- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.821
aynen şahnur -100 gr bile razıyım ama dahada aşağısını istiyorum açıkcası... Olurmu bilmiyorum ama ben istiyorum
jujum ben wc ye çıkamadığım için tartılmadım haftasonu kaçamağı neye maloldu açıkcası bilmiyorum ama korkuyorum -100 gr bile olsa bende + değil - çıkmaz istiyorum
ZES im sen nasılsın?
teşekkür ederim topligt iyiym... Bugün biraz evle ilgili işlerim var biraz temizlik filan yapacam, çamaşırlar falan var onları halledicem onun öncesinde az biraz şöyle bilgisayarı açtım biraz bakayım dedim sonra işlerin başına koyulacağım...İnşallh sende iyisin dün biraz uykucu olmuştun ama baktım bugün iyiymişsin artık öğlen hızlı tempolu yürüyüş seni bekler....
yeşil çaylar içildi mi kızlar hadi bakalım yeşil çay içmeyee
bana kalsa bende bu hafta 71,9 bile olsa 71 görmek istiyorum ama bilmiyorum tartıya da çıkmadığım için haftasonu kaçamağı neye mal oldu onu bilmiyorum aslında bu hafta hiç tartılmasam cuma gün şok olsam diyorum ama nasıl olur bilmem ki?
valla süper menübende dün ev işleri yemek çocuk derken erken yattım menümü yazamadım
dünkü menüm
sabah yumurta peynir domates salatalık 2 zeytin 1 dilim ekmek
öğle 1 kase yoğurt 1 meyve
ara 10 badem
akşam kırmızılahana salatası yoğurtlu 1 kepçe çorba yeşil salata
ara sütlü nescafe şekersiz
1 saat yürüyüş su içemedim çok
ya ben neyi farkettim juju ve ben bi türlü kilo veremedik... Benim hep beslenme hatalarım var ve çok kaçamak yapıyorum sporuda düzene sokamadım... Tam spora başlıyorum düzenli yapıyorum eşim hasta oluyor çocuğa yaklaşmak istemediği için bebek hep benim yanımda oluyor ben koşu bandına çıktığım gibi yaygarayıo kopartıyor birinin bakması lazım... Sonra başka bişiy oluyor bi düzenim yok ya...yoksa nerdeyse 3 ay olacak 4-5 kilo hiç normal değil benim için topliğhte bakıyorum biriciğe bakıyorum diğer bazı arkadaşlara bakıyorum aynı anda başladıklarımız nerdeyse 10 kiloya yakın verdi... Ya acaba ben kendi açımdan diyeyim ben nerdeyse 1 yıldır hep evdeyim acaba çalışmadığım için olabilir mi? çalışırken daha dikkatli oluyorum evde olunca gözüm hep buzdolabında oluyor çözemedim gitti:26::26::26::26::44::44::44::44:bana akıl verin:44::26:
Ya ben neyi farkettim JUJU ve ben bi türlü kilo veremedik... Benim hep beslenme hatalarım var ve çok kaçamak yapıyorum sporuda düzene sokamadım... tam spora başlıyorum düzenli yapıyorum eşim hasta oluyor çocuğa yaklaşmak istemediği için bebek hep benim yanımda oluyor ben koşu bandına çıktığım gibi yaygarayıo kopartıyor birinin bakması lazım... Sonra başka bişiy oluyor bi düzenim yok ya...Yoksa nerdeyse 3 ay olacak 4-5 kilo hiç normal değil benim için topliğhte bakıyorum biriciğe bakıyorum diğer bazı arkadaşlara bakıyorum aynı anda başladıklarımız nerdeyse 10 kiloya yakın verdi... Ya acaba ben kendi açımdan diyeyim ben nerdeyse 1 yıldır hep evdeyim acaba çalışmadığım için olabilir mi? Çalışırken daha dikkatli oluyorum evde olunca gözüm hep buzdolabında oluyor çözemedim gitti:26::26::26::26::44::44::44::44:Bana akıl verin:44::26:
hafta sonu kaçamağım bana +800 gr mal oldu....şu anda amacım cumaya kadar bir daha tartılmamak ama bu +800 mümkün olduğunca - lere çevirmek olacak
Ben evin temiz olmasını çok seviyorum ama temizliği zoraki yapıyorum çoğu zaman...dün evet uykucuydum ama öksürüp duruyorum o yüzden öğleyin maalesef yürümeyecem gene terlersem korkuyorum saat 3 te dr randevum var gene oraya yürüyerek gidip geleyim diye düşündüm 20 dk gidiş 20 dk geliş 40 dk eder öğlen de yürüyüp iyice halsiz bırakmamayım dedim vuvüdu
bu arada ooo ne güzel havalar ısınmaya başlayınca temizlik falan seviyorum ben yaaa havalar kötüyken sevmiyom ev işlerini de
cnm bende çalışmıyorum geçekten ,nsanın gözü mutfakta kalıyo ben sabah kahvaltıdan sonra ne yiyiceğimi yazıyorum böylece o listemin dışına çıkmıyorum hergün yapıyorum bunu ben böyle engelledim yemelerimi belki seninde işine yarar
Evet juju bakıyorum biz senle çok az kilo verdik... eğer ben bu takıma giremeseydim ben kesin kilo alırdım daha aklım başıma gelene kadar... JUJU benim kaçamağım çok oluyor sanırım... Hayatım boyunca kilo vermeye karar veripte hiç böyle bi durum yaşamamıştım... Ben almışsam biraz kilo hemen veriyordumda... Ben çalışmamama bağlıyorum du bakim işe başlayınca aynı sonuç olacak mıeee bende sen gibiyim ya 4-5 kilo verebildim ıkına sıkıla... Eee evde de değilim çalışıyorum senin aksine ama sonuç yine aynı..
valla süpersin biricik listenin dışına çıkmıyorsan bende inşallah yapabilirim deneyecem bugün...cnm bende çalışmıyorum geçekten ,nsanın gözü mutfakta kalıyo ben sabah kahvaltıdan sonra ne yiyiceğimi yazıyorum böylece o listemin dışına çıkmıyorum hergün yapıyorum bunu ben böyle engelledim yemelerimi belki seninde işine yarar
aaaaa gamzem sende yeni işe girdin evdeki kontrolünle çalışma hayatındaki yeme kontrolünde bi farklılık var mı?
Güzel yöntem tatlımm...bende bundan çok şikayetçiydim çalışmıyorken...arkadaş mutfağa her gittiğimde 1 lokma da olsa yemeden dönmüyordumm
.
ben öğlen yoğurt yeyim bugünbu arada kızlar öğlen 1 kase yoğurt yada 1 kaç kaşık kuru baklagil yenilirse göbek yağlarını eritiyormuş
Ya ben neyi farkettim JUJU ve ben bi türlü kilo veremedik... Benim hep beslenme hatalarım var ve çok kaçamak yapıyorum sporuda düzene sokamadım... tam spora başlıyorum düzenli yapıyorum eşim hasta oluyor çocuğa yaklaşmak istemediği için bebek hep benim yanımda oluyor ben koşu bandına çıktığım gibi yaygarayıo kopartıyor birinin bakması lazım... Sonra başka bişiy oluyor bi düzenim yok ya...Yoksa nerdeyse 3 ay olacak 4-5 kilo hiç normal değil benim için topliğhte bakıyorum biriciğe bakıyorum diğer bazı arkadaşlara bakıyorum aynı anda başladıklarımız nerdeyse 10 kiloya yakın verdi... Ya acaba ben kendi açımdan diyeyim ben nerdeyse 1 yıldır hep evdeyim acaba çalışmadığım için olabilir mi? Çalışırken daha dikkatli oluyorum evde olunca gözüm hep buzdolabında oluyor çözemedim gitti:26::26::26::26::44::44::44::44:Bana akıl verin:44::26:
aaaaa gamzem sende yeni işe girdin evdeki kontrolünle çalışma hayatındaki yeme kontrolünde bi farklılık var mı?
yeşil çaylar içildi mi kızlar hadi bakalım yeşil çay içmeyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?