- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.921
:))))))))))) dogrusun gamzem
Herkese merhabaaa bn varya bildgnz coktum snavlar btmedi gec yatip erken uyaniorm suratim cokmus oyle dior her goren havalardan midir nedir bunalimdaym menumu yazm
Sabah: domatesli yagsiz tost
Oglen: 1 dilim ekmek yarim tabak izgara et
Ara: bir kase cilek
Aksam: yarim kase yagsiz tuzsuz mercmk corbasi bir kase makarna
2 litre su 20 dk bacak hareketleri
sabah
1 dilim ekmek
domates salatalık
ara
elma
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
akşam
2 dilim kaşar
1 dilim ekmek
su içtim
spor nbtçiyim
menüm.
kahvaltı.
haşlama yumurta
1.5 dl buğday ekmeği
bal
peynir
zeytin
öğle.
1 tabak barbunya yemeği
özbek pilavı
kayısı hoşafı
akşam.
yeşil salata
ayran
iyi akşamlar bende hemen bugünki menümü yazayım ufaklık gelmeden
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara 1/4 elma, 7-8 kuru üzüm
öğlen
yoğurt yulaf ezmesi ve dut kurusu karışımı
ara
3/4 elma
akşam
1 kase çorba
1 köfte
1,5 kaşık patates kavurması,
salata (dünden kalan yemekler)
bu arada az önce işten gelince dayanamadım tartıldım 73 çıktım gözüm çok korkmuştu (şu an +500 gibi görünüyo ama sabah değil akşam üzeri tartıda inşallah
cumaya kadar bi 500 gr daha gider de 71 leri görürüm
Menüm
Sabah: 1 domates
1 zeytin
1 k.k peynir
Ara: fesleğenli kraker (62 kalori)
Öğle: 2 havuç (haşlanmış)
4 kaşık yoğurt
2 salatalık
Yarım dilim ekmek
Ara: krakerin kalanı + 4 çubuk kraker (70 kalori)
Akşam: 1 dilim ekmek
1 k.k peynir
2 zeytin
5-6 parça turşu
Su: içiyorum
Spor: 20 dk. yürüme, 30 dk. eliptik
.
Menm
sabah kornfleks
ara 1kuru kayisi 1avuc cerez
ogle yarim kasarli pide
ara 2 baklava
aksam 1tabak bezelye 1dilim ekmek yarim kase yogurt
ara sutlu neskafe
su tamam 45 dak kosu ve yuruyus
kızlaaarr mısafır var menumu yazıp cıkıcamm
sabah
klasık kahvaltı
ekmek bıraz fazla oldu ama
ogle
yok
ara
yok
aksam
yarım kase corba
2 kasık pılav
1 tabak etlı kuru fasulye
salata
su:ıcıyorum
spor:yarım saat tempolu yuruyus
menülere yorum yapamayacağım.. hatta birsenin pideli baklavalı menüsüne ble..
sabah:
soğanlı omlet
peynir
2 dilim tahıllı
öğlen:
1 paket cevizli ikram
kahve
akşam:
biraz dolma
şuan:
kahve ve 3 tane kakaolu bisküvi
Herkese günaydınlar kocaman koacamn seviyorum sizi
valla bi ben cesaret edemedim şu lazere yaaa canım çok yanar diye korkuyom gerçi ben bi paket bölgesini istiyorum onun dışında çok fazla ihtiyacım yok ama
Ben aslında maddi konudan ona bir şeyler ayırabilsem direk yaptırırım..bayıldım, arkadaşım yaptırmıştı..nefis olmuş teni vs..ama malesef bizim için önce bebiş geliyor çoğu kez :26::26:
.
Herkese merhabaaa bn varya bildgnz coktum snavlar btmedi gec yatip erken uyaniorm suratim cokmus oyle dior her goren havalardan midir nedir bunalimdaym menumu yazm
saolun kızlar tek tek alıntı yapamadm herkesı gzmden kaçanlar oldu sanıırm hepiniz saolun
ZES bacm ruyalar ters olur derler hakkaten öyle oluomus erkek arkımın tıpı senın anlattıgının tam tersı
ama bnm tayın işi olur inşşşşş
yenı geldim eve gunlerdır teyzemdeydım diyet bılmıorm ne durumda sadce sabah kahvaltı yaptm cumadan beri akşama kdr bişi yıyemedm 2 gundur oğlende yedm yarnda tartılcm bakalım
kızlar bu kadar az yemeyin ya.. hasret büşra yorgun düşersiniz kızlar ya...
Grinin 50 Tonu
kaptanım nette bakarken gördüm bende alıcam kitabı ya çok merak ettim
Herkese günaydınlar kocaman koacamn seviyorum sizi
kızlar günaydınlar...herkese bol neşeli ,bol hareketli ,bol huzurlu birgün dilerim...
tatlım bence de çok az olmuş...
canım seninki de az ...
aysunay tatlım senin menün süper bence beğendim
şahnurum harikasın meünün de çok güzel akşam tartılmışsın kilonda güzel çıkmış bence bütün gün yapılan aktiviteler illaki vücudun şişmesine sebep oluyor ve öyleyken 73 gelmen süper sabah ki tartıda eminim 1 kilo daha az gelirsin...menün de süper olmuş canım...
gamzem süper gidiyorsun canım tebrik ederim seni..
idare eder bence canım sıkma canını
rabiş canım senin menün de güzel ama öğle öğününü atlamasaydın keşke
chentiq bırak ikramları bak gamze hızla geliyo valla ....
.
benim menüm de şöyle
sabah:2 dilim lıght tost ekmeği
1 k.k peynir,3 zeytin.1 t.k reçel
ara : 1 elma
öğle: 1 kaşık pilav, 1 baget,1 bardak ayran
ara:elma
akşam:1 kase mercimek çorbası,1 dilim ekmek salata
spor:40 dk eliptik,150 mekik
su 2 litreye yakın
.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
paket bölgesi neresi kız??? valla şahnur bende tırsıyordum acıyor acıyor diye.. bide kiloluyum dedim nası açacam kocaman bir beden... ama inan ağdanın acısı kadar değil ve kısa sürede bitiyor ve sonrasında 1-2 ay düşünmene gerek kalmıyor valla tacsiye ederim....
gamze bebek için tedavi oluyormusun hala yada ne bilim yeniden tüp bebek düşünüyormusun
sık dişini büşra az kaldı yıllar sonra bu günlerini özlemle arayacaksın bir zamanlar ne ders çalışırdım diye....
hoşgeldin garfff... valla özledik seni ne zaman dönüyorsun aramıza
katılıyorum bazıları çok az yemeye başladı
vavvvvvvvv o kendini kaptırmış kardişşş ben sadece okuyorum uygulamaya geçmedim ... benimkine desem uygulayalım diye oda beni boşar sanırsam
aman boşverin benim menüyü artıyı eksiye çevirmeye çalışıyorum ama sabah ve öğle yemeklerimde bi değişiklik yok akşamı azaltmaya çalışıyorum sadece... dün 30 dk yürüdüm 1 saat de pilates yapmaya çalıştım... yaptım demiyorum yapmaya çalıştım çünkü ebri şallıya yetişemiyorum hareketlerin hep yşarısını yaptım... ama sürekli yapmaya devam edersem o performansa yetişirim diye umut ediyorum...Senin menüler yine uçuyor kaptan-ı deryamm :26: bakalım + - ye dönüşebilecek mi diye bir baksak şu menücüklerinee
.
evet ne desem haklıyım eeeeeee sonuç canım sonuç ne ... spora mı ağırlık vereceksin bu günün detoks la mı geçireceksinHerkese gunaydin
menuleri okudum en saglam benimki ile chentinki :)))))
kaptanm ne desen haklissinnnn
benim moralim düzeldi accık canım
Tatlım çok yoruluyorsun, yemene biraz daha dikkat et bence..az gibi geldi yediklerin..:26::26:
aaaaa bu gün herkes az yemişş :26::26:
akşam dengelenmiş canım
Bence de süper çıkmışsın tartıda, akşam olmasına rağmen üstelik..menün güzell
aman boşverin benim menüyü artıyı eksiye çevirmeye çalışıyorum ama sabah ve öğle yemeklerimde bi değişiklik yok akşamı azaltmaya çalışıyorum sadece... dün 30 dk yürüdüm 1 saat de pilates yapmaya çalıştım... yaptım demiyorum yapmaya çalıştım çünkü ebri şallıya yetişemiyorum hareketlerin hep yşarısını yaptım... ama sürekli yapmaya devam edersem o performansa yetişirim diye umut ediyorum...
bu sabah tartıldım yine tartılmamam gerekiyordu ama artı çıkma endişesi var bende dün +800 düm bugün +500 olmuştum bi umut doğdu içime cuma aen azından -100 çıkabilirim diye umut ediyorum
evet ne desem haklıyım eeeeeee sonuç canım sonuç ne ... spora mı ağırlık vereceksin bu günün detoks la mı geçireceksin
oooooooo iyiki hatırlattın şahnurum hemencik demliyorum....hadi kızlar bakın vaktiylen söylüyom yeşil çay içmeyeee
ne güzel sen + dan kurtulmuşun darısı bana inşallah cumaya bende - leri göreceğim bir dahada böyle bir hafta sonu geçirmek istemiyorumgünaydınlarrrrr
benim moralim düzeldi accık canım
jujum kaptanım yazmıyon menüleri diyemiyoz bişey ama ne güzel sporunu yapmışsın bende bütün gece öksürdüm durdum sinir oldum yaaa
bu arada dayanamayıp sabah tartıldım şu an -300 gr dayım bakalım cumaya ne olacak beni iyice motive etti bu çıkan sonuç tek umudum hatta hedefim 71 leri görmek bakalım nasıl olacak görebilecekmiyim
çentik cim sen şu ikramları at artık öğlen yemekleri yerine 1 paket ikram yiyon yaa pazar gün sütlaç yaptım oğlanın doğum günü diye tadına bile bakmadım daha dün akşam bakacaktım korkudan bakamadım ama sabah -300 çıkınca belki akşama yarım küçük kase yerim cumayı beklesem sütlaç kalmayacak ne yapsam bilemedim
oooooooo iyiki hatırlattın şahnurum hemencik demliyorum....
ne güzel sen + dan kurtulmuşun darısı bana inşallah cumaya bende - leri göreceğim bir dahada böyle bir hafta sonu geçirmek istemiyorum
koşu bandını kullanmaya tırsıyordum eşim sürekli aşağı ses gidiyordur deyip beni etkiledi... dün aradım alt katı dedim ben spor yapıyorum koşu bandına felan çıkıyorum ama aklım sizde kalıyor rahatsız ediyormuyum diye ... kadın yok bi ses gelmiyor rahatsız olmuyoruz dedi... hem çocuk da olabilirdi bi sakıncası yok deyince bi heves sarıldım koşu bandıma en azından 30 dk yürüyüş iyi geliyordu bana...
afiyet olsun jujum ben içtim şimdi az sonra bi daha içecen işyerinde poşet yeşil çaylardan var ondan içiyorum bazen yan odadaki arkadaşlar demleme yeşil çay yapıyorlar onlardan alıyorum
yaa şu koşu bandına bi ben başlayamadım akşama haşatım çıkmış oluyo
valla bilemicim canım o kısmı... dijital tartılarda kalite bu noktada başlıyor sanırım.. benim baskülde 4,5 kiloyu tartmadı bende 6 kilo koydum tarttı.. ama genel olarak 10 kiloyu tartması lazım senin tartı mefta olmasın????herkese kocaman gunaydınn canlarrr bugun nasılsınız bakalımm???
jujum dun kahvaltıyı oldukca gec yapınca ogunler kaydı malesef
ayrıca cok mutsuzum pzt tartılmamıstım bugun tartılayım dedım ve + cıktım yaaa ınanılmaz canım sıkıldı kacamak falanda yapmıyorum kı yaa baskulun pılı bıtmıstı degıstırdım ondan olabılırmıkı:26: ayrıca kızlar bısı sorcam benım baskulde dıgıtal jujummmm senın yaptıgın gıbı yer tespıtı ıcın agılık koydum uzerıne tartmadı neden kı yaa dambılın agırlıklarını koydum 10 kg tartmadıı sabahtan berı onla ugrasıyorumm:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?