Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayy kızlarrr ne güzel sohbet etmişsiniz bende ilk defa odada pc başında uyumuşum hastalık beni gene vurdu yaaa oda arkadaşım zaten sürekli uyuyor ama ben 20 senelik memuriyet imde hamilelik haricinde hiç uyumamıştım odaya birisi girdi de şimdi kalktım

valla jujum bende ne yalan soylımmm cok masum bı haftasonu gecırmedım ozellıkle cuma cumartesı bugun tartılamadım dusun o derecee bu hafta cayları ıhmal etmıyoruz takımcak kahvaltı sonrası mutlaka ıcelım ıcırelımmm beyaz cayda faydalı kızlarr metabolızma hızlandırıcı yag yakıcı dıye almıstımmm cıktıgımda yesılde alayım bı yesıl bı beyaz ıcerım artıkkkk

sahnur canım sen bu ara yorgun dustun sanırım vıtamın takvıyesı yap bol bol dereotu yeşil biber falan ye dıkkat et kendıne

şahnur sizin odaya kimse uğralıyo anlaşılan uyuduğuna göre bizde giren çıkanın haddi hesabı yok muhasebe olunca.... Kak bakim günaydın mahmur... çay içiyoruz yeşilinden beyazından sende eşlik et

aynen ihmal etmeyelim metabolizmanın çokkk çalışması lazım... O beyaz çay nası bişimiş ilk defa duydum bi bakim

bak bak jujum faydalı bısı ben poset beyaz cay almıstım ama demlemede varmıs aktara yolum duserse demlemede alcam

Son düzenleme:

hahahahhahahaha bu bir meydan savaşı, çalışan kazanır

.

GÜNAYDINN

şahnurcum geçmiş olsun cnm oğlunda sağlıkla nice yaşlar görsün inş

herkesin haftasonu kötü geçmiş olsun arkadaşlar daha hafta başı toparlarsınızz sıkmayın canınızı
bende bugün tartıldım ve çokk mutlu etti beni
inş böyle devam eder bu hafta çok dikkat edicem bakalım cuma ne olacak

sahnur canım sen bu ara yorgun dustun sanırım vıtamın takvıyesı yap bol bol dereotu yeşil biber falan ye dıkkat et kendıne
sorma rabia cım bağışıklı sistemim sanırım göçtü benim dereotu iyi mi geliyor akşam evde yiyeyim bari

valla canım bizim oda köşede pek uğrayan olmuyo ancak işi düşen olursa uğrar zaten anlamıyom oda arkadaşım sürekli uyuyor ben de sürekli gezme modunda işim olmayınca dolanıyom geziyom da şu anda bende karışık bitki çayı içiyom ıhlamur nar çiçeği zencefil karabiber karışımlı bizim arşivde demliyorlar atom diyyorlar adına ondan içiyom
o bitsin yeşil çay da içerim beyaz çay bende gecen gördüm de ne işe yaradığını bilmiyordum bende alayım bari madem yağ yakıcı metabolizma hızlandırıcı özelliği var işe yarasın

bir an uyuduğumu düşündüm dee

heee bende diyorum, hatun neden toparlarsınız diyor, toparlanırız olmalıydı..faakkkaattt hanımefendi zaten dağıtmamış ki toparlasın günaydın canım, hoş geldin...

Rabişim sanada günaydınn...beyaz çayı ilk kez duydum tatlım ama araştırıcam

anamm biricik bu hafta sen beni gececen mi bende tartıya çıkmadım canım korkudan halsiz olunca öğleyinde yürüyemeyeceğim çünkü terlersem iyice kötü olurum cumagün hissettim aslında ama bi aşka gelip yürüdüydüm şimdi halsizlikten ölüyom
bu arada teşekkür ederiz teyzesi 8 yaşına girdi büyük oğlum büyüdü artık

canım bıberde bol mıktarda c vıtamını dereotundada bol mıktarda calsıyum bulunur ılactan zıyade yedıklerımızde vıtamın mıneral almaktan yanayım ben o yuzden dedım yorgunlugun sebeplerınden bırıde calsıyum eksıklıgıdır ondan dereotu ye dedımmm cok bılımsell oldu sanırımm

hahahahhahahaha bu bir meydan savaşı, çalışan kazanır

.

inşallah cumaya kadar birazdah verirsinnn

hoşbulduk cnm

olsun cnm önce sağlık içtiğin çaylar şifa olsun

blkide geçmişimdir

büyütmüşsün valla bende oğlumun o yaşlarını görürüm inş

inşallah cumaya kadar birazdah verirsinnn

inş cnm

Son düzenleme:
ayy ne güzel herkeşçikler burada.. kaptanım nimom, sana bir soru, kendin yarışmadan da kaptan olabiliyor musun? mezun olursam kendimi boşluktan nasıl kurtarırım diye düşünmekten sıyıracağım zannımca

vayyyyyyyy demekki iyi haberler de varmış... Sevindim biricik sen bizim gibi gazi olmamışsın bozmak yok yola devam...

ayyyy canım çekti valla bende şöyle sessiz bir köşe bulsam kestirsem.... Ama yok uyuyamam ki ben oturarak..
.

olabiliyorsun canım... NEden olmayasın o sorumluluğu alabilirim diyorsan elbet olursun

Son düzenleme:
olabiliyorsun canım... NEden olmayasın o sorumluluğu alabilirim diyorsan elbet olursun

iyi o zaman mezun olmaktan korkmuyorum artık.. gerçi bugün tartı beni 1 kilo almış olarak gösterdi nasıl mezun olacağım o da ayrı mesele ama.. gene de çok acıdım jujum ya. ben o gün sormuştum ya sana.. bazı takımlar 8 kişi hala haftalarca bekliyorlar. onları o bataktan kurtarmak için mezun olacam

bu arada sporuna grinin elli tonunu da ekle. anca verirsin hafta sonu aldıklarını :26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…