Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toksin atıcı , tok tutan ve tatlı isteğini gideren çay..

1 litre su + 1/2 çay bardağı yeşil çay + 1 dilim limon + 2 adet çubuk tarçın kaynatıyor ve hergün içiyorsunuz.
FAYDALARI ;metabol,zma hızlanıyor,toksin atıyorsunuz,tatlı isteğiniz azalıyor,nsülin direnci diyeti yapan arkadaşların geç acıkmasını sağlıyor,cildiniz güzelleşiyor , vs vs.

Soru – Yemek sonrası tatlı yeme isteğini gidermenin bir yolu var mı?

Cevap – Kişilerde yanlış yemek tercihleri, atlanan ara öğünler, az su içimi sebebiyle yemek sonrasında tatlı tüketme isteği oluşabilir. Tatlı isteğinin azalması için öncelikle ara öğün yapma kuralını uygulamalıyız. Çünkü ara öğünler kan şekerinizin aşırı düşmesinin önüne geçicek ve ana öğünlerde tüketilen besinlerin karbonhidrat içeriğinin azalmasına yardımcı olacaktır. Aynı zamanda su içiminin dengelenmesi de tatlı isteğini azaltacaktır. İçeceklerinize toz tarçın ilave etmek de tatlı isteğinin azalmasına yardımcı olucaktır. Mesela tatlı yemek yerine ılık süte tarçın serperek bu krizi basitçe atlatabilirsiniz.

.

yeşil çay ile tarçını ayrı ayrı içiyorum ama bir arada hiç denemedim.. Deneyeniniz varsa tecrübelerini yazsın bi zahmet... :)

yeşil çay ile tarçını ayrı ayrı içiyorum ama bir arada hiç denemedim.. Deneyeniniz varsa tecrübelerini yazsın bi zahmet... :)

meltem ben denemedim ama az önce öyle araştırırken gördüm bu yazıyı ve alıntı yaptım....yazıyı paylaşan kişi çok memnun kalmış denemek lazım...ama normalde yeşil çayı açıkmı almak gerekir acaba poşetlisi de olur mu ?..bilemedim...

kızlar ctesi gittiğimiz gezmeden bi resim gelmişti az önce onu ekledim bakın bakalım gerçi boydan değil ama

bir gün ara ile cnm......

yaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi

şahnurrrrr foto çok güzel çıkmış

itiraf.com a hoşgeldiniz....biraz önce petito yedim bir tane su ufak olanlardan acebeee kaç kaloridir..hemen bakayım.......

bir de ben ne yapmaya başladım biliyor musunuz? nerden bileceksınız hemen söylüyorum hanı şu plates çemberi varya onu yapıyorum oturduğum yerde dizi izlerken felan.iç bacaklarım için.....

corni cim sorular
1-petito ne şekerim
2-plates çemberi ne
çok cahal gördüm şimcik kendimi tubaa

üzerimdeki bluzu 3 senedir giyemiyordum ama o gün cuk diye oturdu çok hoşuma gitti pantolon da bollaşmıştı
aslında niye o gün foto çektirmedim ki boydan kuaföre neyim de gidememiştim halbusi

cnmcım petito bir tür çikolata eti petito ayıcık 77 kaloriymiş....mükemmel bir tadı var yaaaminicik çikolatada ki kaloriye bak......

plates çemberi de yuvarlak bir çember dizlerının arasına alıp açıp kapatıyorsun ..ebru şallı yapıyor

chentiq bacım yds açıklanmış....................

rabiş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
alevvvvvvvv sen nerdesın

kızlar çıkmadan günlük menümü yazayım
sabah
1 kase ballı bademli cornflakes
ara
2 elma
öğlen
2 dilim ekmek
1 kk peynir
2 kaşık kereviz salatası
ara
1 avuç kuru üzüm
akşam
fırında somon olacak yanında salata
su tamam
yürüyüş 45 dk tempolu olarak yapıldı

chentiq bacım yds açıklanmış....................

rabiş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
alevvvvvvvv sen nerdesın

sahnur valla o yarım saatı gel sen bıde bana sorr zordu gercekten....

jujummmm yarın cıkıcak sonuc yarın hastaneye gıdıcem tekrar....

tugbam geldım sen yoksun ya la

menumm

sabah
1 kase nesfıt

ogle
sandvıc
ıce tea

ara
1 muz

aksam
1 kase kısır
1 poaca

su:ıcıldı
spor:100 mekık 60 kol calıstım

sabah
1 dilim ekmek
1 yumurta
zeytin

ara
10 tane çilek

öğlen
1 kase çorba
3 kaşık bulgur plavı

akşam
1 tane lahmacun

su içiyorum
spor
evde plates 1 saat

bugünkü menm abartılı oldu biliyorum niye böyle oldu bilmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…