Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenanın diyeti sanıyorum bu bijom, kalp vakfının bir diyeti bu ayrıca...

KAHVALTI
• Çay, kahve vs. (Şekersiz)

• 2 kibrit kutusu peynir (60 gram)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek (30 gram)

ÖĞLE

• 3 köfte kadar et, tavuk, balık (90 gram = 1 porsiyon)

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 kâse çorba

• Salata

• 1 ince dilim ekmek

• Veya

• 1 adet kaşarlı yağsız tost ve çay - kahve (şekersiz)

SAAT 17.00’DE

• 2 porsiyon meyve

• veya 2 adet galeta

AKŞAM

5 - 6 yemek kaşığı sebze yemeği Salata 1 ince dilim ekmek Gece boyunca 2 porsiyon meyve

NOT: Bu diyetin birinci haftasında günde yarım su bardağı yoğurt istenildiği zaman yenebilir. Ayran, cacık olarak da kullanılabilir. ıkinci haftada yoğurt kullanılmaz. Diyeti uygulayan erkekler günlük porsiyon miktarlarını 1/2 oranı kadar artırabilirler.

Aman iyi iyi zenanım sorun bu olsun alkisalkisalkisCevabına sevindim . Ama bak görüyosun bebelerimiz durup dururken değişmiyolur illaki altında bir sebep oluyor

Cuma günü yaparsın canım bu haftada kötü geçecek baksana kaçamaklar filan dağıtsın herkes iyicede cuma yeni darbe dönemine gireriz darbesiz olmayacak bu iş

Darbe mii delikafadulden biri darbemi dedii ayy ben çok severim despotluğuu hahahahah:lepi:

Ama ama olmazkii senağlama kendine ii davran okk her zamanda uğraa, Yolu şaşırırsan aebene takıl senkaydirigubbakcemile o ezberledi kapının yerini

Selami yetermişş hamili kart yakınımdırr kaydirigubbakcemile3

Kızı istemişin ben anası olarak verdim gitii :roflol::roflol:

gelemedim yaaa neyse bakalim simdi yemege geldi cocuklar
cukulatam evet bu diyet dunden beri harfuyyen uyguluyorum cook rahatim tatrtilmiycam cumyayakadar bakalim ne olucak ama kacamak yapmaya firsatim olmuyo bu yonu cok guzel
bide guzel vakit geciriyoruz havalarda iyi surekli bahcedeyiz gorusuruz

KALLıSTE valla canım gerçekten bir darbeyi ben kendi adıma hakettim inşallah disipline edilirizde toparlanırız derece yaparız artık

KALLİSTE valla canım gerçekten bir darbeyi ben kendi adıma hakettim inşallah disipline edilirizde toparlanırız derece yaparız artık

Canım valla olmayacak başka türlü, baksanıza ne kadar dağıldık gitti herkes ayrı bir köşeye ama nrmaldir arada böyle dağılmakta iyidir cumadan itibaren sıkı döneme hazırlayın kendinizi..

Yeni fikirleri olanlar yazabilirler cumadan itibaren değişmesini istediğiniz bir şey varsa yazınız, takıma katmak istediğiniz bir kural yada özellik varsa yazınız yani aklınıza geleni yazınız toparlayalım şu durumu...Yada kendinizi Mehalim ve Kalliste delisinin şevkatli kollarına bırakınız kötükedihüso sizin yerinize her türlü kuralı ve kötülüğü düşünebiliriz :roflol: hiç bir sonuç için sorumlu tutulamayız, lütfen alıntı yapmayınız her hakkı mahfuzdur:roflol::roflol:

kallişim bence herkes birbirini döfsün kaydirigubbakcemile3 benim çözümüm budur ! dayak cennetten çıkmadır
deeeeeerrrmişimm... :roflol:
hepimiz aynı diyeti uygulasak mı acep :uhm:
ama hepimizin kilosu aynı değil,olmaz ,sağlıksız olur...
(sesli düşünüyorum)
öncelikle şu haftasonu kaçamaklarını yoketmemiz gerek,hepimiz haftasonu sapıtıyoruz.
bunun bir sebebi de cuma günü tartılmamız bence..hiç düşündünüz mü?
cuma günü tartılıyoruz,az da olsa kılo verıyoruz,sonra cts pazar ı tatil sayıyor bilinç altımız sanırım...
ne diyorsnuz nu konuda??

çikolatım cuma tartılma ve haftasonu kaçamakları için yazdıklarında haklısın ben bunu 1,5 yıl sürdürdüm biliyormusunuz yani hiç bir haftasonu engelleyemedim kendimi taaki bundan 5-6 ay öncesine dek... ve aslada yapmadım kaçamak bu kadar zaman içinde.. aslında cuma değilde başka günde tartılsak yine ya o akşam yada ertesi gün kaçamak olacaktır kesinlikle... yani işin ucu beynimizdeki komuta dayanıyor..

aynı diyeti uygulama işini hiç bir zaman yapamadık teşebbüs etsekte başaramadık bir çoğumuz listeye bağımlı kalamıyoruz... ama dayak fikri hoş )) masaj bakımından yani....

bu arada Prof.Dr. Osman Müftüoğlu'nun yeni kitabı " Kolay Diyet " i herkese tavsiye ediyorum.yanlış anlaşılmasın,sıradan listelerin yazdığı bir kitap değil. kilo almaya müsait herkes için tam bir başucu kitabı,genel kurallar tüyolar... kısacası bentavsiye ediyorum canlar.arasıra buraya alıntı yaparım sizler için...

yok kallişim aynı diyeti uygulamamız saçma zaten, sen 73 kilosun ben 83...10 kilo fark var aramızda,ben belki bir öğünde 2 dilim ekmek yemeliyim ama sen 1 dilim (misal yanii)

o zaman dayak fikrini en kısa zamanda hayata geçiriyoruz... kaydirigubbakcemile

kallişim ben hatırlıyorum seni 7.takımda bu kadar hızlı kilo veremiyordun zannediyorum,demek ki haftasonu kaçamaklarından ...

evet çikolatçımm aynen dediğin gibi kaçamaklardan sebep uzun süre verememiştim istediğim miktarda kilo... 2 günde yaptığım kaçamakları eritebilmek için 3 gün daha uğraşıyordum gitti 5 gün kaldı 2 gün ))

ay spordan geldim hem yorgundum hem aç gidip karnımı doyurayım birde 2 sardunya aldım onlarıda ekeyim sonra gelirim şekerler öpüyorum....

dayak, işkence, psikolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:

Son düzenleme:
dayak, işkence, piskolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:
zaten dayak yeeyince karnin doyar bijoom yemek yemeye yuzun kalmaz boylece zayiflarsiin rica et esine insan sevdigini yerden vururmus sen beni sevmiyosun hic yerden yere vurmuyosun de zayifla baciiim
amaaan kotu espriydi unut gitsin bende silmeye gitmeyim simdi
ben gunluk gibi kendimden haber verem he iste diyet listemi biliyosunuz fazla katlimim da olmuyo zararli bir uye oldum denetleyiciligide yapamiyom bijom dezole he cok uzgunum seni yariyolda birakmisim gibi hissediyom
aslinda izine ayrilmayi dusundum ama sakin dedim temelli sapitirim diye korkuyom ben her firsatta ugrayim yine simdi dinleniyolar misafirlerim yorgunlarya yazik kiyamiyorumda yaslilik iste ama cok mutlular torunlariyla hep birlikte yemek yemeyi ozlemisler dedemiz efeylen babaannemizde kizlarlan bol bol vakit geciriyolar kayinpederim az yiyorumya diyoki ye kizim ye disin keserken canin isterken yaslaninca yenmiyo diyoo zayiflayipta ne yapacaksin boyle cok guzelsin diyoo esimde elleme baba yemesin manken olcak o diyoo butikten giyincek artik diyooo eyleniyo iste boyle kizlaar

Okuldan geldimm. az yorgun azda müdüre uyuz olmuş vaziyetteyim adamın gene aybaşısımı geldi ne dir başladı herkesi uyuz etmeye bir gün bi,rinden dayak yiyecek ama dur bakalım piyonga kime vuracak gamyoncuiremsu
Gelin yavrularım benim şefkatli kollarımaa:jeyyar: :roflol:
kallişim bence herkes birbirini döfsün kaydirigubbakcemile3 benim çözümüm budur ! dayak cennetten çıkmadır
deeeeeerrrmişimm... :roflol:
?

süper okulda bebeleri döfemiyorum burda sizi döferim bayıldım bu fikrealkisalkisalkis evet evet dayak cenentten çıkmadır:mymeka:
dayak, işkence, psikolojik şiddet hepsini kabul ediyorum. yeter ki ip gibi olayım :roflol::roflol:

Anacım bu takımdaki herkeste psiko manyak çıktı iyimiii.:bbo: Sizde beni döfeceksiniz ama okiş:roflol::roflol:

selammmmmmmmm. ben geldimmmmm.. gecmisi okudum. yemege gidecegim 10 dakika sonra asagi.
kallisim tabiki hakettin biraz kacamagi insanin cani neler neler cekiyor. onlara hayir derken ne iskencelere katlaniyoruz... bunlarin hepsini biliyorum... ama sen aylardir düzenini oturttun yazik olmasin dedim caniminici. simdi 3-4 ay düzenli yemege baslayinca, bir iki kacamak kacamak bile sayilmaz. cünkü sonraki ögünde dengeyi ayarlar. sen dagittim deyince kendi dagitmalarim aklima geldi.. ondan eyvahhhhh dedim.. ama sükür toparlanmissin .cok sevindim canim..
zenanim.10temmuzda. gece saat 23.00 te bir feribot kalkiyor anconadan onunla gelecekmisiz tatlim kismetse.. sende bak bakalim hangi gün hangi saatte gidiyorsunuz.. ayni feribotla gidiyormusuz heheheh amma keyifli olur.. 42 saat zenanimla süper olur..
cikolatam gecmis olsun iyimisin bugün biraz?
mehalim müdür niyekizdirdi benim kizimi ya. gelir bir cakarsam gözüne. görür dünya kac bucak..
benim saat doldu asagida kiyamet kopuyor .gidip yemegimi yiyeyim

mehalim müdür niyekizdirdi benim kizimi ya. gelir bir cakarsam gözüne. görür dünya kac bucak..

:roflol::roflol: Evet müdüre gidip dicem annem gelirde senin gözüne bir çakarsa görün sen dicem .

hem daha kallisimde dediğini demedim kallisin slm var sen bana lapitop :))) alacaksın beni ondan ayırmayacaksın dicektim demi:))
kaydirigubbakcemile3

lapitop :)):roflol::roflol:ne anladım ilk etapta biliyomusun . lolipop ..:roflol::roflol::roflol: müdüre ha ..:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…