- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.461
sevda verdiği kiloları özledi sanırsam
Bence de yaniibu arada bu gün işte resim çekildim sıkıntıdan faceye attım, ablam dediki yüzün çökmüş, burnun çıkmış :26::26: daha kilo verme dedi..çok zoruma gittii..vericeğim tabiki ama ablam sevdiği için söylüyor olabilir mi? yoksa gerçekten çöktüm mü? :44::44::44:
herkese merhabalar dostlar bızım dıs sancılarımız devam etmekte erende hasta dısımde fena poff
cornı agzını hayra totonu bayıra ac o deıgın sızı agrı bendede var.hatta bı ara bı ara dedıgım 3 yıldan fazla bende beynımde tumor var dıye gece gunduz aglarken norologuma gıttım mr vs hersey yapıldı sonuc temız bısey yok sıkıntıdan olur devamlı aklını kurcalayn dusundugun uzuldugun bısey varsa oda agrıya sebep oluyo yanı ole kendı kendıne teshıs koyarsan hayatı kendıne ızndan edersın.kendı teshısı kendın koyup aglayacagına gıt bı norologa ıcın rahatkasın ama ben bısey oldugunu sanmıorum.gecmıs olsun.en kısa zamanda doktora gıtınternette arastırıp okudugun kotu seylere kapılma onlar hıc ıyı bısey demez ızledıgın vıdeola sdana teshıs koymaz cnm öpt
ee herkes nasıl kımseler yok.gene.
juju ben gecen cuma kısa bı surede olsa gırmıstım kılomu yazmak ıcın ama lısteme adım olmadıgından yazamadım ve hemen cıkmamda lazımdı
yok vallaha özlemedim ....
yok bea ne çökmesi kız...bence daha da güzelleşiyon kilo verdikçe...durmak yok yola devam...
.
Bence de yaniibu arada bu gün işte resim çekildim sıkıntıdan faceye attım, ablam dediki yüzün çökmüş, burnun çıkmış :26::26: daha kilo verme dedi..çok zoruma gittii..vericeğim tabiki ama ablam sevdiği için söylüyor olabilir mi? yoksa gerçekten çöktüm mü? :44::44::44:
yok vallaha özlemedim ....
yok bea ne çökmesi kız...bence daha da güzelleşiyon kilo verdikçe...durmak yok yola devam...
.
Kizlaaar bgun sabah 6da uyandm kendmi sahillere vurduuum :) menumude yazayimm
Sabah: 1 dilim ekmek peynr dmts salatalk
Oglen; tavuk izgara salata ice tea
Ara: light sutle hazrlanms latte
Aksam: kuru kayisi ceviz kuru uzum karisimi bi kase
3 litre su 1 bucuk saat yuruyus kosu
Tugba ablacim bence kendni bos yere hirpalama bi dktro git bakalim ne dicek smdiden gecmis olsn ama onmli bise oldgnu sanmiyorumm
selam kızlar...bu gün eltimin oturması varmış illa sende gel deyince erkenden oraya gittim gitmez olaydım...saat 17.30 gibi de eve döndüm ve sporumu yaptım duşumu aldım ama yaptığım sporcuk ne kadar fayda eder yediklerime bilmiyorum ve çok kızgınım şuan kendime
önce dünkü menümü yazayım dünkünü de unutmuşum...
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
öğle: az yağlı 1 tabak taze fasulye yemeği,3 kaşıl yoğurt
akşam:4 yemek k. makarna,1 bardak ayran
spor:yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş
su :2 litreye yakın
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
3 zeytin
öğle:1 poğaça,2 dilim börek,1 dilim kek
ara :1 tane magnum
spor:yarım saat eliptik,yarım saat aerobik hareketleri aklıma ne geldiyse
su: şu an 1.5 litre daha içiyorum
.
cornim doktora gitme kararın çok doğru bir karar olmuş..ama sakın aklına kötü hiçbirşey getirme genelde psikolojik te olabiliyor..bir ara bende göğsümde bir şişlik hissettim taktım kafama ,ağladım,korktum o aralarda da burda bir komşunun akrabası göğüs kanserinden vefaat etmişti hep o aklıma gliyordu...sürekli yokluyordum en sonunda bende gittim doktora ...güzelce muayane etti,ultrasonla baktı,meğerse adet dönemim yakın olduğu için süt damarlarında genişleme olmuş ondanmış...sonra doktor gösterdi kanserli olan göğüslerin resimlerini ...içim çok rahatladı o an ama gidene kadar içim içimi yedi....eminim senin de psikolojik bir durumdur aklına kötü şeyler getirip kendini üzme sakın
.
Kızlar tam menümü yazıyordum misafirim geldi..
Sabah: yarım paket çubuk kraker
Ara: yok
Öğle: 3 yemek kaşığı közlenmiş patlıcan
2 salatalık
1,5 dilim k.e.
Ara: 1 paket form pirinç patlağı (90 kalori)
Akşam: 1 kase çorba
1 dilim k.e.
1 domates
Su içiyorum, rahat 4 litre olur
Spor 1 saat yürüdüm (işe yürüyerek gidip geliyorum, bu gün markete diye çıkınca yarım saat yürüdüm)
al bi ben daha.... bana da kaynata çöktün dedi diye bunalıma girdiydim. gamze hadi buraya da at bi bakalım çökmüş müsün...
ay özlememiş halin poğaça börek magnumsa.. özlemişini düşünemiyorum
inşallah canımm:44::44:
hımmmm öhööömm falan filan fıstıktartı gününe yakın olması kötü olmuş tabi...
ayy sevdam inşallah öledir benımkı de....stres oldum ya çevreme de huzur vermıyorum böle olunca......gidim de rahatlayyaım.....
senin o güzel yuzun çökse ne olur cız yıne güzel yıne güzell
al bi ben daha.... bana da kaynata çöktün dedi diye bunalıma girdiydim. gamze hadi buraya da at bi bakalım çökmüş müsün...
ay özlememiş halin poğaça börek magnumsa.. özlemişini düşünemiyorum
inşallah canımm:44::44:
hımmmm öhööömm falan filan fıstıktartı gününe yakın olması kötü olmuş tabi...
ayy sevdam inşallah öledir benımkı de....stres oldum ya çevreme de huzur vermıyorum böle olunca......gidim de rahatlayyaım.....
senin o güzel yuzun çökse ne olur cız yıne güzel yıne güzell
ayy bu rabiş bizi çatlatacak meraktan nerede bu kız ya.....tel numarası da yok:26::26::26::26:
akşam 8 e kadar ordaydık iyi oldu stres attım canımiyi olmuştur dinlenmişsindir bugün 9 a kadar uyudun şifa olmuştur inşallah...size kulüpte iyi eğlenmeler şahnur...
valla helal sana benim bugünki menü pek parlak değil maalesefbizimkide öyle ayaklarımı gıdıklıyo ama dıgıdıgı diyo
iyi gidiyo valla şahnurum 6 rakamları görmek istiyorum o yüzden kaçamak yapmıyorum
asında böreği 1 dlim yiyip magnum yemeseydin iyi imiş ama neyseselam kızlar...bu gün eltimin oturması varmış illa sende gel deyince erkenden oraya gittim gitmez olaydım...saat 17.30 gibi de eve döndüm ve sporumu yaptım duşumu aldım ama yaptığım sporcuk ne kadar fayda eder yediklerime bilmiyorum ve çok kızgınım şuan kendime
önce dünkü menümü yazayım dünkünü de unutmuşum...
sabah: 1 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
öğle: az yağlı 1 tabak taze fasulye yemeği,3 kaşıl yoğurt
akşam:4 yemek k. makarna,1 bardak ayran
spor:yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş
su :2 litreye yakın
bugünkü menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği,1 k.k peynir
3 zeytin
öğle:1 poğaça,2 dilim börek,1 dilim kek
ara :1 tane magnum
spor:yarım saat eliptik,yarım saat aerobik hareketleri aklıma ne geldiyse
su: şu an 1.5 litre daha içiyorum
.
herkese merhabalar dostlar bızım dıs sancılarımız devam etmekte erende hasta dısımde fena poff
cornı agzını hayra totonu bayıra ac o deıgın sızı agrı bendede var.hatta bı ara bı ara dedıgım 3 yıldan fazla bende beynımde tumor var dıye gece gunduz aglarken norologuma gıttım mr vs hersey yapıldı sonuc temız bısey yok sıkıntıdan olur devamlı aklını kurcalayn dusundugun uzuldugun bısey varsa oda agrıya sebep oluyo yanı ole kendı kendıne teshıs koyarsan hayatı kendıne ızndan edersın.kendı teshısı kendın koyup aglayacagına gıt bı norologa ıcın rahatkasın ama ben bısey oldugunu sanmıorum.gecmıs olsun.en kısa zamanda doktora gıtınternette arastırıp okudugun kotu seylere kapılma onlar hıc ıyı bısey demez ızledıgın vıdeola sdana teshıs koymaz cnm öpt
juju ben gecen cuma kısa bı surede olsa gırmıstım kılomu yazmak ıcın ama lısteme adım olmadıgından yazamadım ve hemen cıkmamda lazımdı
tuğbişim tabiki de hiç birşeyciğin yok sadece kafamız daki kuruntular onlar okadar...bak görceksin...
.
Aynenn, sonra bir geliyor gerçektende bişi yokçok şükür tabiki ama insan merak ediyor :26::26:
çok sağolun kızlar ya.....valla rahatlattınız benı iyi ki varsınız.......
gamzecim rabiş böle yapmazdı ama ne oldu acaba gene mi netı gitti ki:44::44::44:
senin ikram ettiğin armutları kaçırdım galibasize geçen gün söz verdiğim "armut" ları ikram edeceğim, sonra armutları geri toplayacağım haberiniz olsun.
dalintoş çok geçmiş olsun bebişin dişlerini sağlıkla çıkarır inşallah...bende kustum sıze ıste hıhhh cornı ve sevda ve sahnur dısında kımse benle konusmadı
bende kustum sıze ıste hıhhh cornı ve sevda ve sahnur dısında kımse benle konusmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?