- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.421
bugün herkes yeşil çayını içtimi bakimmmmm
yeşil çay ile tarçını ayrı ayrı içiyorum ama bir arada hiç denemedim.. Deneyeniniz varsa tecrübelerini yazsın bi zahmet... :)toksin atıcı , tok tutan ve tatlı isteğini gideren çay..
1 litre su + 1/2 çay bardağı yeşil çay + 1 dilim limon + 2 adet çubuk tarçın kaynatıyor ve hergün içiyorsunuz.
Faydaları ;metabol,zma hızlanıyor,toksin atıyorsunuz,tatlı isteğiniz azalıyor,nsülin direnci diyeti yapan arkadaşların geç acıkmasını sağlıyor,cildiniz güzelleşiyor , vs vs.
yeşil çay ile tarçını ayrı ayrı içiyorum ama bir arada hiç denemedim.. Deneyeniniz varsa tecrübelerini yazsın bi zahmet... :)
kızlar ctesi gittiğimiz gezmeden bi resim gelmişti az önce onu ekledim bakın bakalım gerçi boydan değil ama
ooo ne güzel eşin seninle yürüyo.. Benimkisi gelmez öyle şeylere.. Yalvarıyorum birlikte inelim sen oğlanla otur ben koşu yapıp geleyim diyorum yok anam yokkk..
Neyse hiç yoktan iyidir corni yürüyüşe sevindim düzenlimi yapıyorsun peki...
Bu arada cuma günü 73 leri görürsem eğer yeni resim ekleyeceğim profilime bakalım fark etmişmi...
yaa aslında ben de resim çektirsem de bende eklesem siz bi bakın diye boydan heveslendim şimdi
daha önceki resmini de görmüştüm arada bayağı bir fark var canım ....çok hoş çıkmışsın...
.
itiraf.com a hoşgeldiniz....biraz önce petito yedim bir tane su ufak olanlardan acebeee kaç kaloridir..hemen bakayım.......
bir de ben ne yapmaya başladım biliyor musunuz? nerden bileceksınız hemen söylüyorum hanı şu plates çemberi varya onu yapıyorum oturduğum yerde dizi izlerken felan.iç bacaklarım için.....
corni cim sorular
1-petito ne şekerim
2-plates çemberi ne
çok cahal gördüm şimcik kendimi tubaa
üzerimdeki bluzu 3 senedir giyemiyordum ama o gün cuk diye oturdu çok hoşuma gitti pantolon da bollaşmıştı
aslında niye o gün foto çektirmedim ki boydan kuaföre neyim de gidememiştim halbusi
canım geçmiş olsun ben gecen boyun fıtığı için girdiğimde 7-8 dk kaldım o bile çok kötü idi yarım saat iyi durmuşsun iyi haberlerini bekliyoruz canım
ben de öğleyin tempolu olarak 40 dk yürüdüm şimdi de hafif bişeyler atıştırayım daha yemeimi yemedim
bayıldım çentik cim muzu deneyeceğim tatlı krizim tuttuğunda
kuzum senin kilon için 1200 kalori çok az da ondan diyorum.... chentip olsa tamam derdim de sen bence zorluyorsun kendini ....
desene seni de 20 nisandan sonra kaybedeceğiz bir süre...
corni yürüyüşünü nerede yaptın beline zarırı olmuyor dimi...
canım resminide bilmiyoruz ki yorum yapalım ama evet çok iddalı bir kilo 57 ... illa ona inmek zorunda değilsin aynaya baktığında kendinden memnunsan bi fazlalığın yoksa yeterli makuldur.... ha spora yüklenirsin bu noktadan sonra dediğin gibi kilo vermezsin ama vucudun şekillenir ve 57 olmasanda 57 likler gibi durursun
tut kendini gamze aaaaaaaaaaaaa ne bu canım yaz geliyo diyorum deniz güneş kum diyorum ince giysiler diyorum siz yemek diyorsunuz... ben yine öğlen yemeğindeki antep fıstıklı baklavamı yanımda oturan şanslı insana verdim canım bile çekmedi ve regli olucam düşünün artık... her tarafım şiş davul gibiyim ha oldum ha olucam modundayım ama yinede yemiyorum tatlıları
onu bende istiyorum yaaaaaaaa terlemek istiyorum... koşu bandında eğimli yürüyorum artık nefes nefese kalıyorum ama terleme yok... k.b. indiğimde aynaya bakıyorum suratım kıpkırmızı olmuş ama ter namına bişi yok ..
corni sended tut kendini kuzum bak bu güne kadar kim ne kadar verdi listesinde en baştasın koruman lazım yerini yoksa gamze aldı başını gidiyo
sonuçlar ne zaman çıkacak rabiş???
hastalıktan senin ağzının tadı kaçmış ondan canım... iştahsızsın bu aralar desene.. ahhhhhhh ne güzel keşke banada olsa şöyle zorlanmadan erisem
zesss kuzum işe başladığında aaaaaaaa doğum yaptın ama inceciksin denmesini istiyorsan yediğin her lokmada bunu düşün ozaman kendini tutarsın ve gereksiz şeyler yemezsin
chentiq bacım yds açıklanmış....................
rabiş nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnn
alevvvvvvvv sen nerdesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?