Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm

Sabah: 1 k.k peynir
2 zeytin, 1 yeşil biber
1 çay bardağı süt

Ara: yarım paket çubuk kraker

Öğle: karışık sebze yemeği (1 kaşık zeytinyağı ile)
1 dilim ekmek, 4-5 acı biber (minik)

Ara: çubuk krakerin kalanı

Akşam:1 yumurta ve 2 domatesle menemen (yağsız)
1 kase çorba, çeyrek dilim ekmek
4-5 parça lahana turşusu

Ara: yok

Su: içiyorum
Spor: 30 dk. yürüyüş, 30 dk. eliptik, 30 dk. kocayla savaş

.

bu ara hiç su içemiyorum juju

kadayıf hariç güzel şahnur oda çok azmış gerçi.

sporların çok güzel maşallah canım

efenim mönümü yazıyorım:
sabah:
yok
öğlen:
yarım kase barbunya
1 dilim ekmek
avuç içinin yarısı kadar et
ara:
1 kase yoğurt
ara:
10 tane badem
akşam:
2 yemek kaşığı haşlanmış makarna
1 kase barbunya
1 bardak ayran
ara: henüz yapmadım ama yılın ilk çileğini yemeyi düşünüyorum... Aslında mayıs ayını bekleyecektim ama bugün canım çok çilek istedi 1-2 saate çileğimi yerim
su fazlasıyla tamamken spordan eser yok

ya jujucum ben çalışırken düzenli spor yapıyordum biliyor musun...okuldan gelir gelmez hemen stadyuma gidip 1 saat sporumu yapıp geliyordum hatta bazı günler daha fazla kalıyordum spor aletleriyle falan ama eşim artık telefonla gel artık diye taciz ediyordu bende tıpış tıpış eve gidiyordum... Şimdi bak bana evdeyim ama enerjim düşük be juju vallahi kimi an oluyor bi istekli kimi an oluyor bi isteksiz disiplinimi yitirdim sanki...

gamzeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin gıııııııııııııııııııııııııııııı

gamzeeeeeeeeeeeeeeeee nerdesin gıııııııııııııııııııııııııııııı

Burdayımm bacımmmmmmmmmmm senin menünü okuyordumm şu araları tek yap bacım yaaa sporlada buluşsan çok iyi olucak gibi

.

tunaydın kızlar yeni kılom 64.4
hemen cıkıorm kendınıze iyi bakın pazrtesi yada pzr grskmek uzere

kaptanım daha yeni gördüm. ama güzdüz görünce söz derdim. ama bugün akşam üzeri migrenim tuttu ve daha yeni yeni kendime geliyom
menüm

sabah kornfleks
ara 1 lokma simit
öğle 2 bardak ayran çeyrek tost
ara 2 dilim ayva
akşam 1 tabak taze fasulye 2 dilim ekmek salataa
ara süt
günki menüm ceza menüsü olamadı çünki plansızz olaylar gelişti.

kızartma hemide akşam valla benim eşim kahvaltılarda evde ona hergün ya patate ya hamur kızartıyorum yada başka şeyler yapıyorum ama yemiyorum sende sık dişini cnm

cnm sabah ve öğle azolmuş sanki

akşam birazcık dolu olmuş ama güzel menü

cnm şu ekmekleri azaltsan biraz

menüm

SABAH
1 dilim ekmek peynir domates salatalık yumurta

ÖĞLE
yarım kase çorba 1 kase yoğurt

ARA
yarım avuç beyaz leblebi 5 badem nescafe

AKŞAM
1 Tabak taze fasülye 1 kase yoğurt salata

su 2 litre spor 1 buçuk saat yürüyüş

sabah:
haşlanmış yumurta
tulum peyniri
beyaz peynir
iki dilim tahıllı

ara:
sütlü kahve
1 hurma

akşam:
6 fırında köfte
sayısız fırında baharatlı patates (gözüm dönmüştü inanılmaz açtım. bir daha öğle yememezlik yapmayacağım)

spor su tamam.. gururla yazıyorum: SPORUM TAMAMM

kahvaltı.
haşlama yumurta
zeytin
peynir
bal
1.5 dl buğday ekmeği
yeşillik.

öğle
tavuk çorbası
1 ane kabak dolma
yoğrt

akşam.
yoğurt çorbası
salata
1 dl ekmek

su az içtim gene çoğaltmam lazım

çalışan birisinin spora nasıl zaman ayırdığını anlatmak istemiyorum.... evli çocuklu ve çalıyşan birisiyim... elimden geldiği kadar spor yapıyorum gönül isterdiki gideyim düzgün bir salonda hoca eşliğinde yapayım yada ineyim sahile saatlerce yürüyeyim.. ama eve gidince yemek yap bulaşıkları hallet evle eşle çocukla ilgilen ve birde spora zaman ayır.. malesef kolay olmuyor... bunlar mazeretse artık bilemicem...

neden 30 dk yürüyüş,,,, koşu bandım 10 yıllık emektar iki kere bozuldu eşim tamir etti.. servis 750 tl tamir masrafı çıkarınca eşim halletti sağolsun. motor gücü eskisi gibi değil 20 dk dan sonra sürtünmeden dolayı kayışdan koku felan gelmiyi başlıyor ve ben 30 dk tamamlayıp iniyorum bozulmasın diye.. çünkü yeni bir koşu bandı alamam şu ara ve bunun beni bir süre daha idare etmesi lazım...

evde koşu... jillian egzersizlerini denedim bi kaç gün hani kalp atışını yükseltiyo kardiyo yerine geçiyor diye ama inanın benim bünyemde 85 kg olunca yapılması gerçekten zorlaşıyor ama düşünmüyor değilim elbette ileride sportif faaliyetlerimide artırmam gerekecek ama en azından 79 ları görmem lazım diye düşünüyorum.. pilatesi bile tam yapamıyorum bacaklarım vs inanılmaz güçsüzleşmiş ... en azından bir süre vucudumu güçlendirip sonrasında sıkı kardiyolara başlayabilirim...

kahvaltı kısmanı katılıyorum uzun zamandır rutine bindirdin ve değişiklik yapman şart artık... düzenli spor yapamıyorsun ve kaçamakların var o halde ikisinden birini tercih et ya kaçamak yapma yada kaçamak yaptığın gün spor yap...

evet yıllar sonra ilk defa başladım ve eskiden tam yaptığım hareketleri şimdi yarısında bırakıyorum... tamamen yapamasamda en azından yarı yarıya yaparak vucudumu hareketlendiriyorum diye düşünüyorum.... hiç çalışmamasındansa yarım da olsa kan akışının hızlanması iyidir mantığındayım ve zamanla onların zeviyesine çıkabilirim diye ümit ediyorum...

ebru şallı hızlı yapılor ama yabancı pilateside yapamıyorum ısınamıyorum onlara türkçe konuşmuyorlar ya .. ebru en azından konuşuyor dilini anlıyorum ...

evet biliyorum yoğurdun o etkisine ve zaten o amaçla yiyorum ya.. aslında severimde yoğurdu ama hergün yoğurt yiyip oturmuyorum gün aşırı diyelim...
eliptik ilgimi çekiyor aslında benimkini ikna edebilirsem ve koşu bandım nakavt olursa almayı düşünebilirim

bu ara hiç su içemiyorum juju
neden diye sorsam canım ???

iyide seninde bilmen gerekir düzenli yapılan spor insanı mutlu eder. yaşama sevinci doldurur içine... hani bi başlasan belki bünle kendisi isteyecek ne bilim biraz çaba harca en azından bize karşı sorumluluktan dolayı hadi bugün yapayımda takımdakiler neden spor yok demesinler felan de içinden... bi başlasan sonu gelir diye düşünüyorum

kaptanım daha yeni gördüm. ama güzdüz görünce söz derdim. ama bugün akşam üzeri migrenim tuttu ve daha yeni yeni kendime geliyom

geçmiş olsun... inş bugün geçmiştir baş ağrın ve sporunu yaparsın

1. grup(80.00-84.90)
*JUJU* ( 84,70 Menu yazmayacak.
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 78,60 ++** bana menün az gibi geldi bilemiyorum artık…..
ZES ( 77,60 ++*
3. grup(70.00-74.90)
penelope1990 ( 74,10
toplight ( 72,50 ++* şahnur farkındamısın tartıda eksiyi görür görmez yemişsin tatlıyı.
Sevda_M ( 74,40 +++**
biricikoglumertug ( 73,40 +++**
4. grup(65.00-69.90)
ukyo ( 69,10 +++** aslında örneksin uyko… öğlen kek yemişsin ama sorun değil güzelde spor yapmışsın böylelikle günün erken saatlerinde yaptığın diyet dışı beslenmeni dengelemiş oluyorsun.
cornella ( 65,40
garfield06 ( 65,10
5. grup(60.00-64.90)
Gamze_M ( 64,10 +++**
birsen-deniz ( 64,10 ++ evet ceza menüsü gibi değil sanki kh ya bi yüklenme var gibi ama özünde aşırıya kaçılmamış…
aysunayy ( 63,80 +++ su ve spor eksiklerin
busramnmn ( 61,70
6. grup(55.00-59.90
chentiq ( 57,90 ++** evet öğle yemeğini es geçerem kar ettiğini sandın ama akşam neredeyse fırına girecekmisin… diğerlerine bişi bıraktın mı bari??? Ama günü sporla taçlandırmana da ayrıca teşekkür ederim en azından bir kısmını yakmışsındır diye düşünüyorum.

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Menüsünü yazmayanlar
Penelope1990--------Bilgisayarı yok
Cornella-------------- bilgisayarı çöktü
Garfield06 ---------- Mazereti var
Büsramnmn---------- Sınavlarından dolayı sanırım

Son düzenleme:
günaydınlarrrr
jujum tartıda - yi görünce değilde arkadaşlar çok ısrar ettiği için yedim aslında - yi görmesem daha çok yerdim nasıl olsa veremiyorum diyerek
neyse artık yarına bakalım nasıl bir gün olacak bu akşam için yemeğim yoktu eşim spagetti yap yanına da salata dedi kolay olur ama ben yarın tartı günü diyerek akşam 9 da kalktım suluköfte yaptım bu gün öğlen ve akşamı hafif geçirmem lazım bu arada yarın akşam çiğköfteye eşimin iş arkadaşları gelecek yaklaşık 12-13 kişi bakalım nasıl olacak eşim hiç bişey hazırlama dedi ama şimdi insanlar işten çıkıp gelecek bi de çoğunu tanımıyorum bile çiğköftenin yanına ne olur arkadaşlar yaa eğer bulabilirlerse izmirden midye dolma alıp gönderecekler kargo ile midye dolma olmazsa ne olabilir kızlar bana alternatif önerin bu akşam eve gidince evi temizlemem ve yarın akşama hazırlık yapmam lazım bakalım yetiştirebilecekmiyim

kaptanım ben suyumu yazmayı hep unutuyorum ...su bende alışkanlık normaldede az içemem..

şimdi sabah kahvemi içeceğim. isteyen buyurabilir

bugün bizim gün varmışşşşşşşşşşşşşşş ve daha yeni öğrendim menü börek tatlı vb..................

ooo şahnurcum desene iki gün baya yorulacak yıpranacaksın... valla çiğ köftenin yanında ne yenir bilemedim ki biz bişey yemiyoruz kusana kadar çiğ köfte yediğimizden gerek kalmıyo ama hani çayın yanına tatlı bişiler belki acıyı gidersin diye..

GÜNAYDINNNNNN
herkese günaydın hava güzel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyo
aynen öyle bugün yeşillere bulandım bende uzun zamandan beride ilk defa far rimel kalem kullanaram makyaj yaptım yeşilinden millet hayırdır bugün ne oldu sana demeye başladı.. dedim baharı getiriyorum yoksa onun geleceği yok

yaz ama güzelim ben... sen yazmaya unutursunda ben hatırlamayı unutmazmıyım... :44:

bu arada yarın tartı günü ben söyleyeyim de günde ne yiyeceğine öyle karar ver ..

canım şimdiden kolay gelsinnn çiğ köftenin yanına yoğurtlu mezeler salata olabilir. mesela mor lahanayı kullanabilrsin ben çok severim. yada biber yoğurlayabilirsinn

GÜNAYDINNNNNN
herkese günaydın hava güzel olunca insanın içi kıpır kıpır oluyo

günaydınnn.. burdada hava muhteşemmm

börekleri yemek yok cnm yarın tartı günü

kesinlikle haklısınnnnn da nasıl kendimi tutacağım bilmiyommmmmmmmmmmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…