Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın günaydın

menüm
sabah 1 dilim kepek ekmek dommates peynir zeytin

ara1 ayva

öğle domates salatası 1 kasa pilav

ara yarım ayva yarım muz
akşam 1 tabak sulu kofte 4 tane sarma 2 çatal makarna 1 dilim ekmek ( akşam çok oldu )

su tamam 45 dakika koşu ve yürüyüş

cnm ya senin menüler çoşmuş

cnm seninde akşam ekmekler olmamış

akşam kayınbabam ve kayınvalidem bendelerdi

kayınbabam bana iltifat etti sağolsun bu ne hal çırpıya dönmüşsün dedi

ay bu sözün bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim

Evet tatlım farkındayım :26::26::26: iştahım çok açık bu aralar, durduramıyorum :26::26: du bakalım bu haftada böyle geçsin..:26::26:

cnm burdan uzak kalınca öyle oluyo ama sen en kısa sürede adapte olursun ben eminim

Evet toparlanırsın..

sana söz söylemeye hakkım varmı bilmiyorum ama, seninde sonlara doğru fazlalaşmış ve çok fazla kalorili yiyeceklerle dolmuş menün :26::26:

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

Herkese günaydınnn

bugün erkenciyim bende... hep ruh halimizi havalara yorduk bahar depresyonu kol geziyormuş en iyi çözümlerden biride sabah erken kalkmakmış bugün erken kalktım bahar depresyonuna ölümmmmmmm

bugün erkenciyim bende... hep ruh halimizi havalara yorduk bahar depresyonu kol geziyormuş en iyi çözümlerden biride sabah erken kalkmakmış bugün erken kalktım bahar depresyonuna ölümmmmmmm

Gunaydn cnm gercekten erken kalkmk zindelik veriyorrrr..
bizmde bir ogretmenimiz yok onun yerine sinifa gircem bugun yogunmmmm

günaydınlarrr

akşam kayınbabam ve kayınvalidem bendelerdi

kayınbabam bana iltifat etti sağolsun bu ne hal çırpıya dönmüşsün dedi

ay bu sözün bu kadar hoşuma gideceğini hiç düşünmemiştim

valla bana da çırpı deseler bende çok mutlu olurum ama maşallah sen çok azimli gidiyorsun

ZES gece geç yatmış sabah da erkenden kalkmışsın hadi baklalım uykusuzluk olmayacak mı
bizim küçüğünde gözleri gene çapaklandı dr dan randevu alırsam onu bi dr a götüreyim diyorum gece de doğru dürüst ne kendi uyudu ne beni uyuttu sersem gibiyim zaten kapalı bi hava var ankarada

anladım JUJU ama faydası çok olmuş anladığım kadarıyla...hayırlısı bakalım şimdi kaça gidiyor oğlun JUJU? 2 ye falan mı?
canım şuanda 3. sınıfa gidiyor çok şükür atlattık o dönemleri artık evde bile yanlız kalabiliyor...

sana güveniyorum corni sen dağıtsanda toparlarsın..
bu arada belin ne durumda gittin mi doktora felan???
ayrıca doktor bebek için ne uyguluyor size?? ilaç felan alıyormusun??? çalışmalar yapıyoruz dedin de
ve son olarak eşinin bu süreçte sana destek olması ne güzel... benimkinin bana inancı kalmadı her an bırakacağımı tahmin ediyor ve ilgilenmiyor bile... napsın al ver al ver bi dikiş tutturamadım inş bu son olacak

http://www.jinseipower.com/
canım yukarıdaki siteden aldım ben jinsei diye bi kolye... önce çok tereddüt ettim doğurmudurki diye ama ablamın miğreni artık korinkleşmiş miğren liseden beri çekiyor ve ilaç etki etmiyor bi başladı mı 4-5 gün sürüyor ve hemen hemen hef hafta miğren ağrıları oluyorda... normal hayattan kopuyordu ablam sürekli yatıyordu ... neyse ben aldım ablam kullanmaya bayladı ve baş ağrısı yaşamıyor artık.. en azından miğren ağrısı yaşamıyor zaman zaman boyun fıtığından dolayı ters yatış şekillerinden kaynaklı günlük ve hafif baş ağrıları yaşıyor sadece... benim ablam memnun kaldı sonradan görümcem ve kızkardeşimede aldım .. onlardada varmış ama ablamdaki etki kadar olmasada onlarda memnun ve sürekli takıyorlar... yüzde elli oranında azaldığını ve ağrı şiddetinin hafiflediğini söylediler... tahminim onların migren dışında başka sorunlarıda olabilir... neyse dediğim gibi bizde üç kişi takıyor bu kolyeyi....

ve laser allahım ne büyük rahatlıkmış kızlarrrrr 20 gün oldu yaptıralı ve inanılmaz rahatlık.... koltuk altımda bi tane bile çıkmadı hala bacaklardada tek tük çıktı ve belli belirsiz ne güzel bişimiş yaaaaaaa valla imkanınız varsa gidin kızlar ağdacıya gidip verdiğiniz paraya gidin lazer yaptırın kurtulun...

ahhh chentiq ahhhhh sonar ramak kala sen sanırım yeniden kilo almaya başlıyorsun...
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine ve yediklerine

büşra izne ayrıldı
dalin süresiz izinde
garfield izne ayrıldı
ee sen yoktun
gamze işe girdi
penelop bilgisayarı bozuldu
tüm bunlar buradaki akışı etkiledi ama benm kendi açımdan söyleyeyim benim diyetimi etkilemedi... ben önüme baktıyorum havaların ısındığını görüyorum ince buluzların çıktığını ince pantolonların giyildiğini görüyor ve artık kiloları saklayacak ceketler olmayacak endişesi ile vermem gerektiğini düşünüyorum... genel olarak baktığımdada kilo alan yok sayılır bi kaç kişinin 100-200 gr artısı dışında herkes azda olsa verme gayretinde ...

birde artık yaza yaklaştıkça izinler artacak tatile giden olacak eğitime giden olacak gelen giden olacak ve izin süreleri olacak buna alışmamız lazım sezsiz dönemlerimiz olacak bizimde ama emin ol kimse kopmadı sende aramıza döndün ve sende ısınacaksın..

1. grup(80.00-84.90)
*JUJU* ( 84,10 /menü yazmıcak
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,50 ++*biraz düzensiz olmuş kuzum
ZES ( 77,60 ++** kek olmamış ama neyseki akşam menünde değildi
3. grup(70.00-74.90)
penelope1990 ( 72,00 Mazereti var
toplight ( 72,20 +++**
Sevda_M ( 73,50 ???????
biricikoglumertug ( 71,60 +++** canım bi kaçgündür fark ediyorum iyice azalttın menünü haftasonu kaçamakların varda ondan mı bu kıtlık ???
4. grup(65.00-69.90)
ukyo ( 68,70 ???????
cornella ( 65,20 /++ evet corni yarım porsiyon pide nekadardır bilmiyorum ama akşam özellikle yenmiş olması çok yanlış çünkü spor da yapmadığından onu yakmaya zamanın olmadı ve otomatikman onlar sana yağ olarak döndü hayırlı vede uğurlu olsun….
5. grup(60.00-64.90)
garfield06 ( 64,40 /mazereti var
birsen-deniz ( 64,40 +++**
Gamze_M ( 64,00 ++*spor yarımsaatçık… su az içilmiş… buna karşın börekler sarmalar çikolatalar havada uçuşmuş…. Ohhhhhh ohhhh
aysunayy ( 64,00 +++*
busramnmn ( 61,60 /izinli
6. grup(55.00-59.90
chentiq ( 58,40 /++* geçmiş olsun ama sanki hem hastalık hem börekler yaş pastalar ne bilim Cuma ne çıkıcak merak ediyorum…

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Son düzenleme:
evet jujum allah kımseye vermesın mıgren cok kotu bısı ya ablanı cok ıyı anlıyorum valla... sıteye baktım 3 cesıdı var sen hangısını aldın altın gumus titanyum? lazer olayını bende ıstıyorum aslında ya bı arastırmalı burda nereler var..

gümüş kaplama olanını aldım 1,5 yıldır takıyor ablam bi sorun yaşamadı kararma vs gibi... bilemiyorum bi çok kişi inanmayabiliyor ben ablamı gözümün önünde gördüğüm bildiğim için inanıyorum... ister psikolojik olsun ister farklı türlü baş ağrısını geçirdi ya o bana yeter...

verdim canım oyu 51. kişi oldum

ok jujum ben ınanırım alternatıf tıpa denemekte yarar var cok tesekkur ederımm

cnm kek fazla olmuş accık ama menülerin düzenli

evet cnm akşam çok olmuş umarım yakmışsındır

GÜNAYDIN

kaptanım kaçamak yapmadım hiç sadece cuma yediğim karışık tost dışında ama yediklerimin kalorisini hesaplıyorum 1100 1200 kalorinin altına düşmüyorum

şahnurcum ve çentikcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin

eşim evde bugün dışarı çıkıcam şimdi kaçamak yapmıyıcam inş:18::18:
akşama görüşürüz kızlar

herkeseeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnn

alıntı yaptım ama silindi:26::26::26:

jujum dün 45 dk yürüyüş yaptım onu yazmayı unutmuşum ama gündüz yapmıstım:26:

zes hoşbuldum cnm......

rabişşşşşşşşşşşş nerelerdesin sen hastaneye falan mı gidiyorsun yıne?

juju ilaç kullanmıyorum...sadece folik asit kullanıyorum...doktor sıradan şeyler söyledi....bu ay sonunu merakla bekliyorum...

gamzeeeeee iş yerınde net yok mu cnm yaaaaaa.......

aysunayyyy senın okul yoğun mu? sende çok yoksun sankim:26:

kızlarrrrrrr benımde annem-babam ve kayınvalidem aynı anda geliyorlar..şaka gibi gelmezler gelmezler aynı anda gelecekleri tutar...20 nisandan sonra gelırız dediler.......

bende verdim oyumu inşallah emekleri boşa gitmez

iyi eğlenceler cnm..........

benım de eşimin çalışma duzenı degıstı 1 gun çalışıyor dıger gun evde.....ayyyyyyy annelerımız babalarımızın emeklı olmasını istemezmıs ya ne kadar haklılarmış...ay ne zormuş tv nu paylaşamıyoruz evde

Şahnur evet bugün geç yattım ama erken kalktım dediğin gibi bakalım uykusuzluk durumum gün içersinde ne olacak... Bu arada oğluna geçmiş olsun...Sana kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…