Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chentigcimm bende güzelce spora diyete başlamak istiyorum artık
ama evde tartım yok aldığımı verdiğimi göremeynce devam etmiyorum motive olamıyorum.
dijitaller çabuk bozulup doğru tartmıyor dye duydum bana tartı önerebilir misin?

canım benim tartıda bir anormal.. sadece yerini sabit tut. o zaman yanlış bile tartsa kendi içinde doğru tartar. kaptanımın bir tartısı vardı morhipo da indirime girmiş. ismini hatırlamıyorum 4-5 sayfa geride bahsetmişlerdir. onu öneriyorlar.

jujum normalde bende hiç uyuyamam ama hastalığın etkisi ile başımı kaldıramadım evde olsaydım heralde yatakdan hiç çıkamazdım burda bu kadar kötü olduğuma göre keşke başımı kaldırıp oturabilsem

hımmmmmmmmm ozaman şöyle yapalım ben sizin takımı bırakayım siz kendi başınıza idare edebiliyorsunuz ... liste hazırlamayıda öğrenirsiniz.. ben gidim sıfırdan bir takım kurim...

kuzum sen bana diyon da ne ara aldın 1 kiloyu söyle bakim... ama ben artı çıkmıcam işte okadar diyorum sana ahanda kaptan söylemişti dersin...

evet benim baskülüm homend marka ... morhipoda indirimli olaram 35 tl ye mi ne geliyordu zes bakıyordu ben 50 tl ye aldım ve memnunum....

dijital tartıda dikkat edilmesi gereken zemin... tartıyı aldığınızda yada şuandada mevcut tartınızda yapabilirsiniz .. kilosunu bildiğiniz net bir şey bulun ben 6 kilo deterjanım vardı onu aldım elime evde odolanmadık yer bırakmadım... tartıyı koymayı düşündüğüm bilumum yere koydum ve deterjanı tırttım ya fazla çıktı ya eksik çıktı en sonunda koridorun son fayansına koydum ve tarttım tam 6 kilo ... şükür dedim demekki zemin çom önemliymiş milim bile eğimli olsa hemen etkiliyor... artık baskülüm aynı noktoda ve cuma günleri tartılmadan deterjanı tartıyorum her seferinde sabit 6 kilo diyo...

şahnurum atlatamadın hastalık furyasını ... valla arada canım çekerdi bende hasta olim yatım miskin miskin diye ama bu aralar hiççççç canım çekmiyo yürümem lazım hareket etmem lazım bol bol bol bol

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saniye durmam bu takımda sen olmayıncaaa en büyük kaptan bizim kaptan

chentiq bize kardeş takım olsun ama o böyle 2 günde 1 kilo alırsa zor mezun olur

.

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Saniye durmam bu takımda sen olmayıncaaa En büyük kaptan bizim kaptan

Chentiq bize kardeş takım olsun Ama o böyle 2 günde 1 kilo alırsa zor mezun olur

.
niye kızzzz seni de bizim takıma kaptan yrd yaparız kaptan da chentiq olur...

Aslında bir ara aklımdan geçti iki takımı birden idare edebilirmiyim diye.. Iki takıma da kaptanlık yapma fikri fena değildi ama neyse... Chentiq böyle kilo almaya devam ederse ayrılamaz ama kaptan olmak istiyorsa eğitmemez lazım dimi... Mesela bu hafta takım listesini o hazırlasın ben kontrol edeyim...

evet onun olsun bu görev

.

sorma canım yaa sabahtan beri uyuduğum iyi geldi sanırım accık gözüm açıldı ama halsizlik devam ediyor bende yürüyüş yapmak istedim ama halsiz olunca gözümü bile açamadım öğlen yemek olarak da sabah oğlanın yemediği yarın tost vardı onu yedim elma ile zaten kabızlık 3 gündür tavan yapmış bakalım nasıl gidecek bu kilolar

çentik vakit geçirmek için düşünüyor sanırsam da jujum 2 takımı idare edebilin mi gerçi bu aralar bizim takım fazla konuşmuyo bazen yetiştiremiyordum oku oku bi hal oluyordum şimdilerde topik pek bi sessiz kaldı

gamzem dünki bellemelerden sonra nasıl ağrı tutulma falan oldu mu canım alışkın olmayınca bünye insan hamlıyo

Canım yaaa spordanmıdır nedir, tık acı yok sadece sabah uyanmak istemedim, daha uykum vardı..şimdi oda geçtii

.

dalin ve cornellanın yokluğu hissediliyor işte

şu anda idare edemem zaten kendimi bu konuda hazır hissetmiyorum... Yeni bir üye ile ilgilenmek bile gözümde büyüyor şuan .. Ama geçer hele bi akşam yürüyeyim de ...

Bu gün acayip soğuk sakaryaa :26::26::26::26: bez spor ayakkabı giymiştim, ayaklarım dondu :26::26: inşaallah hasta olmamm :26::26::26:

JUJU garfieldın eniştesi rahmetli oldu jujuya haber verin diye rica etmişti... Bu aralar sanırım sık sık gelemeyecek... Bilgin olsun JUJU... Gözünden kaçmışsa yinede söyleyim dedim...

bu gün acayip soğuk sakaryaa :26::26::26::26: Bez spor ayakkabı giymiştim, ayaklarım dondu :26::26: Inşaallah hasta olmamm :26::26::26:
mersinde bi okadar sıcak yandım valla....

inşallahh

kızlar ben kaçıyom ... Aydına doktor kontrolüne gideceğim..akşam görüsürüzzz...
tamam canım sağlam git sağlam gel
juju garfieldın eniştesi rahmetli oldu jujuya haber verin diye rica etmişti... Bu aralar sanırım sık sık gelemeyecek... Bilgin olsun juju... Gözünden kaçmışsa yinede söyleyim dedim...
gördüm ama ahatırlattığın için de sağol...

Zes sen aldın mı baskül ???

İNşallahh

kızlar ben kaçıyom ... aydına doktor kontrolüne gideceğim..akşam görüsürüzzz...
geçmiş olsun birsen...

Bu gün acayip soğuk sakaryaa :26::26::26::26: bez spor ayakkabı giymiştim, ayaklarım dondu :26::26: inşaallah hasta olmamm :26::26::26:
istanbulda aynen gamzem soğuk...

morhipo üyeliğin varsa homend marka tartıyı oradan 35 tl ye alabilirsin... Bende yeni tartı aldım "fakir herkül" aldım kargo beklemek istemedim baktım burada bi mağazada vardı 30 tl ye aldım...

gerçekten yeşil çay çok faydalı bende başlayım tekrar içmeye bi ara devamlı içiyordum cildime bile faydası oldu gören cildin ne güzel parlak falan diyordu... Birde yağ yakması cabası

topligt biraz geride okudum oğlununda doğum günü olmuş herhalde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları beraberce sağlık selametle geçirin inşallah...

topligt biraz geride okudum oğlununda doğum günü olmuş herhalde doğum günü kutlu olsun nice mutlu yılları beraberce sağlık selametle geçirin inşallah...

teşekkürler ZES evet dün oğlumun doğum günüydü doğan büyüyor deniyo yaa aynen öyle kocaman adam oldu

mersinde bi okadar sıcak yandım valla....

tamam canım sağlam git sağlam gel

gördüm ama ahatırlattığın için de sağol...

Zes sen aldın mı baskül ???
JUJU bende aldım baskül aslında morhipodan senin baskülü alacaktım 3-5 gün beklemek istemedim burada bi mağazaya giridm ben fakirn herkül modelinide araştırmıştım genelde memnun kalmışlardı baktım mağazada vardı peşin fiyatı 30 tl idi bende hemen aldım... Gayet güzel memnunumda... Benim bundan önceki sinboydu valla4,5 -5 yıl kullandım ben memnundum ama bu son günlerde dengesiz tartmaya başladı bi bakıyordum3 kilo eksik tartıyor bi bakıyordum 3 kilo fazla tartıyor... Artık onu nadasa bıraktım dinlensin yaşlandı galiba emektar tartım... 1-2 günlüğünede tanıdıktan tartı almıştım onuda geri verdim... Bu tartıdan memnunum bende evde damacanayla alıştırma yaptım sağolsun eşim taşıdı mutfakta uygun bir yer bulduk... şimdilik memnunum cumartesi günü aldım tartıyıda...Aslında bi ara tefalinde tartısı vardı bizde o hele çok çabuk bozuldu taşınma maşınma işleri varken düştü falan hayır göremedik ondan ama sinbodan ben memnun kalmıştım... inşallah aynı memnuniyeti görürüm... benim tartı maceram böyle...

aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa saniye durmam bu takımda sen olmayıncaaa en büyük kaptan bizim kaptan

chentiq bize kardeş takım olsun ama o böyle 2 günde 1 kilo alırsa zor mezun olur

.

kilo alanlar takımı kuracamm.. kaçamak yapanı benim takıma yollasın juju ceza olarak

kız kaptan sana da bişi demeye gelmiyor hemen grubu bırakıp yeni takım kuracağım diyor ya..

bi de şaplak yedik kafaya iyi mi.... ne var... aramızda 1 kilonun lafı mı olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…