki devlet okuluna gidiyo daha doğrusu bizim işyerinin okuluna sınıflar 25 er kişilik her sınıftan 2 şube var kolej gibim zaten etüd ve öğle yemeği de çıkıyoarkadaşlar çocuğunu kolleje gönderen var mıı??
gunaydn hanmlar su gibiyi gecen bi kadn aramıs orda evlenmek ıcın gelen bi adam vardı o bnm eskı sevglim beraber aynı evde yasadık su an hamıleyım benı bıraktı annemn evıne yolladı fln demıs ortalık karsmıs bgnde gerı arıyo ben benzetmıısm o adam degıl bnm eskı sevglm hamılelıkten benzettm heralde dıo o adamda nişanlanıodu tam nişnlancagı kdnda gttı olan adama oldu kaldı ortada
basınıza heran bole bişey gelebilir dikkat
yerleşme kanaması derken?
Spiralin yerleşme kanaması mı?
Dün spiral de taktırdım kanama olmadı çok az oldu
jujum google amcaya baktım neymiş bu yerleşme kanaması diye yüreğime iniyordu yaaa
özelliklerine baktım rengi kırmızı taze kan gibi olunca rahatladım yeter 2 bebe zaten öyle bi şey olmasına da imkan yoktu ama bi anda resmen yüreğime iniyordu
birsen ve gamzenin dedikleri doğrudur diyorum :)
yok kuzum okadar para ayıramıyorum malesef keşke imkanım olsaarkadaşlar çocuğunu kolleje gönderen var mıı??
saol cnm ilgin için ama bu sene gtsem unutrm ben seneye alcam ders yada dersane uzaktan egtmde olur sımdı arastrıorm hakan dede 10 gunluk 150 tlye egtm veryo kızılayda onuda dusundm ama erken sanıırm henz:26:
Hayranm sana juju ya saatı 8de kurdm kalktgm 10du gecede 1de yattm cok uyuorm ben ya
dün tam senın dıyetsyenın verdgı diyetı uyguladm 7 dılım ekmek
Ne guzel.cok sansliymissiniz.benimki devlet okuluna gidiyo daha doğrusu bizim işyerinin okuluna sınıflar 25 er kişilik her sınıftan 2 şube var kolej gibim zaten etüd ve öğle yemeği de çıkıyo
alemsin esra yaa seyrediyon mı kız su gibiyi onun yerine derse çalış git de
ben de bu öğlen yürüyüşümü yaptım yemeeimi yedim gayet huzurluyum
bugün tempolu olarak 45 dk yürüdüm
Valla aynen onu demek istedim.... Ne bilim üstüne görme derler halk arasındada
yok kuzum okadar para ayıramıyorum malesef keşke imkanım olsa
saat 10 da uyanılırmı yaaa günün yarısı ölüyo be kuzum.... Valla kurulu saat gibi alıştım alarm ötmeden ben uyanmış oluyorum artık
benim diyetisyen tam senlikmiş desene 7 dilim ekmek
[h=1]homend 3901 gramatıc baskül aynen bu canım benimkisi ben çok memnunum yerini tam bulduysan eğer kıpırdatmıcan onu anladım... Elimde 6 kiloluk deterjan paketiyle evin her yerini taradım farklı değerler verdi en bi yerde 6 kilo dedi 7-8 kere koydum baktıkm değer değişmiyo tamam dedim burası sağlam [/h]juju sen hangi baskülden almıştın ve fiyatı neydi?
ne guzel.cok sansliymissiniz.
Ahhh kaptanm bizde bildigin kari koca ogretmeniz.yani cok para yok :))) ama biraz sikip gondersem mi diyorummmm. Esim buyil tayin isteyecek merkeze banada cocuggun okul stresi basladi
sizin yazdıklarnızı okurken acıktı tv cnm yoksa izlermıyım hiçbenimki devlet okuluna gidiyo daha doğrusu bizim işyerinin okuluna sınıflar 25 er kişilik her sınıftan 2 şube var kolej gibim zaten etüd ve öğle yemeği de çıkıyo
alemsin esra yaa seyrediyon mı kız su gibiyi onun yerine derse çalış git de
ben de bu öğlen yürüyüşümü yaptım yemeeimi yedim gayet huzurluyum
bugün tempolu olarak 45 dk yürüdüm
bazen 7 8de uyandgm oluoda juju geneli 10
Valla aynen onu demek istedim.... Ne bilim üstüne görme derler halk arasındada
yok kuzum okadar para ayıramıyorum malesef keşke imkanım olsa
saat 10 da uyanılırmı yaaa günün yarısı ölüyo be kuzum.... Valla kurulu saat gibi alıştım alarm ötmeden ben uyanmış oluyorum artık
benim diyetisyen tam senlikmiş desene 7 dilim ekmek
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;
Kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. Kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.
Erkeklerde ise durum biraz daha farklı
Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar.
ABD'li bilim adamlarının yaptığı araştırmalar sonucunda;
Kadınların çekiciliğinin tavan yaptığı yaş 30. Yaşlanma belirtileri 41 yaşında görülmeye başlıyor. Kadınların çekiciliği 53 yaşında son buluyor. 55 yaşından itibaren kadınlar yaşlı kabul ediliyor.
Erkeklerde ise durum biraz daha farklı
Erkeklerin en çekici olduğu yaş 34. Yaşlanma belirtileri 43 yaşında görülmeye başlıyor. Çekicilikleri 58 yaşında son buluyor. 59 yaşından itibaren yaşlı olarak kabul ediliyorlar.
Ne guzel.cok sansliymissiniz.
Ahhh kaptanm bizde bildigin kari koca ogretmeniz.yani cok para yok :))) ama biraz sikip gondersem mi diyorummmm. esim buyil tayin isteyecek merkeze banada cocuggun okul stresi basladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?