- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 773
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.761
chentigcimm bende güzelce spora diyete başlamak istiyorum artıkiyi o zaman mezun olmaktan korkmuyorum artık.. gerçi bugün tartı beni 1 kilo almış olarak gösterdi nasıl mezun olacağım o da ayrı mesele ama.. gene de çok acıdım jujum ya. ben o gün sormuştum ya sana.. bazı takımlar 8 kişi hala haftalarca bekliyorlar. onları o bataktan kurtarmak için mezun olacam
bu arada sporuna grinin elli tonunu da ekle. anca verirsin hafta sonu aldıklarını :26::26::26::26:
chentigcimm bende güzelce spora diyete başlamak istiyorum artık
ama evde tartım yok aldığımı verdiğimi göremeynce devam etmiyorum motive olamıyorum.
dijitaller çabuk bozulup doğru tartmıyor dye duydum bana tartı önerebilir misin?
vayyyyyyyy demekki iyi haberler de varmış... Sevindim biricik sen bizim gibi gazi olmamışsın bozmak yok yola devam...
ayyyy canım çekti valla bende şöyle sessiz bir köşe bulsam kestirsem.... Ama yok uyuyamam ki ben oturarak...
iyi o zaman mezun olmaktan korkmuyorum artık.. gerçi bugün tartı beni 1 kilo almış olarak gösterdi nasıl mezun olacağım o da ayrı mesele ama.. gene de çok acıdım jujum ya. ben o gün sormuştum ya sana.. bazı takımlar 8 kişi hala haftalarca bekliyorlar. onları o bataktan kurtarmak için mezun olacam
bu arada sporuna grinin elli tonunu da ekle. anca verirsin hafta sonu aldıklarını :26::26::26::26:
ama evde tartım yok aldığımı verdiğimi göremeynce devam etmiyorum motive olamıyorum.
dijitaller çabuk bozulup doğru tartmıyor dye duydum bana tartı önerebilir misin?
canım benim tartıda bir anormal.. sadece yerini sabit tut. o zaman yanlış bile tartsa kendi içinde doğru tartar. kaptanımın bir tartısı vardı morhipo da indirime girmiş. ismini hatırlamıyorum 4-5 sayfa geride bahsetmişlerdir. onu öneriyorlar.
şahnurum atlatamadın hastalık furyasını ... valla arada canım çekerdi bende hasta olim yatım miskin miskin diye ama bu aralar hiççççç canım çekmiyo yürümem lazım hareket etmem lazım bol bol bol boljujum normalde bende hiç uyuyamam ama hastalığın etkisi ile başımı kaldıramadım evde olsaydım heralde yatakdan hiç çıkamazdım burda bu kadar kötü olduğuma göre keşke başımı kaldırıp oturabilsem
niye kızzzz seni de bizim takıma kaptan yrd yaparız kaptan da chentiq olur...aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSaniye durmam bu takımda sen olmayıncaaa En büyük kaptan bizim kaptan
Chentiq bize kardeş takım olsunAma o böyle 2 günde 1 kilo alırsa zor mezun olur
.
niye kızzzz seni de bizim takıma kaptan yrd yaparız kaptan da chentiq olur...
Aslında bir ara aklımdan geçti iki takımı birden idare edebilirmiyim diye.. Iki takıma da kaptanlık yapma fikri fena değildi ama neyse... Chentiq böyle kilo almaya devam ederse ayrılamaz ama kaptan olmak istiyorsa eğitmemez lazım dimi... Mesela bu hafta takım listesini o hazırlasın ben kontrol edeyim...
sorma canım yaa sabahtan beri uyuduğum iyi geldi sanırım accık gözüm açıldı ama halsizlik devam ediyor bende yürüyüş yapmak istedim ama halsiz olunca gözümü bile açamadım öğlen yemek olarak da sabah oğlanın yemediği yarın tost vardı onu yedim elma ile zaten kabızlık 3 gündür tavan yapmış bakalım nasıl gidecek bu kilolarşahnurum atlatamadın hastalık furyasını ... valla arada canım çekerdi bende hasta olim yatım miskin miskin diye ama bu aralar hiççççç canım çekmiyo yürümem lazım hareket etmem lazım bol bol bol bol
niye kızzzz seni de bizim takıma kaptan yrd yaparız kaptan da chentiq olur...
Aslında bir ara aklımdan geçti iki takımı birden idare edebilirmiyim diye.. Iki takıma da kaptanlık yapma fikri fena değildi ama neyse... Chentiq böyle kilo almaya devam ederse ayrılamaz ama kaptan olmak istiyorsa eğitmemez lazım dimi... Mesela bu hafta takım listesini o hazırlasın ben kontrol edeyim...
sorma canım yaa sabahtan beri uyuduğum iyi geldi sanırım accık gözüm açıldı ama halsizlik devam ediyor bende yürüyüş yapmak istedim ama halsiz olunca gözümü bile açamadım öğlen yemek olarak da sabah oğlanın yemediği yarın tost vardı onu yedim elma ile zaten kabızlık 3 gündür tavan yapmış bakalım nasıl gidecek bu kilolar
çentik vakit geçirmek için düşünüyor sanırsam da jujum 2 takımı idare edebilin mi gerçi bu aralar bizim takım fazla konuşmuyo bazen yetiştiremiyordum oku oku bi hal oluyordum şimdilerde topik pek bi sessiz kaldı
gamzem dünki bellemelerden sonra nasıl ağrı tutulma falan oldu mu canım alışkın olmayınca bünye insan hamlıyo
dalin ve cornellanın yokluğu hissediliyor iştesorma canım yaa sabahtan beri uyuduğum iyi geldi sanırım accık gözüm açıldı ama halsizlik devam ediyor bende yürüyüş yapmak istedim ama halsiz olunca gözümü bile açamadım öğlen yemek olarak da sabah oğlanın yemediği yarın tost vardı onu yedim elma ile zaten kabızlık 3 gündür tavan yapmış bakalım nasıl gidecek bu kilolar
çentik vakit geçirmek için düşünüyor sanırsam da jujum 2 takımı idare edebilin mi gerçi bu aralar bizim takım fazla konuşmuyo bazen yetiştiremiyordum oku oku bi hal oluyordum şimdilerde topik pek bi sessiz kaldı
gamzem dünki bellemelerden sonra nasıl ağrı tutulma falan oldu mu canım alışkın olmayınca bünye insan hamlıyo
tugbaa bu hafta bıgısayara kavusur ınsallahhh kızlar
mersinde bi okadar sıcak yandım valla....bu gün acayip soğuk sakaryaa :26::26::26::26: Bez spor ayakkabı giymiştim, ayaklarım dondu :26::26: Inşaallah hasta olmamm :26::26::26:
tamam canım sağlam git sağlam gelinşallahh
kızlar ben kaçıyom ... Aydına doktor kontrolüne gideceğim..akşam görüsürüzzz...
gördüm ama ahatırlattığın için de sağol...juju garfieldın eniştesi rahmetli oldu jujuya haber verin diye rica etmişti... Bu aralar sanırım sık sık gelemeyecek... Bilgin olsun juju... Gözünden kaçmışsa yinede söyleyim dedim...
geçmiş olsun birsen...İNşallahh
kızlar ben kaçıyom ... aydına doktor kontrolüne gideceğim..akşam görüsürüzzz...
istanbulda aynen gamzem soğuk...Bu gün acayip soğuk sakaryaa :26::26::26::26: bez spor ayakkabı giymiştim, ayaklarım dondu :26::26: inşaallah hasta olmamm :26::26::26:
morhipo üyeliğin varsa homend marka tartıyı oradan 35 tl ye alabilirsin... Bende yeni tartı aldım "fakir herkül" aldım kargo beklemek istemedim baktım burada bi mağazada vardı 30 tl ye aldım...
gerçekten yeşil çay çok faydalı bende başlayım tekrar içmeye bi ara devamlı içiyordum cildime bile faydası oldu gören cildin ne güzel parlak falan diyordu... Birde yağ yakması cabasıyeşil çayı ihmal etmememiz lazım ama sanırım benim en büyük eksiğim o unutuyorum.... biri beni dürtsün ara ara hatırlatsın iki fincan içmeliyim bu hafta ki hafta sonumun resilliğini atabileyim üzerimden
napcez rabiş.. hele ki ben aylar sonra ilk defa haftasonumdan memnun ayrılmadım
topligt biraz geride okudum oğlununda doğum günü olmuş herhalde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları beraberce sağlık selametle geçirin inşallah...
JUJU bende aldım baskül aslında morhipodan senin baskülü alacaktım 3-5 gün beklemek istemedim burada bi mağazaya giridm ben fakirn herkül modelinide araştırmıştım genelde memnun kalmışlardı baktım mağazada vardı peşin fiyatı 30 tl idi bende hemen aldım... Gayet güzel memnunumda... Benim bundan önceki sinboydu valla4,5 -5 yıl kullandım ben memnundum ama bu son günlerde dengesiz tartmaya başladı bi bakıyordum3 kilo eksik tartıyor bi bakıyordum 3 kilo fazla tartıyor... Artık onu nadasa bıraktım dinlensin yaşlandı galiba emektar tartım... 1-2 günlüğünede tanıdıktan tartı almıştım onuda geri verdim... Bu tartıdan memnunum bende evde damacanayla alıştırma yaptım sağolsun eşim taşıdı mutfakta uygun bir yer bulduk... şimdilik memnunum cumartesi günü aldım tartıyıda...Aslında bi ara tefalinde tartısı vardı bizde o hele çok çabuk bozuldu taşınma maşınma işleri varken düştü falan hayır göremedik ondan ama sinbodan ben memnun kalmıştım... inşallah aynı memnuniyeti görürüm... benim tartı maceram böyle...
mersinde bi okadar sıcak yandım valla....
tamam canım sağlam git sağlam gel
gördüm ama ahatırlattığın için de sağol...
Zes sen aldın mı baskül ???
aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasaniye durmam bu takımda sen olmayıncaaa en büyük kaptan bizim kaptan
chentiq bize kardeş takım olsunama o böyle 2 günde 1 kilo alırsa zor mezun olur
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?