- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.701
slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
jujunun gzunden kaçabilir belkı yazdıklarm onada ıletırsenız sevınıırm kendınıze ıyı bakın grsusurz
garfield başınız sağolsun. Allah acılarınızı unutturmasın... Mekanı cennet olsun... Kabri nur dolsun eniştenin...slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
jujunun gzunden kaçabilir belkı yazdıklarm onada ıletırsenız sevınıırm kendınıze ıyı bakın grsusurz
slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
chentiq umarım iyi puan alırsın..hiç okuyamadım. menülerim aklımda merak etmeyin...
yarın sınavım 9,30 da lütttfeeeen dualarınızı esirgemeyin. en aşağı 70 lazım.. 80 olursa süper oluurr
hep bildiklerimden sorsunlar
rabbim kimseye hastalık vermesinnn..çok zor.ailesine allah sabır versinteşekkür ederim gamzecim kardeşinde kas erimesi varı en son solunum kaslarını tutyor sonrada götürüyor 24 yaşındaydı şimdi eve geldim dışarıdaydık kimsecikler yokmuş
canm çok geçmiş olsunherkese merhaba
2 gün giremedim çok yoğundum şimdide oğlum rahatsız :2::2:
chentig cnm sınavın umarım iyi geçmiştir
başınız sağolsunnnn..slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
merhaba kızlarrr..
sınaınız inşallah iyi geçmiştir..
esra başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm
biz de bgün kuşumuzu almaya gittik içim bi tanesine çok ısındı aldık geldik..ama hiç ötmüyor öyle bakıyor korktu snırım..inşallah bize alışır yavru daha 2 aylıkadı da paşa
chentiq umarım iyi puan alırsın..
rabbim kimseye hastalık vermesinnn..çok zor.ailesine allah sabır versin
canm çok geçmiş olsun
başınız sağolsunnnn..
çekinmiştirr..sana bi alışsınnn caka cak suzzmazz
menümm
sabah 1 kase kornfleks
ara yok
öğle 1 tane karnıyarık(fırında kızartıldı) 1 dilim ekmek
ara: 2 tanecik baklavaa
akşam: 1 tabak kuşkonmaz kavurması 1 dilim ekmek
ara: 1 elma-1 çay bardağı sütlü neskafe
hayırdır gamze ciddi ciddi mezun olmayı mı düşünüyorsun???? birilerine yer açmak için mezun olmak iyi bir fikir değil ... daha da aşağılara inmek istiyorsan şayet mezun etmem seni... şu anda yeni birilerine emek verecek gücü bulamıyorum kendimde onun için yorma beniSizlere bir şey daha söylemek istiyorum..şimdi ben 60 kiloda mezun olucam yaa, işin gerçeği ben mezun olmak istiyorum fakat buradan gitmek hiç istemiyorum...Mezun olmak istememin sebebi de şudur..O kadar kilo vermek, motive olmak isteyen varki..hiç bir yere giremeden bekliyorlar..İyi yürekli bir kaptana ve takıma düşmeleri onlara büyük şans olucaktır..Jujumuz bitane..onlara yer açmak amaçlı mezun olmayı istiyorum evet ama asıl konu şudur ben 50 li rakamları görmeyi çok istiyorummmmmm yani 59 u görmeyi ne kadar isterim bilseniz chentiqleee hiççççç alakası yokk
Ayyy çenem açıldı ayolllllll
ben geldiiiiiiiiimmm...
dedikodulara başlayayım hemen..
sabah erkenden kalktık. benzin aldık, simit yedik. simit ve çayı pastanede yemeyi önerdi eşim ben ayak üstü yiyecektim ama kabul ettim. keşke etmeseydim sınava 10 dk geç girdim..
80 sorudan 15 soruyu hiçç okuyamadım. Gözetmen öküzün önde gideniydi. Sınav bitti dedi ve tepemde bitti. Kağıdımı çekiştiriyor işaretleme yapamazsınız diye. En önde oturuyordum. Ben de geç girdiğimi önce diğerlerininkini toplayıp sonra bana gelmesini söyledim. Hala ısrarla kağıdı çekştiriyor sınav bitti, bakın kameralar var tutanak tutarız diye bağırıyor. Ben işaretleme yapmaya devam edince, tamam tutanaklara geçsin diye kameraya bakarak konuştu malll herif. Çok sinirlendirdi beni. Ben 60 km yol gitmişim o okula, sanki sınavdan 10 dk geç çıktım. 15 soruyu iuyduruktan işaretlemek kaç sn sürerki!!!!! aşağıya indiğimde başka sınıflarda öğrencler hala ellerinde kalem kitapçığa bakıyorlardı. Sınavım iptal olursa çok pis yıkarım ortalığı..
Gamze sen 50 yi görürsen ben de 40 ı görürüm haberin olsun
Ben sanırım kilo alacağım.. Kp çökmüşsün diyo, kv salata ile besleniyor diyo, arkadaşlar sen annesin bekar halin olamazsın diyo, kuzen çocuk mu olacaksın diyo, eşim çıtır diyor ama kendisi kilo alıp gelmiş. Bir de bugünki sinir oturup bisküviye vereceğim kendimi..
Menüler:
sabah:
sucuklu yumurta
peynir
1 dilim ekmek
akşam:
çerkez tavuğu galiba..
böyle koyu kıvamlı sıvı birşeyin içinde yüzen haşlanmış tavuklar var. içine bulgur haşlaması gibi bir şeyden kaşıkla koyup yiyorsun.
Bastaşipsi diyorlar. Kv yaptı. Bana da koca porsiyon koymuş. Yedim valla. Hemde saat 9 da.. Çok acıkmıştım.. Bugün sporla telafi edebilirsem edeceğim
Bugün:
sabah:
simit
2 üçgen peynir
ara:
3 ösym şekeri
3 kare portakallı bitter çikolata
gerisini ilave ederim.. ben geyik topiğine kaçar burada kimse yokk
heyyyyyyyyyyyyyy kalkın gariiiii
sabah oldu
herkese günaydınnn... bu gün herkes canlansınnnn
Bu aradaa Esracığım başınız sağolsun, allah sabır versin...
Jujummmm artık istesemde mezun olamammmmberbat bir pazar geçirdim..yememem gereken şey çok azdı, fakat jujunun aksine bende tıka basa yedimm Tabikiii bu bizi yıkarmııııııııııııııııı aslaaaaaaaaaaaaaaa Mezun olmuyorum ve bitanecik kaptanımı asla yormuyorumm
Anne, bir deri bir kemik kalmışsın dediabartma anne o kadar da değil dedimm kadın beni şişko görmeye alışıncaa
.
toparlanalım kızlarrrrrrrrrrr .. balık baştan kokarmış ben kendimi böyle salarsam nasıl size yemeyin içmeyin aman dikkat edin diyebilirim ki... zararın neresinden dönsen kardır mantığını güderek ben bu sabaha haftasonumun bana kattıklarından kurtulacağım diye uyandım... bu hafta hiç yürümediğim kadar yürümeyi planlıyorum ister koşu bandında ister dışarıda artık bilemiyorum ama yürüyeceğim benim buna ihtiyacım var gibi hissediyorum...günaydınnnnnnnnn...
benimde motivasyonum çok iyi değil juju..çok yemiyorum ama dediğin gibi yememem gereken şeyleri yiyorum..+ çıkmaktan da korkuyorumlap.tan sonra biraz saldım sanırım..benimde toparlanmam lazım ...
bu arada paşam dün yemini yedi sevindirdi biziama genede ötmüyor...karşısına geçip konuşmaktan biz kuşa döndük o ötmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?