Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

katılıyorum sana jujum toparlanalım bende toparlanmaya karar verdim
gamze cim ne güzel toprakla uğraşmak insanı rahatlatır hemde güzel spğor olmuş
esra cım yazmayı unutmuşum başınız saolsun

Gamze burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu konuya baştan sona katılıyorummm

.

evet toparlanalımmmmmmmmmm ben de varım..

hem ben kendimi biliyorum bu kiloda gevşersem aynen baştaki kiloma dönerim..
vücut kiloya alışık zaten aylardır veremediğini 2 haftada alır

evet toparlanalımmmmmmmmmm ben de varım..

hem ben kendimi biliyorum bu kiloda gevşersem aynen baştaki kiloma dönerim..
vücut kiloya alışık zaten aylardır veremediğini 2 haftada alır

aynen öyle aysunayımmm :26::26::26: bende alırım, biliyorum bunu...

bu arada sen nasılsın canım, ameliyat ağrıların tamamen iyileşmiştir inşaallah..

.

katılıyorum sana jujum toparlanalım bende toparlanmaya karar verdim
gamze cim ne güzel toprakla uğraşmak insanı rahatlatır hemde güzel spğor olmuş
esra cım yazmayı unutmuşum başınız saolsun

Evett tatlım bende severim toprakla uğraşmayı..Kocaman solucanlar çıkıyor toprağın içinden hahahahaha eşim korkuyor

.

aynen öyle aysunayımmm :26::26::26: bende alırım, biliyorum bunu...

bu arada sen nasılsın canım, ameliyat ağrıların tamamen iyileşmiştir inşaallah..

.

geçti canım hiç bişeyim kalmadı çok şükür sağol gamzem
gözümda nasılda büyüyordu atlattık geçt gitti çok şükür..

şuna bakın kızlar nasıl tatlı yaaa

[video=youtube;-FInd--easU]http://www.youtube.com/watch?v=-FInd--easU[/video]

kızlarrr hepinize katılıyorumm.. ama şu kaçamaklar için canınızı çokk sıkmayınnn ...ne yani ömrümüzün sonuna kadar hiç mi yemiyeceğiz. yiğin ama ölçüyü bilin.. zaten uzun bi süreç içindeyiz insanda dalgalanmalar olması normall ..

en baba kaçamaklar eminim bendedirr ( sadece biri cuma günü kaşık kaşık nutella yedim.......)

ve moralimizi hiçççççççççççççç bozmayalımmm.

jujum sisle gelen yolcu bitti. iyiydi ama beklediğim kadar değildi. aynı yazarın şeytanla yemini-- ölü ruhlar ormanı daha güzeldi . hatta şeytanla yemininde bu ne yaa gerçekten böööyle bişey var mı diyosunn?? şimdi aynı yazarın (grange) başka bi kitabına( siyah kan) başladım...bu kitap için arkadaş yazarın yazdıklarının içinde en iyisi diyor.

Kitap yok bu haftaa aaa bu ne yaaaa, daldınız kitaplara..otur otur kaldınız kitap başındaa bu hafta kk 5. takımın romanı var hahahaha

genelde severim onun kitalarını aklımda bulunsun kitap alacağım zaman eklerim... şuanda şizofren adlı kitaba başlayacağım ...
Kitap yok bu haftaa aaa bu ne yaaaa, daldınız kitaplara..otur otur kaldınız kitap başındaa bu hafta kk 5. takımın romanı var hahahaha

niye kızzzz ... bakma sen grinin elli tonu gibi değil diğer kitaplar öyle kendinden geçercesine okumuyorsun yani anlamazsınız bile okuduğumu...

mesela grinin elli ton serisi bitince psikiyatrist adlı kitabı okudum hissettiniz mi yok... bende hissetmedim ahh ahh cris in etkisi gibi olmuyo.. kitapı başkasına verdim okuyo geri gelsin bi daha okucam valla

alıcağım şu grinin elli tonunu, acayip merak ediyorum varyaa offff çok para ama kitaplarda yaa :26::26::26::26:

.

alıcağım şu grinin elli tonunu, acayip merak ediyorum varyaa offff çok para ama kitaplarda yaa :26::26::26::26:

.
keşke yakın olsaydın bana sürü ile kitabım var severim ben öyle birilerine verim okusunlar ..... sor bakim çevrende okuyan yokmu

yeşil çayımı yudumluyorum kızlar içmeyen varsa hadi bakim yeşil çay demlemeye

Son düzenleme:

anlaşılmıştır.5 takım bu hafta damgasını vuracakk.. gamzem bu arada senle aynı kilodayız ya cuma günü bu eşitlik bozulacakk. ..
ahhhhhhhhhhhhhhh crissssssssssssss hala kalbimdeeeee. eşim fana bozuluyoduu bu duruma. sonra o da okumaya başladı..bu neyaaaaaaaaaaa diye söylendi bıraktıı

.

canım cris için emin ol değerrrr

kız nası cesaret ettin de okuttun ben oku bile demem... valla cris ve yaptıkları oy oy oy oy

film kasım gibi girecekmiş vizyona sanırım

yok jujum okuyan ama o kitabı alıcam....bende hemen bir yeşil çay hazırlıyorummmm hepimize afiyet olsunn

.

anaaaa evettttt kız bak gaza geldim şimdiii, seni sollarımmm benn valaa

herkeseee kocamannn gunaydınlarrrrr
ayy nerdeyse 1 saattır gunaydın yazıcam yazamadım kızlar ya telefon trafıgnden
benım neyım eksık fazlam bılem var hemen yesıl cayımı yapmaya gıdıyorummmm bekleyın benıı

kız nası cesaret ettin de okuttun ben oku bile demem... valla cris ve yaptıkları oy oy oy oy

film kasım gibi girecekmiş vizyona sanırım
eee sürekli elimde olunca merak ettii.. sabah 6 ya kadar uyumadan okursan bende okucamm diyeee dikildi.

anaaaa evettttt kız bak gaza geldim şimdiii, seni sollarımmm benn valaa
heyyyyyyttt yavaşşşş gamzemmm benim gazda fulllll .. tozumu yutarsınn

günaydın fustuğummmm..

afiyet olsunnnnn

yeşil cayım kalmamıs kızlar beyaz cay yaptım
eee nasılsınız bakalım anlatın yaaaa
yeşil çayı ihmal etmememiz lazım ama sanırım benim en büyük eksiğim o unutuyorum.... biri beni dürtsün ara ara hatırlatsın iki fincan içmeliyim bu hafta ki hafta sonumun resilliğini atabileyim üzerimden

napcez rabiş.. hele ki ben aylar sonra ilk defa haftasonumdan memnun ayrılmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…