- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.921
valla 60ları göremem bende 70in altına insem yeticek bana :)))))Olacak canım o günlerid göreceksin . bak hepimizin kilo çizelgesine nerden nereye geldik. sabırla işin sonunu bırakmazsan sende o günleri göreceksin emin olkaydirigubbakcemile2
selammmmmmmmmmmm nihayet bitirdim gecmisi okumayi.
hava güzeldi asagi cagirdilar yemek yiyip cay ictik ancak toparlayip totomu yukari ciktim..
sportie canim cok cok gecmis olsun. hakkinda hayirlisi olsun.
zenanim kiz valla temiz kalplisin dualarin kabul olacak ve biz yolda karsilasacagiz bak görürsün..kaydirigubbakcemile3
mehalim spor salonu isini bende düsünüyorumda. birinci sorun yol uzak yakindaki baska kasabada. ikinciside cok pahali. ücüncüsüde iki senelik baglaniyorsun kontrat yapiliyor.. ama ne istersen var doktora kadar, saunaya kadar, dans kursu. vücut sekillendirme, kilo verme, yoga, kas yapma... aklina ne gelirse var.. benim büyük kizim gidiyor. birde ben bazen öglenciyimya gidis gelis saatlerimiz hic uymuyor. bende yalniz gitmem. ama cok istiyorummmm.........
kallisim sen ne dedin? yemek yerken dagittimmi dedin? aman gözünü seveyim.. aman canim benim.. dagitmak okadar kolayki. ama toparlanmasi dehset zor. aylardir bir düzen tutturmustun sakin dagitma ne olur.. bizim bünyemizde insanlarin 90 lara 100 lere cikmasi 2 aylik sapitmayla mümkün. valla icimden birsey koptu sanki. sakin canim ya bir daha duymiyayim tamammi?
bjoux, nurhayat hosgeldiniz sekerler..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dogru diyorsun benim gözümde 58 de..:jeyyar:Hiii ben geldim burdayımmalkisalkisalkis
Hemen anlatamaya başlayım spor salonuna gittim kafamçokkarıştı tabi salon diyebilirsek ayy dükkandan bozma bi yermiş hocasıda yoktu. ama hoca benim yıllar önceki ilk kilo verdiğimde gitttiğim salonun hocası çıktıı plates neyimde yapabiliyolarmış saatleri esnek bu çok iyi benim için .İşin kötüsü spor hocası hamile:CüvCüv: iki ay sonra doğum yapacakmış yerine kayseriden bir hoca gelecekmiş. miş miş miş:1no2: off böyle yanii ama daha sonra bir daha gidecem iyice konuşacam bir yer daha vardı aklımda bi de oraya bakacam ama hiç yoktan iyidir demi
Evet şekercikim saklıyodum sen ortaya çıkardın alkisalkisalkis manken ajansı ile anlaştım 5o kg ol gel dediler bu maki boyumlaa:roflol: yok anacım benim mezun olmamak için bahanee. Kallis sultan burda kalacak bende 55 olum mezun olayım dicemmnaniknanik yok öyle yağmaaalülülülülülü ya keşke 50 olsam hedefim bu bende bu potansiyel varken nasılsa 55 olurum yinee:))
günaydınlar güzel takımımız inşallah herkesin keyfi yerindedir hafta sonları güzel güzel geçmiştir.
sevgili çukulatacım raporum;
09/05/2009
sabah 1 aktıvya
5 adet sunta
öğle tavuklu göbekli yoğurtlu salata
fırında kızartılmış sebze domates soslu 2 servis kaşığı
ara 1 dilim az şekerli kek
akşam yarım lahmacun
gece 1 bardak süt
10/05/2009
sabah 5 adet sunta
1 bardak çay
ara 1 elma
öğle 3 mercimek köftesi
makarna salatası yoğurtlu
ara tavuk göğsü küçük bir kare
akşam 7 adet yaprak sarma
yoğurt
salata
gece 1 bardak süt
günaydın iyi haftalar sevgili takımcım
henüz geçmişi okuyamadım,
bi bakıcam
bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi
Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
şimdi banyoya gireyim sonra yine burdayım öptüm kısçeler... kızlar buarada diyete başlayalı 2 hafta oldu 4 kilo verdim iyi dimiayyy kendimi nasıl zayıf hissediyom bi bilseniz :roflol: kendimi manken gibim hisseder oldum..sanki her kıyafetim artık olacakmış gibi geliyo havalara girdim valla :roflol:
canim ogun ogun degil de,aksama ya da sabaha komple bir gun ne yedigini saatleriyle yazarsan ben de yardimci olmaya , nacizhane fikirlerimi paylasmaya calisirim...
bu arada hosgeldin,dilerim amacina ulasirsin sen de a.s.
Aaaaa :1shok: olmadı nurhayat yaa . Göremem yapamam dediğin an iş bitiyor zaten :1no2: yapacaksın sen istersen 65 görürüsün 60 daa yeterki o gücü kendinde hissett. bak ben daha öncede 58 kadar inmiştim ama hep sein dediğin gibi nerdee 50 nerde göörecem derdim ve göremeddim de ama şimdi hayır görecem ben tartıda 50 kg görecem diyorum evet bir yerden sonra çok zor oluyor ama olacak bu benim elimde 1 ayda 2 ayda hatta 5 ayda olmasa bir yılda bile olsa olacak başka yolu yokk.. bu maçı alacaz başka yolu yokkkkkkkkhihoyyyt
Birazda kendinden bahset sene canım ya ben çok meraklıyımdırda . necisin ne iş yaparsın bebeğin varmı CADIARZU
merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
sanirim spordan sonra usuttum ben dun...
bugun kalkip evdeki yuruyus bandina bile cikamadim dusunun...
herkes iyidir insallah,biraz gecmisi okuyayim bakalim,bensiz ne yaptiniz...
mersacım canım uzun zaman sonra seni görmek hoş geldi, orundan gelemeyeceğini tahmin etmiştik...
canım bende dün ablamı aradım ufak kızım diyorki o senin annen değilki neden arıyorsun.. annem varmıki dedim.. gidemiyorum çok uzun zaman oldu.. gidebilsem bile bir avuç toprak işte insanın ağrına gidiyor annem babam önümde yerde yatıyorlar ben karşılarında ayaktayım... allahım evlatlarımızın sağlığıyla acısıyla sınamasın bizi, amin
hoş bulduk canım ben sizlerden daha sonra girebilmişim ama yolu buldum sonunda .
ay sende benim gibisin canım benimkilerde ikisi yanyana allah mekalarını cennet etsin evlatlaımızında acısını göstermesin yaradanım .bu gün toparlandım ve yeni bir güne başladım ve iyi başladım 1 kilo vermişim cumaya 1 kilo cepte yani seni çok öpüyorum canım görüşürüz.
merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
...
aaa olmadı deyince içim cız etti ne olmadı diye :roflol: evet insanın elinde ama işte..bebişim yok mehalim nisanda düşük yaptım..çalışıyodum planlama sorumlusu olarak ocak ayında ayrıldım işten..30 yaşındayım, 3,5 senelik evliyim evlendiğimde 64 kiloydum :) bu 23 kiloyu 3,5 senede aldım :bbo: bukaddarrrr laelaelaelaelae
iyi akşamlar 5. takımın fıstıkarı takımımızda 1 kişilik yer var. aebenciğimin selamı var. sizde yarımada olmayan bir arkadaş var eğer isterse bizim takıma uğrasın.
bu hafta sonu kaçamak yapan yapana...bende üzülüodum...gram bile veremedim ve üst üste 3 günü kaçamaklarla doldurduğuma...cuma günü herşey yolunda giderken akşam yapmamam gereken bi saate herseyi mahvettim...ertesi gün telafi edicem dedim...yine olmadı...pazar günü yine herşey güsel başlamıştı...taa ki anneler gününü kutlamak için anneme gidene kdrsenağlama
ewe bi girdim ki... içliköftelerdelikafadulden...ne kdr zmndır cnm istiodu ama annem bana kendine izin vereceğin günü ayarlayalım o gün yapalım demişti...hiç ummadığım anda ve psikilojik olararak kötü olduğum bi dönemde kendime dur diemedim...zaten annemde bugün anneler günü çocuklarım için yaptım diince yedim...(gerçi demesede yicektim süperdi)2 tane yedim...bi de zeytinyağlı yaprak sarması vardı onlardanda yedim...neyse dedim akşama bişi yemem dedim...(yediğimde 4,30 du)ve yemedim...yürüyüş yapiim dedim duyduğum pişmanlığı azaltmak için...yürüyüş yaparken kapı çalmış eşim açmış komşum el böreği açmış mis gibi 4 parça getirmiş......tamda yürüyüş yaparken kapımı açtı elinde tabak üstünde nefis börekler "komsun börek getirdi" dio..eşime dedim hemen ye onları...bu arada saat 20:00...neyse yürüyüşüm bitti duşumu aldım...gittim mutfağa koku sarmış dört bi yanı...neyse 22:00 ye kdr dayandım lanet olası o saaten sonra mı yenir?oooff offfff....çok kötü bi hafta sonuydu...ben öle koku ile falan dağılcak insan değildim...bu aralar ruhsal çöküntü içindeyim saldım kendimi...
bu saate kdr yine hersy süper..inş mahvetmem yine....
sabah kalkınca 2 bardak su....
08:30 kahvaltı 1 bardak süt
12:30 ara yarım sütlü nescafe
15:30 1 kase şehriyeli çorba...
16:30 bitkisel çay...
birazdan yürüyüş yapçam....sabahtan beri yorulmamışım gibi...ayaklarımın altı zonkluo...saat 8:30 da başladım...15:30 da bitti...hiç oturmadan...arada kızın karnını doyurmak için işte...
hafta sonunun yükünü hafifletmem lazım...tartı 100 gösterdi sabah:1no2:...veririken ne taklalar atıorus...2 gün ye hoop bi kilo...benneyaptımki
inş şişliktir...çok utanıyorum sizden...:çok üzgünüm:
bu arada akşam yemeği için iki tane zeytinyağlı kuru patlıcan dolması ile 1 kase yoğurt yicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?