Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahh cnm ya biliirm o mr ben hem de çok iyi...bel fıtığımdan ötürü kaç kez yattım ama Allah dermansız dert vermesin...sonuçlar ne zaman çıkacak haber ver.....moralini bozma tatlım inş bir şeyın yoktur..
iş kura başvuru yaptım .ama pek umudum yok mmeurlar netı okuyunca olan umutlar da tükeniyor..ama nasip bekleyip görecegız...

sarılalım bebişim kurtulacağız bende inanıyorum...sınav için sağol kuşum sende ihmal etme unutma kpss ye hazırlanacağız daha..

merhaba kızlarbugün evdeyim daha düzelemediğimden spora gidemedim yalnz beyaz tvdebru şallı yarın sabah kardio plates yaapacak yani yağ yakacak havada bayağı soğuk ve yağışlı startvde düğün programı var ona bakıyorum bi maziye dönüp eliyim

tuğba oşgeldin canm seni gördüğümesevindim çok çok

Aynenn canımmmm

canım geçmiş olsun ben gecen boyun fıtığı için girdiğimde 7-8 dk kaldım o bile çok kötü idi yarım saat iyi durmuşsun iyi haberlerini bekliyoruz canım

ben de öğleyin tempolu olarak 40 dk yürüdüm şimdi de hafif bişeyler atıştırayım daha yemeimi yemedim
bayıldım çentik cim muzu deneyeceğim tatlı krizim tuttuğunda

kuzum senin kilon için 1200 kalori çok az da ondan diyorum.... chentip olsa tamam derdim de sen bence zorluyorsun kendini ....
desene seni de 20 nisandan sonra kaybedeceğiz bir süre...
corni yürüyüşünü nerede yaptın beline zarırı olmuyor dimi...

canım resminide bilmiyoruz ki yorum yapalım ama evet çok iddalı bir kilo 57 ... illa ona inmek zorunda değilsin aynaya baktığında kendinden memnunsan bi fazlalığın yoksa yeterli makuldur.... ha spora yüklenirsin bu noktadan sonra dediğin gibi kilo vermezsin ama vucudun şekillenir ve 57 olmasanda 57 likler gibi durursun

tut kendini gamze aaaaaaaaaaaaa ne bu canım yaz geliyo diyorum deniz güneş kum diyorum ince giysiler diyorum siz yemek diyorsunuz... ben yine öğlen yemeğindeki antep fıstıklı baklavamı yanımda oturan şanslı insana verdim canım bile çekmedi ve regli olucam düşünün artık... her tarafım şiş davul gibiyim ha oldum ha olucam modundayım ama yinede yemiyorum tatlıları
Denerim canımm....ama havada çok etkiliyor benii :26::26::26: şöyle bir yaz havasında terleye terleye spor yapmak harika olur...

.
onu bende istiyorum yaaaaaaaa terlemek istiyorum... koşu bandında eğimli yürüyorum artık nefes nefese kalıyorum ama terleme yok... k.b. indiğimde aynaya bakıyorum suratım kıpkırmızı olmuş ama ter namına bişi yok ..
corni sended tut kendini kuzum bak bu güne kadar kim ne kadar verdi listesinde en baştasın koruman lazım yerini yoksa gamze aldı başını gidiyo

sonuçlar ne zaman çıkacak rabiş???

hastalıktan senin ağzının tadı kaçmış ondan canım... iştahsızsın bu aralar desene.. ahhhhhhh ne güzel keşke banada olsa şöyle zorlanmadan erisem
zesss kuzum işe başladığında aaaaaaaa doğum yaptın ama inceciksin denmesini istiyorsan yediğin her lokmada bunu düşün ozaman kendini tutarsın ve gereksiz şeyler yemezsin

sağol cnmm

jujum yok net geldi ya problem değil mısafırın gelmesı ben gene gırerım nete......zaten ne zaman geleceklerı bellı degıl .....bı gelecegız dıyorlar bi havalar duzelsın dıyorlar.....
yürüyüşü dışarda açık havada yapıyorum cnm...eşimle beraber yürüyoruz.... belime dikkat etmeye çalışıyorum jujum....

ooo ne güzel eşin seninle yürüyo.. Benimkisi gelmez öyle şeylere.. Yalvarıyorum birlikte inelim sen oğlanla otur ben koşu yapıp geleyim diyorum yok anam yokkk..

Neyse hiç yoktan iyidir corni yürüyüşe sevindim düzenlimi yapıyorsun peki...

Bu arada cuma günü 73 leri görürsem eğer yeni resim ekleyeceğim profilime bakalım fark etmişmi...

yaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi

Offfffffff Zes benim için koklasana onu, içine çeke çekeee..böylee burnunda hisset olur mu bacımmmmm...

.
öptüm kokladım yerine gamzem

geçmiş olsun ukyo... Allah şifa versin tez iyileş

haklısın juju düşünüyorum valla yeni doğum yapmışsın lafı güzel olurdu...bu ara en azından sporu devamlı hale getirmeye çalışıyrum dışarı olmazsa ev- ev olmazsa dışarı şeklinde

Wuuuuuu jujumm ıvana sert olmuş tamam toparlıyorum jujum, haklısın, çok hemdee..üstelik ay sonu amcamın oğlunun düğünü var..ince olayım ayyyy

Bu arada 73 derken jujum???

.

yaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi
ben kendi adıma motive oluyorum şahnur şimdi iki resim arasındaki farka bakacağım ve şevkleneceğim birde kendimi dışardan görme inkanım oluyor .. ilk çektiğimde şok olmuştum ben kendimi böyle görmüyordum ki aynada allahım ben böyle duba gibimiyim demiyştim... bakalım ne kadar fark oldu

seni ara ara dürteceğim yoksa motivasyonun gidiyo...
Wuuuuuu jujumm ıvana sert olmuş tamam toparlıyorum jujum, haklısın, çok hemdee..üstelik ay sonu amcamın oğlunun düğünü var..ince olayım ayyyy

Bu arada 73 derken jujum???

.
hakkat kız 73 nerden çıktı aranızda bi ben 80 küsür olunca 7 li rakamlar görmekten .... 83 dimek istemiştim

bilgisayar okadar yavaşki yazana kadar sıkılıyorum varya düğün prgramını izleyice yenien evlenesim geldi ne güzel herşey yeni yeni jujum kaptanım dün rahatsızdı yaamadım menümü sayıklıya sayıklıya uyudum ben hasa oluna çok köt bişey oluyorum yarında nbtim var inşalllah düzelrim

ukyo cum bi an önce iyileşirsin inş nöbette hasta hasta hiç çekilmez

zescim teşekür edrim sağol ev hanımıolmakda güzelmiş işimi bitirdim oturdum tv izliyorum dışarda yağmur var nescafeni bol köpüklüsü olan varya sütüsü o çok güel bi tane de ondamı içsem değme keyfime bie hasta olmasaydım ohhhhhhhhhhhhhh

geçmeş olsun canım yaaaa.....

ama imrenmedin desem yalan olur Ben hastalanmayı özledim yaaaaa bende sayıklaya sayıklaya uyuyayım üstümü örtsünler çorbam önüme gelsin bitkin düşeyim.

selamlar kızlar.....

tatlım bende kullandım 72. oldum inşallah iyi bir sonuç alır...

.

şahnurum çok geçmiş olsun....inşallah korktuğun gibi olmaz...

ekle valla merak ettim şimdi...

jujum inşallah 73 lerde olacak .allah söyletti bence....

ukyo çok geçmiş olsun ...havalar okadar bozukki tam hastalık havası bir hafta yaz bir hafta kış yaşıyoruz resmen...

geçmeş olsun canım yaaaa.....

ama imrenmedin desem yalan olur Ben hastalanmayı özledim yaaaaa bende sayıklaya sayıklaya uyuyayım üstümü örtsünler çorbam önüme gelsin bitkin düşeyim.

bugün herkes yeşil çayını içtimi bakimmmmm

oyyy kıyamam

.

Çoooookkkk geçmiş olsun canımmmm :26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…