- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.361
cnm ya senin menüler çoşmuş
cnm seninde akşam ekmekler olmamış
akşam kayınbabam ve kayınvalidem bendelerdi
kayınbabam bana iltifat etti sağolsun bu ne hal çırpıya dönmüşsün dedi
ay bu sözün bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim
cnm burdan uzak kalınca öyle oluyo ama sen en kısa sürede adapte olursun ben eminim
menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
öğlen:
1 bardak sütlü neskafe
1 dilim kek
akşam:
2 kızarmış yeşil biber
4 çatal sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekmek
su tamam
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
günaydın günaydın
menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek dommates peynir zeytin
ara1 ayva
öğle domates salatası 1 kasa pilav
ara yarım ayva yarım muz
akşam 1 tabak sulu kofte 4 tane sarma 2 çatal makarna 1 dilim ekmek ( akşam çok oldu)
su tamam 45 dakika koşu ve yürüyüş
bugün erkenciyim bende... hep ruh halimizi havalara yorduk bahar depresyonu kol geziyormuş en iyi çözümlerden biride sabah erken kalkmakmış bugün erken kalktım bahar depresyonuna ölümmmmmmm
akşam kayınbabam ve kayınvalidem bendelerdi
kayınbabam bana iltifat etti sağolsun bu ne hal çırpıya dönmüşsün dedi
ay bu sözün bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim
canım şuanda 3. sınıfa gidiyor çok şükür atlattık o dönemleri artık evde bile yanlız kalabiliyor...anladım JUJU ama faydası çok olmuş anladığım kadarıyla...hayırlısı bakalım şimdi kaça gidiyor oğlun JUJU? 2 ye falan mı?
çok sağolun kızlar ........jujum bıraz dağıttım ama topladım aldığım kılo gerı gıttı.........evet takım pek bır sessızlesmiş ....
gecen haftalarda canım peynırlı pide istıyordu burda bır ark ben sana yaptıracağım deyıp duruyordu poff ya bugun yaptırası tutmuş akşam napcam ben :26::26::26: çaktırmadan yememem lazım.......umarım salata yapar...
bu arada biber falan fayda etmez oldu wc ye eskısı gıbı çıkamıyorum...gec uyanmaya başladım büyük ıhtımal onun etkısı bu.....
az bıraz geçmişi okumaya çalıştım.....
aysunayyyyyy rabişşşşşşş bebiş işleri ne alemde olumlu gelişmeler vardır inşallah.........biz de sıkı çalısıyoruziyice utanmaz oldum..... ama napım doktor ödev verdıydı onu yapıyoruz
gamzeeeee işin nasıl gidiyor ? valla süper oldu işe gırmen evde oturmak çok kötü
chentıq bacım sınava girecektın noldu o iş.....
hacılarrrrrrrr canlanın bakimmmm hahayttttttt cumaya da 3 gün kaldı...hoş benım saymama gerek yok eşim sureklı 4 gun kaldı 3 gun kaldı dıye bana hatırlatıyor........
http://www.jinseipower.com/tugbammmmm hosgeldınnn sonunda geldınnn
jujum ablana ne kolyesı aldın bende de var mıgrenametist mı?? bende var ama ıse yaramıyo...
sevda phılıpsın hangı modelı var canım sende?
jujum en guzelını sen yapıyorsun valla epılasyona gıtmekle
ahhh chentiq ahhhhh sonar ramak kala sen sanırım yeniden kilo almaya başlıyorsun...kızlar sizi merakta koyduğum için özür dilerim. annemlerde net vardı ama yazmaya hiç vaktim olmadı. dün gece eve geldik çok hastayım bugün. sabahtan mide bulantısı baş ağrısı eklem ağrısı boğaz ağrısı ne ararsan vardı. kızım da öksürüyordu 3 gündür. Ondan mı geçti boğaz ağrısı desem eklem ağrısı nasıl oldu bilemedim. Yürürken falan çok zorlanıyorum extensor kası (google dan baktım adına) nasıl zonkluyor.. ağrı kesici yazdı ama gün boyu yataktaydım. beni mazur görün..
ptsi: sabah: 1 börek+peynir+zeytin
öğle: 1 ince dilim yaş pasta+haşlama tavuk+5 kaşık bulgur pilavı
akşam: 2 kaşık pilav+salata+4 fırında köfte+ 2 çk fırında patates (8,20 de oturduk sofraya deli gbi acıkmıtım)
büşra izne ayrıldıhoşbulduk kızlar......buraların halini hiç beğenmedim nolmus böle bizim takıma:26::26::26: el ayak çekilmiş sankim......
jujummmmmm kaptanı deryam gemimize büyük dalgalar çarpıyor da sallanıyor gibi hissettim.......motive olmamız, eskisi gibi menümü buraya nasıl yazacağım diye çekinip utanmam-mız lazım....
ben çok uzak kaldım elimde olmadan ve fark ettim ki netten falan iyice soğumuşum....5 dk kk ya gırmeden yapamayan ben şimdi hiç aramıyorum......buraların sessiz olması da etkıledi benı galıba
herkes cok az uğruyor sankim bana mı öle geldi.........?
misafirlikten yenı geldım üzerimi bile değiştirmeden buraya geldım menüm berbat ......ark mın yaptırdığı pidelerden yedım.çok güzel olmustuutanıyorum nasıl yazcam ben o menüyü.......poff ama yazayım ne kadar dagıttıgımı görün........hep ha bugun ha yarın dıye dıyetımı ertelıyorum:26:
gümüş kaplama olanını aldım 1,5 yıldır takıyor ablam bi sorun yaşamadı kararma vs gibi... bilemiyorum bi çok kişi inanmayabiliyor ben ablamı gözümün önünde gördüğüm bildiğim için inanıyorum... ister psikolojik olsun ister farklı türlü baş ağrısını geçirdi ya o bana yeter...evet jujum allah kımseye vermesın mıgren cok kotu bısı ya ablanı cok ıyı anlıyorum valla... sıteye baktım 3 cesıdı var sen hangısını aldın altın gumus titanyum? lazer olayını bende ıstıyorum aslında ya bı arastırmalı burda nereler var..
verdim canım oyu 51. kişi oldumgünaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
gümüş kaplama olanını aldım 1,5 yıldır takıyor ablam bi sorun yaşamadı kararma vs gibi... bilemiyorum bi çok kişi inanmayabiliyor ben ablamı gözümün önünde gördüğüm bildiğim için inanıyorum... ister psikolojik olsun ister farklı türlü baş ağrısını geçirdi ya o bana yeter...
menüm:
sabah:
1 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
yarım haşlanmış yumurta
öğlen:
1 bardak sütlü neskafe
1 dilim kek
akşam:
2 kızarmış yeşil biber
4 çatal sucuk
1 kk peynir
1 dilim ekmek
su tamam
spor 1 saat hızlı tempolu yürüyüş
günaydın günaydın
menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek dommates peynir zeytin
ara1 ayva
öğle domates salatası 1 kasa pilav
ara yarım ayva yarım muz
akşam 1 tabak sulu kofte 4 tane sarma 2 çatal makarna 1 dilim ekmek ( akşam çok oldu)
su tamam 45 dakika koşu ve yürüyüş
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
GÜNAYDIN
kaptanım kaçamak yapmadım hiç sadece cuma yediğim karışık tost dışında ama yediklerimin kalorisini hesaplıyorum 1100 1200 kalorinin altına düşmüyorum
şahnurcum ve çentikcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin
eşim evde bugün dışarı çıkıcam şimdi kaçamak yapmıyıcam inş:18::18:
akşama görüşürüz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?