- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.861
canım siz yeni kurulan bir takımsınız o yüzden ekstra dikkat etmelisinMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
püsküüt hoşgeldin aramıza hedefin 300 gr ne güzel eminim hedefine ulaşırsın ama ameliyat sonrası hala ödemlerin ıolabilir
balık baştan kokormış derler ya sanırım öyle.. benim motivasyon eksikliğim.. nedensiz kilo alışım sizleride olumsuz etkiledi diye düyünüyorum. sonuçda karşınızda sağlıklı bir örnek yok buda kendinizi salmanıza neden oldu sanırım
***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 1,00 % 1,43 )
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /
cornella ( 64,20 /
Gamze_M ( 62,80 / 62.00 / 0.80 / % 1.27 )
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI
Günaydın arkadaşlarım, diyetime başladığımdan beri ilk defa bu hafta anlamadan gitti, koşturmaktan farkında bile olamadım...Çok şükür bu hafta da eksildim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, veremeyen + çıkan arkadaşlarım da ne olur morallerini bozmasınlar..Rabbim ömür verdiği sürece diyetimize kaldığımız yerden devam ederiz..Yok sayarız + ları ve - ye hep birlikte geçeriz..Yeterki üzülmeyelim..
Bu arada dün evlilik yıldönümümüzdüeşimle dışarı çıktık (yemek yemedik, dondurma yedik) :26: İnşaallah huzurla ve sağlıkla nice uzun yıllar beraber geçirelim diyede dua ettik...amin
gamze cim inşallah bir ömür boyu mutlu olursunuz tatlım tebrik ederim bu arada 800 gr gitmiş
haftaya + 600 le başladımmm
tabi hatalarımı sayayım
1- homidi gırtlak yedimmm dengeleme yapamadım.
2- spor hiççççççççççç yapamadımm. döşşek gibi hep yattımm
bu hafta ne yapıp edip inmem lazım 64 altına yoksa kendi koyduğum kuralın ilk ceza yiyeni ben olacağım...günaydınlarrrr
canım siz yeni kurulan bir takımsınız o yüzden ekstra dikkat etmelisin
hadi pastayı yedin tamam üstüne bi de lokum üstüne bi de kola peki bunlar akşam mı oldu öğlen mi oldu bunlardan sonra yemek yedin mi?
kolayı artık hayatından çıkarmalısın
püsküüt hoşgeldin aramıza hedefin 300 gr ne güzel eminim hedefine ulaşırsın ama ameliyat sonrası hala ödemlerin ıolabilir
ameliyat içinde geçmiş olsun bu arada
jujum öyle deme senin uğraştığını biliyoruz o yüzden senin farklı bir yol izlemen lazım bu konuda
biriciğim tebrik ederim canım beni geçtin bu hafta
ne yapmam lazım yaa aramızdaki fark açıldı şimdi seni yakalamam lazım benim yaaaaa
vay vay vay vay gamzeeee vitesi atmışın 4 önüne çıkanı ezip geçiyorsun tebrikler arkadaşım... bu arada evlilik yıldönümünüde kutlarım nice sağlıklı huzurlu yıllara... akşam dondurma vs rağmen bugün güzel bir sonuçla geldin...***5.Takım 308. Etap***
dalin26 ( 75,60 /
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /
cornella ( 64,20 /
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
5.TAKIM ORTALAMASI
Günaydın arkadaşlarım, diyetime başladığımdan beri ilk defa bu hafta anlamadan gitti, koşturmaktan farkında bile olamadım...Çok şükür bu hafta da eksildim
Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum, veremeyen + çıkan arkadaşlarım da ne olur morallerini bozmasınlar..Rabbim ömür verdiği sürece diyetimize kaldığımız yerden devam ederiz..Yok sayarız + ları ve - ye hep birlikte geçeriz..Yeterki üzülmeyelim..
Bu arada dün evlilik yıldönümümüzdüeşimle dışarı çıktık (yemek yemedik, dondurma yedik) :26: İnşaallah huzurla ve sağlıkla nice uzun yıllar beraber geçirelim diyede dua ettik...amin
bu hafta ne yapıp edip inmem lazım 64 altına yoksa kendi koyduğum kuralın ilk ceza yiyeni ben olacağım...
vay vay vay vay gamzeeee vitesi atmışın 4 önüne çıkanı ezip geçiyorsun tebrikler arkadaşım... bu arada evlilik yıldönümünüde kutlarım nice sağlıklı huzurlu yıllara... akşam dondurma vs rağmen bugün güzel bir sonuçla geldin...
şahnurcum senide tebrik ederim inişin devam ediyor valla imrenerek izliyorum sizin gelişiminizi...
takıma birini çağırdım eski yarışmacıymış 78 kilo sanırım gelirse ve ben olmazsam ilgilenirsiniz
bu hafta ne yapıp edip inmem lazım 64 altına yoksa kendi koyduğum kuralın ilk ceza yiyeni ben olacağım...
vay vay vay vay gamzeeee vitesi atmışın 4 önüne çıkanı ezip geçiyorsun tebrikler arkadaşım... bu arada evlilik yıldönümünüde kutlarım nice sağlıklı huzurlu yıllara... akşam dondurma vs rağmen bugün güzel bir sonuçla geldin...
şahnurcum senide tebrik ederim inişin devam ediyor valla imrenerek izliyorum sizin gelişiminizi...
takıma birini çağırdım eski yarışmacıymış 78 kilo sanırım gelirse ve ben olmazsam ilgilenirsiniz
Merhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
günaydın kızlar..
tahmin ettiğim gibi + çıktımp.tesi sabah tam 1 kilo + çıkmştım - ye çeviremedim ve bu drumdan artık çok sıkıldım çok ta yemiyorum akşamları oldukça az yiyorum ama olmuyor..suyuma dikkat edemiyorum ne zamandır o etkiliyor olabilir mi acaba..
geçen hafta 63.3
bu hafta 63.5
63.3/ 63.5/ 200 gr / -0.31
haftaya + 600 le başladımmm
tabi hatalarımı sayayım
1- homidi gırtlak yedimmm dengeleme yapamadım.
2- spor hiççççççççççç yapamadımm. döşşek gibi hep yattımm
balık baştan kokormış derler ya sanırım öyle.. benim motivasyon eksikliğim.. nedensiz kilo alışım sizleride olumsuz etkiledi diye düyünüyorum. sonuçda karşınızda sağlıklı bir örnek yok buda kendinizi salmanıza neden oldu sanırım
***5.Takım 308. Etap***
dalin26 ( 75,60 /
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 /
cornella ( 64,20 /
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 /
5.TAKIM ORTALAMASI
Allah'ım aklımı koru bu seferde 64 mü yüzmışım...canım allah yazdırıyo sana 64 ü o günleri görecez inşallah
teşekkür ederim jujum ama bu hafta biricik beni geçti yaa 400 gr ama ben hala onunla yarışmaya devam edecem biz birbirimize iyi motivasyon veriyoruz
gelen arkadaş hoşgelsin ilgileniriz tabii
sanırım bu hafta listeleri biz hazırlayacağız bu arada dalinden hiç ses çıkmadı yaa umarım önemli bir sorun yoktur bebelerle ilgili
valla bir zamanlar dalinin hızı şimdi sana geçti gamze.. sana rakip dayandıramam ben ama bakalım bu hafta kimi verebileceğim sana
Fındık ve dondurma ağırlıklı bir haftaydı ama hakkımıda yemiyeyim, 1 kere kaçamak yaptım onuda pide yedim
Yeni gelicek arkadaşa şu an hareket çekiyorumhareketin tanımı ellerimi ovuşturup kafamı sağa sola sallıyorum
oooooo bacımm sen daha yolun başında böyle yaparsan ilerde neler yıyeceksın bilemedim şimdineyse chentiq senın defterını dürmüştür bir daha o pastayı ağzına götürürken 10 kere düşünürsün
evettt haftaya bomba gibi ol....yedıklerını telafı et...takımına güzel bir yüzde ile gelhaydii bakalım başarılar
lütfen juju kendıne hakszlık etme..sonuçta diyete başlayalı 4 ay oldu hatta gecıyor bile....herkes her şeyın farkında...motivasyon eksikliği olduğu doğru ama bu senden kaynaklı değil,lütfen bu sorumluluğu tek başına üstlenmeye kalkışma.......
takım da bir sorun varsa hepimizin suçudur bu.....ve çözülmesi gereken neyse hepimiz çözmelıyız....senin sorunun çok başka.umarım kilo verme olayını çözeriz...
gamzemmmm Allah sağlıkla,huzurla bir ömür boyu geçirmeyi nasip etsin inşallah.....
offffff moralim bozuldu ya + 400 çıktım......64.6
Allah'ım aklımı koru bu seferde 64 mü yüzmışım...Sanırım kafayı yiyorum
Canımcım püskütün yarışmaya dönmesi ile listeler artık püskütün ellerinden öpecek.. Bu onun kendini cezalandırma tekniği böylelikle bir an önce kilosunu verip liste hazırlama işinden kurtulmak isteyeceğini düşünüyor
valla bir zamanlar dalinin hızı şimdi sana geçti gamze.. sana rakip dayandıramam ben ama bakalım bu hafta kimi verebileceğim sana
aslında benim dışımda herkes iyi gidiyor işi ben bozuyorum ama olsun siz yolunuza devam edin ve mezun olun ben bunlarla da motive olurum cornim..
ZES im yaa sen demi kilo alanlar arasına katıldın ne oluyo bize yaa geçen hafta ne güzeldi cezaları hatırlacam size kaptan yardımcısı olarak ilk sayfaya bakınız lütfenn+600 çıktım... hesapla meşgüldüm inş... doğru olmuştur...
geçen hafta:75.70
bu hafta:76.30
yüzde: +%0,79
Selamlar herkese,takimdaki bir kisilik boslugu doldurmaya geldim:))
umarimbirlikte hizlica veririz kilolari.
Son bi profiterol yeme hakkim var mi jubile olarak :))
Bu deneme haftasinda ve daha sonrasinda kurallar neler,neler yapmam gerek takim kaptanim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?