Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kaptanımm Ben dedokts yapamammm ama her güm spor yapacağımm:44::44::44:
söz mü ????

zes sabah kahvaltıların hep aynı değiştirmeyi düşünüyormusun????

ve o akşam yediğin ve miktarı belli olmayan kızartma hiççç yakışmamış o menüye... sonrada biz kilo veremiyoz diye dertleşiyon kuzum benimle ...

merhabalar kaptanım menüm az gibiydi ama velakin 2.5 aydır 6 kilodan başka gidemedi gitti çok yavaş ne yapcam nasıl apcam anlamadım spora gidiyorum platese nbtçi olmadığım güler hocamız ölçü alınca 6 7 cm incelmştim 1 ayda ama velakin plaes sıkılaştırıyor
daha aktif step falan yapamıyorum dizm hemen sinyal veriyor bu yüzden pasif spordayım neyse ben giyiiyim plates var birazdan öpüyorum sizi

biliyorum vucut belli bir süreden sonra duraksar ama bu direnç noktası azimle kırılır ve kilo vermeye devam edilir... porsiyon küçültmektense ne bilim bitki çayları metabolizma çaylarınıda devreye sokabilirsin ...

sevdiğin şeyi yap ama diğerlerini de yap. sadece 30 dk yürüyüşle olmaz bu iş. sporunu çeşitlendir. yürüyüşün yanına başka şeyler ekle.. koşmak istiyorsan koş, toton sana engel değil. evde koşma hareketi var. hani ellerini arkaya uzatıyorsun ve ayaklarınla onlara değmeye çalışıyorsun yerinde koşma yani. ondan yap.. bahaneleri bırak artık juju.. bu iş menü azaltmayla olmaz hareket şart. bir gününü nete var hangi hareketleri yapabilirim diye. eliptik çok güzel alet mesela. koşmanın yerini tutabilr. ama 30 dk yürüyüş+pilatesle bir yere varılmaz..

ben sporumu yaptım bu arada.. ama cumayı kurtaramayacağımın farkındayım.. olsun dert ettiğim yok ne yalan söyleyeyim.. insanoğlu su misali.. bir gün durgun bir gün taşkın

ahhh jujum diyorum ya sana benim kaçamaklarım çok ve düzenli spor yapamıyorum ondan gitmiyor bu kilolar... birde bu kahvaltı işine bi çözüm bulmam lazım belki metabolizmayı sabah çalıştırmıyorum ondanda eksik kalıyor olabilirim...:26::44:

huuuuuuu kimse yok mu? gamzeeeeeeeeeee nerdesin ? juju?çnetik? topliğgt? rabyas?aysunayyy? ukyo nöbetci sanırım biricik?birsen? garfi özel durumu var 2 izinli arkadaş (dalin - corni) sevda?arzu? büşram sınavları var penelop ???? inşallah kimseyi unutmadım :26:

nerdesiniz ya???????????????????????????????????????????

Son düzenleme:

ben geldim burdayımm

bende geldim burdayım sporumu yaptım 1 saat plates
10 dakika uza yürüyüü
100 iç basen
1oo dış basen hareketi
10 dakika koşu bandında yüüdüm

bizim plates hocamız 1 seans minder de çalıştırıyor

diğer seans sadece lastik
diğer gün lastik yaptırıyor

bir derte hepsini harmanlamıyor

bahar geldi diye spora gelen herkeste br halsizlik var bende kol hareketlerinde hemen yorulunca hasret hasret diye diye yaptırtıyo sonuna kadar platesi seviyorum hocasınıda çok seviyorum

juju kaptanım sen yeni başladıysan ebru şalllı hızlı sayısını az yap ve bence yabancı platesi yap bizim hocamız öyle diyor

Prof chentiq ne doğru söylemişsin balım yaaa

Hayırrrrr, Kahvaltı şartttt hemde erken saattee

ben geldim burdayımm

Bendeee buradayımmmm

.

hasret ne güzel yaa bayılıyorum sana şu spor olayına
rabia da gamze de burdaymış ama ZES kaçmış bende bugün oda oda dolaşma modundaydım
şimdi yediklerimi yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
2 zeytin 1/2 kk peynir
ara
1/4 dilim elma
öğle
1 tabak karışık zyağlı brokoli barbunya vs
1/2 kase cacık
1/2 porsiyondan daha az hindi beğendi
2 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
ara
2 zeytin 3 dut kurusu
akşam
1 kase çorba
3 kaşık taze fasülye
yoğurt olacak
su tamam spor maalesef yok
öğleyin uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarla yemek yedik biraz abarttım farkındayım akşam fırsat bulursam koşu bandında yürümeye çalışacağım

Farkındaymışsın zatenn

Farkındaymışsın zatenn

maalesef farkındayım ama öğleyin yediğim zyağlı tabağında 3 parça haşlanmış brokoli
1 kaşık mantar 1 kaşık barbunya 1 kaşık da semizotu yemeği vardı detaylara gireyimde fazla olmadığı görülsün
fazla olan aslında 2 çatal ekmek kadayıfı idi biliyorum suçluyum ama 2 küçük çatalçıktı

benim çıkma zamanım geldi iyi akşamlarrrr

sabah

1 diim ekmek
2 dilim kaşar
1 çay kaşığı bal

öğlen
1 dilim kek
1 çay bardağı süt

akşam
lahana yemeği 5 kaşık
közlenmiş patlıcan salatası

suuuuuuuu
içiyorum eyvallah
sporrrrrrrrrrr

1 saat plates
1o dak uzay yürüryüşü
iç bacak 1oo
dış baak 100

benden bu kadar

toplight cım teşekkkür ederim sporumu beğediğin için ah step gitseydim çok efor sarfediliyor orda ama velakin dizimde sıkıntı olduğu için zorlmıyorum amacım kaslarımı kuvvvetlendirmek hep beraer spora merhaba diyelim

Aynen kas oluştumu kilo alımıda yavaşlar...çünkü kaslar yağı hemen eritirmiş

.

kaptanım yoğurdun yağ yakıcı özelliği varmış akşam öğününü azaltıp yoğurt yemen bence çok güzel...hem kalsiyum açısından hem de yağ yaktırıcı olamasından...spor konusuna gelince sevdiğin şeyi yapmak gerçekten de çok güzel sıkılarak deil de keyif alarak yapmak bıktırmaz insanı...bende eliptik yapmayı çok seviyorum alıyorum tv nin karşısına hem tv izliyorum hem çeviriyorum... geçen hafta belimden dolayı yapamamıştım ama bu hafta çok şükür yapabiliyorum....

şahnur ekmek kadayıfı hariç diğerleri çok güzel bence ....onu da koşu bandında eritirsin zaten...

mmmm közlenmiş patlıcana bayılıyorum afiyet olsun...menün çok güzel...

beğendim çok güzel

.

benim menüm

sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 . k.k peynir,3 zeytin
1 tane salatalık

ara:1 nescafe,2 tane bisküvi

öğle:2 tane yumurtanın beyazı,yoğurtlu mor lahana
1 kaşık makarna

ara: 1 tane elma

akşam:2 kaşık nohut,1 dilim kepek ekmeği
1 bardak ayran

spor:30 dakika eliptik, 30 dk yürüyüş
su :2 litreye yakın

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…