- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.741
eee sürekli elimde olunca merak ettii.. sabah 6 ya kadar uyumadan okursan bende okucamm diyeee dikildi.
heyyyyyyttt yavaşşşşgamzemmm benim gazda fulllll .. tozumu yutarsınn
günaydın fustuğummmm..
afiyet olsunnnnn
yeşil çayı ihmal etmememiz lazım ama sanırım benim en büyük eksiğim o unutuyorum.... biri beni dürtsün ara ara hatırlatsın iki fincan içmeliyim bu hafta ki hafta sonumun resilliğini atabileyim üzerimden
napcez rabiş.. hele ki ben aylar sonra ilk defa haftasonumdan memnun ayrılmadım
ayy kızlarrr ne güzel sohbet etmişsiniz bende ilk defa odada pc başında uyumuşum hastalık beni gene vurdu yaaa oda arkadaşım zaten sürekli uyuyor ama ben 20 senelik memuriyet imde hamilelik haricinde hiç uyumamıştım odaya birisi girdi de şimdi kalktım
ayy kızlarrr ne güzel sohbet etmişsiniz bende ilk defa odada pc başında uyumuşum hastalık beni gene vurdu yaaa oda arkadaşım zaten sürekli uyuyor ama ben 20 senelik memuriyet imde hamilelik haricinde hiç uyumamıştım odaya birisi girdi de şimdi kalktım
valla jujum bende ne yalan soylımmm cok masum bı haftasonu gecırmedım ozellıkle cuma cumartesıBugun tartılamadım dusun o derecee bu hafta cayları ıhmal etmıyoruz takımcak kahvaltı sonrası mutlaka ıcelım ıcırelımmm Beyaz cayda faydalı kızlarr metabolızma hızlandırıcı yag yakıcı dıye almıstımmm cıktıgımda yesılde alayım bı yesıl bı beyaz ıcerım artıkkkk
şahnur sizin odaya kimse uğralıyo anlaşılan uyuduğuna göre bizde giren çıkanın haddi hesabı yok muhasebe olunca.... Kak bakim günaydın mahmur... çay içiyoruz yeşilinden beyazından sende eşlik et
aynen ihmal etmeyelim metabolizmanın çokkk çalışması lazım... O beyaz çay nası bişimiş ilk defa duydum bi bakim
eee sürekli elimde olunca merak ettii.. sabah 6 ya kadar uyumadan okursan bende okucamm diyeee dikildi.
heyyyyyyttt yavaşşşşgamzemmm benim gazda fulllll .. tozumu yutarsınn
günaydın fustuğummmm..
afiyet olsunnnnn
sorma rabia cım bağışıklı sistemim sanırım göçtü benim dereotu iyi mi geliyor akşam evde yiyeyim barisahnur canım sen bu ara yorgun dustun sanırım vıtamın takvıyesı yap bol bol dereotu yeşil biber falan ye dıkkat et kendıne
şahnur sizin odaya kimse uğralıyo anlaşılan uyuduğuna göre bizde giren çıkanın haddi hesabı yok muhasebe olunca.... Kak bakim günaydın mahmur... çay içiyoruz yeşilinden beyazından sende eşlik et
aynen ihmal etmeyelim metabolizmanın çokkk çalışması lazım... O beyaz çay nası bişimiş ilk defa duydum bi bakim
GÜNAYDINN
şahnurcum geçmiş olsun cnm oğlunda sağlıkla nice yaşlar görsün inş
herkesin haftasonu kötü geçmiş olsun arkadaşlar daha hafta başı toparlarsınızz sıkmayın canınızı
bende bugün tartıldım ve çokk mutlu etti beni
inş böyle devam eder bu hafta çok dikkat edicem bakalım cuma ne olacak
GÜNAYDINN
herkesin haftasonu kötü geçmiş olsun arkadaşlar daha hafta başı toparlarsınızz sıkmayın canınızı
sorma rabia cım bağışıklı sistemim sanırım göçtü benim dereotu iyi mi geliyor akşam evde yiyeyim bari
valla canım bizim oda köşede pek uğrayan olmuyo ancak işi düşen olursa uğrar zaten anlamıyom oda arkadaşım sürekli uyuyor ben de sürekli gezme modunda işim olmayınca dolanıyom geziyom da şu anda bende karışık bitki çayı içiyom ıhlamur nar çiçeği zencefil karabiber karışımlı bizim arşivde demliyorlar atom diyyorlar adına ondan içiyom
o bitsin yeşil çay da içerim beyaz çay bende gecen gördüm de ne işe yaradığını bilmiyordum bende alayım bari madem yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı özelliği var işe yarasın
hahahahhahahaha bu bir meydan savaşı, çalışan kazanır
.
GÜNAYDINN
bir an uyuduğumu düşündüm dee
heee bende diyorum, hatun neden toparlarsınız diyor, toparlanırız olmalıydı..faakkkaattt hanımefendi zaten dağıtmamış ki toparlasıngünaydın canım, hoş geldin...
Rabişim sanada günaydınn...beyaz çayı ilk kez duydum tatlım ama araştırıcam
anamm biricik bu hafta sen beni gececen mi bende tartıya çıkmadım canım korkudan halsiz olunca öğleyinde yürüyemeyeceğim çünkü terlersem iyice kötü olurum cumagün hissettim aslında ama bi aşka gelip yürüdüydüm şimdi halsizlikten ölüyom
bu arada teşekkür ederiz teyzesi 8 yaşına girdi büyük oğlum büyüdü artık
inşallah cumaya kadar birazdah verirsinnn
tugbaa bu hafta bıgısayara kavusur ınsallahhh kızlar
ayy ne güzel herkeşçikler burada.. kaptanım nimom, sana bir soru, kendin yarışmadan da kaptan olabiliyor musun? mezun olursam kendimi boşluktan nasıl kurtarırım diye düşünmekten sıyıracağım zannımca
günaydınn
Bende bugün tartıldım ve çokk mutlu etti beni
Inş böyle devam eder bu hafta çok dikkat edicem bakalım cuma ne olacak
sorma rabia cım bağışıklı sistemim sanırım göçtü benim dereotu iyi mi geliyor akşam evde yiyeyim bari
valla canım bizim oda köşede pek uğrayan olmuyo ancak işi düşen olursa uğrar zaten anlamıyom oda arkadaşım sürekli uyuyor ben de sürekli gezme modunda işim olmayınca dolanıyom geziyom da şu anda bende karışık bitki çayı içiyom ıhlamur nar çiçeği zencefil karabiber karışımlı bizim arşivde demliyorlar atom diyyorlar adına ondan içiyom
o bitsin yeşil çay da içerim beyaz çay bende gecen gördüm de ne işe yaradığını bilmiyordum bende alayım bari madem yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı özelliği var işe yarasın
olabiliyorsun canım... NEden olmayasın o sorumluluğu alabilirim diyorsan elbet olursunayy ne güzel herkeşçikler burada.. Kaptanım nimom, sana bir soru, kendin yarışmadan da kaptan olabiliyor musun? Mezun olursam kendimi boşluktan nasıl kurtarırım diye düşünmekten sıyıracağım zannımca
olabiliyorsun canım... NEden olmayasın o sorumluluğu alabilirim diyorsan elbet olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?