Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Olacak canım o günlerid göreceksin . bak hepimizin kilo çizelgesine nerden nereye geldik. sabırla işin sonunu bırakmazsan sende o günleri göreceksin emin olkaydirigubbakcemile2
valla 60ları göremem bende 70in altına insem yeticek bana :)))))

Valla bende gisicem yüzmeye :) burda spor kompleksi yapıldı henüz açılışı yapılmadı yapılsın bende abone olucam oraya..aslında dans kursu istiyorum tangoyu severim aslında

Aaaaa :1shok: olmadı nurhayat yaa . Göremem yapamam dediğin an iş bitiyor zaten :1no2: yapacaksın sen istersen 65 görürüsün 60 daa yeterki o gücü kendinde hissett. bak ben daha öncede 58 kadar inmiştim ama hep sein dediğin gibi nerdee 50 nerde göörecem derdim ve göremeddim de ama şimdi hayır görecem ben tartıda 50 kg görecem diyorum evet bir yerden sonra çok zor oluyor ama olacak bu benim elimde 1 ayda 2 ayda hatta 5 ayda olmasa bir yılda bile olsa olacak başka yolu yokk.. bu maçı alacaz başka yolu yokkkkkkkkhihoyyyt

Birazda kendinden bahset sene canım ya ben çok meraklıyımdırda . necisin ne iş yaparsın bebeğin varmı CADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 dogru diyorsun benim gözümde 58 de..:jeyyar:

merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
sanirim spordan sonra usuttum ben dun...
bugun kalkip evdeki yuruyus bandina bile cikamadim dusunun...
herkes iyidir insallah,biraz gecmisi okuyayim bakalim,bensiz ne yaptiniz...

kallisim benim kacamak pek seninki gibi olmadi,yani sinirsizca yemedim ama tabii topladigimda manzara cok fena gorunuyor... amaaaann ayda yilda bir kacamak yapmissin hicbirsey olmaz merak etme canim..spor yap bol bol 2 gun,yakarsin.bunu sen benden daha iyi biliyorsun...

bijom o zaman birbirimize kizmiyor,hatasiz kul olmaz hatamla sev beni diyoruz kaydirigubbakcemile3

sevgili canzicigim, canim ne yazik ki olmamis...

1-kahvaltilar cok eksik,peynir yok,yumurta yok...activia dan kahvalti olmaz canim...boyle yaparsan kek,makarna salatasi ve yaprak dolmasi yemekten kendini alamazsin cunku ac kalirsin....

2- az sekerli kek yemen sorun degil ama bu ogunu 1 adet kepekli tostla gecirseydin aksama daha tok olurdun ve de ayni kaloriyi alirdin...

3-tavuk gogsu,mercimek koftesi,yaprak sarma... yani haftada bir iki kere bir tanesini yemen sorun olmaz ama sen 2 gun boyunca hep bunlari yemissin...
kizma bana gorevimi yapmak zorundayim olur mu canim... opuyorum

sportiem cok onemli birsey gibi gorunmuyor yani korkma canim... ben daha once bir yakinimda duymustum ,onunki daha da buyuktu bir ameliyatla kurtuldu...
ama haklisin ameliyat lafi bile insanin canini sikabilir...canim benim,dua et,ben de edecegim....

zenanim ne diyeti bu,aciklamamissin sanirim,merak ettim? yaz da bilelim anacim

oooohh masallah tabucum masallah... ben niye bana kizin demisim ki, biz en iyisi bu hafta birbirimizi affedelim olsun bitsin kaydirigubbakcemile3
uzulme canim,kallisime de dedim,ara ara herkese gelirler boyle..SIK SIk yapmamak lazim ama(bunu kendime de soyluyorum )klava:

canim ogun ogun degil de,aksama ya da sabaha komple bir gun ne yedigini saatleriyle yazarsan ben de yardimci olmaya , nacizhane fikirlerimi paylasmaya calisirim...
bu arada hosgeldin,dilerim amacina ulasirsin sen de a.s.

son olarak bugun yediklerimi not edeyim,cikacagim..yatmam gerek,cok fena parmaklarim bile tuslara basarken zorlaniyor...

08.00 1 kase sutlu nesfit

(nesfiti yedikten sonra uyudum,cunku bir onceki gece 3 te yatmistim)

13.30 2 kasik bezelye, 1 buyuk kase kepekli makarnali salata(yagsiz)

16.30 kepekli makarnali salatamin devami (hastayim ya,istahim hic yoktu bugun,keske hep boyle olsa :1rolleyes: )

18.20 3 adet kepekli biskuvi

20.00 1 dilim ekmek, 1 kucuk tabak kabak yemegi , 3 kucuk kofte , salata

22.00 sut (icecegim)

gece uyumazsam girecegim canlar...

aaa olmadı deyince içim cız etti ne olmadı diye :roflol: evet insanın elinde ama işte.. bebişim yok mehalim nisanda düşük yaptım..çalışıyodum planlama sorumlusu olarak ocak ayında ayrıldım işten..30 yaşındayım, 3,5 senelik evliyim evlendiğimde 64 kiloydum :) bu 23 kiloyu 3,5 senede aldım :bbo: bukaddarrrr laelaelaelaelae

iyi akşamlar 5. takımın fıstıkarı takımımızda 1 kişilik yer var. aebenciğimin selamı var. sizde yarımada olmayan bir arkadaş var eğer isterse bizim takıma uğrasın.

merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
...

Geçmiş olsun canaım aman dikkat spor yapıp sağlıklı olalım derken sağlığımızdan olmayalım aman ha:))

Evet canım allah dilediğin zaman bebek nasip etsin sana inşallah. yaşımız aynı sayılır ben 31 içindeyim ama 30 demek daha kolay geliyor:))

canım denetmenim bende seni denetliyim hafta sonu biraz kaçmış ama kendini bu kadar suçlama bu hafta telafi edersin bence arada böyle kaçamaklr lazım sen şimdi bunları yemeseydin belki 1 hafta sonra iki katını yiycektin belki metabolizmayıda şaşırtırsın ben bu gün çıktım tartıya 1 kilo gitmiş geçen hafta bende biraz kaçırdım ama pişman olmadım tabi sık olmadıkça .canım sen bu gün kahvaltını çok hafif geçiştirmişsin bence kahvaltıyı atlama canım seni öpüyorum sende beni denetlemeyi unutma burdayım artık.

mehalim aebenciğim sizin takımda yarışmada olmayıp takıma yazan bir arkadaştan bahsetti yarışmaya dahil olmak isterse bizim takımda 1 kişilik boş yer var.

mehalim iyi akşamlar canım.1 kilo vermişim cumaya hazırlık yapıyorum yani 1 kilo cepte inşallah çoğaltırımda takıma faydam olur birazdan yediklerimide yazıcam.canım seni öpüyorum .by

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…