- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.721
toparlanalım kızlarrrrrrrrrrr .. balık baştan kokarmış ben kendimi böyle salarsam nasıl size yemeyin içmeyin aman dikkat edin diyebilirim ki... zararın neresinden dönsen kardır mantığını güderek ben bu sabaha haftasonumun bana kattıklarından kurtulacağım diye uyandım... bu hafta hiç yürümediğim kadar yürümeyi planlıyorum ister koşu bandında ister dışarıda artık bilemiyorum ama yürüyeceğim benim buna ihtiyacım var gibi hissediyorum...
sizde silkelenin bakalım yaz geliyor her yer cıvıl cıvıl.... deniz güneş kum bikini mayo artık aklınıza gelebilecek ne varsa düşünün... yok ben deniz sevmiyorum diyenler artık kalın giysiler yok totişler göbüşler kapanamayacak ince giysilerle yağlarımızı bir yere saklayamayacağız onun için gereksiz beslenmek yok
toparlanalım kızlarrrrrrrrrrr .. balık baştan kokarmış ben kendimi böyle salarsam nasıl size yemeyin içmeyin aman dikkat edin diyebilirim ki... zararın neresinden dönsen kardır mantığını güderek ben bu sabaha haftasonumun bana kattıklarından kurtulacağım diye uyandım... bu hafta hiç yürümediğim kadar yürümeyi planlıyorum ister koşu bandında ister dışarıda artık bilemiyorum ama yürüyeceğim benim buna ihtiyacım var gibi hissediyorum...
sizde silkelenin bakalım yaz geliyor her yer cıvıl cıvıl.... deniz güneş kum bikini mayo artık aklınıza gelebilecek ne varsa düşünün... yok ben deniz sevmiyorum diyenler artık kalın giysiler yok totişler göbüşler kapanamayacak ince giysilerle yağlarımızı bir yere saklayamayacağız onun için gereksiz beslenmek yok
evet toparlanalımmmmmmmmmm ben de varım..
hem ben kendimi biliyorum bu kiloda gevşersem aynen baştaki kiloma dönerim..
vücut kiloya alışık zaten aylardır veremediğini 2 haftada alır
katılıyorum sana jujum toparlanalım bende toparlanmaya karar verdim
gamze cim ne güzel toprakla uğraşmak insanı rahatlatır hemde güzel spğor olmuş
esra cım yazmayı unutmuşum başınız saolsun
aynen öyle aysunayımmm :26::26::26: bende alırım, biliyorum bunu...
bu arada sen nasılsın canım, ameliyat ağrıların tamamen iyileşmiştir inşaallah..
.
kızlarrr hepinize katılıyorumm.. ama şu kaçamaklar için canınızı çokk sıkmayınnn ...ne yani ömrümüzün sonuna kadar hiç mi yemiyeceğiz. yiğin ama ölçüyü bilin.. zaten uzun bi süreç içindeyiz insanda dalgalanmalar olması normall ..
en baba kaçamaklar eminim bendedirr( sadece biri cuma günü kaşık kaşık nutella yedim.......)
ve moralimizi hiçççççççççççççç bozmayalımmm.
jujum sisle gelen yolcu bitti. iyiydi ama beklediğim kadar değildi. aynı yazarın şeytanla yemini-- ölü ruhlar ormanı daha güzeldi . hatta şeytanla yemininde bu ne yaa gerçekten böööyle bişey var mı diyosunn?? şimdi aynı yazarın (grange) başka bi kitabına( siyah kan) başladım...bu kitap için arkadaş yazarın yazdıklarının içinde en iyisi diyor.
genelde severim onun kitalarını aklımda bulunsun kitap alacağım zaman eklerim... şuanda şizofren adlı kitaba başlayacağım ...kızlarrr hepinize katılıyorumm.. ama şu kaçamaklar için canınızı çokk sıkmayınnn ...ne yani ömrümüzün sonuna kadar hiç mi yemiyeceğiz. yiğin ama ölçüyü bilin.. zaten uzun bi süreç içindeyiz insanda dalgalanmalar olması normall ..
en baba kaçamaklar eminim bendedirr( sadece biri cuma günü kaşık kaşık nutella yedim.......)
ve moralimizi hiçççççççççççççç bozmayalımmm.
jujum sisle gelen yolcu bitti. iyiydi ama beklediğim kadar değildi. aynı yazarın şeytanla yemini-- ölü ruhlar ormanı daha güzeldi . hatta şeytanla yemininde bu ne yaa gerçekten böööyle bişey var mı diyosunn?? şimdi aynı yazarın (grange) başka bi kitabına( siyah kan) başladım...bu kitap için arkadaş yazarın yazdıklarının içinde en iyisi diyor.
Kitap yok bu haftaaaaa bu ne yaaaa, daldınız kitaplara..otur otur kaldınız kitap başındaa bu hafta kk 5. takımın romanı var hahahaha
genelde severim onun kitalarını aklımda bulunsun kitap alacağım zaman eklerim... şuanda şizofren adlı kitaba başlayacağım ...
niye kızzzz ... bakma sen grinin elli tonu gibi değil diğer kitaplar öyle kendinden geçercesine okumuyorsun yani anlamazsınız bile okuduğumu...
mesela grinin elli ton serisi bitince psikiyatrist adlı kitabı okudum hissettiniz mi yok... bende hissetmedim ahh ahh cris in etkisi gibi olmuyo.. kitapı başkasına verdim okuyo geri gelsin bi daha okucam valla
keşke yakın olsaydın bana sürü ile kitabım var severim ben öyle birilerine verim okusunlar ..... sor bakim çevrende okuyan yokmualıcağım şu grinin elli tonunu, acayip merak ediyorum varyaaoffff çok para ama kitaplarda yaa :26::26::26::26:
.
anlaşılmıştır.5 takım bu hafta damgasını vuracakk.
Kitap yok bu haftaaaaa bu ne yaaaa, daldınız kitaplara..otur otur kaldınız kitap başındaa bu hafta kk 5. takımın romanı var hahahaha
ahhhhhhhhhhhhhhh crissssssssssssss hala kalbimdeeeee. eşim fana bozuluyoduu bu duruma. sonra o da okumaya başladı..bu neyaaaaaaaaaaa diye söylendi bıraktıı
genelde severim onun kitalarını aklımda bulunsun kitap alacağım zaman eklerim... şuanda şizofren adlı kitaba başlayacağım ...
niye kızzzz ... bakma sen grinin elli tonu gibi değil diğer kitaplar öyle kendinden geçercesine okumuyorsun yani anlamazsınız bile okuduğumu...
mesela grinin elli ton serisi bitince psikiyatrist adlı kitabı okudum hissettiniz mi yok... bende hissetmedim ahh ahh cris in etkisi gibi olmuyo.. kitapı başkasına verdim okuyo geri gelsin bi daha okucam valla
alıcağım şu grinin elli tonunu, acayip merak ediyorum varyaaoffff çok para ama kitaplarda yaa :26::26::26::26:
.
kız nası cesaret ettin de okuttun ben oku bile demem... valla cris ve yaptıkları oy oy oy oyanlaşılmıştır.5 takım bu hafta damgasını vuracakk.. gamzem bu arada senle aynı kilodayız ya cuma günü bu eşitlik bozulacakk. ..
ahhhhhhhhhhhhhhh crissssssssssssss hala kalbimdeeeee. eşim fana bozuluyoduu bu duruma. sonra o da okumaya başladı..bu neyaaaaaaaaaaa diye söylendi bıraktıı
canım cris için emin ol değerrrr
keşke yakın olsaydın bana sürü ile kitabım var severim ben öyle birilerine verim okusunlar ..... sor bakim çevrende okuyan yokmu
yeşil çayımı yudumluyorum kızlar içmeyen varsa hadi bakim yeşil çay demlemeye
anlaşılmıştır.5 takım bu hafta damgasını vuracakk.. gamzem bu arada senle aynı kilodayız ya cuma günü bu eşitlik bozulacakk. ..
canım cris için emin ol değerrrr
eee sürekli elimde olunca merak ettii.. sabah 6 ya kadar uyumadan okursan bende okucamm diyeee dikildi.kız nası cesaret ettin de okuttun ben oku bile demem... valla cris ve yaptıkları oy oy oy oy
film kasım gibi girecekmiş vizyona sanırım
heyyyyyyttt yavaşşşşanaaaa evetttttkız bak gaza geldim şimdiii, seni sollarımmm benn valaa
herkeseee kocamannn gunaydınlarrrrr
ayy nerdeyse 1 saattır gunaydın yazıcam yazamadım kızlar ya telefon trafıgnden
benım neyım eksık fazlam bılem var hemen yesıl cayımı yapmaya gıdıyorummmm bekleyın benıı
yeşil çayı ihmal etmememiz lazım ama sanırım benim en büyük eksiğim o unutuyorum.... biri beni dürtsün ara ara hatırlatsın iki fincan içmeliyim bu hafta ki hafta sonumun resilliğini atabileyim üzerimdenyeşil cayım kalmamıs kızlar beyaz cay yaptım
eee nasılsınız bakalım anlatın yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?