- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #88.941
hadi kızlar bakın vaktiylen söylüyom yeşil çay içmeyeee
herkese kocaman gunaydınn canlarrr bugun nasılsınız bakalımm???
jujum dun kahvaltıyı oldukca gec yapınca ogunler kaydı malesef
ayrıca cok mutsuzum pzt tartılmamıstım bugun tartılayım dedım ve + cıktım yaaa ınanılmaz canım sıkıldı kacamak falanda yapmıyorum kı yaa baskulun pılı bıtmıstı degıstırdım ondan olabılırmıkı:26: ayrıca kızlar bısı sorcam benım baskulde dıgıtal jujummmm senın yaptıgın gıbı yer tespıtı ıcın agılık koydum uzerıne tartmadı neden kı yaa dambılın agırlıklarını koydum 10 kg tartmadıı sabahtan berı onla ugrasıyorumm:26::26:
tunaydın kızlar yeni kılom 64.4
hemen cıkıorm kendınıze iyi bakın pazrtesi yada pzr grskmek uzere
haklısın jujum tartımın markası arzum modeli sottile yani ole ucuzada almamıstım kı sınır oldum heee
canım ben tibet egzersizlerini yaptığımdan mıdır nedir bilmem ama enerjim oluyor sabah da erken kalkıyorum....
yeşil çayımı kendim demliyorum bardak termosum var içine koyuyorum 2 dk demleniyor içiyorum.. bi sabah bi öğleden sonra içmeyi planlıyorum
valla bilemicim canım o kısmı... dijital tartılarda kalite bu noktada başlıyor sanırım.. benim baskülde 4,5 kiloyu tartmadı bende 6 kilo koydum tarttı.. ama genel olarak 10 kiloyu tartması lazım senin tartı mefta olmasın????
+ çıkmana üzülme onu eksiye çevirmek için gayret et.. bak ben de şahnurda onun için debeleniyoruz.. hoş şahnur eksiye geçmiş ama ben hala uğraşıyorum
ayyy bende hemen içiyorumm
Canım sıkma canını, ama sana tek tavsiyem şudur...buradan uzak kalma, tabiki seçim senin...kendimden biliyorum uzak kalınca cozutuyorum
SüppersinnnnnnnnnnnnnnnnnnMaaşallah sanaa
.
damak tadı... ben sade seviyorum sen limonlu seviyorsan sorun yok .. yeterki için...Benim yeşil çayım limonlu, acaba sade mi alsam..:44::44: bilemedim şimdi...
.
haklısın jujum tartımın markası arzum modeli sottile yani ole ucuzada almamıstım kı sınır oldum heee
cumaya kadar o artı eksı olack baska yolu yok yanı ....
gamzem hıc kacamak yapmıyorum kı ben ayrıca burdan uzak kalmıyorum ben gelınce kımse olmuyo herkes varken ben denk gelemıyorum bu ara gelen gıden de eksık olmuyo ondan dolayı...
damak tadı... ben sade seviyorum sen limonlu seviyorsan sorun yok .. yeterki için...
sabahları geç kalkıp öğün atlamanda bunu tetiklemiş olabilir... biraz özen göstermen gerekecek canım
beyaz cayımı yaptım kızlar bendee
dun ınanılmaz soguktu yaaa ısıtıcı yaktık dusunununnn..
Afiyet olsun canım, bizde klimayı henüz hiç açmadığımız günleri yaşamadık
.
garficim tebrikler canım inş herşey gönlünce olurtunaydın kızlar yeni kılom 64.4
hemen cıkıorm kendınıze iyi bakın pazrtesi yada pzr grskmek uzere
yaa şu tibet egzersizlerine bende mi başlasam püsküüt de çok memnun olduğunu söylüyordu ama kk dakinde resimleri engellemiş dsi göremiyom bi ne google amcada aratayım bakayım
canım ben tibet egzersizlerini yaptığımdan mıdır nedir bilmem ama enerjim oluyor sabah da erken kalkıyorum....
yeşil çayımı kendim demliyorum bardak termosum var içine koyuyorum 2 dk demleniyor içiyorum.. bi sabah bi öğleden sonra içmeyi planlıyorum
valla bilemicim canım o kısmı... dijital tartılarda kalite bu noktada başlıyor sanırım.. benim baskülde 4,5 kiloyu tartmadı bende 6 kilo koydum tarttı.. ama genel olarak 10 kiloyu tartması lazım senin tartı mefta olmasın????
+ çıkmana üzülme onu eksiye çevirmek için gayret et.. bak ben de şahnurda onun için debeleniyoruz.. hoş şahnur eksiye geçmiş ama ben hala uğraşıyorum
cumaya kadar o artı eksı olack baska yolu yok yanı ....
gamzem hıc kacamak yapmıyorum kı ben ayrıca burdan uzak kalmıyorum ben gelınce kımse olmuyo herkes varken ben denk gelemıyorum bu ara gelen gıden de eksık olmuyo ondan dolayı...
sorma gamzem yaa yaz gelsın artık terleyelım yaaaa
garficim tebrikler canım inş herşey gönlünce olur
yaa şu tibet egzersizlerine bende mi başlasam püsküüt de çok memnun olduğunu söylüyordu ama kk dakinde resimleri engellemiş dsi göremiyom bi ne google amcada aratayım bakayım
jujum sende inecem gözüm inecen başka yolu yok bunun
rabişim seni tatil mahvetti gezdin dolaştın gerçi kg almadan geldin ama olsun hazır çocuk mocuk yokkene yapabildiğiniz kadar spor yapın
Offfff evettt yaaaaa terler aka aka spor yapmak istiyorumm, şöyleee atletiii giyippp, şortu alta çekip hahahhaha akmalı sularr, sexsi sexsi''grinin 50 tonu'nu alma yollarında''
.
aynen sahnurum ya valla spor yapmak ıstıyorum ama soguktan kalıyo yaaaa... yok yok cumaya artı gelmemem lazım ya zaten gıdım gıdım gıdıyo kılolar bıde artı olmasın yanıı
çatlak yaaaaa
Benim yeşil çayım limonlu, acaba sade mi alsam..:44::44: bilemedim şimdi...
.
bim den mi aldın.. benimki de limonlu.. sadesini içemiyorum. bir kere de yaseminlisini almıştım çok kötüydü... halbuki yasemini tek başına içebiliyorum. oldukça enteresan..
kız sen kitaptan önce böyleysen hiç bulaşma kitaba.
ben de dün elif şafak okumaya başladım. iskender i.. totoyu o yüzden kaldıramıyorum. uzun zamandan beri ders kitabı haricinde bir kitapla haşır neşir olmamıştım. çok özlemişim..
juju senin menüleri görmüyoruz bacım.. özel istek mi yapmamızı istiyorsun ne demeye nazlanıyorsun? bakalım sen hafta sonu ne yedin de +800 çıktın? sen pilates yapma bence.. önce kardiyo çalış. hatta pump it up lara başla. pilatesi şöyle 70 lere doğru başla. naçizane tavsiyem.
ben abur cubur a gene düştüm farkındayım. eski günlerime dönmek istemiyorum. hele yaz arifesinde. güya krizlerimi önleyeyim diye bir ton light ürün aldım. gene gözüm kremalılara kayıyor. yok yok bıraktım ben bu zaafımı... tam gaz motiveeeeeeeeeee
[TABLE="width: 1009"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-84.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]83,50
[/TD]
[TD]---------
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]78,60
[/TD]
[TD]++** kuzum niye böyle düzensiz oldu menün???
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,60
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]72,50
[/TD]
[TD]+++ sende dayanamadın tartıldın demek…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]74,40
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,40
[/TD]
[TD]+++** öğlen biraz az gibi geldi ama neyse
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]69,10
[/TD]
[TD]++* git gide öğünleri azaltıyorsun farkındamısın
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,40
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,10
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,10
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,10
[/TD]
[TD]++** kilo nasıl alınır menüsüne hoş geldiniz… sen nekadar koştun kuzum o iki dilim baklava için… vicdanın rahat mı söyle bakim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]63,80
[/TD]
[TD]+++ su ve spor yokmuydu kuzum
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,70
[/TD]
[TD]+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]57,90
[/TD]
[TD]++ kuzum senin gidişat hiççç iyi değil ne bu abur cubur sevdan ve cumaya az kaldı toparlanma yoluna da gitmiyorsun spor desen oda yok ne yapacağız biz senle sona geldi ipi gögüsleyecek derken bıraktın kendini
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
Menüsünü yazmayanlar
Zes ------------------?????
Penelope1990--------Bilgisayarı yok
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Garfield06 ---------- Mazereti var
aman boşverin benim menüyü artıyı eksiye çevirmeye çalışıyorum ama sabah ve öğle yemeklerimde bi değişiklik yok akşamı azaltmaya çalışıyorum sadece... dün 30 dk yürüdüm 1 saat de pilates yapmaya çalıştım... yaptım demiyorum yapmaya çalıştım çünkü ebri şallıya yetişemiyorum hareketlerin hep yşarısını yaptım... ama sürekli yapmaya devam edersem o performansa yetişirim diye umut ediyorum...
bu sabah tartıldım yine tartılmamam gerekiyordu ama artı çıkma endişesi var bende dün +800 düm bugün +500 olmuştum bi umut doğdu içime cuma aen azından -100 çıkabilirim diye umut ediyorum
evet ne desem haklıyım eeeeeee sonuç canım sonuç ne ... spora mı ağırlık vereceksin bu günün detoks la mı geçireceksin
JUJU bana çaykurun yeşil çayını önermişti ben ondan içiyorum çooook güzel... demlemelik olandan poşetleri haz etmiyorum...Benim yeşil çayım limonlu, acaba sade mi alsam..:44::44: bilemedim şimdi...
.
garficim tebrikler canım inş herşey gönlünce olur
jujum sende inecem gözüm inecen başka yolu yok bunun
rabişim seni tatil mahvetti gezdin dolaştın gerçi kg almadan geldin ama olsun hazır çocuk mocuk yokkene yapabildiğiniz kadar spor yapın
sen kitabı al görürüm beni seni şekşi şekşiiiiOfffff evettt yaaaaa terler aka aka spor yapmak istiyorumm, şöyleee atletiii giyippp, şortu alta çekip hahahhaha akmalı sularr, sexsi sexsi''grinin 50 tonu'nu alma yollarında''
.
aynen sahnurum ya valla spor yapmak ıstıyorum ama soguktan kalıyo yaaaa... yok yok cumaya artı gelmemem lazım ya zaten gıdım gıdım gıdıyo kılolar bıde artı olmasın yanıı
bim den mi aldın.. benimki de limonlu.. sadesini içemiyorum. bir kere de yaseminlisini almıştım çok kötüydü... halbuki yasemini tek başına içebiliyorum. oldukça enteresan..
kız sen kitaptan önce böyleysen hiç bulaşma kitaba.
ben de dün elif şafak okumaya başladım. iskender i.. totoyu o yüzden kaldıramıyorum. uzun zamandan beri ders kitabı haricinde bir kitapla haşır neşir olmamıştım. çok özlemişim..
juju senin menüleri görmüyoruz bacım.. özel istek mi yapmamızı istiyorsun ne demeye nazlanıyorsun? bakalım sen hafta sonu ne yedin de +800 çıktın? sen pilates yapma bence.. önce kardiyo çalış. hatta pump it up lara başla. pilatesi şöyle 70 lere doğru başla. naçizane tavsiyem.
ben abur cubur a gene düştüm farkındayım. eski günlerime dönmek istemiyorum. hele yaz arifesinde. güya krizlerimi önleyeyim diye bir ton light ürün aldım. gene gözüm kremalılara kayıyor. yok yok bıraktım ben bu zaafımı... tam gaz motiveeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?