Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi kızlar bakın vaktiylen söylüyom yeşil çay içmeyeee

ayyy bende hemen içiyorumm

Canım sıkma canını, ama sana tek tavsiyem şudur...buradan uzak kalma, tabiki seçim senin...kendimden biliyorum uzak kalınca cozutuyorum

tunaydın kızlar yeni kılom 64.4
hemen cıkıorm kendınıze iyi bakın pazrtesi yada pzr grskmek uzere

Süppersinnnnnnnnnnnnnnnnnn Maaşallah sanaa

.

haklısın jujum tartımın markası arzum modeli sottile yani ole ucuzada almamıstım kı sınır oldum heee
cumaya kadar o artı eksı olack baska yolu yok yanı ....

gamzem hıc kacamak yapmıyorum kı ben ayrıca burdan uzak kalmıyorum ben gelınce kımse olmuyo herkes varken ben denk gelemıyorum bu ara gelen gıden de eksık olmuyo ondan dolayı...

Benim yeşil çayım limonlu, acaba sade mi alsam..:44::44: bilemedim şimdi...

.

.
damak tadı... ben sade seviyorum sen limonlu seviyorsan sorun yok .. yeterki için...

sabahları geç kalkıp öğün atlamanda bunu tetiklemiş olabilir... biraz özen göstermen gerekecek canım

damak tadı... ben sade seviyorum sen limonlu seviyorsan sorun yok .. yeterki için...

sabahları geç kalkıp öğün atlamanda bunu tetiklemiş olabilir... biraz özen göstermen gerekecek canım

Tamam jujumm, bunu anlamak istemiştim..

.

tunaydın kızlar yeni kılom 64.4
hemen cıkıorm kendınıze iyi bakın pazrtesi yada pzr grskmek uzere
garficim tebrikler canım inş herşey gönlünce olur

yaa şu tibet egzersizlerine bende mi başlasam püsküüt de çok memnun olduğunu söylüyordu ama kk dakinde resimleri engellemiş dsi göremiyom bi ne google amcada aratayım bakayım
jujum sende inecem gözüm inecen başka yolu yok bunun

rabişim seni tatil mahvetti gezdin dolaştın gerçi kg almadan geldin ama olsun hazır çocuk mocuk yokkene yapabildiğiniz kadar spor yapın

sorma gamzem yaa yaz gelsın artık terleyelım yaaaa

Offfff evettt yaaaaa terler aka aka spor yapmak istiyorumm, şöyleee atletiii giyippp, şortu alta çekip hahahhaha akmalı sularr, sexsi sexsi ''grinin 50 tonu'nu alma yollarında''

.

aynen sahnurum ya valla spor yapmak ıstıyorum ama soguktan kalıyo yaaaa... yok yok cumaya artı gelmemem lazım ya zaten gıdım gıdım gıdıyo kılolar bıde artı olmasın yanıı

aynen sahnurum ya valla spor yapmak ıstıyorum ama soguktan kalıyo yaaaa... yok yok cumaya artı gelmemem lazım ya zaten gıdım gıdım gıdıyo kılolar bıde artı olmasın yanıı

Canım daha cumaya 2 gün var...sık dişini bakalım - gelmek imkansız değil kii

.

.

bim den mi aldın.. benimki de limonlu.. sadesini içemiyorum. bir kere de yaseminlisini almıştım çok kötüydü... halbuki yasemini tek başına içebiliyorum. oldukça enteresan..

kız sen kitaptan önce böyleysen hiç bulaşma kitaba.

ben de dün elif şafak okumaya başladım. iskender i.. totoyu o yüzden kaldıramıyorum. uzun zamandan beri ders kitabı haricinde bir kitapla haşır neşir olmamıştım. çok özlemişim..

juju senin menüleri görmüyoruz bacım.. özel istek mi yapmamızı istiyorsun ne demeye nazlanıyorsun? bakalım sen hafta sonu ne yedin de +800 çıktın? sen pilates yapma bence.. önce kardiyo çalış. hatta pump it up lara başla. pilatesi şöyle 70 lere doğru başla. naçizane tavsiyem.

ben abur cubur a gene düştüm farkındayım. eski günlerime dönmek istemiyorum. hele yaz arifesinde. güya krizlerimi önleyeyim diye bir ton light ürün aldım. gene gözüm kremalılara kayıyor. yok yok bıraktım ben bu zaafımı... tam gaz motiveeeeeeeeeee

Aferim

kaptanımm Ben dedokts yapamammm ama her güm spor yapacağımm:44::44::44:

dün ki menüm:
sabah:
sütlü neskafe
öğle:
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara:
1 patates haşlaması
akşam:
2 ceviz büyüklüğünde köfte
biraz patates kızartması
(akşam yemeğini eşim yaptı patatesi kızartıncada valla hayır diyemedim)
ara:
sütlü neskafe
su fazlasıyla tamam
spor yok

valla tibet yapanlar bir sürü değişiklik görüyor kendinde.. mesela püsküüt bağazındaki bezelerin tamamen gittiğini söyledi geçen gün tibet sayesinde ki troitlere olumlu etkisi varmış .. ne bilim ben öyle aman aman etkisini görmedim sadece erken kalkabiliyorum .. normalde sürünerek kalkardım ama alarm çalmadan uyanıyorum resmen... 7. tekrar haftasındayım ben 21. tekrara kadar direneceğim inş bi faydasını görürüm...

Offfff evettt yaaaaa terler aka aka spor yapmak istiyorumm, şöyleee atletiii giyippp, şortu alta çekip hahahhaha akmalı sularr, sexsi sexsi ''grinin 50 tonu'nu alma yollarında''

.
sen kitabı al görürüm beni seni şekşi şekşiiii

spor yapalımlar havada uçuyor ama bakıyorum kalkıp spor yapan yok... hadi bi kısmımız iş yerinde ama evdekileri anlamıyorum vakit varken enerjiniz bitmemişken yapın sporunuzu...

ahhhh chentiq ahhhhhh

menülerimi yazmıyorum içimden gelmiyor yazmak ama emin olun ki hafta sonu kaçamağım kendimi kaybetmem dışında menülerim klasik rutin juju menüleri.. kaçamak yok düzgün düzenli besleniyorum sabah öğle akşam yazmaya üşeniyorum artık... akşamları biraz azalttım yoğurt yiyorum bir dilim ekmekle bi fark o var...

birde spora başladım...

pilatesi seviyorum sevdiğim için yapmaya çalışıyorum ... ve bana yağ yaktırsın diye değil en azından sevdiğim bişeyi yapmak istediğimden yapıyorum ... ama öncesinde 30 dk yürüyorum vucut ısınıyor ve sanırım daha iyi etki edecek öyle hissediyorum.. aslında koşmak istiyorum ama 2 gündür hava yafırtınalı ya yağmurlu sahile inemiyorum insemde koşarmıyım bilmiyorum bu totoyla milleti kendime baktırmak istemem... belki yürürüm 1-1,5 saat diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…