- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.961
söz mü ????kaptanımm Ben dedokts yapamammmama her güm spor yapacağımm:44::44::44:
dün ki menüm:
sabah:
sütlü neskafe
öğle:
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara:
1 patates haşlaması
akşam:
2 ceviz büyüklüğünde köfte
biraz patates kızartması
(akşam yemeğini eşim yaptı patatesi kızartıncada valla hayır diyemedim)
ara:
sütlü neskafe
su fazlasıyla tamam
spor yok
merhabalar kaptanım menüm az gibiydi ama velakin 2.5 aydır 6 kilodan başka gidemedi gitti çok yavaş ne yapcam nasıl apcam anlamadım spora gidiyorum platese nbtçi olmadığım güler hocamız ölçü alınca 6 7 cm incelmştim 1 ayda ama velakin plaes sıkılaştırıyor
daha aktif step falan yapamıyorum dizm hemen sinyal veriyor bu yüzden pasif spordayım neyse ben giyiiyim plates var birazdan öpüyorum sizi
ahhh jujum diyorum ya sana benim kaçamaklarım çok ve düzenli spor yapamıyorum ondan gitmiyor bu kilolar... birde bu kahvaltı işine bi çözüm bulmam lazım belki metabolizmayı sabah çalıştırmıyorum ondanda eksik kalıyor olabilirim...:26::44:
söz mü ????
zes sabah kahvaltıların hep aynı değiştirmeyi düşünüyormusun????
ve o akşam yediğin ve miktarı belli olmayan kızartma hiççç yakışmamış o menüye... sonrada biz kilo veremiyoz diye dertleşiyon kuzum benimle ...
huuuuuuu kimse yok mu? gamzeeeeeeeeeee nerdesin ? juju?çnetik? topliğgt? rabyas?aysunayyy? ukyo nöbetci sanırım biricik?birsen? garfi özel durumu var 2 izinli arkadaş (dalin - corni) sevda?arzu? büşram sınavları var penelop ???? inşallah kimseyi unutmadım :26:
nerdesiniz ya???????????????????????????????????????????
sevdiğin şeyi yap ama diğerlerini de yap. sadece 30 dk yürüyüşle olmaz bu iş. sporunu çeşitlendir. yürüyüşün yanına başka şeyler ekle.. koşmak istiyorsan koş, toton sana engel değil. evde koşma hareketi var. hani ellerini arkaya uzatıyorsun ve ayaklarınla onlara değmeye çalışıyorsun yerinde koşma yani. ondan yap.. bahaneleri bırak artık juju.. bu iş menü azaltmayla olmaz hareket şart. bir gününü nete var hangi hareketleri yapabilirim diye. eliptik çok güzel alet mesela. koşmanın yerini tutabilr. ama 30 dk yürüyüş+pilatesle bir yere varılmaz..
ben sporumu yaptım bu arada.. ama cumayı kurtaramayacağımın farkındayım.. olsun dert ettiğim yok ne yalan söyleyeyim.. insanoğlu su misali.. bir gün durgun bir gün taşkın
ahhh jujum diyorum ya sana benim kaçamaklarım çok ve düzenli spor yapamıyorum ondan gitmiyor bu kilolar... birde bu kahvaltı işine bi çözüm bulmam lazım belki metabolizmayı sabah çalıştırmıyorum ondanda eksik kalıyor olabilirim...:26::44:
huuuuuuu kimse yok mu? gamzeeeeeeeeeee nerdesin ? juju?çnetik? topliğgt? rabyas?aysunayyy? ukyo nöbetci sanırım biricik?birsen? garfi özel durumu var 2 izinli arkadaş (dalin - corni) sevda?arzu? büşram sınavları var penelop ???? inşallah kimseyi unutmadım :26:
nerdesiniz ya???????????????????????????????????????????
ben geldim burdayımm
hasret ne güzel yaa bayılıyorum sana şu spor olayına
rabia da gamze de burdaymış ama ZES kaçmış bende bugün oda oda dolaşma modundaydım
şimdi yediklerimi yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
2 zeytin 1/2 kk peynir
ara
1/4 dilim elma
öğle
1 tabak karışık zyağlı brokoli barbunya vs
1/2 kase cacık
1/2 porsiyondan daha az hindi beğendi
2 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
ara
2 zeytin 3 dut kurusu
akşam
1 kase çorba
3 kaşık taze fasülye
yoğurt olacak
su tamam spor maalesef yok
öğleyin uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarla yemek yedik biraz abarttım farkındayım akşam fırsat bulursam koşu bandında yürümeye çalışacağım
Farkındaymışsın zatenn
toplight cım teşekkkür ederim sporumu beğediğin için ah step gitseydim çok efor sarfediliyor orda ama velakin dizimde sıkıntı olduğu için zorlmıyorum amacım kaslarımı kuvvvetlendirmek hep beraer spora merhaba diyelim
Nasılsın Rabişimmm
sen kitabı al görürüm beni seni şekşi şekşiiii
spor yapalımlar havada uçuyor ama bakıyorum kalkıp spor yapan yok... hadi bi kısmımız iş yerinde ama evdekileri anlamıyorum vakit varken enerjiniz bitmemişken yapın sporunuzu...
ahhhh chentiq ahhhhhh
menülerimi yazmıyorum içimden gelmiyor yazmak ama emin olun ki hafta sonu kaçamağım kendimi kaybetmem dışında menülerim klasik rutin juju menüleri.. kaçamak yok düzgün düzenli besleniyorum sabah öğle akşam yazmaya üşeniyorum artık... akşamları biraz azalttım yoğurt yiyorum bir dilim ekmekle bi fark o var...
birde spora başladım...
pilatesi seviyorum sevdiğim için yapmaya çalışıyorum ... ve bana yağ yaktırsın diye değil en azından sevdiğim bişeyi yapmak istediğimden yapıyorum ... ama öncesinde 30 dk yürüyorum vucut ısınıyor ve sanırım daha iyi etki edecek öyle hissediyorum.. aslında koşmak istiyorum ama 2 gündür hava yafırtınalı ya yağmurlu sahile inemiyorum insemde koşarmıyım bilmiyorum bu totoyla milleti kendime baktırmak istemem... belki yürürüm 1-1,5 saat diye düşünüyorum
hasret ne güzel yaa bayılıyorum sana şu spor olayına
rabia da gamze de burdaymış ama ZES kaçmış bende bugün oda oda dolaşma modundaydım
şimdi yediklerimi yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
2 zeytin 1/2 kk peynir
ara
1/4 dilim elma
öğle
1 tabak karışık zyağlı brokoli barbunya vs
1/2 kase cacık
1/2 porsiyondan daha az hindi beğendi
2 çatal kaymaklı ekmek kadayıfı
ara
2 zeytin 3 dut kurusu
akşam
1 kase çorba
3 kaşık taze fasülye
yoğurt olacak
su tamam spor maalesef yok
öğleyin uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarla yemek yedik biraz abarttım farkındayım akşam fırsat bulursam koşu bandında yürümeye çalışacağım
sabah
1 diim ekmek
2 dilim kaşar
1 çay kaşığı bal
öğlen
1 dilim kek
1 çay bardağı süt
akşam
lahana yemeği 5 kaşık
közlenmiş patlıcan salatası
suuuuuuuu
içiyorum eyvallah
sporrrrrrrrrrr
1 saat plates
1o dak uzay yürüryüşü
iç bacak 1oo
dış baak 100
benden bu kadar
iyimm gamzem sen nasılsınn??
menummm
sabah
1 dilim ekmek uzerı labne
ogle
1 kase corba
ara
3 hurma
aksam
1 tabak kuru fasulye
boollll salata
tursu
su:ıcıyorum
spor: yarım saat yuruyus
100 centıkın dedıgı yerınde kosma
100 twister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?