- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.781
çentik sınavında bak sana takımcek dua etmiştik... İyiki dua etmişiz bak 10 dakika gecikmişsin duasız yollara düşseydin demek seni sınava almıyceklerdikilo alanlar takımı kuracamm.. kaçamak yapanı benim takıma yollasın juju ceza olarak
kız kaptan sana da bişi demeye gelmiyor hemen grubu bırakıp yeni takım kuracağım diyor ya..
bi de şaplak yedik kafaya iyi mi.... ne var... aramızda 1 kilonun lafı mı olur...
eee yeni tartıda fark oluştumu.. Yani fazla gösteriyormu merak ettim doğdrusujuju bende aldım baskül aslında morhipodan senin baskülü alacaktım 3-5 gün beklemek istemedim burada bi mağazaya giridm ben fakirn herkül modelinide araştırmıştım genelde memnun kalmışlardı baktım mağazada vardı peşin fiyatı 30 tl idi bende hemen aldım... Gayet güzel memnunumda... Benim bundan önceki sinboydu valla4,5 -5 yıl kullandım ben memnundum ama bu son günlerde dengesiz tartmaya başladı bi bakıyordum3 kilo eksik tartıyor bi bakıyordum 3 kilo fazla tartıyor... Artık onu nadasa bıraktım dinlensin yaşlandı galiba emektar tartım... 1-2 günlüğünede tanıdıktan tartı almıştım onuda geri verdim... Bu tartıdan memnunum bende evde damacanayla alıştırma yaptım sağolsun eşim taşıdı mutfakta uygun bir yer bulduk... şimdilik memnunum cumartesi günü aldım tartıyıda...aslında bi ara tefalinde tartısı vardı bizde o hele çok çabuk bozuldu taşınma maşınma işleri varken düştü falan hayır göremedik ondan ama sinbodan ben memnun kalmıştım... Inşallah aynı memnuniyeti görürüm... Benim tartı maceram böyle...
kilo alanlar takımı kuracamm.. Kaçamak yapanı benim takıma yollasın juju ceza olarak
Kız kaptan sana da bişi demeye gelmiyor hemen grubu bırakıp yeni takım kuracağım diyor ya..
Bi de şaplak yedik kafaya iyi mi.... Ne var... Aramızda 1 kilonun lafı mı olur...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yok mu?????????? GAMZE sen nabin be yaaaaa? işler mi yoğun?çalış çalış çalışan demir ışıldarmış bak ben paslandım ışıldama zamanım geldi herhal...
valla juju ya da koz vermeyeceksin anacım.. elinden gelse tası tarağı toplayıp fıyacak.. neyse allah tan bu hafta öncekiler gibi olmayacak. herkes öğrendi yüzde hesaplamayı. yaparız evelallah. şahnurum da yardım eder..
zesim ben buradayım amigo. gel kaynatalım azıcık..
duaların gücüne hep inanmışımdır. sınav giriş belgesinin çıktısını o gün aldık. gittiğimiz okuldan. net kapalıydı oradaki görevliler başka odalara yönlendirdiler de alabildim.
ben yeniden "Grinin Elli Tonu"nu okumaya başladımilkinde ne hızlı okumuşum öyle bi çok detayı kaçırmışım şimdi sindire sindire okuyorum
yaparız çentik cim sen merak etme hallederiz kaptana yardımımız dokunsun hep o uğraşmasınvalla juju ya da koz vermeyeceksin anacım.. elinden gelse tası tarağı toplayıp fıyacak.. neyse allah tan bu hafta öncekiler gibi olmayacak. herkes öğrendi yüzde hesaplamayı. yaparız evelallah. şahnurum da yardım eder..
zesim ben buradayım amigo. gel kaynatalım azıcık..
duaların gücüne hep inanmışımdır. sınav giriş belgesinin çıktısını o gün aldık. gittiğimiz okuldan. net kapalıydı oradaki görevliler başka odalara yönlendirdiler de alabildim.
ben yeniden "Grinin Elli Tonu"nu okumaya başladımilkinde ne hızlı okumuşum öyle bi çok detayı kaçırmışım şimdi sindire sindire okuyorum
ne bağırıyon kız. sende oku alalalalal.. ben keyfimden mi okuyorum başka kitap yok elimde sıkıntıdan okuyorum :111:Hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
.
ne bağırıyon kız. sende oku alalalalal.. ben keyfimden mi okuyorum başka kitap yok elimde sıkıntıdan okuyorum :111:
slm kızlar kaç gundur yoktum ortalıkta eniştem vefat etti teyzemleri yalnız bırakamıorz onların yanındayız hep simdide duş almaya geldik hbr verym dedm bırazdan yıne gıtcez bı kaç gun olmam gene zaten carsambada sehır dısına cıkcaktm bildirimimi çarsamba sabah yapıcaktm jujuyla konusmustuk
jujunun gzunden kaçabilir belkı yazdıklarm onada ıletırsenız sevınıırm kendınıze ıyı bakın grsusurz
herkeslere merhaba canlarr hava buzzz resmen yaaaa battanıye ıle oturuyorum vallaaa
menum
sabah:
2 dilim ekmek
peynır zeytın nutella
ara
1 piko
ogle
1 kase corba
ara
yok
aksam
1 cordon bleu
tursu
su:ıcıyorum
spor:-
hayırlı akşamlar kızlar.
esra tatlım yeni gördüm cnm başınsağolsun ...
bu günkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
4 zeytin
1 t.k tahin pekmez
öğle:1 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran,3 çatal yoğurtlu havuç
ara:1 tane salatalık
akşam:yarım porsiyon ıspanak yumurtasız yerinden
1 dilim ekmek,yarım k.k peynir,1 zeytin
spor:yarım saat eliptik,200 mekik
su :şimdilik 1.5 litre
.
iyi akşamlar kızlar..
kahvaltı.
2 dl buğday ekmeği
4 zeytin
peynir
sucuklu yumurta
öğle.
1 tabak nohut yemeği
akşam.
1 kase k.mercimek çorbası
kabak mücver
yoğrt.
sumuya dikkat edemedim ama bitmedi
sabah
1 pide
ara
1 muz
öğlen
1 elma
akşam
3 tane mücver
su
içtim
spor
temizlik
kızlar dün bayağı hastaydım evdeydim giremedin bugünde evdeydim bayağı temizlik yaptım step vardı gidemdim yarın nbtçiyim 4 gündür evdeydi nbtim yoktu dinlenrim dedim ama nerde HASTALANDIM OTURDUM YENİ BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILMITI ONA GİDELİM DEDİ PAZAR GÜNÜ MAŞALLAH O KADAR KALBALIKTIKİ ÖF PÜFDİYE DİYE 10 DAKİKADA ÇIKARDI BENİ ORDAN EŞİM BENİ EN İYİSİ BEN YALNIZ GİDEYİM ORAYA ERKEKLERLE GEZİLMEDİĞİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?