- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.881
Benimde pskolojimi bozuyor bu havalar..birine sarmak istiyorum hepp
.
evdekine sar gamzem mavişim.. juju gibi seni de kaybedek.. zes aslında o bi iki şeyi yazmak istemem. belki ileride bir derdim var a falan dökülürüm aşamazsam..
demin bi sürü yazdım kk koptu gitti .. bi daha yazamıcam valla.
ama şahnur diyetisyen öyle tvde izlediğimiz diyetisyenler gibi davranmıyor canım... bana verdiği listeyi yazmıştım benim yediğimin iki katını yazmış kadın bana ... benim neden yavaş kilo verdiğime dair de bişi söylemedi benim asıl sıkıntım oydu çünkü... mitabolizmamın neden yavaş çalıştığı. ama sonuç sıfır
jujum senin gittiğin diyetisyen devlet diyetisyeni sen git bakimm özel diyetisyene nasıl davranıyo valla ben hep özel diyetisyenlere gittim hep tv dekiler hatta daha iyi davranıyorlar haa bu arada bi dünyanın parası gitti o ayrı mesele
biliyorum canım onuda sordum ayda 250-500 tl arasında değişiyo fiyatları ... bende oturdum düşündüm ayda 250 tl vereceksem bari bi işe yarasın dedim ve lazere verdim o parayı çokkkkk ta memnunum valla iki haftadır rahatım ağda derdim yok ... diyetisyenlerde makul bişi söylesin canım ne o öyle
biliyorum canım onuda sordum ayda 250-500 tl arasında değişiyo fiyatları ... bende oturdum düşündüm ayda 250 tl vereceksem bari bi işe yarasın dedim ve lazere verdim o parayı çokkkkk ta memnunum valla iki haftadır rahatım ağda derdim yok ... diyetisyenlerde makul bişi söylesin canım ne o öyle
valla bi ben cesaret edemedim şu lazere yaaa canım çok yanar diye korkuyom gerçi ben bi paket bölgesini istiyorum onun dışında çok fazla ihtiyacım yok ama
Benim hayatımı yargılamadan önce,benim ayakkabılarımı giy ve benim geçtiğim yollardan, sokaklardan,dağ ve ovalardan geç.Hüznü, acıyı ve neşeyi tat.Benim geçtiğim senelerden geç,benim takıldığım taşlara takıl.
Yeniden ayağa kalk ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi.
Ancak ondan sonra, beni yargılayabilirsin…
Geçer dediklerimi geçirdim,biter dediklerimi bitirdim.Nefret ettiklerimi sildim, silkindim yeter dedim.Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana.
Farkında olduğum için var oldunuz,vazgeçtiğim için bugün yoksunuz..
MEVLANA
garfield başınız sağolsun. Allah acılarınızı unutturmasın... Mekanı cennet olsun... Kabri nur dolsun eniştenin...
garfield ben dün seni ce erkek arkadaşını rüyamda gördüm :-D senin tayinin küçük bir şehire çıkıyor erkek arkadaşında senin olduğun şehire tayini yapacaktı. Erkek arkadaşının tipi nasıldı biliyormusun en fazla 1.73 boyundaydı ince çerçeveli gözlükleri vardı baya incecik biriydi saçları kıpkısa değil uzunda değil böyle dalgalımsı gibi saçları vardı koyu renk saçları vardı... Beraberdiniz sanki böyle yolcu olan insanların birarada bulunduğu bir yerdi bende ablamla birlikeydim seninle konuştum.... Sonra siz beraber tayin işiniz oldu vedalaştık sonra siz sarılarak gittiniz... Maşallah barekAllah
amanııın basınız saolsun canım benımm
canımmmmm basınız sagolsunn allah rahmet eylesın rabbim sabır versin....
saolun kızlar tek tek alıntı yapamadm herkesı gzmden kaçanlar oldu sanıırm hepiniz saolunmerhaba kızlarrr..
sınaınız inşallah iyi geçmiştir..
esra başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah çok üzüldüm
biz de bgün kuşumuzu almaya gittik içim bi tanesine çok ısındı aldık geldik..ama hiç ötmüyor öyle bakıyor korktu snırım..inşallah bize alışır yavru daha 2 aylıkadı da paşa
Herkese merhabaaa bn varya bildgnz coktum snavlar btmedi gec yatip erken uyaniorm suratim cokmus oyle dior her goren havalardan midir nedir bunalimdaym menumu yazm
Sabah: domatesli yagsiz tost
Oglen: 1 dilim ekmek yarim tabak izgara et
Ara: bir kase cilek
Aksam: yarim kase yagsiz tuzsuz mercmk corbasi bir kase makarna
2 litre su 20 dk bacak hareketleri
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
elma
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
akşam
2 dilim kaşar
1 dilim ekmek
su içtim
spor nbtçiyim
menüm.
kahvaltı.
haşlama yumurta
1.5 dl buğday ekmeği
bal
peynir
zeytin
öğle.
1 tabak barbunya yemeği
özbek pilavı
kayısı hoşafı
akşam.
yeşil salata
ayran
iyi akşamlar bende hemen bugünki menümü yazayım ufaklık gelmeden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1/4 elma, 7-8 kuru üzüm
öğlen
yoğurt yulaf ezmesi ve dut kurusu karışımı
ara
3/4 elma
akşam
1 kase çorba
1 köfte
1,5 kaşık patates kavurması,
salata (dünden kalan yemekler)
bu arada az önce işten gelince dayanamadım tartıldım 73 çıktım gözüm çok korkmuştu (şu an +500 gibi görünüyo ama sabah değil akşam üzeri tartıda inşallah
cumaya kadar bi 500 gr daha gider de 71 leri görürüm
kızlar bu kadar az yemeyin ya.. hasret büşra yorgun düşersiniz kızlar ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?