- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.941
günaydın iyi haftalar sevgili takımcım
henüz geçmişi okuyamadım,
bi bakıcam
bende doktordan geldim test sonuçlarımı aldım canım sıkkın, doktor ameliyat diyor dermoit kist tespit ettiler 5 cm kadar,
başka türlü de geçmezmiş
kafam karışık kızlar yani
keyifsizim iyice de iştahım kaçtı, bir işe yarayan şey iştahımın kapanması oldu ama herşeyin başı sağlık tabi
mehalim aebenciğim sizin takımda yarışmada olmayıp takıma yazan bir arkadaştan bahsetti yarışmaya dahil olmak isterse bizim takımda 1 kişilik boş yer var.
mehalim iyi akşamlar canım.1 kilo vermişim cumaya hazırlık yapıyorum yani 1 kilo cepte inşallah çoğaltırımda takıma faydam olur birazdan yediklerimide yazıcam.canım seni öpüyorum .by
güzellerim. ben yatiyorum. kizimi bir öpüp yatayim dedim. Şeniz
iyi geceler hepinize.. yarin sabahciyim. allah rahatlik versin. öpüyorum hepinizi
hehe ben galiba yarın yine boyayacağım sırnaşık şey 3-4 renk oldu kafam.. tam buradan çıktım alt kata indim bahçe kapısından ses geliyor bir bakarım İstanbuldan ablam ve eniştem ohh şoklardaydım... hemen duşa girdim tutmadıki boya ama napayım duramadım sevinçten....Valla bende boyayacağım kızıl renge..ama kendi kendime yapabilirmiyim benneyaptımki boyamda hazır valla fisfisfis
bende hep kendimi zayıf ve güzel görürüm melankoliklik var az bişikaydirigubbakcemile3kızlar buarada diyete başlayalı 2 hafta oldu 4 kilo verdim iyi dimiayyy kendimi nasıl zayıf hissediyom bi bilseniz :roflol: kendimi manken gibim hisseder oldum..sanki her kıyafetim artık olacakmış gibi geliyo havalara girdim valla :roflol:
Cuma günü yaparsın canım bu haftada kötü geçecek baksana kaçamaklar filan dağıtsın herkes iyicede cuma yeni darbe dönemine gireriz darbesiz olmayacak bu işHımm olur Kallsim neden olmasın .Aksaklıkta olmaz hem böylece denetçinin biri olmazsa diğeri olur ozman değil mi ok . ama şimdi bu listeyi ne zaman yapayım hemen bugunlerdemi yoksa cuma günü analaile beraber mi yapsam ne dersin :)
[/I]
sen tüm gün bunlarlamı kaldın yapma böyle yaparsan çabuk tükenirsin, her şeyden ye ama ölçülü yiyerek ağır adımlarla ilerle yoksa yolun ortasında nefesin tükenirde oturuverirsin:teselli:Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
reyhan ablacım ama senağlama ama amasenağlama ben kaç aydır ne kaçamak nede başka türlü bozmamıştım diyetimisenağlama izinliyim sizde hesap sormuyorsunuz diye ipin ucu kaçtı :sm_confused: fakat gerekiyordu :çok üzgünüm: dün bayağı toparladım bugün biraz daha yarında tamamen toparlarım:sm_cool:kallisim sen ne dedin? yemek yerken dagittimmi dedin? aman gözünü seveyim.. aman canim benim.. dagitmak okadar kolayki. ama toparlanmasi dehset zor. aylardir bir düzen tutturmustun sakin dagitma ne olur.. bizim bünyemizde insanlarin 90 lara 100 lere cikmasi 2 aylik sapitmayla mümkün. valla icimden birsey koptu sanki. sakin canim ya bir daha duymiyayim tamammi?
Tızzz ne çağıracam kaydirigubbakcemile3 kafamı uzatsam yapardınkaydirigubbakcemile3
kallisim çağırsaydın ya ben boyardım saçını senin kaydirigubbakcemile3
.
CADIARZU Hımmm.. neresiymiş orası bakalım, sen İstanbulun neresindesinkaydirigubbakcemile3 bak yakınsan sporti ve çikolatın yürüyüşüne bile katılabilirsin ajan olarakalkisalkisalkisValla bende gisicem yüzmeye :) burda spor kompleksi yapıldı henüz açılışı yapılmadı yapılsın bende abone olucam oraya..aslında dans kursu istiyorum tangoyu severim aslında
oyy canım benim havalar çok mikrop saçıyor şu günlerde biliyorsun geçen haftada ben hastaydım, spor sonrası terlemektende olmuş olabilir dikkat et...a.s.merhaba kizlar...
cok hastayim,insanin ayak bas parmagi bile agrir mi?
sanirim spordan sonra usuttum ben dun...
bugun kalkip evdeki yuruyus bandina bile cikamadim dusunun...
herkes iyidir insallah,biraz gecmisi okuyayim bakalim,bensiz ne yaptiniz...
he heheheeebu 23 kiloyu 3,5 senede aldım :bbo: bukaddarrrr laelaelaelaelae
1 kilo vermişim cumaya 1 kilo cepte yani seni çok öpüyorum canım görüşürüz.
:roflol::roflol: hehe kendisi gelip nie sölememişki utanmışmı a.s. ay kıyamam ben size, kız ister gibi demişler fallahaalkisalkisalkis... Canım söyleriz isterse gelir arkadaşımız ...a.s. teşekkür ederiz...iyi akşamlar 5. takımın fıstıkarı takımımızda 1 kişilik yer var. aebenciğimin selamı var. sizde yarımada olmayan bir arkadaş var eğer isterse bizim takıma uğrasın.
zenanım aynısı bizim başımızada geldi canım ben senin mehalime yazdığın mesajı gördümde hava değişikliği bahara dönüşlerdede olabilir diyecektim... benim ortanca kızımda bu yıl yeni okulun heyecanı ile haftalarca uyuyamamıştı:teselli: çabuk toparlanır çabucakta adapte olur... kıyamam ben ona öp bizim içinde zenanım...Şenizkizim yeni ogretim doneminde ortaokula baslayacakya bugun okuyacaklari okulu gormeye gezmeye tanimaya gittiler haala inanamiyo koleje gidecek olmasina cok heycanli okulu cok beyenmis ve durup durup okuldan bahsediyo yani kafasinda hep yeni okulu yeni dersleri yeni arkadaslari olacak ya hep bununlar var ikide bir yani ben simdi kolejemi gidecem deyip duru bugun ev odeviyle ilgili bir klosorunu unutmus okulda neyse
sevgili canzicigim, canim ne yazik ki olmamis...
1-kahvaltilar cok eksik,peynir yok,yumurta yok...activia dan kahvalti olmaz canim...boyle yaparsan kek,makarna salatasi ve yaprak dolmasi yemekten kendini alamazsin cunku ac kalirsin....
2- az sekerli kek yemen sorun degil ama bu ogunu 1 adet kepekli tostla gecirseydin aksama daha tok olurdun ve de ayni kaloriyi alirdin...
3-tavuk gogsu,mercimek koftesi,yaprak sarma... yani haftada bir iki kere bir tanesini yemen sorun olmaz ama sen 2 gun boyunca hep bunlari yemissin...
kizma bana gorevimi yapmak zorundayim olur mu canim... opuyorum
son olarak bugun yediklerimi not edeyim,cikacagim..yatmam gerek,cok fena parmaklarim bile tuslara basarken zorlaniyor...
08.00 1 kase sutlu nesfit
(nesfiti yedikten sonra uyudum,cunku bir onceki gece 3 te yatmistim)
13.30 2 kasik bezelye, 1 buyuk kase kepekli makarnali salata(yagsiz)
16.30 kepekli makarnali salatamin devami (hastayim ya,istahim hic yoktu bugun,keske hep boyle olsa :1rolleyes: )
18.20 3 adet kepekli biskuvi
20.00 1 dilim ekmek, 1 kucuk tabak kabak yemegi , 3 kucuk kofte , salata
22.00 sut (icecegim)
gece uyumazsam girecegim canlar...
Aminn canım..Dileklerin için teşekkürler :)valla ben 30 demeye alışamadım henüz
Evet canım allah dilediğin zaman bebek nasip etsin sana inşallah. yaşımız aynı sayılır ben 31 içindeyim ama 30 demek daha kolay geliyor:))
sen tüm gün bunlarlamı kaldın yapma böyle yaparsan çabuk tükenirsin, her şeyden ye ama ölçülü yiyerek ağır adımlarla ilerle yoksa yolun ortasında nefesin tükenirde oturuverirsin:teselli:
Doğru söylüyosun bunlarla kalamadım maalesef 1 tabak daha yedim yemekten
he heheheeeben bir yılda aldım 20 kilo
birden kilo almak feci bişey yaa..sporsuz olmayacak valla...
nurhayat canım bak 6. takımdan davet gelmiş sana istersen gidebilirsin istersen bizde kalıp yer açılmasını bekleyebilirsin hiç sorun değil, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver..:1hug:
Ben sizi çok sevdim paylaşımlarınız çok güzel birbirinize desteğinizde süperr.. Ama madem davet gelmiş ve listede boş yer var ben oraya katılayım en iyisi.. kendinize iyi bakın kızlar..arkadaşlığınız sıcak kanlı yaklaşımınız için çok teşekkürler..arada gelip halinizi hatrınızı sorarım artık.. öptüm hepinizi... Şeniz
Allah iyiliğini versin nazlı Ş harfini yazmayı unuttun benim yarım aklımıda aldın kaydirigubbakcemile3
İnşallah be gülüm sen böyle verdikçe ben veriyormuşum gibi seviniyorum . Ne mutlu sanada bizede alkisalkisalkis
Annemmm bedne seni kocaman öpüyorum :1hug:
sevgili çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak form çayı
öğle 1 kek dilimi kadar patatesli püre
salata
1kase çorba
ara 1 elma
akşam 4 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
cacık
gece 1 bardak süt
günaydınlar sevgili cici takımımız umarım herkes iyidir diyetler güzel gidiyordur
canım öncelikle geçmiş olsun spor yaparken ilk zamanlar insan çok kötü dökülüyor biraz daha sonra vucudun o tempoya alışır hiçç hissetmezsin artık
yok canım ne demek kızmak yerden göğe kadar haklısın çok çok iyi oluyor bunları bana söylemen kendime geliyorum hata yaptığımı anlıyorum insan bir yerlere gidince yeme düzeni bozuluyor inşallah toparlıyacağım bu hafta regli dönemim zaten kendimi yorgun ve şiş hissediyorum artık silkelenmem lazım kendime gelmem lazım
canım sen yine süpersin bu hafta güzel kilo verirsin inşallah yürüyüş ile takviyeliyorsun o yüzden hızlıca gidecek kilolar birde ben başarabilsem ailemin yanına falan gitmem motivasyonumu bozdu artık evde oturup yada gittiğim yere yiyeceğimi de götürücem bundan sonra :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?