- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.021
sqaolasın sevda cım anlata bakimm bu hafta nasılsın gececen mi beni
gamzem sen ne yapıyorsun
ben gittim parkurda 6 tur attım 30 dk tempolu yürüdüm 15 dk gidiş geliş 45 dk lık günlük sporumu yaptım şimdi de tavuklu salatamı yiyorum malum yarın tartı günü dikkat etmek lazım
yemeğini yedin mi diye sormak istemiştim aslındanasıl ne yapıyorum tatlım?
tatlım aldığımı versem şükredicem gerçi verdim sanırım ama dha sana yetişmem için bir iki hafta geçer sanırım okadar çok dikkat etmeme rağmen fazla veremedim eskiden olsa 1.5 2 kilo vermiştim bu ara çok inatlaştı metabolizmam..birde regliyim şuan 2. günüm onunda etkisi olabilirmi bilemiyorum...
yemeğini yedin mi diye sormak istemiştim aslında
canım eğer reglinin 2. günüyse yarın daha da kg vermiş olursun ödemin gider diye düşünüyom senin avatar koşturup duruyo senin geçti mi bel ağrın yapabiliyormusun spor?
yemeğini yedin mi diye sormak istemiştim aslında
canım eğer reglinin 2. günüyse yarın daha da kg vermiş olursun ödemin gider diye düşünüyom senin avatar koşturup duruyo senin geçti mi bel ağrın yapabiliyormusun spor?
sabah kahvaltımı yaptım öğlene aç kurt gibi değildim ve öğlen sadece 1 portakal yarım kase yoğurt yedim
çok şükür geçti sayılır şahnurum.eliptik yapıyorum o fazla zorlamıyor da geçenlerde mekiğe çok fazla yüklendim sanırım 2 gündür mekiğe ara verdim ama eliptik yapıyorum...
tamam juju akşama balık var bizde balık yiyeceğim yanına salata...
kızlarrrrrrrrr yarın tartı günü bu akşamı hafif geçirin sabah tartıldıktan sonra istediğiniz kaçamağı yapın sorun değil.. Cuma öğleye kadar serbestsiniz... Yiyin için.. Ama öğleden sonra olmasın çünkü yakamazsınız ve kilo olarak kalır
kızlarrrrrrrrr yarın tartı günü bu akşamı hafif geçirin sabah tartıldıktan sonra istediğiniz kaçamağı yapın sorun değil.. Cuma öğleye kadar serbestsiniz... Yiyin için.. Ama öğleden sonra olmasın çünkü yakamazsınız ve kilo olarak kalır
birsendeniz ve sevda burada şimdi merhabalar efenim...
birsendeniz ve sevda burada şimdi merhabalar efenim...
hayırdır krız nereye yazdınmeltem yaaa sen diğer tarafa yazmışsın bende yeni farkettim valla güya da sana kopiliyorum .msj bir yolladım baktım başka bir yer ayy ne utandımmm
.
hayırdır krız nereye yazdın
aman ne utanıyon sürekli yazılan bi yer bile değil farkedilmemiştir bile emin ol... saatlerdir yağlı saçlarla ilgili ne kadar konu varsa okudum okuyorum... bi çözüm bulmam lazım bu konuyaşu yağlı saçlar konusuna ama sildimçok utandım çoookkk...
aman ne utanıyon sürekli yazılan bi yer bile değil farkedilmemiştir bile emin ol... saatlerdir yağlı saçlarla ilgili ne kadar konu varsa okudum okuyorum... bi çözüm bulmam lazım bu konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?