- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.341
iyi akşamlar corni cim geldiğin belli oldu şekerim accık canlandı buralar
ben menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 tuzlu büskuvi
1/3 elma
öğle
ayran tavuk ızgara 1 lokma ekmek
ara
2/3 elma 5-6 kuru üzüm
akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği yoğurt
yürüyüş öğlen 30 dk kadar normal tempoda yürüdüm yağmur olunca parkura gidemedim
su tamam hepinize iyi akşamlarrrrr
saol tuba cım ama havalar yüzünden istediğim gibi spor yapamıyom maalesef bakalım bu hafta 71 leri görebilecekmiyim?
MENÜM
SABAH 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 meyve 5 badem
ARA 10 12 tane kadar çilek beyaz leblebi
AKŞAM 1 kase ezogelin çorba yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
su tamamlıyıcam spor 40 dk tempolu yürüyüş bolca ev işi
of ya su içmek eziyet gibi oluyo sizdede öyle oluyomu kızlar
hoşgeldin corni..çok sağolun kızlar ........jujum bıraz dağıttım ama topladım aldığım kılo gerı gıttı.........evet takım pek bır sessızlesmiş ....
gecen haftalarda canım peynırlı pide istıyordu burda bır ark ben sana yaptıracağım deyıp duruyordu poff ya bugun yaptırası tutmuş akşam napcam ben :26::26::26: çaktırmadan yememem lazım.......umarım salata yapar...
bu arada biber falan fayda etmez oldu wc ye eskısı gıbı çıkamıyorum...gec uyanmaya başladım büyük ıhtımal onun etkısı bu.....
az bıraz geçmişi okumaya çalıştım.....
aysunayyyyyy rabişşşşşşş bebiş işleri ne alemde olumlu gelişmeler vardır inşallah.........biz de sıkı çalısıyoruziyice utanmaz oldum..... ama napım doktor ödev verdıydı onu yapıyoruz
gamzeeeee işin nasıl gidiyor ? valla süper oldu işe gırmen evde oturmak çok kötü
chentıq bacım sınava girecektın noldu o iş.....
hacılarrrrrrrr canlanın bakimmmm hahayttttttt cumaya da 3 gün kaldı...hoş benım saymama gerek yok eşim sureklı 4 gun kaldı 3 gun kaldı dıye bana hatırlatıyor........
hoş geldin canım.teşekkür ederim cnm takımım desteğiniz için hava cok sgudu bugn eve kalın bişeyler almaya geldim birazdan cıkcam gene
spor dısında diyetm gzl gdio eve gelınce tartıldm + cıktm o yuzden şu an bildiremıcem kılomu cumaya kadar beklıcem
mefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin
tugbammmmm hosgeldınnn sonunda geldınnn
jujum ablana ne kolyesı aldın bende de var mıgrenametist mı?? bende var ama ıse yaramıyo...
sevda phılıpsın hangı modelı var canım sende?
jujum en guzelını sen yapıyorsun valla epılasyona gıtmekle
menum
sabah
1 kase ballı bademlı nesfıt(sahnur bende begendımm)
ara
1 kucuk muz
oglen
yok hastanedeydım
ara
3 hurma
aksam
2 kepce corba
2 kasık pılav
salata
su:ıcıyorum
spor:-
canım benimde hoşuma gitti aslında yakın olsak bende %50 indirim kuponları var sana gönderirim
ama son gün 30 nisan istersen adresini bana mesaj at ben 1-2 kupon göndereyim sana
bu arada canım çok tatlı istedi 1 avuca yakın kuru üzüm yedim şu aralar meyveyi az yediğimdenmidir nedir canım tatlı istiyo ama akşamları gündüz değil ne yapsam acaba
geçmişi okudum ne kaynatmışsınız bacılar ya.. tuğba gelmiş hoş geldin tuğba çok uzun zaman oldu sesini soluğunu duymayalı. artık o kadar uzak kalma şu pc nize sahip ççıkın.. sınavı yetiştiremedim malesef. iyi bir sonuç gelmesi mucize olur..
kreş konusunu konuşmuşsunuz. benim en merak ettiğim konu.. kızım artık 25 aylık oldu. benim de bu hususu düşünmem lazım. bir aksilik olmaz da nasibimde varsa haziran gibi işe başlayacağım. şmdiden araştırmalara başlamam lazım. kreş mi, bakıcı mı... tuvalet eğitimini almış mıydı sizin yavrucuklar? ben daha başlamadım yaz gelmedi diye. kızım şimdi tam 2 yaş sendromunda çok huysuz iştahsız. bazen ben bile sabredemiyorum oradakiler nasıl sabreder ki?
şahnur %50 indrim kuponlarım var demişsin neyin indirimi :)) eğer işime yarayan bir şeyse bana gönderebilirsin zahmetsizce. 12 ye çeyrek kala sizin oradan takk a gelen servis şöförüne teslim edersin bizim buraya kadar geliyorlar zaten. ben sana yazacağın ismi mesaj atarım özelden.. neyin kuponu onu bilmiyorum da %50 çok cazip geldi
tugbammmmm hosgeldınnn sonunda geldınnn
jujum ablana ne kolyesı aldın bende de var mıgrenametist mı?? bende var ama ıse yaramıyo...
sevda phılıpsın hangı modelı var canım sende?
jujum en guzelını sen yapıyorsun valla epılasyona gıtmekle
menum
sabah
1 kase ballı bademlı nesfıt(sahnur bende begendımm)
ara
1 kucuk muz
oglen
yok hastanedeydım
ara
3 hurma
aksam
2 kepce corba
2 kasık pılav
salata
su:ıcıyorum
spor:-
hoşgeldin corni..
bende kilo veremiyorum motivem yerlerde bu ara.inş.toparanırım kısa zamanda..burada gevşersem hepsi geri gelicek biliyorum
bebek yok canım lap.oldum işte..
2-3 ay daha deneyeceğiz yoksa tıpış tıpış tüp bebeğe
hoş geldin canım.
geçmiş olsun hasret.
geçmişi okudum ne kaynatmışsınız bacılar ya.. tuğba gelmiş hoş geldin tuğba çok uzun zaman oldu sesini soluğunu duymayalı. artık o kadar uzak kalma şu pc nize sahip ççıkın.. sınavı yetiştiremedim malesef. iyi bir sonuç gelmesi mucize olur..
kreş konusunu konuşmuşsunuz. benim en merak ettiğim konu.. kızım artık 25 aylık oldu. benim de bu hususu düşünmem lazım. bir aksilik olmaz da nasibimde varsa haziran gibi işe başlayacağım. şmdiden araştırmalara başlamam lazım. kreş mi, bakıcı mı... tuvalet eğitimini almış mıydı sizin yavrucuklar? ben daha başlamadım yaz gelmedi diye. kızım şimdi tam 2 yaş sendromunda çok huysuz iştahsız. bazen ben bile sabredemiyorum oradakiler nasıl sabreder ki?
şahnur %50 indrim kuponlarım var demişsin neyin indirimi :)) eğer işime yarayan bir şeyse bana gönderebilirsin zahmetsizce. 12 ye çeyrek kala sizin oradan takk a gelen servis şöförüne teslim edersin bizim buraya kadar geliyorlar zaten. ben sana yazacağın ismi mesaj atarım özelden.. neyin kuponu onu bilmiyorum da %50 çok cazip geldi
kızlar sizi merakta koyduğum için özür dilerim. annemlerde net vardı ama yazmaya hiç vaktim olmadı. dün gece eve geldik çok hastayım bugün. sabahtan mide bulantısı baş ağrısı eklem ağrısı boğaz ağrısı ne ararsan vardı. kızım da öksürüyordu 3 gündür. Ondan mı geçti boğaz ağrısı desem eklem ağrısı nasıl oldu bilemedim. Yürürken falan çok zorlanıyorum extensor kası (google dan baktım adına) nasıl zonkluyor.. ağrı kesici yazdı ama gün boyu yataktaydım. beni mazur görün..
ptsi: sabah: 1 börek+peynir+zeytin
öğle: 1 ince dilim yaş pasta+haşlama tavuk+5 kaşık bulgur pilavı
akşam: 2 kaşık pilav+salata+4 fırında köfte+ 2 çk fırında patates (8,20 de oturduk sofraya deli gbi acıkmıtım)
salı: öğle: 1 kase çorba+1 yeşil biber dolması
akşam: 1 kase çorba+1 dilim börek+1 çatal dolma içi
şu an: çay+6 adet bsküvi
not: cuma+ctresi sporumu yapmıştım.. suyumu zaten içiyorum
Menüme gelince
Sabah: 1,5 k.k peynir
2 zeytin
1 domates
1 salatalık
1 dilim ev ekmeği
Ara: 2 parça çikolata
Öğle: 1,5 dilim börek, 6 sarma
Ara: pirinç patlağı
Akşam: biber, domates tavada, az yağlı..
1,5 k.k. peynir
2 dilim ev ekmeği
Ara: yarım çikolata (bitter) :26::26:
Spor: yarım saat yürüdüm..
Su: az içtim :26::26::26:
.
hoşbulduk kızlar......buraların halini hiç beğenmedim nolmus böle bizim takıma:26::26::26: el ayak çekilmiş sankim......
jujummmmmm kaptanı deryam gemimize büyük dalgalar çarpıyor da sallanıyor gibi hissettim.......motive olmamız, eskisi gibi menümü buraya nasıl yazacağım diye çekinip utanmam-mız lazım....
ben çok uzak kaldım elimde olmadan ve fark ettim ki netten falan iyice soğumuşum....5 dk kk ya gırmeden yapamayan ben şimdi hiç aramıyorum......buraların sessiz olması da etkıledi benı galıba
herkes cok az uğruyor sankim bana mı öle geldi.........?
misafirlikten yenı geldım üzerimi bile değiştirmeden buraya geldım menüm berbat ......ark mın yaptırdığı pidelerden yedım.çok güzel olmustuutanıyorum nasıl yazcam ben o menüyü.......poff ama yazayım ne kadar dagıttıgımı görün........hep ha bugun ha yarın dıye dıyetımı ertelıyorum:26:
sabah: 1 dilim çavdar ekmegı ile sıradan kahvaltı
ara: 3-4 tane yenidünya
80 kalorilik buzlu dondurma
öğle: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynır
domates
1 bardak ayran
akşam: pide yedım 1 porsıyon
1 bardak ayran
bir de muzlu muhallebılı pasta yapmıştı 3 çatal falan ondan aldım.......kola-baklava ya dokunmadım ama dünyayı yemısım....çok bozdum kendımı burdan uzaklasınca:26::26::26::26:
Evet çok hoş duygudur biricik "çırpı biricik" oldun artıkakşam kayınbabam ve kayınvalidem bendelerdi
kayınbabam bana iltifat etti sağolsun bu ne hal çırpıya dönmüşsün dedi
ay bu sözün bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim
biricik menün bomba yaaa valla süpersin... su içmek bana hiç eziyet olmuyor 3 litreden az içmiyorumMENÜM
SABAH 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates salatalık
ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 meyve 5 badem
ARA 10 12 tane kadar çilek beyaz leblebi
AKŞAM 1 kase ezogelin çorba yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası
su tamamlıyıcam spor 40 dk tempolu yürüyüş bolca ev işi
of ya su içmek eziyet gibi oluyo sizdede öyle oluyomu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?