Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 / 1,00 / % 1,43 )
ZES ( 75,70 /76,30 / - 0,60 / %- 0,79 )
birsen-deniz ( 63,40 / 64 ,00 / -0,60 / -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62
Gamze_M ( 62,80 /62,00 / 0,80 / %1,27 )
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI

içinde kalacaksa ye ama benden tavsiye istersen yeme... ondan alacağın kalorilere ihtiyacın yok . şimdiden beynini şartlandırman gerekecek ...

öncelikle ben takım kaptanı... toplight ve cornella yardımcılarım... ama genelinde herkes her konuda yardımcı olacaktır sana... Eski yarışmacı olduğundan zaten belli başlı şeyleri biliyorsundur bizim amacımız yeniden hatırlatmak farkında olmadan yapılan yanlışları gidermek ve motivasyonu sağlamak olacak...

takım içinde işleyiş gün bitiminde yani akşam yemeği yendikten sonra o günkü menüyü içilen suyu yapıyan sporu içeren bir mesaj eşliğinde topiğe yasıyor ve diğer yarışmacıların yorumuna sunuyoruz ... herkes senin menünü yorumlayacağı gibi sende diğer arkadaşların menülerine yorum yapabilirsin...

şimdi senden ricam bizlerin seni biraz daha iyi tanıması için kendinden bahsetmen...

çalışıyormusun

yaşın

kaç yıllık evlisin

kaç çocuk var

kaç kere kilo verme serüvenin oldu vs vs vs vs daha aklına ne gelebilirse

ve şuanda kaç kilosun bana söylemen gerek

yaptığım araştırma neticesinde

262. Etapta yeni üye olarak kaydın yapılmış.
68 kilo başlangıç kilon ve 3,30 kilo vererek 64,7 kilo olmuşsun ... hedefin o zaman 60 kilo olmak imiş...

263. etapta yarışmadan hamilelik nedeni ile ayrılmışsın
64,7 kilo senin yarışmadaki son kilon olarak kayıtlara geçmiş.

yukarıdakiler bilgilendirme amaçlı yazdım beni ve yardımcıları ilgilendiriyor çünkü kilo bildirimini yukarıdaki veriler doğrultusunda yapacağız...

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
(*) Geri dönmek üzere ayrılan yarışmacının yarışmadan ayrı kaldığı "etap sayısı" nasıl hesaplanır?
Örneğin 260.etapta ayrıldı 266.etapta döndü:260. etap listesinde verdiği/aldığı kiloyu bildirmeden "izinli"olarak yazdıysam, 266.etap'ın listesini paylaşırken takımda bulunuyorsa---- 265-260=5etap+1(izinli yazılan etap)=6'ya bölüyorum. Çünkü 260.etapta herhangi bir kilo bildirimi yapmadık.

kızlar yukarıdaki maddeden siz ne anladınız...

ben hamilelik nedeni ile ayrıldığı için yeni üye gibi işlem yapacağımı yani bu haftaki kilosunu not edip haftaya cuma çıkan kilo ile arasındaki fark baz alınacak diye anlıyorum....

Son düzenleme:
biricik-toplight-gamze tebrikler kızlarrrrrrrrr bu hafta güzel kilo vermişsiniz..

gerimiz hep + çıktık galiba ne yapmak lazım acaba çok canım sıkılıyor yaaaa 2 ileri 3 geri gitmekten sıkıldım inanki..
aklıma tek gelen şey suyumu azalttım ondan gibi geliyo bana....bu hafta onu eskisi gibi artıracağım bakalım ne olacak

brnkya hoşgeldi aramıza canım

püsküüüt sende hoşgeldin

Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin

Aşkolsun..
Teftiş olur mu hiç?
Siz aranıza beni kabul ettiniz. Dilerim faydalı paylaşımlar yapabiliriz.

haftaya + 600 le başladımmm
tabi hatalarımı sayayım
1- homidi gırtlak yedimmm dengeleme yapamadım.
2- spor hiççççççççççç yapamadımm. döşşek gibi hep yattımm
E kendini bilen kişinin hali başka tabii..
Bu hafta toparlayacağına eminim.
Motivasyon eksikliği beni de en çok etkileyen şeydir..
Ortamda bir kişinin bile çaba göstermemesi benim de şevkimi kırar.
Ama ince bir ayar var..
Kişi çaba gösterdiği, elinden geleni yaptığı halde kilo veremez/alır. Bunun negatif sinerji yaratacağını kendi adıma düşünmüyorum.
---
püsküüt hoşgeldin aramıza hedefin 300 gr ne güzel eminim hedefine ulaşırsın ama ameliyat sonrası hala ödemlerin ıolabilir
ameliyat içinde geçmiş olsun bu arada
---
Hoşbuldum..
Hedefim her hafta 300 gr. olacak ki fazlasını verip sevineyim..
Son hedefime 3,3 kilo var. Bakalım maraton kaç hafta sürecek..
Haklısın hala ödemli bölgelerim var.. Tabiri caizse beton kıvamında..
Teşekkür ederim.
Nice mutlu, huzurlu senelere..
---
bu hafta ne yapıp edip inmem lazım 64 altına yoksa kendi koyduğum kuralın ilk ceza yiyeni ben olacağım...
---
Hangi kural bu JUJUcum?:44:

Gunaydin hepinize benim canin skkin yaa tartim bozulmus surekli farkli bseler gsterior eczaneye gttm tartlm dye ordada tarti yokk gercek kilomu su an blmiorm ama en son cikan 60.6 o yuzden onu yazalim ya da baska napablirim bana bi akil verin

yapacak bişey yok büşra ... 60,60 olarak bu haftaya ekleriz ama yeni tartı alıp hemen tartılman lazım biliyorsun baskül değişiminde farklar ortaya çıkıyor belki fazla tartacak belki eksik bilinmez ama bir an önce halletmen gerekecek

ben faydalı olacağına inanıyorum.. utancımdan kilo vereceğim inşallah... sonrasında takım takım bende mi gezsem sen gibi uyap ayap kilo vermem lazım deyip

kural işi sana denk gelmeyecek püsküüt. biz takımcak bir karar aldık ve 3 hafta totelde kilo veremeyen 2 hafta ceza alayor ve takımdan uzaklaştırılıyor.. geri dönüşündede kilo vermiş bir şekilde gelmesi gerekiyor...

kadere bak ya artı günümü bu böyle. bizim takımda hiç bukadar artı çıkan olmamıştı

gerçekten bu hafta çok kötü oldu.....

merhaba hoş geldin aramıza.....profiterol ü çok yemek ıstıyorsan ye ama zannımca bundan önce bol bol yedin o yüzden bugun yemesen de olur

öncelikle herkese hayırlı, güzel bir cuma günü olmasını diliyorum...gerçektende herkes artı çıkmış bu hafta hepimizin adına çok üzücü gerçekten...

günaydın cnm...çok üzgünüz bugünhaftaya bol bol kilo verırız inş.....

jujum ark hamile olarak ayrıldığı için yeni üye olarak başlayacak sanırım .arada ki etap farkını almayacağız.ben böyle anladım :44::44::44: yanlış da olabilir tabi......

alevcim aynı durum bende de var...bı asagı bı yukarı çıkıp duruyorum vücudum dırenıyor galıba....bi çare istiyorum...bu hafta spor da yaptım ....dün resmen aç kaldım ama - ye inemedim....

cnm biran önce kendıne yenı bır baskül al...ve bı ayrıntı daha takıma daha çok adapte olmanı rica edecegım.... sınavlarının olmadığı zamanlar da tabi......

herkese gunaydın kızlar.. benım ıcın pek aydın bı gun olmadı agzım yuzum sıstı boynumda kocaman bır beze olustu ucuk benı mahvattı agzımı kapatamıyorum acamıyorum nasıl bısı bu yaa....

püsküütt ve brnkya 5. takıma hosgeldınızz....

Son düzenleme:
sende hoş geldin kuzu kilonu yazdın mı ben mi görmedim
kırmızı kalplerımız azalmış diyorum bı tuhaflık var:44::44::44:

hakkat kız neden azaldı kalplerimiz

Topik kalabalık olunca "beğen" tuşuna basmak çok zaman alıyormuş.. O yüzden tuşu kullanmayı bırakıyorum. Haberiniz olsun.
Sağ ol cornellacım.. Yine karşılaştık...
Güzel düşüncelerin için teşekkür ederim.
O topikte ben de bir süre erken yedim akşam yemeklerimi ama sonra kabızlık tehlikesi baş gösterince bıraktım. Gecenin kör saatinde bile yiyorum artık.. Sistem düzgün çalışıyor..
Teşekkürler.. her gün daha iyiye gidiyorum.
kadere bak ya artı günümü bu böyle. bizim takımda hiç bukadar artı çıkan olmamıştı
Bana denk geldi..
E-ee ne derler, misafir umduğunu değil bulduğunu yermiş.
Ama bu haftaya güzel kilolar verileceğinin işareti sayılabilir.
Olumlu düşünelim, olumlu olsun..
Ya tatlım bu genel hayat disiplinim benim.. Her şey ödül/ceza..
Babam yüzünden oldu bu..
Misal şimdi saçlarım tuhaf biçime geldi. Düzelttirmem lazım. Ama 58 olana kadar cezalıyım. Öyle gyoluk yoluk dolaşırım artık..
Ben de senin gibi anladım..
---
püsküüüt sende hoşgeldin
---
Teşekkür ederim..
Şahsi görüşüme göre; "tartı sorunu nedeniyle kilo bildiriminde bulunamadı" açıklaması yazılabilir.

cornella;30294839]***5.Takım 308. Etap***
*JUJU* ( 83,60 / 84,70 / -1,10 / % -1,32 )
aysunayy ( 63,30 / 63,50 / -0,20 / % -0,32 )
dalin26 ( 75,60 /
biricikoglumertug ( 69,80 / 68,8 / 1,00 % 1,43 )
ZES ( 75,70 /
birsen-deniz ( 63,40 / 64 ,00 / -0,60 / -0,95 )
cornella ( 64,20 / 64,60 / -0,40 / % -0,62
Gamze_M ( 62,80 /62,00 / 0,80 / %1,27 )
busramnmn ( 60,20 /
rabyas ( 78,40 /78,20/0,20/%0,25)
toplight ( 69,80 / 69,20 / 0,60 / % 0,86 )
Sevda_M ( 71,70 / 71,50 / 0,20 / % 0,28 )
5.TAKIM ORTALAMASI

*JUJU* ( 84,00 / 83,60 / 84,70 / % -0,70)

ZES ( 76,00 / 75,70 / 76,30 / % -0,30)

zesssss kuzum bi sen bi ben risk aldındayız .. ikimizde artıdayız

İnşallah..
Süper bir kararmış bu!
Tebrikler!
Geçmiş olsun ve teşekkürler..

Ben de kısa bir durum bilgisi yazayım.
2007 yılında 79 kiloyla başladığım yarışmamızdan 63,1 kiloyla mezun olmuştum. Sonra senelerce 65-67 aralığında dolandım.
Derken geçen sene 71,4 ü gördüm ve Ekim ayında Cafe topiğimizde paylaşıma ve diyete başladım. O zamandan bu yana da 10,1 kilo verdim. Uyguladığım bir liste yok. Hemen hemen her şeyi yiyorum.
6 Hazirana kadar doktor tarafından konmuş spor yasağım var. Sadece ev içi yürüyüş yapıyorum günde 10 tur. (her tur evin bir ucundan diğer ucuna 5 kez gidip gelmek oluyor)
Bugün ameliyat sonrası ilk defa sokağa çıktım ve köpeğimle ahaste bir gezi yaptık.
Ameliyat sonrası oluşan yeni yemek düzenimde hep kuş porsiyonu besleniyorum ama sık yiyorum. Normalde 4 saatte bir 3 ana öğün yiyordum. Şu anda dikiş yerine baskı yaptığı için doymamam gerekiyor. (Ödemden ötürü)

Hah bir de pasta sezonum açıldı. Her hafta pasta yapıyorum. 3 dilim hakkım var. Bugün bu haftanın sonuncu dilimini yiyeceğim.

Genel prensibim; her gün tartılmak. Tartının sözüne uygun davranmak.

İç ses: İyi ki "kısa" dedim.

Son düzenleme:
kızlar dalinin numarası olan varsa birisi arasın şu kızı nerelerde yaaa....

geldım juju geldım.moralmanlarım bozuk 76.5 buhafta cok kotu gecırdım delı gıbı yedım.fızıksel olarakta yogundu bu hafta ona ıstınaden yemege dayandım gece gunduz demeden soz verıyorum bıdahakı hafta ınsss telafı edıcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…