Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

chentiq beni duyuyormusun

şimdi duydum kuzen... ben giriş yapıp da yarışmayı paylaşana kadar sizin kaptan paylaşmış zaten kuzum... (poke benim kuzenim 4. takımda yarışıyor)

JUJU kaynata yüzün solmuş çökmüş dedi. ben de çok etkilendim sanırsam yeniden kilo mu almaya çalışıyorum nedir anlamadım gitti. itahım bir açıldı bir açıldı. Aslında çok memnunum sen zayıfladın mı, dediklerinde çok mutlu oluyorum. Senelerdir giymediğim iki kotumun içine zorla da olsa girebildim. Arkadaşım elinde fazladan 42 beden pantolon olduğunu bana getireceğini söylediğinde, bana olmaz kiiii dediğimde olsun 44 de var elimde demişti. Ben de artık 38-40 giyiyorum demiştim. Bunlar çok güzel ama ne bileyim acaba farkında olmadan çöktüm mü bilmiyorum ki.. Kan testi yaptırdığım doktorda kilo vermene gerek yok ki demişti neden taktın ki 57 ye demişti. Ben de bekarlık kilom demiştim.

Ya kafama karışık işte.. Anormal miyim değil miyim bilmiyorum. O yüzden sporu düzenli yapmak istiyorum. Belki sıkılaşınca iğrenç duracak ben de 57 kilo.. Onu görmem lazım... O bakımdan bir müddet kilomu koruyup yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum. 300 gr 400 gr falan gibi. Baktım zorlanıyorum sabit kalacağım. Artık veremem gibi geliyor. Çünkü az yiyorum. Eskiye nazaran hatta çok az. Annem bile "yaş pastayı bitirmişsin bize hiç kalmamış" dedi geçen gün. Ben de "canım çok çekti ondan o kadar çok yedim" deyince " ya hu ben şaka yapıyorum. hiç yememişsin ki bi parmak almışsın sadece.." dedi. eskiden dünyaları yerdim oturunca... Bu kadar az yemeyle bile veremiyorsam artık veremem gibime geliyor.

Eklem ağrılarım bugün daha iyi gbi. Belki öğleden sonra sporumu yapabilirim..

Şahnur bu nesfitler çok pahalı bir şey mi;? Olsa olsa 5 tl falan değl midir. Eğer öyleyse hiç zahmet etme bacım ya..

Gözün aydın tuğba... gelsinler gelsinler eviniz şenlensin azcık bu arada tekrar hoşgeldin...
gamzenin işyerinde neti var muhtemelen yoğundur

bende kullandım oyumu hayırlı olsun

çentik bacı noldu sana böyle yaaa... enerjin çok düşmüş gibi hasta olduğundan mı acaba:44: ben sana dedim 60 bile olsan yeter sana...60 kilo olup spor yapsan çok iyi olur ama artık zayıflama bacım sporunu yap düzenli sağlıklı beslen...

Ben de 61. oldum..

oh oh hadı gozun aydın kuzummm

amaannnn sorma ya benım hastane ısı sıkıntılı takmamaya calısıyorum dun mr a gıttım falan hayırlısı artık...

Ben bu hafta hiç iyi değilim kızlarr...o kadar iştahım varki anlatammm..her şey canım istiyorr :26::26::26: hani mazerete 1 hafta yada 10 gün kala kriz geliyor yaa, herkese geliyor mu bilmem ama işte o krizim tutuyor bu aralar..tatlı yeme isteğim, ekmeğe yönelmelerim..doymak bilmeyişlerim..hep bu yüzdenn :18::18::18::18:

.

tut kendını gamzem cumaya az kaldı cuma gunu odullendır kendını

Aynen benn olmuşsun chentiqiimmm..offfffffff havalarda açmadı ki şöyle bir güneşi çekeyim içime, tere batıp spor yapayımm

yalnız değilsin gamzem "hiç üzümle ben varım" ama ben bu ara azcık kendimi dizginliyorum... Biricik... bana yoğurdun içine tarçını önermişti ben denedim sanki etkiliyor tatlı isteğini bastırıyor... aslında iş yerine yoğurdu götüreceksin yanında çantanda tarçının hazır olacak tatlı istediğinde yiyeceksin

Denerim canımm....ama havada çok etkiliyor benii :26::26::26: şöyle bir yaz havasında terleye terleye spor yapmak harika olur...

.

Şahnur evet bugün geç yattım ama erken kalktım dediğin gibi bakalım uykusuzluk durumum gün içersinde ne olacak... Bu arada oğluna geçmiş olsun...Sana kolay gelsin...
saolasın canım yarın için randevu aldım inş gene orta kulak iltihabı değildir gecen sefer öyle çıkmıştı çapaklanmadan sonra

çentik cim senin BMI zaten şu anda 19 larda ben olsam sabit kalmak için uğraşırdım

bu arada nesfitler normalde ne kadar bilmiyom caım yaa şimdi migros sanal markete baktım 430 gr mı 8,70 miş eğer istersen kullanırım dersen göndereyim canım %50 indirim kuponunu

bende öğlen tarçın alıp deneyeyim bari şu aralar benimde canım tatlı istiyo bende kuru üzümle geçiştiriyorum ama tamamen kessin belki işe yarar

şahnur en küçük oğlun kaç yaşındaydı? sen ücretsiz izinden işine döndüğünde

bebeğinden ayrı kalıyorsun ya bebebğin için olumsuzlukları ne olmuştu?

Gözün aydın tuğba... gelsinler gelsinler eviniz şenlensin azcık bu arada tekrar hoşgeldin...
gamzenin işyerinde neti var muhtemelen yoğundur

bende kullandım oyumu hayırlı olsun

sağol cnm.........

bacım noldu sana......geçmişi okuyamadığımdan bılmıyorum......geçmiş olsun....

oh oh hadı gozun aydın kuzummm

amaannnn sorma ya benım hastane ısı sıkıntılı takmamaya calısıyorum dun mr a gıttım falan hayırlısı artık...

rabişim gelişmelerden haberim yok.....MR a ne için girdin cnm.....ama ne içinse sonucun inş iyi olur......

gamzeeeeeeeee cnmmmm yarama parmak bastın acayip iştahım açık özellıkle son 2 haftadır durduramıyorum sanki kendımı ya tugba yapma etme dıyorum .....ama benım gibi olan varmış.......sebebi havalar mı? yoksa başka bir şey mı bılmıyorum ama....

gamzee sınavlar ne alemde...benım de 4-5 mayısta aöf sınavlarım var.....

RABİŞ im görümcem yarın sakaryaya gidiyor sınava girip kurtulacak:26: ne azimli bu gacı ya darısı başımıza....

şahnur en küçük oğlun kaç yaşındaydı? sen ücretsiz izinden işine döndüğünde

bebeğinden ayrı kalıyorsun ya bebebğin için olumsuzlukları ne olmuştu?

canım benim küçük oğlan şu an 21 aylık ben ücretsiz izin kullanmadım heyet raporu yıllık izinler derken 10 aylık olunca işe başladım işe başlamadan yaklaşık 2 ay önce bakımızla anlaştık ben evde olduğum için haftada 2 gün geldi o çocukla ilgilendi ben kendi işlerimi yaptım ev dışında yapılacak işler falan varsa onları hallettim bu 2 ay süresince oğlum bakıcıya alıştı allaha çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadı bebeğim çünkü zaten bakıcıya alışmıştı ben günde 3-4 saat olsa da onu yalnız bırakmaya laıştırmıştım o yüzden sorun yaşamadık sen ne zaman işe başlayacaksın

doktor sol tarafta bı kıtle gordu ne oldugunu anlamadı mr ıstedı daha once ya yoktu varsada cok kucuktu kı gormedım dedı dun mr a gırdım mezar gıbı yarım saat durdum zordu.... ınsallah kotu bısı degıldır kuzum...

gitsın kuzum bızde eylulde gıderız ınsallah hıc gerek kalmaz belkı atanırızzz işkura basvurdun dımıı??

Aynen benn olmuşsun chentiqiimmm..offfffffff havalarda açmadı ki şöyle bir güneşi çekeyim içime, tere batıp spor yapayımm

bu havaların üstüne üstüne gitmek lazım gamzecim... sen de spor aleti yok mu bin üstüne, kendini güneşli havada hayal et... ben hafif kapalı yağmur çiselerken çok daha fazla severim yürüyüş yapmayı.. saçımın boyası akmayacak olsa bi dakka durmam yağmur yağarken.. ne demişler bahar depresyonundan kurtulmak için; erken kalk hareket et ve vitamin al..

tatlı krizinde de oturup tarçın deniyorsun. olmadı nesfit ballı badem deniyorsun o da olmadı gidip hurma alıyorsun marketten.. içine leblebi ya da badem koyup çatır çutur yiyorsun.. bir de ben ne demiştim? muzu al mikrodalgada yada tavada çok az ısıt üstüne tarçın serp cecviz kır al sana muhteşem tatlı...

ben artık eskisi kadar zevk de almıyorum yediklerimden. yani canım bir şey çekiyor ve yiyorum diyelim, hayalimdeki tat ile aldığım lezzet arasında uçurum oluyor...

tatlı onerılerın super çentikkkkkk

Gellllllllllllllllll sarılakkk, ağlayakkkkk :18::18::18: toparlanacağız kuzummm, belki biraz fazla kaçtı ama biz bunuda toparlarız...sınavlara hazırlanmamak tam gaz devam ediyor Tuğbammm işte netten bakınıyorum ara sıra şimdiden bol şanslar kuşummm

bende haziranda başlıyorum bakalım bizimki 1 yaşında olacak nasip olursa ama benim için haziran önemli değil seminere gidiyoruz 2-3 saat duruma göre gidip geliyoruz esas eylül olmuş olacak hayırlısı bakalım...eylüldede 15 aylık oluyor )))

Offfffffff Zes benim için koklasana onu, içine çeke çekeee..böylee burnunda hisset olur mu bacımmmmm...

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…