- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.401
doktor sol tarafta bı kıtle gordu ne oldugunu anlamadı mr ıstedı daha once ya yoktu varsada cok kucuktu kı gormedım dedı dun mr a gırdım mezar gıbı yarım saat durdum zordu.... ınsallah kotu bısı degıldır kuzum...
gitsın kuzum bızde eylulde gıderız ınsallah hıc gerek kalmaz belkı atanırızzzişkura basvurdun dımıı??
Gellllllllllllllllll sarılakkk, ağlayakkkkk :18::18::18:toparlanacağız kuzummm, belki biraz fazla kaçtı ama biz bunuda toparlarız...sınavlara hazırlanmamak tam gaz devam ediyor Tuğbammm işte netten bakınıyorum ara sıra şimdiden bol şanslar kuşummm
ahh cnm ya biliirm o mr ben hem de çok iyi...bel fıtığımdan ötürü kaç kez yattım ama Allah dermansız dert vermesin...sonuçlar ne zaman çıkacak haber ver.....moralini bozma tatlım inş bir şeyın yoktur..
iş kura başvuru yaptım .ama pek umudum yok mmeurlar netı okuyunca olan umutlar da tükeniyor..ama nasip bekleyip görecegız...
sarılalım bebişimkurtulacağız bende inanıyorum...sınav için sağol kuşum sende ihmal etme unutma kpss ye hazırlanacağız daha..
merhaba kızlarbugün evdeyim daha düzelemediğimden spora gidemedim yalnz beyaz tvdebru şallı yarın sabah kardio plates yaapacak yani yağ yakacak havada bayağı soğuk ve yağışlı startvde düğün programı var ona bakıyorum bi maziye dönüp eliyim
ohhhhhh keyfee bakkkk
tuğba oşgeldin canm seni gördüğümesevindim çok çok
canım geçmiş olsun ben gecen boyun fıtığı için girdiğimde 7-8 dk kaldım o bile çok kötü idi yarım saat iyi durmuşsun iyi haberlerini bekliyoruz canımdoktor sol tarafta bı kıtle gordu ne oldugunu anlamadı mr ıstedı daha once ya yoktu varsada cok kucuktu kı gormedım dedı dun mr a gırdım mezar gıbı yarım saat durdum zordu.... ınsallah kotu bısı degıldır kuzum...
gitsın kuzum bızde eylulde gıderız ınsallah hıc gerek kalmaz belkı atanırızzzişkura basvurdun dımıı??
bu havaların üstüne üstüne gitmek lazım gamzecim... sen de spor aleti yok mu bin üstüne, kendini güneşli havada hayal et... ben hafif kapalı yağmur çiselerken çok daha fazla severim yürüyüş yapmayı.. saçımın boyası akmayacak olsa bi dakka durmam yağmur yağarken.. ne demişler bahar depresyonundan kurtulmak için; erken kalk hareket et ve vitamin al..
tatlı krizinde de oturup tarçın deniyorsun. olmadı nesfit ballı badem deniyorsuno da olmadı gidip hurma alıyorsun marketten.. içine leblebi ya da badem koyup çatır çutur yiyorsun.. bir de ben ne demiştim? muzu al mikrodalgada yada tavada çok az ısıt üstüne tarçın serp cecviz kır al sana muhteşem tatlı...
ben artık eskisi kadar zevk de almıyorum yediklerimden. yani canım bir şey çekiyor ve yiyorum diyelim, hayalimdeki tat ile aldığım lezzet arasında uçurum oluyor...
kuzum senin kilon için 1200 kalori çok az da ondan diyorum.... chentip olsa tamam derdim de sen bence zorluyorsun kendini ....GÜNAYDIN
kaptanım kaçamak yapmadım hiç sadece cuma yediğim karışık tost dışında ama yediklerimin kalorisini hesaplıyorum 1100 1200 kalorinin altına düşmüyorum
şahnurcum ve çentikcim geçmiş olsun allah acil şifalar versin
eşim evde bugün dışarı çıkıcam şimdi kaçamak yapmıyıcam inş:18::18:
akşama görüşürüz kızlar
desene seni de 20 nisandan sonra kaybedeceğiz bir süre...herkeseeeee günaydınnnnnnnnnnnnnnn
alıntı yaptım ama silindi:26::26::26:
jujum dün 45 dk yürüyüş yaptım onu yazmayı unutmuşum ama gündüz yapmıstım:26:
zes hoşbuldum cnm......
rabişşşşşşşşşşşş nerelerdesin sen hastaneye falan mı gidiyorsun yıne?
juju ilaç kullanmıyorum...sadece folik asit kullanıyorum...doktor sıradan şeyler söyledi....bu ay sonunu merakla bekliyorum...
gamzeeeeee iş yerınde net yok mu cnm yaaaaaa.......
aysunayyyy senın okul yoğun mu? sende çok yoksun sankim:26:
kızlarrrrrrr benımde annem-babam ve kayınvalidem aynı anda geliyorlar..şaka gibi gelmezler gelmezler aynı anda gelecekleri tutar...20 nisandan sonra gelırız dediler.......
canım resminide bilmiyoruz ki yorum yapalım ama evet çok iddalı bir kilo 57 ... illa ona inmek zorunda değilsin aynaya baktığında kendinden memnunsan bi fazlalığın yoksa yeterli makuldur.... ha spora yüklenirsin bu noktadan sonra dediğin gibi kilo vermezsin ama vucudun şekillenir ve 57 olmasanda 57 likler gibi durursunşimdi duydum kuzen... ben giriş yapıp da yarışmayı paylaşana kadar sizin kaptan paylaşmış zaten kuzum... (poke benim kuzenim 4. takımda yarışıyor)
JUJU kaynata yüzün solmuş çökmüş dedi. ben de çok etkilendim sanırsam yeniden kilo mu almaya çalışıyorum nedir anlamadım gitti. itahım bir açıldı bir açıldı. Aslında çok memnunum sen zayıfladın mı, dediklerinde çok mutlu oluyorum. Senelerdir giymediğim iki kotumun içine zorla da olsa girebildim. Arkadaşım elinde fazladan 42 beden pantolon olduğunu bana getireceğini söylediğinde, bana olmaz kiiii dediğimde olsun 44 de var elimde demişti. Ben de artık 38-40 giyiyorum demiştim. Bunlar çok güzel ama ne bileyim acaba farkında olmadan çöktüm mü bilmiyorum ki.. Kan testi yaptırdığım doktorda kilo vermene gerek yok ki demişti neden taktın ki 57 ye demişti. Ben de bekarlık kilom demiştim.
Ya kafama karışık işte.. Anormal miyim değil miyim bilmiyorum. O yüzden sporu düzenli yapmak istiyorum. Belki sıkılaşınca iğrenç duracak ben de 57 kilo.. Onu görmem lazım... O bakımdan bir müddet kilomu koruyup yavaş yavaş vermeyi düşünüyorum. 300 gr 400 gr falan gibi. Baktım zorlanıyorum sabit kalacağım. Artık veremem gibi geliyor. Çünkü az yiyorum. Eskiye nazaran hatta çok az. Annem bile "yaş pastayı bitirmişsin bize hiç kalmamış" dedi geçen gün. Ben de "canım çok çekti ondan o kadar çok yedim" deyince " ya hu ben şaka yapıyorum. hiç yememişsin ki bi parmak almışsın sadece.." dedi. eskiden dünyaları yerdim oturunca... Bu kadar az yemeyle bile veremiyorsam artık veremem gibime geliyor.
Eklem ağrılarım bugün daha iyi gbi. Belki öğleden sonra sporumu yapabilirim..
Şahnur bu nesfitler çok pahalı bir şey mi;? Olsa olsa 5 tl falan değl midir. Eğer öyleyse hiç zahmet etme bacım ya..
tut kendini gamze aaaaaaaaaaaaa ne bu canım yaz geliyo diyorum deniz güneş kum diyorum ince giysiler diyorum siz yemek diyorsunuz... ben yine öğlen yemeğindeki antep fıstıklı baklavamı yanımda oturan şanslı insana verdim canım bile çekmedi ve regli olucam düşünün artık... her tarafım şiş davul gibiyim ha oldum ha olucam modundayım ama yinede yemiyorum tatlılarıBen bu hafta hiç iyi değilim kızlarr...o kadar iştahım varki anlatammm..her şey canım istiyorr :26::26::26: hani mazerete 1 hafta yada 10 gün kala kriz geliyor yaa, herkese geliyor mu bilmem ama işte o krizim tutuyor bu aralar..tatlı yeme isteğim, ekmeğe yönelmelerim..doymak bilmeyişlerim..hep bu yüzdenn :18::18::18::18:
.
onu bende istiyorum yaaaaaaaa terlemek istiyorum... koşu bandında eğimli yürüyorum artık nefes nefese kalıyorum ama terleme yok... k.b. indiğimde aynaya bakıyorum suratım kıpkırmızı olmuş ama ter namına bişi yok ..Denerim canımm....ama havada çok etkiliyor benii :26::26::26: şöyle bir yaz havasında terleye terleye spor yapmak harika olur...
.
corni sended tut kendini kuzum bak bu güne kadar kim ne kadar verdi listesinde en baştasın koruman lazım yerini yoksa gamze aldı başını gidiyosağol cnm.........
bacım noldu sana......geçmişi okuyamadığımdan bılmıyorum......geçmiş olsun....
rabişim gelişmelerden haberim yok.....MR a ne için girdin cnm.....ama ne içinse sonucun inş iyi olur......
gamzeeeeeeeeecnmmmm yarama parmak bastın acayip iştahım açık özellıkle son 2 haftadır durduramıyorum sanki kendımı ya tugba yapma etme dıyorum .....ama benım gibi olan varmış.......sebebi havalar mı? yoksa başka bir şey mı bılmıyorum ama....
gamzee sınavlar ne alemde...benım de 4-5 mayısta aöf sınavlarım var.....
RABİŞ im görümcem yarın sakaryaya gidiyor sınava girip kurtulacak:26: ne azimli bu gacı yadarısı başımıza....
doktor sol tarafta bı kıtle gordu ne oldugunu anlamadı mr ıstedı daha once ya yoktu varsada cok kucuktu kı gormedım dedı dun mr a gırdım mezar gıbı yarım saat durdum zordu.... ınsallah kotu bısı degıldır kuzum...
hastalıktan senin ağzının tadı kaçmış ondan canım... iştahsızsın bu aralar desene.. ahhhhhhh ne güzel keşke banada olsa şöyle zorlanmadan erisembu havaların üstüne üstüne gitmek lazım gamzecim... sen de spor aleti yok mu bin üstüne, kendini güneşli havada hayal et... ben hafif kapalı yağmur çiselerken çok daha fazla severim yürüyüş yapmayı.. saçımın boyası akmayacak olsa bi dakka durmam yağmur yağarken.. ne demişler bahar depresyonundan kurtulmak için; erken kalk hareket et ve vitamin al..
tatlı krizinde de oturup tarçın deniyorsun. olmadı nesfit ballı badem deniyorsuno da olmadı gidip hurma alıyorsun marketten.. içine leblebi ya da badem koyup çatır çutur yiyorsun.. bir de ben ne demiştim? muzu al mikrodalgada yada tavada çok az ısıt üstüne tarçın serp cecviz kır al sana muhteşem tatlı...
ben artık eskisi kadar zevk de almıyorum yediklerimden. yani canım bir şey çekiyor ve yiyorum diyelim, hayalimdeki tat ile aldığım lezzet arasında uçurum oluyor...
zesss kuzum işe başladığında aaaaaaaa doğum yaptın ama inceciksin denmesini istiyorsan yediğin her lokmada bunu düşün ozaman kendini tutarsın ve gereksiz şeyler yemezsinbende haziranda başlıyorum bakalım bizimki 1 yaşında olacak nasip olursa ama benim için haziran önemli değil seminere gidiyoruz 2-3 saat duruma göre gidip geliyoruz esas eylül olmuş olacak hayırlısı bakalım...eylüldede 15 aylık oluyor)))
sağol cnmmmerhaba kızlarbugün evdeyim daha düzelemediğimden spora gidemedim yalnz beyaz tvdebru şallı yarın sabah kardio plates yaapacak yani yağ yakacak havada bayağı soğuk ve yağışlı startvde düğün programı var ona bakıyorum bi maziye dönüp eliyim
kuzum senin kilon için 1200 kalori çok az da ondan diyorum.... chentip olsa tamam derdim de sen bence zorluyorsun kendini ....
desene seni de 20 nisandan sonra kaybedeceğiz bir süre...
corni yürüyüşünü nerede yaptın beline zarırı olmuyor dimi...
canım resminide bilmiyoruz ki yorum yapalım ama evet çok iddalı bir kilo 57 ... illa ona inmek zorunda değilsin aynaya baktığında kendinden memnunsan bi fazlalığın yoksa yeterli makuldur.... ha spora yüklenirsin bu noktadan sonra dediğin gibi kilo vermezsin ama vucudun şekillenir ve 57 olmasanda 57 likler gibi durursun
tut kendini gamze aaaaaaaaaaaaa ne bu canım yaz geliyo diyorum deniz güneş kum diyorum ince giysiler diyorum siz yemek diyorsunuz... ben yine öğlen yemeğindeki antep fıstıklı baklavamı yanımda oturan şanslı insana verdim canım bile çekmedi ve regli olucam düşünün artık... her tarafım şiş davul gibiyim ha oldum ha olucam modundayım ama yinede yemiyorum tatlıları
onu bende istiyorum yaaaaaaaa terlemek istiyorum... koşu bandında eğimli yürüyorum artık nefes nefese kalıyorum ama terleme yok... k.b. indiğimde aynaya bakıyorum suratım kıpkırmızı olmuş ama ter namına bişi yok ..
corni sended tut kendini kuzum bak bu güne kadar kim ne kadar verdi listesinde en baştasın koruman lazım yerini yoksa gamze aldı başını gidiyo
sonuçlar ne zaman çıkacak rabiş???
hastalıktan senin ağzının tadı kaçmış ondan canım... iştahsızsın bu aralar desene.. ahhhhhhh ne güzel keşke banada olsa şöyle zorlanmadan erisem
zesss kuzum işe başladığında aaaaaaaa doğum yaptın ama inceciksin denmesini istiyorsan yediğin her lokmada bunu düşün ozaman kendini tutarsın ve gereksiz şeyler yemezsin
ooo ne güzel eşin seninle yürüyo.. Benimkisi gelmez öyle şeylere.. Yalvarıyorum birlikte inelim sen oğlanla otur ben koşu yapıp geleyim diyorum yok anam yokkk..sağol cnmm
Jujum yok net geldi ya problem değil mısafırın gelmesı ben gene gırerım nete......zaten ne zaman geleceklerı bellı degıl .....bı gelecegız dıyorlar bi havalar duzelsın dıyorlar.....
Yürüyüşü dışarda açık havada yapıyorum cnm...eşimle beraber yürüyoruz....Belime dikkat etmeye çalışıyorum jujum....
ooo ne güzel eşin seninle yürüyo.. Benimkisi gelmez öyle şeylere.. Yalvarıyorum birlikte inelim sen oğlanla otur ben koşu yapıp geleyim diyorum yok anam yokkk..
Neyse hiç yoktan iyidir corni yürüyüşe sevindim düzenlimi yapıyorsun peki...
Bu arada cuma günü 73 leri görürsem eğer yeni resim ekleyeceğim profilime bakalım fark etmişmi...
öptüm kokladım yerine gamzemOfffffffff Zes benim için koklasana onu, içine çeke çekeee..böylee burnunda hisset olur mu bacımmmmm...
.
geçmiş olsun ukyo... Allah şifa versin tez iyileşmerhaba kızlarbugün evdeyim daha düzelemediğimden spora gidemedim yalnz beyaz tvdebru şallı yarın sabah kardio plates yaapacak yani yağ yakacak havada bayağı soğuk ve yağışlı startvde düğün programı var ona bakıyorum bi maziye dönüp eliyim
haklısın juju düşünüyorum valla yeni doğum yapmışsın lafı güzel olurdu...bu ara en azından sporu devamlı hale getirmeye çalışıyrum dışarı olmazsa ev- ev olmazsa dışarı şeklinde
kuzum senin kilon için 1200 kalori çok az da ondan diyorum.... chentip olsa tamam derdim de sen bence zorluyorsun kendini ....
desene seni de 20 nisandan sonra kaybedeceğiz bir süre...
corni yürüyüşünü nerede yaptın beline zarırı olmuyor dimi...
canım resminide bilmiyoruz ki yorum yapalım ama evet çok iddalı bir kilo 57 ... illa ona inmek zorunda değilsin aynaya baktığında kendinden memnunsan bi fazlalığın yoksa yeterli makuldur.... ha spora yüklenirsin bu noktadan sonra dediğin gibi kilo vermezsin ama vucudun şekillenir ve 57 olmasanda 57 likler gibi durursun
tut kendini gamze aaaaaaaaaaaaa ne bu canım yaz geliyo diyorum deniz güneş kum diyorum ince giysiler diyorum siz yemek diyorsunuz... ben yine öğlen yemeğindeki antep fıstıklı baklavamı yanımda oturan şanslı insana verdim canım bile çekmedi ve regli olucam düşünün artık... her tarafım şiş davul gibiyim ha oldum ha olucam modundayım ama yinede yemiyorum tatlıları
onu bende istiyorum yaaaaaaaa terlemek istiyorum... koşu bandında eğimli yürüyorum artık nefes nefese kalıyorum ama terleme yok... k.b. indiğimde aynaya bakıyorum suratım kıpkırmızı olmuş ama ter namına bişi yok ..
corni sended tut kendini kuzum bak bu güne kadar kim ne kadar verdi listesinde en baştasın koruman lazım yerini yoksa gamze aldı başını gidiyo
sonuçlar ne zaman çıkacak rabiş???
hastalıktan senin ağzının tadı kaçmış ondan canım... iştahsızsın bu aralar desene.. ahhhhhhh ne güzel keşke banada olsa şöyle zorlanmadan erisem
zesss kuzum işe başladığında aaaaaaaa doğum yaptın ama inceciksin denmesini istiyorsan yediğin her lokmada bunu düşün ozaman kendini tutarsın ve gereksiz şeyler yemezsin
ooo ne güzel eşin seninle yürüyo.. Benimkisi gelmez öyle şeylere.. Yalvarıyorum birlikte inelim sen oğlanla otur ben koşu yapıp geleyim diyorum yok anam yokkk..
Neyse hiç yoktan iyidir corni yürüyüşe sevindim düzenlimi yapıyorsun peki...
Bu arada cuma günü 73 leri görürsem eğer yeni resim ekleyeceğim profilime bakalım fark etmişmi...
ben kendi adıma motive oluyorum şahnur şimdi iki resim arasındaki farka bakacağım ve şevkleneceğim birde kendimi dışardan görme inkanım oluyor .. ilk çektiğimde şok olmuştum ben kendimi böyle görmüyordum ki aynada allahım ben böyle duba gibimiyim demiyştim... bakalım ne kadar fark olduyaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi
öptüm kokladım yerine gamzem
geçmiş olsun ukyo... Allah şifa versin tez iyileş
haklısın juju düşünüyorum valla yeni doğum yapmışsın lafı güzel olurdu...bu ara en azından sporu devamlı hale getirmeye çalışıyrum dışarı olmazsa ev- ev olmazsa dışarı şeklinde
hakkat kız 73 nerden çıktı aranızda bi ben 80 küsür olunca 7 li rakamlar görmekten .... 83 dimek istemiştimWuuuuuu jujumm ıvana sert olmuştamam toparlıyorum jujum, haklısın, çok hemdee..üstelik ay sonu amcamın oğlunun düğünü var..ince olayım ayyyy
Bu arada 73 derken jujum???
.
bilgisayar okadar yavaşki yazana kadar sıkılıyorum varya düğün prgramını izleyice yenien evlenesim geldi ne güzel herşey yeni yeni jujum kaptanım dün rahatsızdı yaamadım menümü sayıklıya sayıklıya uyudum ben hasa oluna çok köt bişey oluyorum yarında nbtim var inşalllah düzelrim
geçmeş olsun canım yaaaa.....bilgisayar okadar yavaşki yazana kadar sıkılıyorum varya düğün prgramını izleyice yenien evlenesim geldi ne güzel herşey yeni yeni jujum kaptanım dün rahatsızdı yaamadım menümü sayıklıya sayıklıya uyudum ben hasa oluna çok köt bişey oluyorum yarında nbtim var inşalllah düzelrim
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
bugün herkes yeşil çayını içtimi bakimmmmm
saolasın canım yarın için randevu aldım inş gene orta kulak iltihabı değildir gecen sefer öyle çıkmıştı çapaklanmadan sonra
çentik cim senin BMI zaten şu anda 19 larda ben olsam sabit kalmak için uğraşırdım
bu arada nesfitler normalde ne kadar bilmiyom caım yaa şimdi migros sanal markete baktım 430 gr mı 8,70 miş eğer istersen kullanırım dersen göndereyim canım %50 indirim kuponunu
bende öğlen tarçın alıp deneyeyim bari şu aralar benimde canım tatlı istiyo bende kuru üzümle geçiştiriyorum ama tamamen kessin belki işe yarar
yaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi
ben kendi adıma motive oluyorum şahnur şimdi iki resim arasındaki farka bakacağım ve şevkleneceğim birde kendimi dışardan görme inkanım oluyor .. ilk çektiğimde şok olmuştum ben kendimi böyle görmüyordum ki aynada allahım ben böyle duba gibimiyim demiyştim... bakalım ne kadar fark oldu
seni ara ara dürteceğim yoksa motivasyonun gidiyo...
hakkat kız 73 nerden çıktı aranızda bi ben 80 küsür olunca 7 li rakamlar görmekten .... 83 dimek istemiştim
zescim teşekür edrim sağol ev hanımıolmakda güzelmiş işimi bitirdim oturdum tv izliyorum dışarda yağmur var nescafeni bol köpüklüsü olan varya sütüsü o çok güel bi tane de ondamı içsem değme keyfime bie hasta olmasaydım ohhhhhhhhhhhhhh
geçmeş olsun canım yaaaa.....
ama imrenmedin desem yalan olurBen hastalanmayı özledim yaaaaa bende sayıklaya sayıklaya uyuyayım üstümü örtsünler çorbam önüme gelsin bitkin düşeyim.
bugün herkes yeşil çayını içtimi bakimmmmm
bilgisayar okadar yavaşki yazana kadar sıkılıyorum varya düğün prgramını izleyice yenien evlenesim geldi ne güzel herşey yeni yeni jujum kaptanım dün rahatsızdı yaamadım menümü sayıklıya sayıklıya uyudum ben hasa oluna çok köt bişey oluyorum yarında nbtim var inşalllah düzelrim
şahnurum çok geçmiş olsun....inşallah korktuğun gibi olmaz...
ekle valla merak ettim şimdi...
jujum inşallah 73 lerde olacak .allah söyletti bence....
ukyo çok geçmiş olsun ...havalar okadar bozukki tam hastalık havası bir hafta yaz bir hafta kış yaşıyoruz resmen...
oyyy kıyamam
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?