Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

güzellerim. ben yatiyorum. kizimi bir öpüp yatayim dedim. Şeniz
iyi geceler hepinize.. yarin sabahciyim. allah rahatlik versin. öpüyorum hepinizi

bu gün yaptıklarımı yazim arkadaşlarım.
sabah 1 bardak ılık su 1 bardak yeşil çay
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:1 dilim k.ekmek 1 k.k beyaz peynir 1küçük parça kaşar 1 tane turunç reçeli 3 zeytin domates salatalık
araöğün:dışardaydım yemedim
öğlen:arkadaştaydım biraz bozuldu ama .5 tane yaprak sarması k.k.büyüklüğünde pudingli bisküili pasta
ara öğün:yine dışardaydım.( ay ben bu gün eve uğramayı unutmuşmuyum ne) 1 tane profidrol
akşam:2 kaşık ıspanak 2 kaşık pilav .(dahada ağzıma bişey koyarsam yuh bana.bu gün tabi) şimdiye kadar 2 litre su.

geçmiş olsun canım kendini çok üzme inş bir çözümü vardır moralini yüksek tut.bence bir doktora daha görün onun görüşlerinide al ondan sonra kararını ver öpüyorum seni kendine iyibak by.

mehalim aebenciğim sizin takımda yarışmada olmayıp takıma yazan bir arkadaştan bahsetti yarışmaya dahil olmak isterse bizim takımda 1 kişilik boş yer var.

Allah iyiliğini versin nazlı Ş harfini yazmayı unuttun benim yarım aklımıda aldın kaydirigubbakcemile3

mehalim iyi akşamlar canım.1 kilo vermişim cumaya hazırlık yapıyorum yani 1 kilo cepte inşallah çoğaltırımda takıma faydam olur birazdan yediklerimide yazıcam.canım seni öpüyorum .by

İnşallah be gülüm sen böyle verdikçe ben veriyormuşum gibi seviniyorum . Ne mutlu sanada bizede alkisalkisalkis
güzellerim. ben yatiyorum. kizimi bir öpüp yatayim dedim. Şeniz
iyi geceler hepinize.. yarin sabahciyim. allah rahatlik versin. öpüyorum hepinizi

Annemmm bedne seni kocaman öpüyorum :1hug:

Valla bende boyayacağım kızıl renge..ama kendi kendime yapabilirmiyim benneyaptımki boyamda hazır valla fisfisfis
hehe ben galiba yarın yine boyayacağım sırnaşık şey 3-4 renk oldu kafam.. tam buradan çıktım alt kata indim bahçe kapısından ses geliyor bir bakarım İstanbuldan ablam ve eniştem ohh şoklardaydım... hemen duşa girdim tutmadıki boya ama napayım duramadım sevinçten....

bende hep kendimi zayıf ve güzel görürüm melankoliklik var az bişikaydirigubbakcemile3

oyy cevap verilecek çok mesaj var ama herkesi yatırdım sabah çok erken yola çıkacaklar bende gelirim sonra az yazar sporuma giderim şimdi çıkayım öpüyorum hepinizi..

iyi geceler kizlaar benim bugun diyetin baslangici iyi gecti insallah boyle devaam eder kacamaksiz gunu bitirdim
cukulatam benim diyet hani su 1 ayda 10 kilo diyeti varya iste o bakalim ben bir ay uygulamiycam tabii bir hafta iyi giderse iki hafta yapmayi dusunuyorum ben bir iki kilo vermeye raziyim
reyhan ablam cok isterim karslasmayi hele su izin tam tarih belli olsunda gerisi icin hayirlisini dua ediyorum
mehalim hani sana elif hakkinda bisiy danismistimya sebebini buldum soyliyim sebebi su
kizim yeni ogretim doneminde ortaokula baslayacakya bugun okuyacaklari okulu gormeye gezmeye tanimaya gittiler haala inanamiyo koleje gidecek olmasina cok heycanli okulu cok beyenmis ve durup durup okuldan bahsediyo yani kafasinda hep yeni okulu yeni dersleri yeni arkadaslari olacak ya hep bununlar var ikide bir yani ben simdi kolejemi gidecem deyip duru bugun ev odeviyle ilgili bir klosorunu unutmus okulda neyse dersini netten bulup yapti ama akli bir karis havada cook heycanli cook gecen hafta da ogretmeni hangi dersleri goreceklerinden bahsetmis biraz senin anliyacagin bunlari dusunmekten dagilmis kafasi biraz
baska neler yazacaktim bende diyete konsantre olmus vaziyetteyim bakalim sonuc ne olcak
bijom tatlim baliim duzenli denetlem isini yapamiyorum kusura bakma
simdilik opuyorum herkeziimalum sabah erken kalkiliyo uyku basti yazilari goremiyom gorusuruz

Cuma günü yaparsın canım bu haftada kötü geçecek baksana kaçamaklar filan dağıtsın herkes iyicede cuma yeni darbe dönemine gireriz darbesiz olmayacak bu iş

Buarada yediklerim ;(kahvaltıdan sonra)
1 muz,1 şekersiz türk kahvesi,1 tabak bol limonlu pırasa yemeği
dükkan kapanmıştır.. şakkıdı
sen tüm gün bunlarlamı kaldın yapma böyle yaparsan çabuk tükenirsin, her şeyden ye ama ölçülü yiyerek ağır adımlarla ilerle yoksa yolun ortasında nefesin tükenirde oturuverirsin:teselli:

reyhan ablacım ama senağlama ama amasenağlama ben kaç aydır ne kaçamak nede başka türlü bozmamıştım diyetimisenağlama izinliyim sizde hesap sormuyorsunuz diye ipin ucu kaçtı :sm_confused: fakat gerekiyordu :çok üzgünüm: dün bayağı toparladım bugün biraz daha yarında tamamen toparlarım:sm_cool:

kallisim çağırsaydın ya ben boyardım saçını senin kaydirigubbakcemile3

.
Tızzz ne çağıracam kaydirigubbakcemile3 kafamı uzatsam yapardınkaydirigubbakcemile3

Valla bende gisicem yüzmeye :) burda spor kompleksi yapıldı henüz açılışı yapılmadı yapılsın bende abone olucam oraya..aslında dans kursu istiyorum tangoyu severim aslında
CADIARZU Hımmm.. neresiymiş orası bakalım, sen İstanbulun neresindesinkaydirigubbakcemile3 bak yakınsan sporti ve çikolatın yürüyüşüne bile katılabilirsin ajan olarakalkisalkisalkis

oyy canım benim havalar çok mikrop saçıyor şu günlerde biliyorsun geçen haftada ben hastaydım, spor sonrası terlemektende olmuş olabilir dikkat et...a.s.

bu 23 kiloyu 3,5 senede aldım :bbo: bukaddarrrr laelaelaelaelae
he heheheee ben bir yılda aldım 20 kilo

1 kilo vermişim cumaya 1 kilo cepte yani seni çok öpüyorum canım görüşürüz.
canım maşallah diyelim 2 olur cumaya dekalkisalkisalkis olmasada 1 bile süperdelikafadulden

iyi akşamlar 5. takımın fıstıkarı takımımızda 1 kişilik yer var. aebenciğimin selamı var. sizde yarımada olmayan bir arkadaş var eğer isterse bizim takıma uğrasın.
:roflol::roflol: hehe kendisi gelip nie sölememişki utanmışmı a.s. ay kıyamam ben size, kız ister gibi demişler fallahaalkisalkisalkis... Canım söyleriz isterse gelir arkadaşımız ...a.s. teşekkür ederiz...

zenanım aynısı bizim başımızada geldi canım ben senin mehalime yazdığın mesajı gördümde hava değişikliği bahara dönüşlerdede olabilir diyecektim... benim ortanca kızımda bu yıl yeni okulun heyecanı ile haftalarca uyuyamamıştı:teselli: çabuk toparlanır çabucakta adapte olur... kıyamam ben ona öp bizim içinde zenanım...Şeniz

zenanım ya ben kötü bir şey yaptım hani cd için adres istedimya senden buradan özel ile yollamıştın aldım o adresi ama kağıdımı kaybettim ben :1no2: çok önemli diye şuraya koyuyorum dedim fakat ne çantam kaldı ne evde bakmadığım yer bulamıyorum hatırlamıyorumda .. fırsat bulunca yaz bana canım tekrardan zahmet olacak ama özür dilerim... cdler hazır çıkmış diğer beklediğimizdealkisalkisalkis

nurhayat canım bak 6. takımdan davet gelmiş sana istersen gidebilirsin istersen bizde kalıp yer açılmasını bekleyebilirsin hiç sorun değil, kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle karar ver..:1hug:

günaydınlar sevgili cici takımımız umarım herkes iyidir diyetler güzel gidiyordur

canım öncelikle geçmiş olsun spor yaparken ilk zamanlar insan çok kötü dökülüyor biraz daha sonra vucudun o tempoya alışır hiçç hissetmezsin artık
yok canım ne demek kızmak yerden göğe kadar haklısın çok çok iyi oluyor bunları bana söylemen kendime geliyorum hata yaptığımı anlıyorum insan bir yerlere gidince yeme düzeni bozuluyor inşallah toparlıyacağım bu hafta regli dönemim zaten kendimi yorgun ve şiş hissediyorum artık silkelenmem lazım kendime gelmem lazım

canım sen yine süpersin bu hafta güzel kilo verirsin inşallah yürüyüş ile takviyeliyorsun o yüzden hızlıca gidecek kilolar birde ben başarabilsem ailemin yanına falan gitmem motivasyonumu bozdu artık evde oturup yada gittiğim yere yiyeceğimi de götürücem bundan sonra :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

sevgili çukulatacım dünkü raporum

sabah kepekli beyaz peynirli tost
1 bardak form çayı

öğle 1 kek dilimi kadar patatesli püre
salata
1kase çorba

ara 1 elma

akşam 4 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
cacık

gece 1 bardak süt

Evet canım allah dilediğin zaman bebek nasip etsin sana inşallah. yaşımız aynı sayılır ben 31 içindeyim ama 30 demek daha kolay geliyor:))
Aminn canım..Dileklerin için teşekkürler :)valla ben 30 demeye alışamadım henüz

:roflol::roflol: hehe kendisi gelip nie sölememişki utanmışmı a.s. ay kıyamam ben size, kız ister gibi demişler fallahaalkisalkisalkis... Canım söyleriz isterse gelir arkadaşımız ...a.s. teşekkür ederiz...

HEHE . ayol benim selamım yeter dedim di ...:roflol::roflol::roflol:Şeniz

allahın emri peygamberin kavliyle nurhayatı istiyom .....kaydirigubbakcemile3
tabi kendi rısasıyla .... başlık neyin istemiyosunuz demi ....:roflol::roflol:

hazır anneler günündede koşu bandı sözü almışken başlık verebilirdim ....delikafadulden ama kaybettiniz o şansı kızımız kendi gönlüyle geliyo ....:teytey::teytey::teytey::roflol::roflol:

nurhatatım canım 6. takıma buyur ama burayıda unutma istedigin gibi yaza bilirsin bak bana bi ayagım 5. takımda .....alkisalkisalkisa.s.

günaydınlar bu arada ....:1hug:

günaydın canlarım nasıl başlanınız bakalım güne benim iyi başladı yürüyüşümü yaptım ardından hafif bir kahvaltı şimdide elimde yeşil çayla burdayım. sizlerle tanıştığım için çok çok mutluyumda işleri ihmal etmeye başladım buraya bir oturuyorum 2 saat mutfak almış başını gidiyor olsun birazdan yaparım bu da benim lüksüm olsun arkadaşlarım iyiki sizleri tanıdım beni bişeyler çekti bu takıma takımları gördüm ve 5. ci takım benim yerimdedim mehalimede rahat vermedim benide alın diye iyikide yapmışım .ve burda olduğum için çooook mutluyum

canım maşallah diyelim 2 olur cumaya dekalkisalkisalkis olmasada 1 bile süperdelikafadulden

saolasın canım inş 2 olur hepimiz veririz bakarsın 2 şer kilo oh ne güzel olur.

kalistecim saolasın canım inş 2 olur hepimiz veririz bakarsın 2 şer kilo oh ne güzel olur.

saolasın canım inanın bende aynı düşünüyorum içimiden biri kilo verince bende çok mutlu oluyorum hep beraber başaracaz bu işi bazen iyi kilolar verecez bazen haftalarca hiç kilo veremiycez ama önemli olan yılmadan yola devam etmek .bunuda burda hep beraber başarıcaz.

günaydın herkese a.s.
sabah kalktım, eşimi gönderdim, evi toparladım, yürüyüşe çıktım, 1 saat yürüdüm, markete uğradım, eve geldim, kahvaltı hazırlayıp ettim, mutfağı topladım. valla çook yoruldum. enerjimi şimdiden bitirdim peki akşama kadar ne yapıcam :roflol: şaka bir yana hakatten çok yorgun hissediyorum.

zenancım tamam ben yazıyorum yedikleirmi sen denetleyemesen de üzülme canım. yaz bakalım diyet listeni hakatten ben de merak ettim yerimseniben

çikolatam çok çok geçmiş olsun canım. umarım en kısa sürede iyileşirsin a.s.

kallisim demek saçların olmadı hee, uzatsaydın kafanı işte boyardım ben. izin vermezdim de erkenden yıkamana :roflol::roflol:

bu liste gayet güzel canım,herşey yerinde...böyle devam yerimseniben

üzülme canım ,biraz daha dikkat et yeter.çünkü vermemiz gereken kilo 3-5 değil...

dün geceyi wc de geçirdim,bu ne berbat bir rahatsızlık -tatlicadiarzu-
kallişim,bijom,mehalim,zenanım,canzim çok teşekkürler,sanırım spordan sonra oldu,üşüttüm...

bu arada zenanım o diyeti çok beğendim ben,daha önce de niyetlenmiştim ama yapmak kısmet olmamıştı...sağlıklı bir diyet.bence iyi etmişsin başlamakla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…