Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sevda verdiği kiloları özledi sanırsam

yok vallaha özlemedim ....

yok bea ne çökmesi kız...bence daha da güzelleşiyon kilo verdikçe...durmak yok yola devam...

.

dalin hoşgeldin kuzum...size de çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çıkarır oğluşun dişini de rahatlarsın...

.

al bi ben daha.... bana da kaynata çöktün dedi diye bunalıma girdiydim. gamze hadi buraya da at bi bakalım çökmüş müsün...

yok vallaha özlemedim ....

yok bea ne çökmesi kız...bence daha da güzelleşiyon kilo verdikçe...durmak yok yola devam...

.

ay özlememiş halin poğaça börek magnumsa.. özlemişini düşünemiyorum

Tugba ablacim bence kendni bos yere hirpalama bi dktro git bakalim ne dicek smdiden gecmis olsn ama onmli bise oldgnu sanmiyorumm

inşallah canımm:44::44:

hımmmm öhööömm falan filan fıstık tartı gününe yakın olması kötü olmuş tabi...

ayy sevdam inşallah öledir benımkı de....stres oldum ya çevreme de huzur vermıyorum böle olunca......gidim de rahatlayyaım.....

senin o güzel yuzun çökse ne olur cız yıne güzel yıne güzell

Son düzenleme:

tuğbişim tabiki de hiç birşeyciğin yok sadece kafamız daki kuruntular onlar okadar...bak görceksin...

.

tamam

iyi olmuştur dinlenmişsindir bugün 9 a kadar uyudun şifa olmuştur inşallah...size kulüpte iyi eğlenmeler şahnur...
akşam 8 e kadar ordaydık iyi oldu stres attım canım

bizimkide öyle ayaklarımı gıdıklıyo ama dıgıdıgı diyo

iyi gidiyo valla şahnurum 6 rakamları görmek istiyorum o yüzden kaçamak yapmıyorum
valla helal sana benim bugünki menü pek parlak değil maalesef

asında böreği 1 dlim yiyip magnum yemeseydin iyi imiş ama neyse

canım öğlen 12 ye kadar senin adın listedeydi o saate kadar senden ses çıkmayınca sonra listeden çıkarmıştık canım
bu arada bende bugünki menümü yazayım
sabha
2 dilim ekmek arası peynir domates salatalık ve yeşillik
ara yok
öğle yok saat 3 gibi
1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk haslama
1 mercimekli köfte
1/2 dilim kek
1 hurma
1 avuç içi kadar yufka arası peynir
1 bardak sade gazoz
1 elma
günü böylece kapattım başka bişey yemedim su az oldu
spor çocuklarlşa çimlerde oynadık biraz
ne derseniz haklısınız tartıdan 2 gün önce yapılacak şey değildi 1 mayıs tatili mahvetti beni

size geçen gün söz verdiğim "armut" ları ikram edeceğim, sonra armutları geri toplayacağım haberiniz olsun.

tuğbişim tabiki de hiç birşeyciğin yok sadece kafamız daki kuruntular onlar okadar...bak görceksin...

.

Aynenn, sonra bir geliyor gerçektende bişi yok çok şükür tabiki ama insan merak ediyor :26::26:

çok sağolun kızlar ya.....valla rahatlattınız benı iyi ki varsınız.......

gamzecim rabiş böle yapmazdı ama ne oldu acaba gene mi netı gitti ki:44::44::44:

sahnurcum ben sabah erken bısaatte baktım yoktu adım ogleden bayagı sonrada gene baktım gene yoktu.baskada bakamadım bebek cok huysuz.aklımı basımdan alıyor.

menüm:
sabah.
3 dilim salam
biraz kaşar
4 çatal sucuk
1,5 dilim ekmek
öğle:
4 yk tavuk sote
1 dilim ekmek
14:00 yürüyüş bandında 45 dakika hızlı tempolu yer yer rampalı yürüyüş
akşam:
misafirlikteydik
1 dilim börek
3 yk kısır
ceviz büyüklüğünde helva(un helvası)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…