Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

herkese merhaba cuma gunü artı cktıktan sonra ben bıraz boşladım daha cok hırslanmam lazım dı o yuzden butun takım arkadaslarımdan ozur dilerim ama bugunden ıtıbaren yanı sabah kahvaltısından snra kndme geldim ve insallah 1 ay sonra bıtcek su rejim olayı cunku ben cooooooook sıkıldım menumu smdiden yazmak istıyorum aksama ona gore yiycem cunkuu

sabah: 2 dilim ekmek peynır domates bırazcıkta sucuk cay

öğlen: 1 elma 1 armut

akşam: 1 kase corba bır kase yogurt belkı 1 tane de cıgköfte

su 2 bucuk litre
500 ip atlama 20 dakıka yer hareketleri

slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
jujunun gzunden kaçabilir belkı yazdıklarm onada ıletırsenız sevınıırm kendınıze ıyı bakın grsusurz

amanııın basınız saolsun canım benımm

garfield başınız sağolsun. Allah acılarınızı unutturmasın... Mekanı cennet olsun... Kabri nur dolsun eniştenin...

garfield ben dün seni ce erkek arkadaşını rüyamda gördüm :-D senin tayinin küçük bir şehire çıkıyor erkek arkadaşında senin olduğun şehire tayini yapacaktı. Erkek arkadaşının tipi nasıldı biliyormusun en fazla 1.73 boyundaydı ince çerçeveli gözlükleri vardı baya incecik biriydi saçları kıpkısa değil uzunda değil böyle dalgalımsı gibi saçları vardı koyu renk saçları vardı... Beraberdiniz sanki böyle yolcu olan insanların birarada bulunduğu bir yerdi bende ablamla birlikeydim seninle konuştum.... Sonra siz beraber tayin işiniz oldu vedalaştık sonra siz sarılarak gittiniz... Maşallah barekAllah

canımmmmm basınız sagolsunn allah rahmet eylesın rabbim sabır versin....

menum
sabah
2 dilim tam bugday ekmegı
haslanmıs yumurta
peynır zeytın
minnak bal
minnak nutella

ogle
yok kahvaltı gec yapıldı

ara
1 piko

aksam
2 kasık pilav
1 tane cordon bleu

su:içiyorum
spor:sahilde 1 saat tempolu yuruyuss

merhaba kızlarrr..

sınaınız inşallah iyi geçmiştir..

esra başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm

biz de bgün kuşumuzu almaya gittik içim bi tanesine çok ısındı aldık geldik..ama hiç ötmüyor öyle bakıyor korktu snırım..inşallah bize alışır yavru daha 2 aylık adı da paşa

Son düzenleme:
selamlar herkese hayırlı akşamlar...hafta sonları baya bir yoğun geçtiği için anca fırsat buldum

dünkü menüm
saba-1dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir,3 tane zeytn
1 t.k reçel

öğle-1dilim kepek ekmeği
1 domates ,1 salatalık,biber
1 çatal patates kızrmış

ara.1 elma
akşam- 2 tane ızgarada incik
1 közlenmiş patlıcan,salata
1 bardak ayran

spor- 2 saat yürüyüş normal tempoda
su 2 litreye yakın

bugünkü menüm

sabah-2dilim kepek ekmeği
1 t.k tahin pekmez
1 k.k peynir,3 tane zeytn

öğle-1dilim kepek ekmeği
ızgarada pişmiş 3 köfte,1 tane incik
1 bardak ayran

ara-1 nescafe 4 tane petibör bisküvi

akşam- tane muz,yarım elma

spor,200 mekik
su 1.5 litre

.

hiç okuyamadım. menülerim aklımda merak etmeyin...

yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr

hep bildiklerimden sorsunlar
chentiq umarım iyi puan alırsın..

teşekkür ederim gamzecim kardeşinde kas erimesi varı en son solunum kaslarını tutyor sonrada götürüyor 24 yaşındaydı şimdi eve geldim dışarıdaydık kimsecikler yokmuş
rabbim kimseye hastalık vermesinnn..çok zor.ailesine allah sabır versin
herkese merhaba

2 gün giremedim çok yoğundum şimdide oğlum rahatsız :2::2:
chentig cnm sınavın umarım iyi geçmiştir
canm çok geçmiş olsun

başınız sağolsunnnn..

çekinmiştirr..sana bi alışsınnn caka cak suzzmazz

menümm
sabah 1 kase kornfleks
ara yok
öğle 1 tane karnıyarık(fırında kızartıldı) 1 dilim ekmek
ara: 2 tanecik baklavaa
akşam: 1 tabak kuşkonmaz kavurması 1 dilim ekmek

ara: 1 elma-1 çay bardağı sütlü neskafe

Saol cnm baklavalarda olmasa menun guzel

Esra başınsağolsun cnm

Menum
Sabah yumurta peynir zeytin bir dilim ekmek

Öğle bir kase yoğurt bir dilim ekmek

Ara on tane badem

Akşam havuç salatsı yoğurtlu bir kepçe çorba

Ara nescafe şekersiz

Su az içtim bugün spor bir buçuk saat yürüyüş

günaydınlarrr
dünki menümü yazayım öncelikle haftasonu pek giren olmamış çentik sınavın pek parlak geçmemiş ama herkes sorular çok zordu diyor boşver
sabah
2 sigara böreği fırında pişmiş
yumurta salatası 4-5 çatal
öğle yok
ara fıstık 1 avuç
akşam salata
2 köfte
1,5 dilim ekmek
3-4 çilek
1 bardak rakı
akşam oğlum için mangal yaptık malum doğum günüydü
pasta yemedim ama rakı içtim 1 duble
haftasonu pek parlak geçmedi ama önemli olan haftaiçi toparlanmaya başlıyorum
işin jkötü tarafı ben gene grip oluyorum boğazım kötü dr la konuştuk hiç ilaç kullanma dedi ben hapşurup öksürüp duruyorum bi iyileşemedim yaaa

hayırdır gamze ciddi ciddi mezun olmayı mı düşünüyorsun???? birilerine yer açmak için mezun olmak iyi bir fikir değil ... daha da aşağılara inmek istiyorsan şayet mezun etmem seni... şu anda yeni birilerine emek verecek gücü bulamıyorum kendimde onun için yorma beni

allahın malı denir öylelerine gerizekalı adam .... okudukça sinirlendinm valla çıkışta arabasını çizeymişin

yok canım kaçmadı gözümden .. başınız sağolsun ..

kızlar bu arada bu haffta sonum berbat geçti... ne siz sorun ne ben söyleyeyim 3 aydır koruduğum iradem yerle bir oldu... tıka basa yemedim ama hiç yememem gereken şeyleri yedim bu nedenle bu sabah tartıya bile çıkmaya korktum ama bu hafta kendime hiç olmadığı kadar dikkat etmem gerek artı çıkmak istemiyorum çünkü...

motivasyon yerle bir durumda bu aşamada takıma yeni biri girsin de istemiyorum çünkü önce kendimi resetlemem lazım...

heyyyyyyyyyyyyyy kalkın gariiiii

sabah oldu

herkese günaydınnn... bu gün herkes canlansınnnn

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn, canlanma zamanı gerçektendeee...ayyy üstümden tır geçmiş gibiyim, işte pinekliyorum :26::26::26::26:
Pazar günüm yeme, içme ve spor bakımından çok zengindi

Dün anneye gittik, eşimin annesine...Bahçesi var evin önünde, orayı belliyordu.. ben yapayım az dedimm demez olaydım..Az derken 45 dk. kadar belledim toprak tüm negatif enerjimi aldı ammmaa velakinnn anam ağlamışş

Sizler nasılsınız arkadaşlarr, Sevdaaaaaaaaaaaaaaa çok özledim seni arkadaşımmm

.

Bu aradaa Esracığım başınız sağolsun, allah sabır versin...

Jujummmm artık istesemde mezun olamammmm berbat bir pazar geçirdim..yememem gereken şey çok azdı, fakat jujunun aksine bende tıka basa yedimm Tabikiii bu bizi yıkarmııııııııııııııııı aslaaaaaaaaaaaaaaa Mezun olmuyorum ve bitanecik kaptanımı asla yormuyorumm

Anne, bir deri bir kemik kalmışsın dedi abartma anne o kadar da değil dedimm kadın beni şişko görmeye alışıncaa

.

günaydınnnnnnnnn...

benimde motivasyonum çok iyi değil juju..çok yemiyorum ama dediğin gibi yememem gereken şeyleri yiyorum..+ çıkmaktan da korkuyorumlap.tan sonra biraz saldım sanırım..benimde toparlanmam lazım...

bu arada paşam dün yemini yedi sevindirdi bizi ama genede ötmüyor...karşısına geçip konuşmaktan biz kuşa döndük o ötmedi

toparlanalım kızlarrrrrrrrrrr .. balık baştan kokarmış ben kendimi böyle salarsam nasıl size yemeyin içmeyin aman dikkat edin diyebilirim ki... zararın neresinden dönsen kardır mantığını güderek ben bu sabaha haftasonumun bana kattıklarından kurtulacağım diye uyandım... bu hafta hiç yürümediğim kadar yürümeyi planlıyorum ister koşu bandında ister dışarıda artık bilemiyorum ama yürüyeceğim benim buna ihtiyacım var gibi hissediyorum...

sizde silkelenin bakalım yaz geliyor her yer cıvıl cıvıl.... deniz güneş kum bikini mayo artık aklınıza gelebilecek ne varsa düşünün... yok ben deniz sevmiyorum diyenler artık kalın giysiler yok totişler göbüşler kapanamayacak ince giysilerle yağlarımızı bir yere saklayamayacağız onun için gereksiz beslenmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…