Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben çok tempolu olmasa da öğlen bayaa yürüdüm 3,5 milyoncu açılmış oraya gittim yürüyerek 15 dk yol sürdü gidiş orda 1 saate yakın gezdim 15 dk da dönüş yolu sürdü şimdi de yoğurt yulaf ve dut kurusu karışımını yiyprum sizin yazdıklarınızı okurken

çentik cim hayırdır canın neye sıkkın psikolojin niye bozuk bizim yardımcı olabileceğimiz bişey var mı?

adamların satış taktiği bu canım buraya gelenler malum hep zayıflamak isteyenler ona göre reklam veriyorlar
bu arada sen ne yedin bakim öğlen yemeğinde yoğurttan başka bişey yedinmi?

1 dilim ekmek ve yoğurt yedim şimdilik

amacımız zevk vermek....

ahhhhhhhh ahhh crisciğimin lafıydı bu...

juju kayıp arkadaşlar.. bulan ses versin. aman dikkat et akşam adama chriiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss falan deme. direk boşanma sebebi. ben bu kitapları okumam okuttururum

lightnur ablacım ya. tamamen zes in de dediği gibi psikolojik bir vaka.. havalardan. benim de toto kalkmıyor. bir de bir iki şeye canım sıkkın. olmasını istediğim şeylerin olmaması ve olmayacak olması ile alakalı .. her insanın başında olan şeyler işte. durumu kabullendiğimde tekrar eski hale dönerim. sorduğun için teekkür ederim..

JUJU aklıma ne geldi penelope bayadır yok grinin elli tonunu okumaya başlamış olmasın daldı kızcağız çıkamıyor belkide... kayınvalidesi ile kritik yapıyodur belki...

yok be güzelim kayınvaldesi vermez o kitabı ona... hem penolop bilgisayar bazuk demişti demek hala almamışlar ....

yok kız kayıp değilim buralardayım ama benimkine okutmayı düşünüyorum o kitabı ...

Alıcam o kitabı

Zesimmm sen bir harikasın yaaaaa

Jujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu seviyorum sizi yahuu

.

Ben benimkine gösterdim gözleri böyle olduu

.

çentik canını sıkan o bi iki şey ne
1-........................
2-........................
deyiver hele...

1 dilim ekmek ve yoğurt yedim şimdilik
aferin bende buraya yazınca onun harici yemiyom akşamları sende böyle yap eğer acıkırsan ara öğünleri de masum şeylerle geçiştir

canım havalar benim psikolojimi çok etkiliyor ara sıra benimde olur böyle ama hiç bişeye değmez sıkma canını hayat gelip geçiyor çünkü

Benimde pskolojimi bozuyor bu havalar..birine sarmak istiyorum hepp

.

tamam toplight bakalım yazayım buraya en azından sanki hesap vereceğim yer oluyor... Artık eşim bana takılıyor istediğin gibi bi zayıflayamadın diye önceden olsa onun dediklerini kafama takardım şimdi niye takmıyorum acaba... Bana noldu ki...
geçenlerde dediğim bi 3 ay önce kadar bizim binayı yıkan bi abla var... Kapıyı çaldı su istedi suyu verdim... Beni gördü bana demez mi "bebeğin nasıl? bene iyi dedim ya bebek insanı nasıl değiştiriyor insan sana bakmaya kıyamıyordu nasıl kilo aldın böyle" bakmaya kıyamıyılcak tarafım yokda işte onun gözlerinin güzelliği diyorum... sonuç şu ki bu laf bile beni etkilemedi normalde hemen kilo almışsam zayıflayım derdim ne bilim bişiy yapardım... offff benimde galiba kafam karışık toplight kafanıda şişirdim okudum ne yazdığım bile belli değil pofffffffffffffffff... Sanırım sağlıkla zayıflamam gerekiyor bunu iyi anlıyorum...

benim için buraya yazınca iyi oluyo kızlara yazdım fazla yemeyecem diyorum sende yaz canım inan olumlu etkilerini göreceksin bu arada insan bazen diyet modu dışına çıkabiliyo bende hep zayıflamam lazım deyip duruyordum ne zamanki 30 tl lik bi ayakkabı için eşim sen bu kilodayken sana yakışmaz bu dedi 79 la başladım şimdi 72 lere geldim şimdi diyorki iyi ki demişim sen değilse bi türlü kilo veremeyecektin bak nasıl güzel oldun giydiğin yakışmaya başladı diye bende ona inat daha bi 10 kg verecem öyle dediğimde de hayır diyo sen 2 çocuklu kadınsın 5 kg versen yeter çok zayıf olma sende işe başlamadan gerekirse bi diyetisyene git eski haline gel canım olmadı 3-4 kg fazlası olsun hepimizde bebe var bebelere fazla laf etmeyelim biz yemesek almazdık bu kadar kg

benim 3 te dr randevum var öğleyin yürüdüğüm için taksi ile gidip gelcem gelince görüşürüz kızlarr

demin bi sürü yazdım kk koptu gitti .. bi daha yazamıcam valla.

ama şahnur diyetisyen öyle tvde izlediğimiz diyetisyenler gibi davranmıyor canım... bana verdiği listeyi yazmıştım benim yediğimin iki katını yazmış kadın bana ... benim neden yavaş kilo verdiğime dair de bişi söylemedi benim asıl sıkıntım oydu çünkü... mitabolizmamın neden yavaş çalıştığı. ama sonuç sıfır

ahh şahnurcum doğru diyorsun... Sen iyi gaza gelmişsin bakalım darısı başıma... Yok ben kilo almamı hiç kızıma bağlamıyorum çünkü ben doğumdan sonra 4-5 kilo fazlam vardı hepsi doğumdan sonra pis boğazım sayesinde oldu

gamzem sen asabi biri misin? Hani böyle biri bişiy dese hemen sert çıkışırlar ya öyle misin yoksa?

Aslında değilim ama can yakmadan inceden inceye de illaki öfkemi belli ederim, susmam asla.. kalp kırmadan konuşmaya çalışırım...İllaki karşımdakinin haksızlığını ona ifade etmeyi severim...

.

Wuuuuuu Zesss seni çok iyi anlıyorum..bende çok olurum böylee..sanki herşey bitmiş, yapacak birşey kalmamış...umutsuz vaka gibii

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…