Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aynen şahnur -100 gr bile razıyım ama dahada aşağısını istiyorum açıkcası... Olurmu bilmiyorum ama ben istiyorum

bana kalsa bende bu hafta 71,9 bile olsa 71 görmek istiyorum ama bilmiyorum tartıya da çıkmadığım için haftasonu kaçamağı neye mal oldu onu bilmiyorum aslında bu hafta hiç tartılmasam cuma gün şok olsam diyorum ama nasıl olur bilmem ki?

jujum ben wc ye çıkamadığım için tartılmadım haftasonu kaçamağı neye maloldu açıkcası bilmiyorum ama korkuyorum -100 gr bile olsa bende + değil - çıkmaz istiyorum
ZES im sen nasılsın?
teşekkür ederim topligt iyiym... Bugün biraz evle ilgili işlerim var biraz temizlik filan yapacam, çamaşırlar falan var onları halledicem onun öncesinde az biraz şöyle bilgisayarı açtım biraz bakayım dedim sonra işlerin başına koyulacağım...İnşallh sende iyisin dün biraz uykucu olmuştun ama baktım bugün iyiymişsin artık öğlen hızlı tempolu yürüyüş seni bekler....

dün evet uykucuydum ama öksürüp duruyorum o yüzden öğleyin maalesef yürümeyecem gene terlersem korkuyorum saat 3 te dr randevum var gene oraya yürüyerek gidip geleyim diye düşündüm 20 dk gidiş 20 dk geliş 40 dk eder öğlen de yürüyüp iyice halsiz bırakmamayım dedim vuvüdu
bu arada ooo ne güzel havalar ısınmaya başlayınca temizlik falan seviyorum ben yaaa havalar kötüyken sevmiyom ev işlerini de

bende dün ev işleri yemek çocuk derken erken yattım menümü yazamadım

dünkü menüm

sabah yumurta peynir domates salatalık 2 zeytin 1 dilim ekmek

öğle 1 kase yoğurt 1 meyve

ara 10 badem

akşam kırmızılahana salatası yoğurtlu 1 kepçe çorba yeşil salata

ara sütlü nescafe şekersiz

1 saat yürüyüş su içemedim çok

Ya ben neyi farkettim JUJU ve ben bi türlü kilo veremedik... Benim hep beslenme hatalarım var ve çok kaçamak yapıyorum sporuda düzene sokamadım... tam spora başlıyorum düzenli yapıyorum eşim hasta oluyor çocuğa yaklaşmak istemediği için bebek hep benim yanımda oluyor ben koşu bandına çıktığım gibi yaygarayıo kopartıyor birinin bakması lazım... Sonra başka bişiy oluyor bi düzenim yok ya...Yoksa nerdeyse 3 ay olacak 4-5 kilo hiç normal değil benim için topliğhte bakıyorum biriciğe bakıyorum diğer bazı arkadaşlara bakıyorum aynı anda başladıklarımız nerdeyse 10 kiloya yakın verdi... Ya acaba ben kendi açımdan diyeyim ben nerdeyse 1 yıldır hep evdeyim acaba çalışmadığım için olabilir mi? Çalışırken daha dikkatli oluyorum evde olunca gözüm hep buzdolabında oluyor çözemedim gitti:26::26::26::26::44::44::44::44:Bana akıl verin:44::26:

yeşil çaylar içildi mi kızlar hadi bakalım yeşil çay içmeyee

tüh geç kaldın şahnur yeşil çayı erken hatırlatsaydın keşke .. Yemeğe çıkıyorum şimdi öğleden sonra iki kupa içim bari .....

oooooo banada kalsa 84 leri terkedip 83,9 olmak istiyorum ama imkansızı istemek gibi bişey benim için yinede umudumu kesmedim vucudum şaşırt beniiiiiii

valla süper menü

eee bende sen gibiyim ya 4-5 kilo verebildim ıkına sıkıla... Eee evde de değilim çalışıyorum senin aksine ama sonuç yine aynı..

cnm bende çalışmıyorum geçekten ,nsanın gözü mutfakta kalıyo ben sabah kahvaltıdan sonra ne yiyiceğimi yazıyorum böylece o listemin dışına çıkmıyorum hergün yapıyorum bunu ben böyle engelledim yemelerimi belki seninde işine yarar

hafta sonu kaçamağım bana +800 gr mal oldu.... şu anda amacım cumaya kadar bir daha tartılmamak ama bu +800 mümkün olduğunca - lere çevirmek olacak

Pazartesi kaçamaksız geçirdiğimde ve sporumu yaptığımda, motivasyon kopukluğu yaşamıyorum...fakat iyi başlamazsam benimde malesef iyi gitmiyor jujum...:26::26::26: inşaallah yine -leri göreceğimiz bir tartı günü olucaktır...ben korkudan tartılmadım bilee

.

Ben evin temiz olmasını çok seviyorum ama temizliği zoraki yapıyorum çoğu zaman... temizlik güzel... keşke her gün biri gelse evimi şöyle temizleyip gitse her gün her gün ohhhh!... ohhhh..!

Güzel yöntem tatlımm...bende bundan çok şikayetçiydim çalışmıyorken...arkadaş mutfağa her gittiğimde 1 lokma da olsa yemeden dönmüyordumm

.

eee bende sen gibiyim ya 4-5 kilo verebildim ıkına sıkıla... Eee evde de değilim çalışıyorum senin aksine ama sonuç yine aynı..
Evet juju bakıyorum biz senle çok az kilo verdik... eğer ben bu takıma giremeseydim ben kesin kilo alırdım daha aklım başıma gelene kadar... JUJU benim kaçamağım çok oluyor sanırım... Hayatım boyunca kilo vermeye karar veripte hiç böyle bi durum yaşamamıştım... Ben almışsam biraz kilo hemen veriyordumda... Ben çalışmamama bağlıyorum du bakim işe başlayınca aynı sonuç olacak mı

valla süpersin biricik listenin dışına çıkmıyorsan bende inşallah yapabilirim deneyecem bugün...

Güzel yöntem tatlımm...bende bundan çok şikayetçiydim çalışmıyorken...arkadaş mutfağa her gittiğimde 1 lokma da olsa yemeden dönmüyordumm

.
aaaaa gamzem sende yeni işe girdin evdeki kontrolünle çalışma hayatındaki yeme kontrolünde bi farklılık var mı?

ben evdeyken aslında diyeti daha düzenli yapıyorum da sporum pek olmuyordu gecen sene doğum izninde diyetisyene tgiderken menü dışına çıkmıyordum ama spor taş çatlasın günde 20 dk bantta yürüyebiliyordum daha fazlasını yapamıyordum çalışırken daha düzenli olduğum doğru ev işleri falan konusunda ama diyet yemekleri konusunda çok düzenli olamadım ben maalesef

aaaaa gamzem sende yeni işe girdin evdeki kontrolünle çalışma hayatındaki yeme kontrolünde bi farklılık var mı?

Tabiki var tatlımm, çekmeceme bir şey alırsam sabah yerim..almıyorum ve gün içerisinde tıpkı senin yaptığın gibi yiyeceklerimi akşamdan planlayıp o kadar miktarda alıyorum yanıma...çekmecem dolu olsa, yine kontrol edemem yerim

.

yeşil çaylar içildi mi kızlar hadi bakalım yeşil çay içmeyee

içtim kahvaltıda ben...

juju dün menüm iğrençti ama yazayım;

kahvaltı
1 küçük kruvasan
peynir
zeytin

öğle
kahve
1 paket cevizli ikram

akşam
1 tabak mercimekli yaprak sarma

akşamdan sonra
2 dilim kakaolu hazır kek

anladın mı niye yazmadım. spor da yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…