Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Wuuuuuuuuuuuu kaçamağın dibinee vurmuşuzzz

herkeslere gunaydın saguk bır gunle bırlıkteyız yıne
canlarım cordon blue hanı sınıtzelın ıcınde peynır ve salam oluyo ya o ıste

ya şurda hedefinize ne kaldı kiii.. Sıkın dişinizi verin kiloları mezun olun alalalalal ne uğraştırıyonuz beni ...

bende canım bende... şimdiye kadar kilo vermek sitediğimde hep verdim zorlanmadım ama bu sefer gerçekten beni zorluyor... Ana düşünüyorum burada olmasam daha da yukarılara çıkardım burda olmak motive ediyor unsanı az da versem kopmak istemiyorum sende bi yerlere gitme aman ha ikimiz sağlam ilerliyoruz boşver diğerleri koşsun sonuzda bitiş çizgisinde olacağız

layyynnnnnnnnnnnnnnn siz beni dellendirmeye mi çalışıyonuz ben hedefinize ramak kaldı sıkın dişinizi asılın hedefe ulaşın mezun olun dedikçe...... Valla yolarım saçlarınızı Chentiq spor namına ne yaptın dökül bakalım cumaya artı geleceğin kesin de artık +100 mü olur +1500 mü bilemicem....

selammmmmmmmmmmmmmmmmmm işteyim netim gel git yapıyo sabahtan beri iki kelime yazamadım

zannımca mezun olmamak istememden mütevellit bir medcezir dönemi yaşamaktayım. sporuu dün yapmadım ama bugün yapıyorum kaptanım.. bu sabah tekrar tartıldım dün bir yanlışlık mı oldu diye gene 58,9 çıktım.. 2 günde 1 kilo nasıl alırız arkada verirken gıdım gıdım giderken.. Kontrol için 2 damacana su koydum jujunun deterjan yöntemine istinaden tam 10.0 çıktı. malesef tartım doğru tartıyor

selammmmmmmmmmmmmmmmmmm işteyim netim gel git yapıyo sabahtan beri iki kelime yazamadım

aleyküm selam canım, hoş geldin...net gitsin de sen gitme balımmm

Yorumsuz

.

ben anlamam kuzu... O +1000 gidecek okadar ... Sporun dibine mi vurursun 3 günlük detoks mu yaparsın artık orasını sen düşün

Kız ben seni mezun edip yeni takım kurdurucaktım sana lider yapacaktım altına sıfır araba çekeçektim gitti bütün hayallerim

meltem sesli güldüm şu yazdığına inan... altına sıfır araba...

detokslara güvenemiyorum. lahana beni balon etmişti. yoğurdum olsa ayran detoksu yapardım belki.. ben normal sporumu yapmaya devam edeyim. psikolojim iyi değil jujum.. cidden. evde yemek bile yapmıyorum.. düzeleceğim... araştırma içindeyim

amacımız zevk vermek....

ahhhhhhhh ahhh crisciğimin lafıydı bu...

ya bende bi temizliğin başına geçemedim öğle yemeği yedik kızımı uyuttum tam sırası ama neden bu koca ..... kaldıramıyorum... beni bu havalar mahvetti zati...

Beni bu güzel havalar mahvetti,
Böyle havada istifa ettim
Evkaftaki memuriyetimden.
Tütüne böyle havada alıştım,
Böyle havada aşık oldum;
Eve ekmekle tuz götürmeyi
Böyle havalarda unuttum;
Şiir yazma hastalığım
Hep böyle havalarda nüksetti;
Beni bu güzel havalar mahvetti.

garfieldden haber yok galiba inşallah her şey iyiye gidiyordur:44:
büşrammm nerde ki
penelope de yok uzun zamandır

anaaaa ne kitapmış be juju... sana her şey crisi hatırlatıyor
okumadın mı sen... ahh ahh ne kaçırdığını bir bilsenn.... herkes bir cris ister ama yok öyle birimi malesef

temizlik me bana temizlik demeyin sevmiyorum arkadaş ben o işi yaaaaaaaaaaa.... eve kadın almayıda sevmiyorum
bu ne yaman çelişki anneeeeeeeeee

okumadım juju o kitabı merak ediyorum sanki...demek herkes bi cris ister diyecek kadar über bi adam hımmmm???? neyki uşağım bu adam böle... işte okumadan bilemiyoz ki
ahhh juju ahhh şu temizlik ev işlerini bende hiç sevmiyorum... Şöyle bir yardımcım olacak ev- yemek- ne varsa ilgilenecek bende sade bebeğime bakacam işe gitme zamanım gelince işime gidecem döndüğümde ev tertemiz olacak yemekler güzel ve sağlıklı pişmiş olarak beni bekleyecek... cek.. cak...işte

"midenize doğal kelepçe mideniz hep tok kalsın"
"zayıf olmak kaderniz değil bilmem neyle kilo alın"
"saba tümer bu çayla zayıfladı"
ebru şallının güzelik sırrı bulundu"
....
....
....
tamda zayıflama topiklerindeki reklamlara bak yok efendim bilmem şu hanım 102 kilodan 70 kiloya inmeyi nasıl başardı doktor kubilay anlatıyor
32 yaşında 32 kilo verdi
her seferinde de tek tek okuyorum gözüme takılıyor
kandırıkçılar...

Son düzenleme:

valla ne güzel olur eve gel temiz yemek hazır sadece kendinle ve çocuğunla eşinle ilgilen ... nerde o şans bizde ...

bende deminden beri zizigo daki ayakkabılara bakıyorum benimde dikkatimi onlar çekiyor :)

valla ne güzel olur eve gel temiz yemek hazır sadece kendinle ve çocuğunla eşinle ilgilen ... nerde o şans bizde ...

bende deminden beri zizigo daki ayakkabılara bakıyorum benimde dikkatimi onlar çekiyor :)
JUJU aklıma ne geldi penelope bayadır yok grinin elli tonunu okumaya başlamış olmasın daldı kızcağız çıkamıyor belkide... kayınvalidesi ile kritik yapıyodur belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…