- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.841
içtim kahvaltıda ben...
juju dün menüm iğrençti ama yazayım;
kahvaltı
1 küçük kruvasan
peynir
zeytin
öğle
kahve
1 paket cevizli ikram
akşam
1 tabak mercimekli yaprak sarma
akşamdan sonra
2 dilim kakaolu hazır kek
anladın mı niye yazmadım. spor da yok..
herkeslere gunaydın saguk bır gunle bırlıkteyız yıne
canlarım cordon blue hanı sınıtzelın ıcınde peynır ve salam oluyo ya o ıste
Çok soğuk gerçekten deeee...
Soğuk kadar çok kalorili oda rabişimmmm
.
pazartesi kaçamaksız geçirdiğimde ve sporumu yaptığımda, motivasyon kopukluğu yaşamıyorum...fakat iyi başlamazsam benimde malesef iyi gitmiyor jujum...:26::26::26: Inşaallah yine -leri göreceğimiz bir tartı günü olucaktır...ben korkudan tartılmadım bilee
.
evet juju bakıyorum biz senle çok az kilo verdik... Eğer ben bu takıma giremeseydim ben kesin kilo alırdım daha aklım başıma gelene kadar... Juju benim kaçamağım çok oluyor sanırım... Hayatım boyunca kilo vermeye karar veripte hiç böyle bi durum yaşamamıştım... Ben almışsam biraz kilo hemen veriyordumda... Ben çalışmamama bağlıyorum du bakim işe başlayınca aynı sonuç olacak mı
valla süpersin biricik listenin dışına çıkmıyorsan bende inşallah yapabilirim deneyecem bugün...
layyynnnnnnnnnnnnnnn siz beni dellendirmeye mi çalışıyonuziçtim kahvaltıda ben...
Juju dün menüm iğrençti ama yazayım;
kahvaltı
1 küçük kruvasan
peynir
zeytin
öğle
kahve
1 paket cevizli ikram
akşam
1 tabak mercimekli yaprak sarma
akşamdan sonra
2 dilim kakaolu hazır kek
anladın mı niye yazmadım. Spor da yok..
selammmmmmmmmmmmmmmmmmm işteyim netim gel git yapıyo sabahtan beri iki kelime yazamadım
zannımca mezun olmamak istememden mütevellit bir medcezir dönemi yaşamaktayım. sporuu dün yapmadım ama bugün yapıyorum kaptanım.. bu sabah tekrar tartıldım dün bir yanlışlık mı oldu diye gene 58,9 çıktım.. 2 günde 1 kilo nasıl alırız arkada verirken gıdım gıdım giderken.. Kontrol için 2 damacana su koydum jujunun deterjan yöntemine istinaden tam 10.0 çıktı. malesef tartım doğru tartıyor
zannımca mezun olmamak istememden mütevellit bir medcezir dönemi yaşamaktayım. Sporuu dün yapmadım ama bugün yapıyorum kaptanım.. Bu sabah tekrar tartıldım dün bir yanlışlık mı oldu diye gene 58,9 çıktım.. 2 günde 1 kilo nasıl alırız arkada verirken gıdım gıdım giderken.. Kontrol için 2 damacana su koydum jujunun deterjan yöntemine istinaden tam 10.0 çıktı. Malesef tartım doğru tartıyor
ben anlamam kuzu... O +1000 gidecek okadar ... Sporun dibine mi vurursun 3 günlük detoks mu yaparsın artık orasını sen düşün
Kız ben seni mezun edip yeni takım kurdurucaktım sana lider yapacaktım altına sıfır araba çekeçektim gitti bütün hayallerim
ben anlamam kuzu... O +1000 gidecek okadar ... Sporun dibine mi vurursun 3 günlük detoks mu yaparsın artık orasını sen düşün
Kız ben seni mezun edip yeni takım kurdurucaktım sana lider yapacaktım altına sıfır araba çekeçektim gitti bütün hayallerim
meltem sesli güldüm şu yazdığına inan... altına sıfır araba...
detokslara güvenemiyorum. lahana beni balon etmişti. yoğurdum olsa ayran detoksu yapardım belki.. ben normal sporumu yapmaya devam edeyim. psikolojim iyi değil jujum.. cidden. evde yemek bile yapmıyorum.. düzeleceğim... araştırma içindeyim
anaaaa ne kitapmış be juju... sana her şey crisi hatırlatıyoramacımız zevk vermek....
ahhhhhhhh ahhh crisciğimin lafıydı bu...
okumadın mı sen...anaaaa ne kitapmış be juju... sana her şey crisi hatırlatıyor
ya bende bi temizliğin başına geçemedim öğle yemeği yedik kızımı uyuttum tam sırası ama neden bu koca ..... kaldıramıyorum... beni bu havalar mahvetti zati...
Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.
okumadım juju o kitabı merak ediyorum sanki...demek herkes bi cris ister diyecek kadar über bi adam hımmmm???? neyki uşağım bu adam böle... işte okumadan bilemiyoz ki
okumadın mı sen...ahh ahh ne kaçırdığını bir bilsenn.... herkes bir cris ister ama yok öyle birimi malesef
temizlik me bana temizlik demeyin sevmiyorum arkadaş ben o işi yaaaaaaaaaaa.... eve kadın almayıda sevmiyorum bu ne yaman çelişki anneeeeeeeeee
okumadım juju o kitabı merak ediyorum sanki...demek herkes bi cris ister diyecek kadar über bi adam hımmmm???? neyki uşağım bu adam böle... işte okumadan bilemiyoz ki
ahhh juju ahhh şu temizlik ev işlerini bende hiç sevmiyorum... Şöyle bir yardımcım olacak ev- yemek- ne varsa ilgilenecek bende sade bebeğime bakacam işe gitme zamanım gelince işime gidecem döndüğümde ev tertemiz olacak yemekler güzel ve sağlıklı pişmiş olarak beni bekleyecek... cek.. cak...işte
bende deminden beri zizigo daki ayakkabılara bakıyorum benimde dikkatimi onlar çekiyor :)"midenize doğal kelepçe mideniz hep tok kalsın"
"zayıf olmak kaderniz değil bilmem neyle kilo alın"
"saba tümer bu çayla zayıfladı"
ebru şallının güzelik sırrı bulundu"
....
....
....
tamda zayıflama topiklerindeki reklamlara bak yok efendim bilmem şu hanım 102 kilodan 70 kiloya inmeyi nasıl başardı doktor kubilay anlatıyor
32 yaşında 32 kilo verdi
her seferinde de tek tek okuyorum gözüme takılıyor
kandırıkçılar...
JUJU aklıma ne geldi penelope bayadır yok grinin elli tonunu okumaya başlamış olmasın daldı kızcağız çıkamıyor belkide... kayınvalidesi ile kritik yapıyodur belki...
valla ne güzel olur eve gel temiz yemek hazır sadece kendinle ve çocuğunla eşinle ilgilen ... nerde o şans bizde ...
bende deminden beri zizigo daki ayakkabılara bakıyorum benimde dikkatimi onlar çekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?