- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.881
Selamlar herkese,takimdaki bir kisilik boslugu doldurmaya geldim:))
umarimbirlikte hizlica veririz kilolari.
Son bi profiterol yeme hakkim var mi jubile olarak :))
Bu deneme haftasinda ve daha sonrasinda kurallar neler,neler yapmam gerek takim kaptanim?
Aşkolsun..hoş geldin püsküüt... Valla geçen günde söyledim kendimi teftişe uğramış sınıf gibi hissediyorum yılların deneyimi ile aynı takımda oy oy oy tüm hatalarımız ortaya dökülecek desene...
umarım senin gelişin en çok bana yarar ve kilo verme sürecimi etkiler...
E kendini bilen kişinin hali başka tabii..haftaya + 600 le başladımmm
tabi hatalarımı sayayım
1- homidi gırtlak yedimmm dengeleme yapamadım.
2- spor hiççççççççççç yapamadımm. döşşek gibi hep yattımm
Motivasyon eksikliği beni de en çok etkileyen şeydir..balık baştan kokormış derler ya sanırım öyle.. benim motivasyon eksikliğim.. nedensiz kilo alışım sizleride olumsuz etkiledi diye düyünüyorum. sonuçda karşınızda sağlıklı bir örnek yok buda kendinizi salmanıza neden oldu sanırım
Hoşbuldum..---
püsküüt hoşgeldin aramıza hedefin 300 gr ne güzel eminim hedefine ulaşırsın ama ameliyat sonrası hala ödemlerin ıolabilir
ameliyat içinde geçmiş olsun bu arada
---
Nice mutlu, huzurlu senelere..---
Bu arada dün evlilik yıldönümümüzdüeşimle dışarı çıktık (yemek yemedik, dondurma yedik) :26: İnşaallah huzurla ve sağlıkla nice uzun yıllar beraber geçirelim diyede dua ettik...amin
---
Hangi kural bu JUJUcum?:44:---
bu hafta ne yapıp edip inmem lazım 64 altına yoksa kendi koyduğum kuralın ilk ceza yiyeni ben olacağım...
---
Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin
Aşkolsun..
Teftiş olur mu hiç?
Siz aranıza beni kabul ettiniz. Dilerim faydalı paylaşımlar yapabiliriz.
E kendini bilen kişinin hali başka tabii..
Bu hafta toparlayacağına eminim.
Motivasyon eksikliği beni de en çok etkileyen şeydir..
Ortamda bir kişinin bile çaba göstermemesi benim de şevkimi kırar.
Ama ince bir ayar var..
Kişi çaba gösterdiği, elinden geleni yaptığı halde kilo veremez/alır. Bunun negatif sinerji yaratacağını kendi adıma düşünmüyorum.
Hoşbuldum..
Hedefim her hafta 300 gr. olacak ki fazlasını verip sevineyim..
Son hedefime 3,3 kilo var. Bakalım maraton kaç hafta sürecek..
Haklısın hala ödemli bölgelerim var.. Tabiri caizse beton kıvamında..
Teşekkür ederim.
Nice mutlu, huzurlu senelere..
Hangi kural bu JUJUcum?:44:
Allah'ım aklımı koru bu seferde 64 mü yüzmışım...Sanırım kafayı yiyorum
Canımcım püskütün yarışmaya dönmesi ile listeler artık püskütün ellerinden öpecek.. Bu onun kendini cezalandırma tekniği böylelikle bir an önce kilosunu verip liste hazırlama işinden kurtulmak isteyeceğini düşünüyor
valla bir zamanlar dalinin hızı şimdi sana geçti gamze.. sana rakip dayandıramam ben ama bakalım bu hafta kimi verebileceğim sana
aslında benim dışımda herkes iyi gidiyor işi ben bozuyorum ama olsun siz yolunuza devam edin ve mezun olun ben bunlarla da motive olurum cornim..
kadere bak ya artı günümü bu böyle. bizim takımda hiç bukadar artı çıkan olmamıştı
Selamlar herkese,takimdaki bir kisilik boslugu doldurmaya geldim:))
umarimbirlikte hizlica veririz kilolari.
Son bi profiterol yeme hakkim var mi jubile olarak :))
Bu deneme haftasinda ve daha sonrasinda kurallar neler,neler yapmam gerek takim kaptanim?
öncelikle herkese hayırlı, güzel bir cuma günü olmasını diliyorum...gerçektende herkes artı çıkmış bu hafta hepimizin adına çok üzücü gerçekten...
yaptığım araştırma neticesinde
262. Etapta yeni üye olarak kaydın yapılmış.
68 kilo başlangıç kilon ve 3,30 kilo vererek 64,7 kilo olmuşsun ... hedefin o zaman 60 kilo olmak imiş...
263. etapta yarışmadan hamilelik nedeni ile ayrılmışsın
64,7 kilo senin yarışmadaki son kilon olarak kayıtlara geçmiş.
yukarıdakiler bilgilendirme amaçlı yazdım beni ve yardımcıları ilgilendiriyor çünkü kilo bildirimini yukarıdaki veriler doğrultusunda yapacağız...
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.
kızlar yukarıdaki maddeden siz ne anladınız...
ben hamilelik nedeni ile ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapacağımı yani bu haftaki kilosunu not edip haftaya cuma çıkan kilo ile arasındaki fark baz alınacak diye anlıyorum....
biricik-toplight-gamze tebrikler kızlarrrrrrrrr bu hafta güzel kilo vermişsiniz..
gerimiz hep + çıktık galibane yapmak lazım acaba çok canım sıkılıyor yaaaa 2 ileri 3 geri gitmekten sıkıldım inanki..
aklıma tek gelen şey suyumu azalttım ondan gibi geliyo bana....bu hafta onu eskisi gibi artıracağım bakalım ne olacak
brnkya hoşgeldi aramıza canım
püsküüüt sende hoşgeldin
Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin
sende hoş geldin kuzu kilonu yazdın mı ben mi görmedimherkese gunaydın kızlar.. benım ıcın pek aydın bı gun olmadı agzım yuzum sıstı boynumda kocaman bır beze olustu ucuk benı mahvattı agzımı kapatamıyorum acamıyorum nasıl bısı bu yaa....
püsküütt ve brnkya 5. takıma hosgeldınızz....
kırmızı kalplerımız azalmış diyorum bı tuhaflık var:44::44::44:
Sağ ol cornellacım.. Yine karşılaştık...---
püsküüt hoş geldin sefalar getirdin takımımıza.....zayıflamam da takım arkadaşlarımın yanında senin de payın çok...günün en son yemegını kaçta yedın topiği olmasa belki erken yeme alışkanlığımı kazanamayacaktım
bu arada ameliyat olmuşsun.çok geçmiş olsun.....
---
Bana denk geldi..kadere bak ya artı günümü bu böyle. bizim takımda hiç bukadar artı çıkan olmamıştı
Ya tatlım bu genel hayat disiplinim benim.. Her şey ödül/ceza..---
püsküüt çok fazla cezalandırmış kendini yaa zaten misafir geliyo bi de listeleri hazırlayacak bende takım alanında senin yazını gördüm de ben akşam hazırlarım listeyi demiştim ama püsküütün ceza anlayışı bayaa farklıymıştakımlara iyi gelecek
---
Ben de senin gibi anladım..---
kızlar yukarıdaki maddeden siz ne anladınız...
ben hamilelik nedeni ile ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapacağımı yani bu haftaki kilosunu not edip haftaya cuma çıkan kilo ile arasındaki fark baz alınacak diye anlıyorum....
---
Teşekkür ederim..---
püsküüüt sende hoşgeldin
---
Şahsi görüşüme göre; "tartı sorunu nedeniyle kilo bildiriminde bulunamadı" açıklaması yazılabilir.Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin
İnşallah..ben faydalı olacağına inanıyorum.. utancımdan kilo vereceğim inşallah... sonrasında takım takım bende mi gezsem sen gibi uyap ayap kilo vermem lazım deyip
kural işi sana denk gelmeyecek püsküüt. biz takımcak bir karar aldık ve 3 hafta totelde kilo veremeyen 2 hafta ceza alayor ve takımdan uzaklaştırılıyor.. geri dönüşündede kilo vermiş bir şekilde gelmesi gerekiyor...
Geçmiş olsun ve teşekkürler..herkese gunaydın kızlar.. benım ıcın pek aydın bı gun olmadı agzım yuzum sıstı boynumda kocaman bır beze olustu ucuk benı mahvattı agzımı kapatamıyorum acamıyorum nasıl bısı bu yaa....
püsküütt ve brnkya 5. takıma hosgeldınızz....
kızlar dalinin numarası olan varsa birisi arasın şu kızı nerelerde yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?