- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.081
ben karar aldım şekerim kaçamaksız program uygulamaya başladım
Süper canım programa uyman güzel
dün akşam choclate cımla yürüdük, sonra ben bizim bahçede 20 dakika aletlerde çalıştım 2 kerede 8.kata merdivenle çıktım
akşam yemeği olarak 2 kaşık yoğurt ve 2 kaşık z.yağlı barbunya yatmadan da 2 kuru kayısı be bolca su
Kaşık derken çorba kaşığı Harikasın ya daha ne denirki
bu akşamki yemeğimde haızr brüksel lahanası
bu sabah 1 adet kepekli poaça + tek şekerli çay
arada 2 ad.kepekli bisküvi
öğlen ne var bilmiyorum
akşam yine yürüyüşümüz var
arada meyve yesen diyorum nasıl olur sevmezmisin meyve
mehalimcim ve kalliscim avatarlarınıza bayıldım harikalar !kaydirigubbakcemile3
öğün atlama öğün atmala ÖĞÜN ATLAMA demişmiydim hımm hemde 3 kere olmuş:)))öğle yemeğide istemedi canım aşırı sıcaktı bugün hava şimdide şimşekler çakıyor allahım nasıl bir hava değişimi bu.. bijocum sanada geliyormu şimşek gürültüsü...
of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
şekeriim bak o zaman gelirken el salla bana... kaydirigubbakcemile3.. Eskişehire girdiniz solda benzinlik var orayı geçince sağdaki evlerden saya 136. oluyor bizimki:roflol: ay yok dur sana nasıl edeyimki şimdi tarif... benzinliği geçtiniz sağdan bakıyorsun sıra sıra abuk sabuk irili ufaklı evler dükkanlar filan.. en son küme bizimki oluyor. bizden sonra bayağı boş meydan var alkisalkisalkis pembe ve mavi boyalı ufak bahçeli evler dikkat çekiyor... tam önümüzde bahar parkı diye tabela var heh işte ordan sen mesaj at geçiyorum diye ben çıkar bakarım:roflol: sitemizin tam karşısında yani otobanın solunda kalıyor lada servisi var mutlaka görürsünüz.. ay daha nasıl tarif edeyimyok kallisim gelmiyor burda hava günlük güneşlik ama orda varsa gelir buraya 1 saate en geç :bbo: hakkat ne oluyor bu havalara anlamadım ben de.
kallisim eskişehir carrefoura alışverişe gelicez belki bu aralar, madem evin yol üstü belkim geçeriz önünden bak şimdi aklıma geldiii kaydirigubbakcemile
ay canım valla çok sıkıntı olmuş bu.. bendede porselen var üst önde bir diş hekimi daha doğrusu kasap yüzünden çocukken başıma gelmeyen kalmamıştı dişimi çatlattı ve sonra ameliyat olmak zorunda kaldım genç kızken.. ameliyattan sonrada kaplama yaptırmak zorunda kaldım.. ama ne sararma ne başka sorun yaşamadım... senin yazdığını okurken ne geldi aklıma bende bu dişlerimi yaptırırken geçici takmışlardı ve 3 gün onunla gezeceğim.. evde ablam eşim sohbet ediyoruz ben bir kahkaha attım tam odanın ortasına takkk diye bir şey düştü :roflol::roflol: benim diş fırlamış ne utandımdı :roflol:... istanbulda nerede yaptılar senin dişini...idare edebilecek durumda isen ay sonuna dek idare et ya sokağa filan çıkmazsın pek..of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez.
carrefourda yakın zaten bizim önümüzden dümdüz gideceksin 3 dakika sonra ulaşırsınız...esparkıda gezin gelmişken a.s. ne zaman geleceksiniz merak ettim..
evde ablam eşim sohbet ediyoruz ben bir kahkaha attım tam odanın ortasına takkk diye bir şey düştü :roflol::roflol: benim diş fırlamış ne utandımdı :roflol:... istanbulda nerede yaptılar senin dişini...idare edebilecek durumda isen ay sonuna dek idare et ya sokağa filan çıkmazsın pek..
Selam ben geldim nasılsınız şekerler. öğlen yazdıklarınızı okudum ancak cavep yazmadım okuldaki net berbat:)) neyse bende size yedikleimi yazayım ok.
sabah 1 bardak süt ve yarım muz.
arada bişi yok kahve içtim şekersiz az kremalı
öğlen 1 küçük karnıyarık 1 yemek kaşığı pirin pilavı ve küçük kase cacık
okuldan geldim 2 kepek ekmek kkpeynir 2 dilim domates sandaviç ve maden suyu. birde yine küçük hobby( pis buse gene verdi)
akşama yeşil fasulye yiyecemzeytinyağlı porsiyonum belli yumruğumu geçmez. işte böyle
ben karnıyarıktan uzak duruyorum artık, hem doyurucu değil hemde kızartma, boşuboşuna bisürü kalori hemde sırf yap olarak.
pilavı az yemişin zaten cacığa diyecek bişey yok kalsiyum afiyet olsun
bu hobi sende hobi oldu valla bilmem artık, buse bitirsin şu hobileri de sana kalmasınkötükedihüso
akşamki yemek gayet güzel canım.
meyve demişsin evet canım iyi hatırlatma aslında sevmem meyveyi, greyfurt, portakal ve çilek biraz da şeftali seviyorum ama hazır önüme gelirse o da.
evde greyfurt vardı akşam onu da götürürüm cokacimcoook
BEYZUS NİCKLİ ARKADAŞ... haftalardır sesin soluğun çıkmadan takımda vakit geçiriyorsun.. üyeliğini onaylattırıp aramıza katılmayı düşünmezmisin? böyle çok egzantrik oluyor sen bizi okuyorsun ama biz sana ulaşamıyoruz kimsin, necisin.. falcıyım dedimsemde o kadar değilim))
burdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim insallah efe uyanmaz nasil benim guzel takimim sadece tabunun sikinitisini okuyabildim ona cevap yazabildim kusura bakmayin guzeller ben iyiyim ama birazda iyi degilim esim bir tuhaflasti dun onun motorunun anahtarini kaybettik efeyle efe benim elimden aldi nereye atti koydu belli diil
evi talan ettik bulamadik esimde kopurdu bugunde aradik yok halbuki yedekleri var gidip bir yedek daha yaptircak bu kadar basit ama ben cok buuyuk suc islemisim gibi soylenip duruyo hersye bagirmalar kizmalar evin neresine giderse gitsin sanki cok kiymetli bisiyini kaybetmis gibi herseyi kaldirip altina bakiyo bende coook uyuz oldum ama bisiy de diyemiyorum annesigil var ne diyeyim sabrediyorum sabahtan ogleye kadar bagirip cagirip evi huzurrsuz edip ise gidiyo
bunun disinda yemem icmem cok duzgun en ufak bir kacamagim dahiii yok cok rahat icim bakalim yarin nolcak cok umitliyim ve hafta sonu hic bozmadan devam etmek istiyorum gecmise tam okuyamadim birinden ozet istesemmi acaba yaa cok mu yazistiniz
ben karnıyarıktan uzak duruyorum artık, hem doyurucu değil hemde kızartma, boşuboşuna bisürü kalori hemde sırf yap olarak.
pilavı az yemişin zaten cacığa diyecek bişey yok kalsiyum afiyet olsun
bu hobi sende hobi oldu valla bilmem artık, buse bitirsin şu hobileri de sana kalmasınkötükedihüso
akşamki yemek gayet güzel canım.
meyve demişsin evet canım iyi hatırlatma aslında sevmem meyveyi, greyfurt, portakal ve çilek biraz da şeftali seviyorum ama hazır önüme gelirse o da.
evde greyfurt vardı akşam onu da götürürüm cokacimcoook
Sorma canım ya son tenefüste cebinden bir hobby çıkarıyor buda senin diyor gıcık biliyor çikolata aşkımı hayret yaa. öylece kalıyorum yememem gerektiğini bile unutuyorum haa deseki hobby verim mi yok istemem dicem ama zayıf tarafımdan vuruyor:))
bu fikiri ttutum bende sizinle olmak icin izine geldigimde suc isleyimde bana koysunlar sizin kovusa he hee cok guzel adam doverim ben bi kere festivalde adamlari dovmustum ama atmadilar kimse sikayetci olmadikiben boncuklarımı hazırlıyayım o zaman :roflol::roflol: boncuk örme tekniği vardı biliyor fakat yapmıyordum, bir gün içeri girersem diye sakladımdı hep hevesimi:roflol: çünkü öyle sabır işiki adı bile hapishane işi:roflol:... zaten bizim kaçamakları böyle hücre filan engelleyecek başka yolumuz kalmadı gibisırnaşık şey toplayın valizleri yanınıza rahat bir şeyler alın 5-A koğuşu :roflol::roflol::roflol: olarak akşama buluşalım... Çikolata için nane limon alın çocuu iyice hasta etmeyelim oralarda.. Reyhan abla içinde örgü ipi alayım bir kaç renk... Başka ne istersiniz? İsteyene kurdele nakışı öğretebilirim:roflol: çıkıştada dükkan açarız orada yaptıklarımızla yada pazara tezgah:roflol::roflol:
canim benim hic birsey ama hicbirsey seni diyetinden verdigin kararlradan vazgecirmesin zayiflayip guzel kadn olacaksin hayallerinden sakin vazgecme bugun olmazsa yarin mutlaka basaricaz birakmak aklinin ucundan bile gecmesin canim vazgecmedikce inan hersey bizden yana oluyoslmlar takımcığıma...ben sabah geldim ama bişi yazamadan çıktım kızım ben oynıcam dedi...anca iş güç gelebildim nihayet...kalliste ablam süper konuşmuş...üstüme de alındım valla...haklısın ablacım...sitede sorunlardan sonra bnm bunalım(ailevi sıkıntılarım var diyetle ilgili değil...kendimi diyete veremiorum çok moralim bozuk) üstüne geldi...göğsümü kabarta kabarta anlatacağım bi diyet listem yoktu...utandım yazmaya...en sonunda hafta başı yaptıklarımı yazdım veee zenancığımdan okkalı laflarımı yedim ve kalliste ablamın öğütlerini dinliorum...yeniden toparlanmaya karar verdim...o kdr emeğim boşa gitmemeli yılmak yok dedim(inş öle olur)bu siteye üye olduğumdan; geçenlerde kaçamaklı günlerime kadar hiç kaçamaksız olduğum döneme geri dönmeye karar verdim bendeeealkisalkisalkis
çok güzel başlamıştım bu sefer ewt diodum ama beni yıldırmak için ellinden gelen herseyi yaptı sağolsun eşim...bunalımlardan alıp diğerlerine attı...bu zor günlerden kaçmalı mıyım napmalıyımda kendimi görmeliyim bilmiorum...sizden güç alıyorum...inş kaybolmaz bu enerji...kaybolduğu an anlayın ki...............:sm_confused:
tuneli kazarsin sen inanirim buna canim sende eline bir tesbih kovusun hanimagasi olursunYooooookkkkk ordada öğretmenlik demeyin bana bakın kaçarım tünel kazıp ona göree kaydirigubbakcemile ama şu kitap yazma işiCADIARZU hımm hiç fena değik adıda güzel "diyat tabağından mapus damlarına" :roflol::roflol:
ooohoo etekler falan daraliyo ne guzel bende gorucem insallah o gunleriHg annem. Nasılsın . bende iyim :)) Birazdan annemlere gidecem .Daralacak etkelerim pantolanlarım var tüm yazlıklarımı çıkarmıştım. Annemin saolsun terzilik gelir elinden :)) hadi görüşürüz kocaman öptüm
canim yurumek istedi yaa yurumeyi ozledim birdenarkadaşlar bu saate kadar neler yaptım onuda yazim çıkim .işler beni bekler.
sabah suyumu içtim yeşil çayımı içtim ballı sirkeli suyumuda içtim attım kendimi yollara
ben yürüyüş için çok şanslıyım deniz kenarında oturuyorum evden inince sahildeyim uzun bir yürüyüş yolu var mis gibi deniz havası arkadaşlar ama artık güneş erken doğuyor ben yaz gelmeden zenci gibi oldum.tabi hemen çözüm getirdik arkadaşlarla 1 kilometre ilerde yine deniz kenarında orman var burdada mis gibi çam havası şimdi yürüyüş parkurunu değiştirdik ormanda yürüyoruz çam havası çok güzel ya görseniz emiinim sizlerde çok beğenirsiniz .neyse yürüyüşümüde yaptım hafif kahvaltı arkasından metabolizma hızlandırıcı çay ve burdayım tabi işler yerinde duruyor işler bana ben işlere bakıp duruyoz kalkimde birazda evde spor yapim bulaşıklar ev süpürelecek of of daha bir sürü iş hepsi beni bekler hadi arkadaşlar ben çıkıyom geceden beri benim çenem düştü hepinize kolay gelsin.
coktandir seninlede karsilasamadik yaa nasilsin caniim nasil gidiyoo yurumeler sporlar felan yalniz yuruyodum ben hep bazende kizimla iyi oluyo demi yaninda bir arkadas olmasiYemeğe gittim geldim, daha kimse uğramamış valla
yoğurtlu makarna yedim geldim
üzerine birde yeşil çay
choclate cım nerdesin
akşam yürüyoruz dimi ?
ayyy canim yaa gercen cok iyi gelirdi gidip gelmek annenleri gormek ama gercekten zamansiz olmus cok uzun surer mi yenisini yaktirmak daha ayin 30 na var iki uc gunlugune gitsenof of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez. küçükken kırılmıştı, üni dönemlerinde iyice sarardı. ben de tam 3.5 sene önce kaplatayım bari diye gitmiştim. bana kaplama sararır sana son çıkan bişeyden yapalım dediler, ne kadar dedim o zaman için baya yüksek bi para dediler ama ömürlük kullanırsın rengi de aynı olur öteki dişlerinle falan demişlerdi. neyse tamam dedim olmuşken ömürlük olsun dedim. bugüne kadar çok memnundum kimse anlamıyodu ben bile alışmıştım kendi dişim gibi olmuştu ama az önce k-bar yerken düştü :1shok: :1shok: bana yaptırırken ayva ve havuç gibi şeyler ısırırken dikkat et demişlerdi, ben bırak onları elmayı bile dilimliyodum :çok üzgünüm: şimdi tek ön dişli kaldım, inanılmaz kötü bir görüntü valla markete bile gidemem ben böyle:1no2: neyse aradım kliniği hemen gelin yenisini yapalım ücretsiz dediler ama şimdi istanbula git gel, orda olmasını bekle :bbo: işin güzel tarafı annemleri görücem ama aöf sınavlarım var 30-31 inde. çok zamansız oldu yaa :çok üzgünüm: hem dişim yok hem zamanım. canım çok sıkkın :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ayyy kallisim cok guldum simdi anlatirken komik ama ozamanda boyle komikmiydi gulmusmuydunuz hay allah yaa neler geliyo insanin basinaay canım valla çok sıkıntı olmuş bu.. bendede porselen var üst önde bir diş hekimi daha doğrusu kasap yüzünden çocukken başıma gelmeyen kalmamıştı dişimi çatlattı ve sonra ameliyat olmak zorunda kaldım genç kızken.. ameliyattan sonrada kaplama yaptırmak zorunda kaldım.. ama ne sararma ne başka sorun yaşamadım... senin yazdığını okurken ne geldi aklıma bende bu dişlerimi yaptırırken geçici takmışlardı ve 3 gün onunla gezeceğim.. evde ablam eşim sohbet ediyoruz ben bir kahkaha attım tam odanın ortasına takkk diye bir şey düştü :roflol::roflol: benim diş fırlamış ne utandımdı :roflol:... istanbulda nerede yaptılar senin dişini...idare edebilecek durumda isen ay sonuna dek idare et ya sokağa filan çıkmazsın pek..
hakkaten dis maceralariniz cok guzel yaa
roflol::roflol: haha hakatten komik olmuş seni en iyi ben anlarım. bana da yaparlarken aynısı olmuştu. o zaman istanbulda çalışıyodum. patronla konuşurken fırlayıvermişti bir kere, bir kere de çayımın içine düşmüştü geçici dişim :roflol: istanbulda acıbadem de bir klinikte laminate diye bir teknikle yaptılar kallisim. o zaman yeni çıkmıştı. çok memnundum ama neden böyle oldu bilmiyorum. acaba yarın falan burda geçici yapıştırtsam da, yanı kırıldı çünkü yani nasıl diyeyim diğer dişime bakan yanı uzunlamasına, neyse işte ay sonunda mı gitsem istanbula? sonuçta gelin ücretsiz yapalım dediler.. annem hemen gel yaptır burda da ders çalışırsın diyor :bbo:
ben sizin yerinizde olsam gorusurdum madem okadar yakinsiniz gorusun yaaa ne guzel olurbu arada ev tarifine koptum :roflol::roflol: gözüm kapalı bulabilirim sanıyorum artık -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?