- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.961
:roflol::roflol::roflol:ilahi mehal ......naniknanikyarımada ayy ben anlamadım fisfisfis
aaa hoşgeldin bu arada:))
mehalim hani sana elif hakkinda bisiy danismistimya sebebini buldum soyliyim sebebi su
kizim yeni ogretim doneminde ortaokula baslayacakya bugun okuyacaklari okulu gormeye gezmeye tanimaya gittiler haala inanamiyo koleje gidecek olmasina cok heycanli okulu cok beyenmis ve durup durup okuldan bahsediyo yani kafasinda hep yeni okulu yeni dersleri yeni arkadaslari olacak ya hep bununlar var ikide bir yani ben simdi kolejemi gidecem deyip duru bugun ev odeviyle ilgili bir klosorunu unutmus okulda neyse dersini netten bulup yapti ama akli bir karis havada cook heycanli cook gecen hafta da ogretmeni hangi dersleri goreceklerinden bahsetmis biraz senin anliyacagin bunlari dusunmekten dagilmis kafasi biraz
Cuma günü yaparsın canım bu haftada kötü geçecek baksana kaçamaklar filan dağıtsın herkes iyicede cuma yeni darbe dönemine gireriz darbesiz olmayacak bu iş
Ben sizi çok sevdim paylaşımlarınız çok güzel birbirinize desteğinizde süperr.. Ama madem davet gelmiş ve listede boş yer var ben oraya katılayım en iyisi.. kendinize iyi bakın kızlar..arkadaşlığınız sıcak kanlı yaklaşımınız için çok teşekkürler..arada gelip halinizi hatrınızı sorarım artık.. öptüm hepinizi... Şeniz
:
HEHE . ayol benim selamım yeter dedim di ...:roflol::roflol::roflol:Şeniz
allahın emri peygamberin kavliyle nurhayatı istiyom .....kaydirigubbakcemile3
tabi kendi rısasıyla .... başlık neyin istemiyosunuz demi ....:roflol::roflol:
hazır anneler günündede koşu bandı sözü almışken başlık verebilirdim ....delikafadulden ama kaybettiniz o şansı kızımız kendi gönlüyle geliyo ....:teytey::teytey::teytey::roflol::roflol:
nurhatatım canım 6. takıma buyur ama burayıda unutma istedigin gibi yaza bilirsin bak bana bi ayagım 5. takımda .....alkisalkisalkisa.s.
günaydınlar bu arada ....:1hug:
KALLİSTE valla canım gerçekten bir darbeyi ben kendi adıma hakettim inşallah disipline edilirizde toparlanırız derece yaparız artık
çikolatım cuma tartılma ve haftasonu kaçamakları için yazdıklarında haklısın ben bunu 1,5 yıl sürdürdüm biliyormusunuz yani hiç bir haftasonu engelleyemedim kendimi taaki bundan 5-6 ay öncesine dek... ve aslada yapmadım kaçamak bu kadar zaman içinde.. aslında cuma değilde başka günde tartılsak yine ya o akşam yada ertesi gün kaçamak olacaktır kesinlikle... yani işin ucu beynimizdeki komuta dayanıyor..
aynı diyeti uygulama işini hiç bir zaman yapamadık teşebbüs etsekte başaramadık bir çoğumuz listeye bağımlı kalamıyoruz... ama dayak fikri hoş)) masaj bakımından yani....
zaten dayak yeeyince karnin doyar bijoom yemek yemeye yuzun kalmaz boylece zayiflarsiin rica et esine insan sevdigini yerden vururmus sen beni sevmiyosun hic yerden yere vurmuyosun de zayifla baciiimdayak, işkence, piskolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:
..Yada kendinizi Mehalim ve Kalliste delisinin şevkatli kollarına bırakınız kötükedihüso sizin yerinize her türlü kuralı ve kötülüğü düşünebiliriz :roflol: hiç bir sonuç için sorumlu tutulamayız, lütfen alıntı yapmayınız her hakkı mahfuzdur:roflol::roflol:
kallişim bence herkes birbirini döfsün kaydirigubbakcemile3 benim çözümüm budur ! dayak cennetten çıkmadır
deeeeeerrrmişimm... :roflol:
?
dayak, işkence, psikolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:
mehalim müdür niyekizdirdi benim kizimi ya. gelir bir cakarsam gözüne. görür dünya kac bucak..
lapitop :)):roflol::roflol:ne anladım ilk etapta biliyomusun . lolipop ..:roflol::roflol::roflol: müdüre ha ..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: Evet müdüre gidip dicem annem gelirde senin gözüne bir çakarsa görün sen dicem .
hem daha kallisimde dediğini demedim kallisin slm var sen bana lapitop :))) alacaksın beni ondan ayırmayacaksın dicektim demi:))kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?