Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam ben geldim nasılsınız şekerler. öğlen yazdıklarınızı okudum ancak cavep yazmadım okuldaki net berbat:)) neyse bende size yedikleimi yazayım ok.

sabah 1 bardak süt ve yarım muz.
arada bişi yok kahve içtim şekersiz az kremalı
öğlen 1 küçük karnıyarık 1 yemek kaşığı pirin pilavı ve küçük kase cacık
okuldan geldim 2 kepek ekmek kkpeynir 2 dilim domates sandaviç ve maden suyu. birde yine küçük hobby( pis buse gene verdi)
akşama yeşil fasulye yiyecemzeytinyağlı porsiyonum belli yumruğumu geçmez. işte böyle

Ahh teşekkürler canım kallisim sultanımla beğendik
öğle yemeğide istemedi canım aşırı sıcaktı bugün hava şimdide şimşekler çakıyor allahım nasıl bir hava değişimi bu.. bijocum sanada geliyormu şimşek gürültüsü...
öğün atlama öğün atmala ÖĞÜN ATLAMA demişmiydim hımm hemde 3 kere olmuş:)))

oyy bana diş demeyin ama tek dişi kalmış canavar gibi mi oldun :)) sen her halinle güzelsindir ya üzülme aynaya bak bak gül bence moralinde yerine gelir. sadece zamanın olmaması kötü olmuş ama inan vardır bundada bir hayır bak gör

şekeriim bak o zaman gelirken el salla bana... kaydirigubbakcemile3.. Eskişehire girdiniz solda benzinlik var orayı geçince sağdaki evlerden saya 136. oluyor bizimki:roflol: ay yok dur sana nasıl edeyimki şimdi tarif... benzinliği geçtiniz sağdan bakıyorsun sıra sıra abuk sabuk irili ufaklı evler dükkanlar filan.. en son küme bizimki oluyor. bizden sonra bayağı boş meydan var alkisalkisalkis pembe ve mavi boyalı ufak bahçeli evler dikkat çekiyor... tam önümüzde bahar parkı diye tabela var heh işte ordan sen mesaj at geçiyorum diye ben çıkar bakarım:roflol: sitemizin tam karşısında yani otobanın solunda kalıyor lada servisi var mutlaka görürsünüz.. ay daha nasıl tarif edeyim bu tarifle evi bile bulursunuz...sırnaşık şey

carrefourda yakın zaten bizim önümüzden dümdüz gideceksin 3 dakika sonra ulaşırsınız...esparkıda gezin gelmişken a.s. ne zaman geleceksiniz merak ettim..

of of moralim çok bozuk kızlar :çok üzgünüm:
benim 2 ön dişimden biri protez.
ay canım valla çok sıkıntı olmuş bu.. bendede porselen var üst önde bir diş hekimi daha doğrusu kasap yüzünden çocukken başıma gelmeyen kalmamıştı dişimi çatlattı ve sonra ameliyat olmak zorunda kaldım genç kızken.. ameliyattan sonrada kaplama yaptırmak zorunda kaldım.. ama ne sararma ne başka sorun yaşamadım... senin yazdığını okurken ne geldi aklıma bende bu dişlerimi yaptırırken geçici takmışlardı ve 3 gün onunla gezeceğim.. evde ablam eşim sohbet ediyoruz ben bir kahkaha attım tam odanın ortasına takkk diye bir şey düştü :roflol::roflol: benim diş fırlamış ne utandımdı :roflol:... istanbulda nerede yaptılar senin dişini...idare edebilecek durumda isen ay sonuna dek idare et ya sokağa filan çıkmazsın pek..

carrefourda yakın zaten bizim önümüzden dümdüz gideceksin 3 dakika sonra ulaşırsınız...esparkıda gezin gelmişken a.s. ne zaman geleceksiniz merak ettim..

kallisim bu diş olayı olmasaydı bu aralar düşünüyoduk ama şimdi ne olur bilmiyorum. sana da oralara yakın mısın diye sordum zati neredesiniz diye. aaaaaaaa oralara gelcem de seni aramicam ayıp be bana yuhhh:1closedeyes: ben hiç gelmedim oraya burda bahsedip duruyolar. gidip gelenin haddi hesabı yok.

:roflol::roflol: haha hakatten komik olmuş seni en iyi ben anlarım. bana da yaparlarken aynısı olmuştu. o zaman istanbulda çalışıyodum. patronla konuşurken fırlayıvermişti bir kere, bir kere de çayımın içine düşmüştü geçici dişim :roflol: istanbulda acıbadem de bir klinikte laminate diye bir teknikle yaptılar kallisim. o zaman yeni çıkmıştı. çok memnundum ama neden böyle oldu bilmiyorum. acaba yarın falan burda geçici yapıştırtsam da, yanı kırıldı çünkü yani nasıl diyeyim diğer dişime bakan yanı uzunlamasına, neyse işte ay sonunda mı gitsem istanbula? sonuçta gelin ücretsiz yapalım dediler.. annem hemen gel yaptır burda da ders çalışırsın diyor :bbo:

bu arada ev tarifine koptum :roflol::roflol: gözüm kapalı bulabilirim sanıyorum artık -tatlicadiarzu-

BEYZUS NıCKLı ARKADAŞ... haftalardır sesin soluğun çıkmadan takımda vakit geçiriyorsun.. üyeliğini onaylattırıp aramıza katılmayı düşünmezmisin? böyle çok egzantrik oluyor sen bizi okuyorsun ama biz sana ulaşamıyoruz kimsin, necisin.. falcıyım dedimsemde o kadar değilim ))

burdayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim insallah efe uyanmaz nasil benim guzel takimim sadece tabunun sikinitisini okuyabildim ona cevap yazabildim kusura bakmayin guzeller ben iyiyim ama birazda iyi degilim esim bir tuhaflasti dun onun motorunun anahtarini kaybettik efeyle efe benim elimden aldi nereye atti koydu belli diil
evi talan ettik bulamadik esimde kopurdu bugunde aradik yok halbuki yedekleri var gidip bir yedek daha yaptircak bu kadar basit ama ben cok buuyuk suc islemisim gibi soylenip duruyo hersye bagirmalar kizmalar evin neresine giderse gitsin sanki cok kiymetli bisiyini kaybetmis gibi herseyi kaldirip altina bakiyo bende coook uyuz oldum ama bisiy de diyemiyorum annesigil var ne diyeyim sabrediyorum sabahtan ogleye kadar bagirip cagirip evi huzurrsuz edip ise gidiyo
bunun disinda yemem icmem cok duzgun en ufak bir kacamagim dahiii yok cok rahat icim bakalim yarin nolcak cok umitliyim ve hafta sonu hic bozmadan devam etmek istiyorum gecmise tam okuyamadim birinden ozet istesemmi acaba yaa cok mu yazistiniz

bijoux cum geçmiş olsun,

en azından yenisini ücretsiz yapacaklar bak bu çok iyi işte.

Benimde aklıma ne geldi şimdi survivor diye bi yarışma vardı eğer seyrettiyseniz hatırlarsınız belki
ilk dönem yarışmacı kızlardan ırmak vardı kız iyice vitaminsizlikten tam ön dişi kırılmıştı. düşünsenize dünyanın bi ucunda yarışmada televizyonda herkes seyrediyor ve öyle de bikaç hafta kalmıştı orda.

Yani neler var, çok geçmiş olsun, biran önce gelip yaptırırsın istanbula

kaydirigubbakcemile3 :roflol::roflol: Sen bir benim falıma bakarsın şeker yerimseniben

Aman annesi yanındaya dayılanıyorlar işte bu erkekler bi adam görmeye hemen şimarırı heriflenmeye başlarlar takılma be zenanın istediği kadar bağırsın çağırsın ..:1hug:

zenancım üzüldüm canım eşinin tavrına.. kendi ailesi varya beylik yapası tutmuş sen takma boşver.. çocuk işte kimbilir nereye attı.. yıllar öncede bizim tv kumandası kaybolmuştu evden taşınırken döşemeleri değiştirdikte kanepenin döşemesinin içinden çıktı nasıl girdi nasıl kaldı anlam veremedik oluyor yani ... bu adamlar çok bencil evi huzursuz ediyorlar off..

canım özet geçmeye geçelimde hiç dopru düzgün sohbetimiz olmadı katılım yoktuki anlatacak bir şey yok sende okumaya çalışma zaman yok zaten.. ara ara gelip bakarsın 3 mesaj 3 mesaj biter..

bu fikiri ttutum bende sizinle olmak icin izine geldigimde suc isleyimde bana koysunlar sizin kovusa he hee cok guzel adam doverim ben bi kere festivalde adamlari dovmustum ama atmadilar kimse sikayetci olmadiki

canim benim hic birsey ama hicbirsey seni diyetinden verdigin kararlradan vazgecirmesin zayiflayip guzel kadn olacaksin hayallerinden sakin vazgecme bugun olmazsa yarin mutlaka basaricaz birakmak aklinin ucundan bile gecmesin canim vazgecmedikce inan hersey bizden yana oluyo

tuneli kazarsin sen inanirim buna canim sende eline bir tesbih kovusun hanimagasi olursun

ooohoo etekler falan daraliyo ne guzel bende gorucem insallah o gunleri

canim yurumek istedi yaa yurumeyi ozledim birden

Yemeğe gittim geldim, daha kimse uğramamış valla

yoğurtlu makarna yedim geldim
üzerine birde yeşil çay

choclate cım nerdesin

akşam yürüyoruz dimi ?
coktandir seninlede karsilasamadik yaa nasilsin caniim nasil gidiyoo yurumeler sporlar felan yalniz yuruyodum ben hep bazende kizimla iyi oluyo demi yaninda bir arkadas olmasi

ayyy canim yaa gercen cok iyi gelirdi gidip gelmek annenleri gormek ama gercekten zamansiz olmus cok uzun surer mi yenisini yaktirmak daha ayin 30 na var iki uc gunlugune gitsen

ayyy kallisim cok guldum simdi anlatirken komik ama ozamanda boyle komikmiydi gulmusmuydunuz hay allah yaa neler geliyo insanin basina

hakkaten dis maceralariniz cok guzel yaa

bu arada ev tarifine koptum :roflol::roflol: gözüm kapalı bulabilirim sanıyorum artık -tatlicadiarzu-
ben sizin yerinizde olsam gorusurdum madem okadar yakinsiniz gorusun yaaa ne guzel olur

fazla geri gidemedim bu kadar okuyabildim olsun
evet kallisim mehalim simdi o dayilana dursun ben biliyorum yapacagimi
zaten hicte takmiyorum babam anahtarin ardindan yasmi tutatcaz diyo gelinime laf yok diyo ogluna ozman daha kiziyo benimki:roflol:
sormayin yaa cok guluyom icimden
ayrica bana anlayis gosterdiginiz icin cok tesekkur edrim cedric ten haber varmi bir onu merak ettim bide reyhan ablamin izin tarihini ogrendim ya biz ne zaman gidecez cok merak ediyorum ya ayni tarihe denk gelirse diye heycanlaniyorum
cok opuyorum hepinizi gorusuruz

canlarım merhaba,
annemlerdeyim şuanda...
sizlere kötü bir haberim var...
eşimle aynı noktaya geri döndük,dün gece çok kötü olaylar yaşadım.
boşanıyorum,bu sefer kesin...
uzun bir süre arada sırada giremeyeceğim zamanlar olacak,kallişim istersen izinli yazın beni isterseniz idare edin,size bırakıyorum canım...
diyetimi bırakmayacağım,söz... sporuma da devam edeceğim.bu sefer duygularımla hareket etmeyeceğim bu konuda....
çok üzüleceğim birşey daha var...sohbetlerinizi özleyeceğim.evde artık internet yok,daha doğrusu bilgisayar yok.aldı bilgisayarımı... böyle annemlere geldiğimde ya da fırsatını bulduğumda gireceğim...
belki de annemlere komple geleceğim,o zaman sık sık girerim yine..ama henüz ne yapacağıma karar veremedim daha...
,beni gruptan çıkarmazsınız değil mi? :çok üzgünüm:
en azından cumaları ya kendim kilomu girip yazacağım ya da sportie mle haber veririm en kötü...
sizleri seviyorum :a015:

çikolatçığım takımdan çıkartmayız canım dönene dek listede olmazsın sadece.. anlatmak istersen burdayız sakın çekinme ve merakta ederiz biliyorsun..ama varya başta nasılsa öyle gidiyor işte çok zaman değişmiyor bu düzen şaşırmadım yani ben senin eşine.. sadece görmüş oldun denemiş oldun bak için daha rahat olur en azından acaba diye bir şey kalmaz şansını kullandı dersin.. hayırlısı olsun canım sende öyle dua et hayırlı günlerle karşılaştır diye dua et canım bizimde dualarımız seninle...

zenancığım cedricimizi bende merak ettim dün gece arayacaktım dalmışım bu akşam ararım canım yarında yazarım neler yapmış filan bakalım :)

choclate cım yaa üzüldüm şimdi, akşam konuşuruz yine seninle

arkadaşlar nedir bu böyle
ay hepimizden kötü haberler silsilesi oldu valla

zenanınca canı sıkkın
bijoux cumunda dişi düştü
bende kist var
xtabucum borçlarını ödemekle meşgul

anlamadım gitti hayırlar olsun, demek genel olarak kötü bir dönem

ama arkadaşlar geçecek güzel günler kapıda

zenancım,

canım iyiyim sağol sen nasılsın ?

şekerim bak cumartesi günü eurovision var bilmem takip ediyormusun, ben epey takıldım da
hadi sms lerinizle destek olun hadiseye emi

reyhan ablacım iyisindir umarım, hadi sizden hadiseye destek rica ediyorum

sevgiler

Hımm. çikolatam ne diyim ki elinden geleni yapıyosun .Ama ne olursa olsun kendş adına bir karar ver ve okararını uygula hayat durmuyor gidiyor sonrada biz bakıyoruz ardından öylece. Allah sana kolaylık versin diyorum .

hg annem nasılsın :)

selammmmmmmmmm..
ben geldimmmmmmmm...
ah benim güzellerim.. cok seviyorum ben hepinizide.. sportiecigim ne güzel özetlemis.. bu aralar birseyler oldu nazar degdi takimimiza.. herkeste bir hal. allah hayirlara getirsin insallah. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…