- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.001
toplight yazını görünce hemen yanıtlamak istedim...Bizde çiğ köfte yenmeden önce mide rahatsız olmasın diye öncesinde çorba içilir genelde mercimek çorbasını yaparız daha sonra zaten amaç çiğ köfte yemekse masa hazırlanır çorbalar içilmiştir artık bol yeşillik salatalık domates yeşil soğan nane kıvırcık-marul hepsi masada hazırlanır bol miktarda zaten eğer çiğköfte partisiysegünaydınlarrrr
jujum tartıda - yi görünce değilde arkadaşlar çok ısrar ettiği için yedim aslında - yi görmesem daha çok yerdim nasıl olsa veremiyorum diyerek
neyse artık yarına bakalım nasıl bir gün olacak bu akşam için yemeğim yoktu eşim spagetti yap yanına da salata dedi kolay olur ama ben yarın tartı günü diyerek akşam 9 da kalktım suluköfte yaptım bu gün öğlen ve akşamı hafif geçirmem lazım bu arada yarın akşam çiğköfteye eşimin iş arkadaşları gelecek yaklaşık 12-13 kişi bakalım nasıl olacak eşim hiç bişey hazırlama dedi ama şimdi insanlar işten çıkıp gelecek bi de çoğunu tanımıyorum bile çiğköftenin yanına ne olur arkadaşlar yaa eğer bulabilirlerse izmirden midye dolma alıp gönderecekler kargo ile midye dolma olmazsa ne olabilir kızlar bana alternatif önerin bu akşam eve gidince evi temizlemem ve yarın akşama hazırlık yapmam lazım bakalım yetiştirebilecekmiyim
ooooooo geç bile kaldın.. hemen yap normal bir kahvaltı... öncesinde 2-3 bardak su iç tabi yarım saat öncesinden bahsediyorum...jujucum ben bugün kahvaltımı yapmaya karar verdim... birazdan yapacağım...
tamam juju
ooooooo geç bile kaldın.. hemen yap normal bir kahvaltı... öncesinde 2-3 bardak su iç tabi yarım saat öncesinden bahsediyorum...
yani bunu hepimiz yapmalıyız kalkar kalkmaz 2-3 bardak su için vucudunuz arınsın temizlensin ve metabolizma uyansın
jujucum ben bugün kahvaltımı yapmaya karar verdim... birazdan yapacağım...
valla 2 gün gerçekten yorulacağım canım tatlıyı gelen misafirler getirir diye düşünüyorum muhtemelen çay olmayacak içkili olcaka çünkü
ooo şahnurcum desene iki gün baya yorulacak yıpranacaksın... valla çiğ köftenin yanında ne yenir bilemedim ki biz bişey yemiyoruz kusana kadar çiğ köfte yediğimizden gerek kalmıyoama hani çayın yanına tatlı bişiler belki acıyı gidersin diye..
aynen öyle bugün yeşillere bulandım bende uzun zamandan beride ilk defa far rimel kalem kullanaram makyaj yaptım yeşilinden millet hayırdır bugün ne oldu sana demeye başladı.. dedim baharı getiriyorum yoksa onun geleceği yok
yaz ama güzelim ben... sen yazmaya unutursunda ben hatırlamayı unutmazmıyım... :44:
bu arada yarın tartı günü ben söyleyeyim de günde ne yiyeceğine öyle karar ver ..
birsen cim benim aklıma da yoğurtlu mezeler geldi kereviz salatası düşündüm mor lahana salatasını nasıl yapıyorsun?canım şimdiden kolay gelsinnnçiğ köftenin yanına yoğurtlu mezeler salata olabilir. mesela mor lahanayı kullanabilrsin ben çok severim. yada biber yoğurlayabilirsinn
günaydınnn.. burdada hava muhteşemmm
kesinlikle haklısınnnnn da nasıl kendimi tutacağım bilmiyommmmmmmmmmmm..
canım bende çorba düşündüm de eşim çorba olursa çiğköfte yenmez dedi bilmiyorum milletin midesi ağrır mı aç karnına çiğköfte yiyince acaba bi börek mi yapsam diyorumtoplight yazını görünce hemen yanıtlamak istedim...Bizde çiğ köfte yenmeden önce mide rahatsız olmasın diye öncesinde çorba içilir genelde mercimek çorbasını yaparız daha sonra zaten amaç çiğ köfte yemekse masa hazırlanır çorbalar içilmiştir artık bol yeşillik salatalık domates yeşil soğan nane kıvırcık-marul hepsi masada hazırlanır bol miktarda zaten eğer çiğköfte partisiyseinsanların gözü çiğköfteden başkasını görmeyecek ve çokda şişiriyor insanı ve tabiki çiğköftenin olmazsa olmazı ayran... sonrası artık çay ve istersen tatl...
ooooooo geç bile kaldın.. hemen yap normal bir kahvaltı... öncesinde 2-3 bardak su iç tabi yarım saat öncesinden bahsediyorum...
yani bunu hepimiz yapmalıyız kalkar kalkmaz 2-3 bardak su için vucudunuz arınsın temizlensin ve metabolizma uyansın
senin bağırsaklar buna rağmen direniyormu hala şahnur....ben sabahları kalkıjnca büyük bira bardağı ile sıcağa yakın 2 bardak su içiyorum hani şu 500 cc olanlar varya geçen gün ölçtüm normal su bardağı ile yaklaşık 4 bardak yapıyo onu içmeden güne başlamıyorum
Günaydınn Kızlarrrrrgeçmişi okudum ve en çok bende iz bırakan konu çalışan arkadaşlarımızın spor konusu oldu...
Şöyle söyleyeyimm, sizzlere hayranım kızlar, Juju, şahnurum, ukyo, alev ve diğer arkadaşlarım ama öncelik bu güzelliklerinnyahu çocuğum yok, aman aman yemeğe düşkün bir eşim yok..yine totomu yere koymedan neredeyse yatağa zor giriyorum... sizlerin evladı var, eşleri vardiyalı olan var ve yine spor yapıyorsunuz...hele jujuuuu benceee bu konuda Number Oneee helal olsun diyorum ve başka bir şey demiyorum...
Güne gidecek olan dosttt sakın haaaayarın güzel olmalı
Su konusu artık benim içinde alışkanlık oldu, içmediğimde yokluğunu hissediyorum, susuyorum...
Jujum birde eliptik hem maddi hemde manevi açıdan süper bir aletFiyatı koşu bandının 5/1 i kadar, kapladığı yer malum şey kadar ve en güzelide az spor çok efor kaybettiriyor..kıçın başın her yerin oynuyorr varmısın jujummm grinin 50 tonuna karşılık benim eliptik hahahahahah o kadar istiyorum yani
.
sorma jujum benim bağırsaklar öyle lanet bişey işte anla artık durumumu onu içmesem heralde tıkanıp kalcak tamamen
senin bağırsaklar buna rağmen direniyormu hala şahnur....
benim akşam spor yapmam demek bi çok şeyden uzak kalmam demek aslında... ya eşimle ya oğlumya geçireceğim sınırlı zamanımı spora vermem demek ama el mecbur yapmak zorundayım...
eliptik ahhh ahhh istiyorum aslında ama eşim kızacak biliyorum... evde spor namına herşey var .. koşu bandı , twist shape , tüm pilates ekipmanları alıp birde kullanmadığım şeyler olduğundan eşim artık sinirlenmeye başladı bana ... haklı ne diyim heveslenip aldığım 120 tl lik twist shape ayrı bi konu zaten kullanılmadan duruyor... birde yaza giriyoruz tatil planları var para lazım.. eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz ona para lazım vs vs vs para para para... onun için bir müddet kalsın anam ... .. kız yakın olsak ben sana kütüphanemi açardım sen mana aletlerinispor aletlerini
gunaydınnn canlarrrrrr
ben içtim siz de içtiniz mi?????
valla 2 gün gerçekten yorulacağım canım tatlıyı gelen misafirler getirir diye düşünüyorum muhtemelen çay olmayacak içkili olcaka çünkü
birsen cim benim aklıma da yoğurtlu mezeler geldi kereviz salatası düşündüm mor lahana salatasını nasıl yapıyorsun?
canım bende çorba düşündüm de eşim çorba olursa çiğköfte yenmez dedi bilmiyorum milletin midesi ağrır mı aç karnına çiğköfte yiyince acaba bi börek mi yapsam diyorum
ben sabahları kalkıjnca büyük bira bardağı ile sıcağa yakın 2 bardak su içiyorum hani şu 500 cc olanlar varya geçen gün ölçtüm normal su bardağı ile yaklaşık 4 bardak yapıyo onu içmeden güne başlamıyorum
CANIM 1 tane MOR LAHANAYI İNCE DOĞRAYIP leğende sirke (ben elma sirkesi koyuyorum az kokuyo)/ 3-4 diş sarımsak /2-3 tane limon suyu/ tuz koyup karıştırıyorum. cam kasede streçle kapatıp dolaba koyuyomm lazım oldukça kullanıyomm. yumşuyo rengide çok güzel oluyo hepsi göz kararı sirkeyi çokkk koyma 1 çay bardağı gibi yeter.ben sürekli yapıyom çok güzel oluyo. salatayada kullanabiliyon yekde yeniyo.kızım bayılıyo.
iyi hatırlattın hemen yapıyorum bennde kendime
senin bağırsaklar buna rağmen direniyormu hala şahnur....
benim akşam spor yapmam demek bi çok şeyden uzak kalmam demek aslında... ya eşimle ya oğlumya geçireceğim sınırlı zamanımı spora vermem demek ama el mecbur yapmak zorundayım...
eliptik ahhh ahhh istiyorum aslında ama eşim kızacak biliyorum... evde spor namına herşey var .. koşu bandı , twist shape , tüm pilates ekipmanları alıp birde kullanmadığım şeyler olduğundan eşim artık sinirlenmeye başladı bana ... haklı ne diyim heveslenip aldığım 120 tl lik twist shape ayrı bi konu zaten kullanılmadan duruyor... birde yaza giriyoruz tatil planları var para lazım.. eylül ekim gibi tüp bebek düşünüyoruz ona para lazım vs vs vs para para para... onun için bir müddet kalsın anam ... .. kız yakın olsak ben sana kütüphanemi açardım sen mana aletlerinispor aletlerini
gunaydınnn canlarrrrrr
ben içtim siz de içtiniz mi?????
CANIM 1 tane MOR LAHANAYI İNCE DOĞRAYIP leğende sirke (ben elma sirkesi koyuyorum az kokuyo)/ 3-4 diş sarımsak /2-3 tane limon suyu/ tuz koyup karıştırıyorum. cam kasede streçle kapatıp dolaba koyuyomm lazım oldukça kullanıyomm. yumşuyo rengide çok güzel oluyo hepsi göz kararı sirkeyi çokkk koyma 1 çay bardağı gibi yeter.ben sürekli yapıyom çok güzel oluyo. salatayada kullanabiliyon yekde yeniyo.kızım bayılıyo.
günaydınnnnnnnnn...
okula gidicem itmeden selam vereyim dedim...
bende bu hafta günde 2-3 kupa olmak kaydı ile yeşilimi içtim pazartesinden beri inş faydası olacak yarın tartıda...
kereviz salatasıda güzel oluyor şahnur... hem de hafif..
günaydınlarrrr
jujum tartıda - yi görünce değilde arkadaşlar çok ısrar ettiği için yedim aslında - yi görmesem daha çok yerdim nasıl olsa veremiyorum diyerek
neyse artık yarına bakalım nasıl bir gün olacak bu akşam için yemeğim yoktu eşim spagetti yap yanına da salata dedi kolay olur ama ben yarın tartı günü diyerek akşam 9 da kalktım suluköfte yaptım bu gün öğlen ve akşamı hafif geçirmem lazım bu arada yarın akşam çiğköfteye eşimin iş arkadaşları gelecek yaklaşık 12-13 kişi bakalım nasıl olacak eşim hiç bişey hazırlama dedi ama şimdi insanlar işten çıkıp gelecek bi de çoğunu tanımıyorum bile çiğköftenin yanına ne olur arkadaşlar yaa eğer bulabilirlerse izmirden midye dolma alıp gönderecekler kargo ile midye dolma olmazsa ne olabilir kızlar bana alternatif önerin bu akşam eve gidince evi temizlemem ve yarın akşama hazırlık yapmam lazım bakalım yetiştirebilecekmiyim
merhabalar kızlar. bol neşeli bir gün dilerim herkese
şahnurum kolay gelsin tatlım.yoğurtlu mor lahana: lahanaları ince ince doğrayıp tuzla biraz sıkıyosun sonra suda yıkayıp süzdürüyorsun sonra üstüne isteğe göre sarımsaklı veya sade yoğurt döküp karıştırıyorsun
bende yaptım şimdi yeşilçayımı.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?