Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benimde pskolojimi bozuyor bu havalar..birine sarmak istiyorum hepp

.

evdekine sar gamzem mavişim.. juju gibi seni de kaybedek.. zes aslında o bi iki şeyi yazmak istemem. belki ileride bir derdim var a falan dökülürüm aşamazsam..

evdekine sar gamzem mavişim.. juju gibi seni de kaybedek.. zes aslında o bi iki şeyi yazmak istemem. belki ileride bir derdim var a falan dökülürüm aşamazsam..

hahahahaha delimisin yafrımmm ona sararmıyım, para onda aşk onda

.

jujum senin gittiğin diyetisyen devlet diyetisyeni sen git bakimm özel diyetisyene nasıl davranıyo valla ben hep özel diyetisyenlere gittim hep tv dekiler hatta daha iyi davranıyorlar haa bu arada bi dünyanın parası gitti o ayrı mesele

biliyorum canım onuda sordum ayda 250-500 tl arasında değişiyo fiyatları ... bende oturdum düşündüm ayda 250 tl vereceksem bari bi işe yarasın dedim ve lazere verdim o parayı çokkkkk ta memnunum valla iki haftadır rahatım ağda derdim yok ... diyetisyenlerde makul bişi söylesin canım ne o öyle

Bence en doğrusunu yaptın kaptanım, zaten zayıflıyoruz...artık biz neredeyse birer diyetisyen kafası yaşıyoruz burada

.

valla bi ben cesaret edemedim şu lazere yaaa canım çok yanar diye korkuyom gerçi ben bi paket bölgesini istiyorum onun dışında çok fazla ihtiyacım yok ama

valla bi ben cesaret edemedim şu lazere yaaa canım çok yanar diye korkuyom gerçi ben bi paket bölgesini istiyorum onun dışında çok fazla ihtiyacım yok ama

Ben aslında maddi konudan ona bir şeyler ayırabilsem direk yaptırırım..bayıldım, arkadaşım yaptırmıştı..nefis olmuş teni vs..ama malesef bizim için önce bebiş geliyor çoğu kez :26::26:

.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bayağı yüksek sesle bağırıyorum nerdesiniz?????????????? gelin size bi türkü çığırıyım

Benim hayatımı yargılamadan önce,benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç.Hüznü, acıyı ve neşeyi tat.Benim geçtiğim senelerden geç,benim takıldığım taşlara takıl.

Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi.

Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin…

Geçer dediklerimi geçirdim,biter dediklerimi bitirdim.Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim.Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana.

Farkında olduğum için var oldunuz,vazgeçtiğim için bugün yoksunuz..

MEVLANA

Süppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Herkese merhabaaa bn varya bildgnz coktum snavlar btmedi gec yatip erken uyaniorm suratim cokmus oyle dior her goren havalardan midir nedir bunalimdaym menumu yazm

Sabah: domatesli yagsiz tost

Oglen: 1 dilim ekmek yarim tabak izgara et

Ara: bir kase cilek

Aksam: yarim kase yagsiz tuzsuz mercmk corbasi bir kase makarna

2 litre su 20 dk bacak hareketleri

sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
elma

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

akşam
2 dilim kaşar
1 dilim ekmek

su içtim
spor nbtçiyim

menüm.

kahvaltı.
haşlama yumurta
1.5 dl buğday ekmeği
bal
peynir
zeytin

öğle.
1 tabak barbunya yemeği
özbek pilavı
kayısı hoşafı

akşam.
yeşil salata
ayran

amanııın basınız saolsun canım benımm

canımmmmm basınız sagolsunn allah rahmet eylesın rabbim sabır versin....

saolun kızlar tek tek alıntı yapamadm herkesı gzmden kaçanlar oldu sanıırm hepiniz saolun

ZES bacm ruyalar ters olur derler hakkaten öyle oluomus erkek arkımın tıpı senın anlattıgının tam tersı
ama bnm tayın işi olur inşşşşş

yenı geldim eve gunlerdır teyzemdeydım diyet bılmıorm ne durumda sadce sabah kahvaltı yaptm cumadan beri akşama kdr bişi yıyemedm 2 gundur oğlende yedm yarnda tartılcm bakalım

iyi akşamlar bende hemen bugünki menümü yazayım ufaklık gelmeden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1/4 elma, 7-8 kuru üzüm
öğlen
yoğurt yulaf ezmesi ve dut kurusu karışımı
ara
3/4 elma
akşam
1 kase çorba
1 köfte
1,5 kaşık patates kavurması,
salata (dünden kalan yemekler)

bu arada az önce işten gelince dayanamadım tartıldım 73 çıktım gözüm çok korkmuştu (şu an +500 gibi görünüyo ama sabah değil akşam üzeri tartıda inşallah
cumaya kadar bi 500 gr daha gider de 71 leri görürüm

Tatlım çok yoruluyorsun, yemene biraz daha dikkat et bence..az gibi geldi yediklerin..:26::26:

sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık

ara
elma

öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek

akşam
2 dilim kaşar
1 dilim ekmek

su içtim
spor nbtçiyim

aaaaa bu gün herkes az yemişş :26::26:

menüm.

kahvaltı.
haşlama yumurta
1.5 dl buğday ekmeği
bal
peynir
zeytin

öğle.
1 tabak barbunya yemeği
özbek pilavı
kayısı hoşafı

akşam.
yeşil salata
ayran

akşam dengelenmiş canım

Bence de süper çıkmışsın tartıda, akşam olmasına rağmen üstelik..menün güzell

kızlar bu kadar az yemeyin ya.. hasret büşra yorgun düşersiniz kızlar ya...

Menüm

Sabah: 1 domates
1 zeytin
1 k.k peynir

Ara: fesleğenli kraker (62 kalori)

Öğle: 2 havuç (haşlanmış)
4 kaşık yoğurt
2 salatalık
Yarım dilim ekmek

Ara: krakerin kalanı + 4 çubuk kraker (70 kalori)

Akşam: 1 dilim ekmek
1 k.k peynir
2 zeytin
5-6 parça turşu

Su: içiyorum
Spor: 20 dk. yürüme, 30 dk. eliptik

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…