Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çentik sınavında bak sana takımcek dua etmiştik... İyiki dua etmişiz bak 10 dakika gecikmişsin duasız yollara düşseydin demek seni sınava almıyceklerdi... şaka bi yana gönlünce olsun inşallah umduğundan daha güzel olur puanın...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yok mu?????????? GAMZE sen nabin be yaaaaa? işler mi yoğun? çalış çalış çalışan demir ışıldarmış bak ben paslandım ışıldama zamanım geldi herhal...

ukyo geçen gün arkadaşının kardeşi rahmetli olmuş kas erimesi hastalığından başınız sağolsun Allah acılarını unutturmasın... en son solunum yolunu tutuyor bu hastalık demişsin... Sen deyince benim dayımın oğluda aynı hastalıktan muzdarip çok zeki bir çocuktu hastalığını öğrendi nasılolsa ben ölecem diye lisede tüm derslerini zayıf getirdi ardından okuldan ayrıldı şimdi evde zar zor yürüyor Allah yardımları olsun... üzüldüm

eee yeni tartıda fark oluştumu.. Yani fazla gösteriyormu merak ettim doğdrusu

yok bırakıp gitmem burayı ama seni kaptanlığa alıştırabiliriz.. Bu haftanın listesi ellerinden öper ...

valla juju ya da koz vermeyeceksin anacım.. elinden gelse tası tarağı toplayıp fıyacak.. neyse allah tan bu hafta öncekiler gibi olmayacak. herkes öğrendi yüzde hesaplamayı. yaparız evelallah. şahnurum da yardım eder..

zesim ben buradayım amigo. gel kaynatalım azıcık..
duaların gücüne hep inanmışımdır. sınav giriş belgesinin çıktısını o gün aldık. gittiğimiz okuldan. net kapalıydı oradaki görevliler başka odalara yönlendirdiler de alabildim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kimse yok mu?????????? GAMZE sen nabin be yaaaaa? işler mi yoğun? çalış çalış çalışan demir ışıldarmış bak ben paslandım ışıldama zamanım geldi herhal...

AYY BİRİ GELDİİ OTURDU KARŞIMAAA...ANAM YAZAMIYORUM Kİİ

chentiqqqq nanikkkk

.

ben yeniden "Grinin Elli Tonu"nu okumaya başladım ilkinde ne hızlı okumuşum öyle bi çok detayı kaçırmışım şimdi sindire sindire okuyorum

yaparız çentik cim sen merak etme hallederiz kaptana yardımımız dokunsun hep o uğraşmasın

ben yeniden "Grinin Elli Tonu"nu okumaya başladım ilkinde ne hızlı okumuşum öyle bi çok detayı kaçırmışım şimdi sindire sindire okuyorum

jujum kolay gelsin valla ben şu aralar hastalıktan mı neden hiç kitap okuma modunda değilim
bugünki menümü yazayım bari akşam çıkış saati gelmiş

sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
1 çeri domates 2 zeytin
ara 1/2 elma
öğlen yarım tost (oğlanın kahvaltıya yapıp yemediği tostu)
1/2 elma
ara
2 galeta
akşam
1 kase çorba
1 tabak orman kebabı tarzında bişey
salata da yaparım halim olursa
su tamam
ama spor yok

herkeslere merhaba canlarr hava buzzz resmen yaaaa battanıye ıle oturuyorum vallaaa

menum
sabah:
2 dilim ekmek
peynır zeytın nutella

ara
1 piko

ogle
1 kase corba

ara
yok

aksam
1 cordon bleu
tursu

su:ıcıyorum
spor:-

hayırlı akşamlar kızlar.

esra tatlım yeni gördüm cnm başınsağolsun ...

bu günkü menüm
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
4 zeytin
1 t.k tahin pekmez

öğle:1 dilim kepek ekmeği
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
1 bardak ayran,3 çatal yoğurtlu havuç

ara:1 tane salatalık

akşam:yarım porsiyon ıspanak yumurtasız yerinden
1 dilim ekmek,yarım k.k peynir,1 zeytin

spor:yarım saat eliptik,200 mekik
su :şimdilik 1.5 litre

.

iyi akşamlar kızlar..

kahvaltı.
2 dl buğday ekmeği
4 zeytin
peynir
sucuklu yumurta

öğle.
1 tabak nohut yemeği

akşam.
1 kase k.mercimek çorbası
kabak mücver
yoğrt.

sumuya dikkat edemedim ama bitmedi

canım başınız sağolsun..mkanı cennet olsun inşllah.

sabah
1 pide

ara
1 muz

öğlen
1 elma

akşam
3 tane mücver

su
içtim
spor
temizlik

kızlar dün bayağı hastaydım evdeydim giremedin bugünde evdeydim bayağı temizlik yaptım step vardı gidemdim yarın nbtçiyim 4 gündür evdeydi nbtim yoktu dinlenrim dedim ama nerde HASTALANDIM OTURDUM YENİ BİR ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇILMITI ONA GİDELİM DEDİ PAZAR GÜNÜ MAŞALLAH O KADAR KALBALIKTIKİ ÖF PÜFDİYE DİYE 10 DAKİKADA ÇIKARDI BENİ ORDAN EŞİM BENİ EN İYİSİ BEN YALNIZ GİDEYİM ORAYA ERKEKLERLE GEZİLMEDİĞİNİ BİR KEZ DAHA ANLADIM

sabah
1 pide

ara
1 muz

öğlen
1 elma

akşam
3 tane mücver

su
içtim
spor
temizlik

enteresan bir menü olmuş tatlımm..

erkektir ne yapsa yeridirr

Menüm

Sabah: yok

Ara: yok

Öğle: salata
1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir

Ara: çeyrek simit

Akşam: 1 porsiyon sebze
1 dilim kepek ekmeği
1 salatalık

Su: içiyorum
Spor: 30 dk. yürüyüş, 30 dk. eliptik

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…